9766
FIFA 06
-
Bankrupt #9565 Meguntad a számítógép püfölését? ;D -
#9564 nekem egyik sem...:) -
Bankrupt #9563 Nekem mind a kettő fent wan, és mind a kettő ugyanúgy felbassza az agyamat ;D
Na jó a wc az kevésbé :D -
#9562 ha ennyire szar a játék,miért nem játszotok a 06 wc-vel?
az kicsit élethűbb,nincs benne ennyi gépcsítelés.
bár én tegnap megint játszottam a 06al,és vhogy kissé látványosabbnak tűnik a 06 -
Bankrupt #9561 Amatőr uncsi, félprofi bosszantó, ha profin játszol már sírsz a nevetésben, hogy milyen szánalmas ez a játék, világklasszist el se merem képzelni... -
#9560 Szar ez a játék ..ennyi én megértelek mért játszol world classon mert az amatör az már uncsi mint állat.. nemigaz? -
tick03 #9559 Igazad van ez feltartás és a bírónak fújnia kellett volna.Dehát ilyen ez a játék vannak benne lehetetlen dolgok.Sajnos.
-
Bankrupt #9558 Mostmár végéképp bebizonyította a 06, hogy mennyire szarul programozták.
Palermoval nyomtam, Cagliari elleni meccs jött, gondoltam simán elverem, éppenséggel első osztályba van, de az utolsók között. (csak úgy elmondom, hogy Inter ellen 1:1-et játszottam) Tehát, jön a meccs, rúgtam már az elején egy bombát (idáig nyugodt voltam), aztán kezdődött a szokásos: nem tudom megállítani a játékosokat, simán lefutnak, stb... Elég érdekes, hogy a labdabirtoklás kb. 70 % az övéké volt, mégis az én játékosaimnak volt az erőnléte félidőbe nulla. A végeredmény 3:2 lett nekik, ilyen szemét góllal győztek: beadja az ellenfél játékosa, senki nincs ott, csak egy védőm, várja a labdát hogy kifejelje, errefel megjelenik a képernyő szélén egy cagliari játékos, mint a mesékbe, fél másodperc alatt odaér a védőmhöz, és mikor fejelni akar a védő, rátámaszkodik, azt befejeli a kapuba. Ja, arról nem is beszélve, amikor futok mint az állat, és beáll elém az ellenfél védője, én nekimegyek ezerrel, megállít, a labda gurul tovább, érte megy egy másik játékosa, és akkor ez nem feltartás?! -
tick03 #9557 ha valami gond van a memóriával az is sípolni szokott(nekem is volt ilyen)
-
#9556 tápot nézted? nekem minden játéknál sípolt, csere és jó lett minden -
T1B1 #9555 Hali!
CSak ennél a gamenél jelentkezik az a problémám hogy pár perc után elkezd sipolni a gép!Már kicseréltem a hűtőt is de csak sipol!Kegyetlenül idegesítő!
Aki tud az segítsen!
Előre is köszi! -
#9554 vagy te a bunkó paraszt..! -
#9553 minden meccs végén van egy statisztika, hogy ki milyen formában játszott. ha ezeket megfigyeled, akkor talán levonhatsz valami következtetést. én még nem néztem meg tüzetesebben, de az tuti, hogy teljesen mindegy, hogy nyersz vagy sem, mert az adott játéktól függően változik egy játékos összpontszáma. pölö nálam nyert meccs után is volt akinek csökkent. szerintem attól is függ, hogy lecseréled-e vagy sem. aztán gondolom a jó szerelések, a kapuralövések, kapusnál a jó védések számítanak (szerintem). ennyire nem folytam még bele, meg nem is érdekel, mert hiába jó egy játékos, ha van egy jobb, akkor úgyis az játszik majd:)) -
Kikoki #9552 Azt szeretném megkérdezni hogy nem tudna valaki egy olyan stadiont vagy pályát mutatni vagy késziteni ami fedett és kispálya és olyan stilusu mint a fifa srteetben vagy ne nem nem is stilus inkább csak ugy hogy lehet rajta 4-4- ellen játszani rajta mert érdekelne ha lenne ilyen! -
pattogó #9551 nem műkszik mit csinájjak? -
#9550 ha többet játszatod -
#9549 hogy nő egy játékos tudása/statisztikája? pl. vannak ilyen jelek , amik réz-ezüst-arany színt vehetnek fel ..azok hogy nőhetnek? hgoy lesz erősebb egy játékos? -
tick03 #9548 nemtudjátok hogy lehetne neten játszani? -
#9547 nah, "végre" kikaptam... osasuna - sevilla : 0-2
sprintelek, még 20-25m a kapuig, behoz egy ellenfél, becsúszik, sárga , szabadrúgás, sorfalban beakad a labda, kontráznak.. szélen megindult egy kölök, de úgy mint aki krumplit lopott volna..mind1, forog össze vissza meguntam , becsúszok , piros lap.. szabadrúgás, fejes mellémegy,kipattanó, kapus bravúrosan védett, emberkémmel rugnám kifele a labdát, belémjön egy barom és gól
mind1 -
#9546 én ugy szoktam hogy megpróbálok szélen indulni egy középpályással...középre pedig indítani egy csatárt, a 2 védő között..ha egy vonalban vannak akkor shift + E(=sprint) + irány ilyenkor hosszan indítja magát, de vigyázz, nyomd az sprintet ha elengeded a shiftet, mert cselezőmódban van még a játékos (ugye) és egy könnyed mozdulattal visszahúzza a labdát...így a megindulás szart se ér, mert behoznak 1másodperc alatt...sokszor szívtam így...egyébként máshogy nemlehet...próbálgattam mindent, odamennek hozzád és elveszik :l
de amugy jó játék, de egy sárgát vagy valamit néha adhatna a bíró az ellen leszereléseiért...úgy kézimunkáznak hogy az nemigaz..:l
-
M3nt0R #9545 Gyovai wazze, kíváncsi lennék Te milyen nehézségen tolod, és mennyire megy. Egyébként ha world classon versz mindenkit, akkor is egy bunko paraszt vagy.
