FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisfigi1993
sziasztok!

Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal

Zsolti9014
Jó! Csak vicc volt a kérdés.

Hajrá Magyarország!

The FlashBack
nem lehet neten jáccani, csak ip-alapján

Zsolti9014
Flash, neked mennyi pénzed van játékokra???<#vigyor2>

Hajrá Magyarország!

Mi nem jó a kereten? Direkt ilyen a széle, azért lett körülötte 10 px meghagyva, hogy az átmenet is beleférjen.
Azaz így nézne ki nagyobb kék háttérrel:

bigapó
már korábban kérdeztem, hogy arra van-e megoldás, hogy mikor gólöröm vagy egyébb dolog miatt mutatják a játékosokat, akkor ne legyen olyan csúnya a háttér?

The Matrix has you...

The FlashBack
szvsz nem jó a keret, meg nem véletlenül lett levéve:-)
Ha Hedge akarna, olyat csinálna:-)
de egyébként <#eljen>

bigapó
tõlem mehet😊)

The Matrix has you...

Bannernak?

The FlashBack
Én tudom a megoldást!
Elmész a boltba, leveszed a polcról, elmmész a pénztárhoz, kifizeted, hazamész, kibontod, és elfogadja a kódot...

Szevasztok ! figyeljetek már segítséget szeretnék kérni, elég sürgõs és fontos lenne ! Nem tom hogy hogy lehet a Fifa06-al neten játszani mert amikor próbálom a regisztrációt akkor a végén kér vmi kódot. Próbáltam a telepítõ kódot de az nem jó ! Segítsetek már ! Kössz
bigapó
uh, az elejét értem, de utánna már nem😊)

tehát az a fõ problem, hogy mikor felveszel valamit fraps-szel és utánna le akarod játszani, akkor beszaggat a "film"?

vagy amikor Gif-et készítel, akkor van problem?

The Matrix has you...

hunbasser
figyelj már,lehet h te tudsz segíteni.frapsel veszem fel én is aviba a gólokat,de pl nálam úgy van,hha mondjuk videóból veszek fel vmit,azt csak rosszabb minõségû videókból tudom felvenni rendesen(tömörítésre gondolok,pl 1000b/sec-es videóból ha veszek fel,akkor beszaggat a videó,és átlép egy csomó framet.nos ugyanez van a fifával is.mit állítsak be?mert a frapsel már próbáltam,h 60 fps-t vegyen fel,meg h 25öt,de mindkettõvel szaggatott,és 800x600ban játszok.
tipp esetleg? remélem érthetõ voltam😊

ReaL MaDRid x siempre

bigapó
Hi!

Jelentem, a góljaimat megnézhetitek a galériámban😊) az hogy kinek milyen sebességgel játsza le, azt nemtom, mert nekem most megy egy letöltés és lehet, hogy amiatt "dadog". remélem azért látszik valamennyire.

The Matrix has you...

Cd-n?
és nincs mwg valakinek véletlen😄
1.07 GB (1 154 289 664 bájt) HSP-vel <#idiota>

csá!
Nem tudjátok mennyi helyet foglal a fifa 06?
kössz tesó

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

The FlashBack
van aki szerint kifog, van aki szerint nem, van aki bizonyítékkal is rendelkezik van aki nem...
Kijön vagy nem?! Egyenlõre nem jött ki

csá,nem tudjátok hogy a fifa street mikor fog kijönni pc-n? , vagy már kint van?,vagy kisem fog jönni?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Amugy látom "lejjebb" sokat írnak a menedzser-rõl😊
Én most asszem 10. évemet töltöm...
2* kirúgtak😞 (Manchaster City,Inter)
😄
most pedig 8-as szintû vagyok az AC Milan-nal😛

(Manchester City,Real Madrid B,Inter,AC Milan)

hy minden foci drukkernek!:D

okey köszi megtaláltam a faq-ban<#vigyor2><#vigyor2>

Cairass
Köszönöm a tippet! A Patch-el már minden tökéletes. Már csak szokni kell ezt a rohadt irányítást.

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

bigapó
a faq-ban lévõ link mûködik. vagy neked nem gif-készítõ kell?

