9766
FIFA 06
-
miki90 #9525 és ez a PROPER szal nem a NoGRP által készitett crack -
miki90 #9524 jött ki egy ujabb crack a játékhoz!!
akinek kell: http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=FIFA2006v1.1ProperWorkingNoDVDFixedexeAll.rar -
#9523 Szoktam vele játszani. -
oszy #9522 Sziasztok! Ért vki a Fifa Manager 06-hoz? -
CzKaresz22 #9521 Az a patch amivel menedzser módod lehet 2 játszani neten azt hogy lehet müködésre bírni??? -
#9520 én is így szoktam csinálni,most real madriddal vagyok,egyedül raúl nem akar belemenni a minimálbérbe,de még a 200-as fizetésbe sem(350-et keres).év végén el is fogom adni,mert sztem jövőre,vagy azután úgyis visszavonul,és amúgyis ott van baptista:) -
Zenszkij #9519 én nem értem miért istenítik azt a xar Pes-t, mikor ez a játék ezerszer jobb.... -
#9518 szerződés hosszabítás-t kell kiválaszani a csapat kezelés-nél. itt az adott játékost kiválasztod, a szerződési év automatikusan eggyel nő, a pénzt pedig tudod csökkenteni (bal nyíl), egészen alacsonyra is lehet. én addig szoktam, amíg a legalacsonyabb bejön (amikor lentebb nem megy, akkor a legmagasabb pénzt dobja be, ekkor jobb nyíllal visszalépek 1-2-őt a minimumosra). ezután enter és kiírja, hogy elfogadta vagy sem az ajánlatot. ha elfogadja, akkor a pénzt levonja, ha nem, akkor nem. nekem eddig 25-30 esetből egyszer utasította vissza a játékos az ajánlatot, még a legjobbak is belementek a "minimálbérbe" :))
akkor nem lehet hosszabítani, ha már max év van a szerződésbe (5 év) vagy a muksó az év végén visszavonul. ezeket kiírja a gép, tehát csak ennyit enged csalni, többet nem. -
#9517 -
#9516 nemjó...akárhányszor ki akarok lépni a játékból mindíg kifagy...vah..
nemlehet valahogy uninstallálni??
ja és elég gagyik a mezek is...az összes mez valamelyik külföldi csapattól van, ami leginkább hasonlít az adott csapathoz..:l -
:D:D:D:D
#9506 : salary az a "fizu" a játékosoknak...megnéztem ronaldinhonak 500 credit /match a salaryja, tejóég...2. szezonban leszerződtem a fiorentínához, hátöcsém, ujfalusi , meg a kapus + 3 ember 350 feletti salaryt kap...minden meccsel kb. -200al kerültem lejebb...vissza is mentem az osasunához ^^ -
CzKaresz22 #9514 Valaki? -
#9513 ha kölcsönadni,piacradobi csak átigazolási szezonban lehet,meg kell változtatni a státuszukat a csapat játékosok opcióban.de ha évvégén visszavonul 2 játékos,és 20 játékosod van,akkor sem eladni,sem kölcsönadni nem lehet senkit,mert akkor ugye 18nál kevesebb lesz.
fizut csak szerződéshosszabbítással lehet lejjebbvenni,ez van(de azt évközben is)
throne,így kifognak rúgni(hacsaknem kapsz a vezetőségtől pénzt,és vagy tudod egyik játékos fizuját levenni,vagy tehetséget kutatsz,és találsz egy szar játékost,viszont el tudod adni az egyik penge játékosodat -
CzKaresz22 #9512 Vagyis multiban -
CzKaresz22 #9511 Az a patch amivel menedzser módod lehet 2 játszani neten azt hogy lehet müködésre bírni??? -
Bankrupt #9510 HSP -
#9509 nincs fan cuc ami magyar bajnokságot , vagy magyar csapatot rak a gémbe? -
throne #9508 épp ez a probléma, h nemtom hogy kéne megválni tőlük :/ -
Bankrupt #9507 Hát az a baj hogy egyértelműen a gyengébb játékosoktól válnál meg, de azok meg kinek kellenek?
