FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal
Azaz így nézne ki nagyobb kék háttérrel:

The Matrix has you...
Ha Hedge akarna, olyat csinálna:-)
de egyébként <#eljen>#eljen>

Elmész a boltba, leveszed a polcról, elmmész a pénztárhoz, kifizeted, hazamész, kibontod, és elfogadja a kódot...
tehát az a fõ problem, hogy mikor felveszel valamit fraps-szel és utánna le akarod játszani, akkor beszaggat a "film"?
vagy amikor Gif-et készítel, akkor van problem?
The Matrix has you...
tipp esetleg? remélem érthetõ voltam😊
ReaL MaDRid x siempre
Jelentem, a góljaimat megnézhetitek a galériámban😊) az hogy kinek milyen sebességgel játsza le, azt nemtom, mert nekem most megy egy letöltés és lehet, hogy amiatt "dadog". remélem azért látszik valamennyire.
The Matrix has you...
Nem tudjátok mennyi helyet foglal a fifa 06?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Kijön vagy nem?! Egyenlõre nem jött ki
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Én most asszem 10. évemet töltöm...
2* kirúgtak😞 (Manchaster City,Inter)
😄
most pedig 8-as szintû vagyok az AC Milan-nal😛
(Manchester City,Real Madrid B,Inter,AC Milan)
hy minden foci drukkernek!:D
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
pls írjon aki tud😄
Est Sularus Oth Mithas
asszem nem fogom itt bemutatni bámulatos góljaimat, mer 1 MB alá nem tudom nyomni a gif méretét. ha meg alámegy, akkor nem lehet látni normálisan.
The Matrix has you...
Van valakinek kedvenc focistája? valaki irja már le ngyon kiváncsi vagyok rá.nekem Thenry Onry. és irja már oda hogy melyik mág a kedvenc csapata.
Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal
A Madden NFL 07 és az NCAA Football 07 demóváltozatai mellett, amelyekben kipróbálhatók a termékekben rejlõ új lehetõségek, az EA zárt ajtók mögött, az EA SPORTS laborban tartja meg az NBA LIVE, a Tiger Woods PGA TOUR és a FIFA Soccer technikai bemutatóit. Az elõadásokon bemutatják a következõ generációs konzolokra fejlesztett EA SPORTS termékek játékmenetét és fejlett jellemzõit meghatározó új eszközöket és fejlesztés során szem elõtt tartott szempontokat. Az EA SPORTS labor legnagyobb látványossága az a korábban még soha be nem mutatott, valódi sportteljesítményt biztosító technológia lesz, amely az EA SPORTS játékok szereplõit életre keltõ sportos mozgásért, tudatosságért, látványért és intenzív élményért felelõs. A laborban ezen felül bemutatják, hogyan építették be az EA SPORTS közeljövõben megjelenõ játékaiba az ESPN által biztosított tartalmat: az ESPN-kijelzõt és az ESPN SportsCenter rádiós híreit.
Egyébként én csak arra emlékszem, hogy régen valami billentyûkombinációval lehetett csinálni lehetetlen dolgokat, de az még talán a '01-be volt.
Valaki nem tud véletlenül kódokat a fifa06-hoz? Ha valaki tudja irja már le! Kössz.
azt írja a hibajelentésben,hogy ettõl áll le de ilyen nevû filet nem találtam !!!
az az egy problémám lenne,hogy ha multyzok valakivel betölt és abban a pillanatban kiírja hogy hiba lépett fel ezért leáll<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
ha vaalkinek esetleg volt hasonló gondja,és megoldotta pls írjon
elõre is nagyon köszzzzzzzzzz
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Szerintem nincs sok értelme, mert ami benne van bajnokságba, az mind benne van a menedzserbe is. Annyi az elõnye hogy nem kell a pénzzel foglalkoznod, testre szabhatod hogy milyen bajnokságot akarsz, és a karrier csapatokkal is indulhatsz.
The Matrix has you...