The Matrix has you...

nem tudtok egy jó (mûködõ!) gif konvertátort?😊
pls írjon aki tud😄

The FlashBack
akor töltsd föl egy atw-s szervere... vagy nem atw- csak ingyenes legyen (pl atw uw, try satöbbi)

Onry 😄DDD

Est Sularus Oth Mithas

bigapó
hali!

asszem nem fogom itt bemutatni bámulatos góljaimat, mer 1 MB alá nem tudom nyomni a gif méretét. ha meg alámegy, akkor nem lehet látni normálisan.

The Matrix has you...

The FlashBack
ez nem az a topik,
és a neve se stimmel

kisfigi1993
sziasztok!
Van valakinek kedvenc focistája? valaki irja már le ngyon kiváncsi vagyok rá.nekem Thenry Onry. és irja már oda hogy melyik mág a kedvenc csapata.

Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal

Az E3 kiállításon bemutatott EA SPORTS™ játékok

A Madden NFL 07 és az NCAA Football 07 demóváltozatai mellett, amelyekben kipróbálhatók a termékekben rejlõ új lehetõségek, az EA zárt ajtók mögött, az EA SPORTS laborban tartja meg az NBA LIVE, a Tiger Woods PGA TOUR és a FIFA Soccer technikai bemutatóit. Az elõadásokon bemutatják a következõ generációs konzolokra fejlesztett EA SPORTS termékek játékmenetét és fejlett jellemzõit meghatározó új eszközöket és fejlesztés során szem elõtt tartott szempontokat. Az EA SPORTS labor legnagyobb látványossága az a korábban még soha be nem mutatott, valódi sportteljesítményt biztosító technológia lesz, amely az EA SPORTS játékok szereplõit életre keltõ sportos mozgásért, tudatosságért, látványért és intenzív élményért felelõs. A laborban ezen felül bemutatják, hogyan építették be az EA SPORTS közeljövõben megjelenõ játékaiba az ESPN által biztosított tartalmat: az ESPN-kijelzõt és az ESPN SportsCenter rádiós híreit.

Forrás: http://www.gamekapocs.hu

LoL..
Egyébként én csak arra emlékszem, hogy régen valami billentyûkombinációval lehetett csinálni lehetetlen dolgokat, de az még talán a '01-be volt.

The FlashBack
nem tudsz gólt lõni?
google

kisfigi1993
sziasztok!
Valaki nem tud véletlenül kódokat a fifa06-hoz? Ha valaki tudja irja már le! Kössz.

84d6_appcompat.txt
azt írja a hibajelentésben,hogy ettõl áll le de ilyen nevû filet nem találtam !!!

mármint csak annak van tûzfala akivel játszok

tûzfaltól lenne?

én szeretnék

csá fifa rajongók!
az az egy problémám lenne,hogy ha multyzok valakivel betölt és abban a pillanatban kiírja hogy hiba lépett fel ezért leáll<#szomoru1><#szomoru1>
ha vaalkinek esetleg volt hasonló gondja,és megoldotta pls írjon
elõre is nagyon köszzzzzzzzzz

Hi tudo ,hogy ez gy másik topic ,de nem akar valaki egy meccset játszani IP-n
EmIn3m02
tüzép :ð

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

kisfigi1993
Ti melyik pártra szavaztatok?

The FlashBack
..

csá all
aki akar direkt ip-zni vegyen fel msn -en
[email protected]

Játékmódok/ Bajnokság

Szerintem nincs sok értelme, mert ami benne van bajnokságba, az mind benne van a menedzserbe is. Annyi az elõnye hogy nem kell a pénzzel foglalkoznod, testre szabhatod hogy milyen bajnokságot akarsz, és a karrier csapatokkal is indulhatsz.

kisfigi1993
Én már egy csomó pontot szereztem a bajnoksággal és lehet venni a rajongói boltban tök jó képeket ilyen régi focistákról!

kisfigi1993
Ott van a gyakorlásba a bajnokság! Meg fogod látni.

bigapó
az mit jelent, hogy bajnokságozni? mer én is bajnokságot nyomok, de menedzser módban. azaz kicsit foglalkozok a háttérrel is😊 egyébként ha a nevemre nyomsz, akkor meglátod az életkorom is az adatlapon. elég ennyi infó szerintem😊)

The Matrix has you...

kisfigi1993
ti hány évesek vagytok?