Légyszi írd már le hogy kivel játszol, meg hogy milyen eredményekkel. -
#9506 Sziasztok! Most játszok elösszőr a Fifa 06 és nem tudom miért von le minden mecs végén 5.471 Salary-t. -
throne #9505 aham, és hogy tom 1általán eladni, v kölcsönadni a játékosokat, ha 1 klubcsapat sem jelentkezik értük? erre is rápróbáltam jönni, de semmire nem jutottam...
Mossmeg a Job Security minden fordulónál megy le, mert ugye minuszban vagyok.. -
Hay #9504 #9381-et IS olvastam (#9502 első sora...), no, meg kereső is. igen. Szal év közben nem lehet... -
Bankrupt #9503 #9381, kereső... -
Hay #9502 Hol lehet csökkenteni a fizujukat? Mert én a játékosok szerződéseinél azt látom, hogy ha hosszabbítok, akkor adhatok (talán) kisebb fizetést. Év (szezon) közben hogyan tudom csökkenteni a fizetését egy-egy játékosnak? Azzal meg én is most szembesülök, hogy Arsenal-nál 20 játékosom van, el-/kölcsönadnék 2-őt, de azt írja, hogy 18-nál kevesebben nem lehetnek... -
throne #9501 tudom, 2-3 -ét csökkentettem, többre nem volt pénzem, mert ugye azis pénz, hogy a szerződést újrakössem a játékosokkal.. csak ezt a módszert tom, hogy csökkentsem a fizetésük -
Bankrupt #9500 Szerintem az, amiről már volt szó, hogy csökkentsd a játékosok fizetését. -
throne #9499 manager mod-ban 6. évembe vagyok. Két évet toltam le Esbjerg-nél, aztán 3 évet Dortmundnál, most Arsenal-nál vok... Az a Prob, hogy itt minden meccs után megy le a pénzem.. A legjobb sponsor 5100-at fizet, ami közelsem elég az Arsenal fenntartásához... Vkinek vmi ötlete, mit lehet kezdeni? :/ -
Bankrupt #9498 Menten besz**k! Mostanába romlott az eredményem az Ajax-szal, csak újrajátszva tudtam továbbjutni BL-ben, és lecsúsztam a Holland 1. osztályban is a második helyre, 4 ponttal. Átigazolási időszak: három játékost is megpróbáltam igazolni, egyik se sikerült! Gondoltam megválok, illetve kölcsön adok egy-két játékost, mire eszembe jut hogy minimum 18 mezőnyjátékosnak kell lenni! :( Ez még nem lett volna elég, az utóbbi időben elszaporodtak a sárga lapjaim, erre most a legutóbbi meccsen, az UTOLSÓ ELŐTTI csapattól kikaptam 2:1-re, mondanom sem kell, már az első kapott gól után idegességemben az ellenfél tizenhatosán belül felrúgtam egy játékosukat, piros lap, aztán még vagy két sárga, és ami még fontos: ezek a szemetek felrúgták charisteast (természetesen még sárgát se kaptak érte...), három hónapig nem lesz, nincs a helyére egy normális csatár, és már az összes tököm kivan, kikészít a sajtó is, néha már az ilyen történéseken végig entert nyomok, leszarom hogy mit ír ki. :( Mondjuk egy kicsit tényleg szarabbul játszok, mióta WC-zel is. :(((( -
Balli #9497 cordlesst vettem, s valóban nincs vele semmi gond
Viszont igy simán tudom a fotelomból tolni a gamet az LCD tv-men -
#9496 amugy köszz! -
#9495 semmi gond nincs vele... -
#9494 ne cordless-t vegyél. jobb a vezetékes -
#9493 valaki -
ECP Snowpatch 06 nah nembirom ezt a patchet sehogysem elinditani elmondaná valaki hogykell???? -
#9491 -
Balli #9490 Azt hiszem megvan melyik gamepadot veszem meg: Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Ha valaki tud ajánlani jobb gamepadot az szóljon -
WartHogSon #9489 Nekem Logitech Wingman RumblePad van, szerintem nagyon jó, a játékhoz is jó, sok cselt lehet vele csinálni például.
Kép róla: kép -
Balli #9488 Bocsánat kersőbe akartam
Sajna nem találok én sem a Fifa06-hoz
Egyébként milyen gamepadot ajánlotok hozzá?
Ezt néztem ki: info -
WartHogSon #9487 Ilyen volt már nekem is, elég nagy bug :S -
Balli #9486 gamepad