Én pl maximálisan egyetértek tigeroo-val. Fél profin már tök unalmas, mert nem nagyon kapok ki, és nincs kihívás, profin meg a faszom tele van, hogy akkora irreális dolgok vannak, hogy esélytelennek érzem magam. Ritkán kapok ki, szinte nem is, de nyerni se tudok. Mindig 0-0, 1-1...
Kérdés: lehet ebbe valahogy cselezni, szal vhogy elvinni a labdát az ellenfél mellett, vagy törődjek bele, hogy mindig leszerelnek? -
Bankrupt #9544 Te meg fórumozzál kultúráltabban
Amúgy igaza van, ilyen a játék, így programozták, másképp nem tudnak hátráltatni, ilyen gyík módon szerel az ellenfél, stb... -
#9543 ki a faszt érdekel tanuljá meg játszani ne itt nyavajogjá -
#9542 profi nehézségen játszom, menedzser mód, osasuna..
köcsög csaló bzi gép..
szaladok a labdáért, melettem szalad a csávó elekzd lefele nyomni és elszalad a labdával...persze az én játékosom 2 másodpercig még dülöngél mint a részeg ember... vagy szaladok a labdáért, nyomogatom a D-t hogy szereljem az ellent, nekimegyek és mitse vetve az erő-ellenerő törvénynek "lepattanok" róla.. jaés nekem 10mp "D nyomogatás" után sem szereli le, persze ha én viszem a labdát közelembe jön és má el is csórta
vagy: szaladok, passzolnám lefele csávóba belemegyek, nemlehet elvinni melette, elveszi az én játékosom meg ugyanugy tántorog...kapuskirúgás, faszi beáll az ellenfé mögé...jaés az a minimum hogy a fél csapatot megforgatják a rohattak..
szabadrúgás tipp: kurzoron lehúzzuk tökig a nézetet (lefele gomb), C-t megnyomjuk (2. játékos hívás) és amíg szalad a csákó mi nyomogassuk a D-t , hogy a kék részbe essen a lövés erőssége..ugye ujra lehet próbálni + van időnk is mivel 3-5mp míg megérkezik a tag...az más hogy 10 lövésből 10-et kivédett a villareal kapusa, nc..16-on belül viszem egyedül, nemvolt les, kivédi..még nemis kiboxolja vagy valami hanem egyenesen magához öleli..persze ha az ellen 20méterről megküldi az enyémnek ujjheggyel éppenhogycsak kivédi....nc -
#9541 Kedvemszottyant fifázni 1 kicsit nyertemis 1 kupát és íme a csapatkép.:)
-
Bankrupt #9540 Na, itt a példa hogy kell gyengébb csapattal (Palermo) zsír csapatot (AS Roma) elverni :P Beleadtam apait-anyait a palermoval.
-
Bankrupt #9539 Hát az sajnos igaz, hogy a nehézségi fokozat nem reálisan változik, de szegény EA programozóknak csak ennyire futott, hogy a gép megakadályozza meg kivédi a lövéseid :D -
GubiPapa #9538 Valaki Lécci egy Cd key...
Nekem nem műkszik a sajátom
-
ntex #9537 Hát komolyan mondom hihetetlen amit a gép szokott művelni meccs alatt...
1, A gép a 16-os környékén (és amikor vészhelyzetben van) AUTOMATIKUSAN!!! elveszi a labdát ha a közeledbe megy, ez 10-ből 10-szer így van, nem lehet átvinni a labdát a védősoron (És ezt GYU is leírta a GameStar oldalon a FIFA06 cikkben)
2, Amikor véletlenül sikerül bejutnom a 16-oson belülre akármekkora lövéserősséget állítok mindig olyan gyíkfing lövés sikerül hogy a kapus röhögve megfogja
3, Amikor a pálya szélén van harc a labdáért a saját játékosom amikor elveszi a labdát simán kisétál vele a pályáról, amikor meg úgy kap magas labdát a játékosom hogy közel kerül a pálya széléhez mindig úgy kezeli azt le hogy kifut vele a pályáról
4, nem egyszer előfordult az hogy pl. a kapuban állt a játékosom és az ellenfél rá akarja lőni, az én játékosom blokkolja a lövését, a lepattanó labdát a kapunál álló játékosom úgy kezeli le hogy begyalogol vele a kapuba...
5, A kapus még mindig SZUPERKAPUS-ként van jelen, 20 lövésből 18-at megfog bármilyen szituációban van
Ennyit erről a játékról, SZVSZ egy rakás szar, csak felidegesít folyamatosan a gép a lehetetlenségeivel, a Fifa 2005 sokkal játszhatóbb, ott legalább nem feltétlenül az van amit a gép akar.
Ez privát vélemény, felőlem fikázhattok ahogy akartok, de szerintem ez a játék ennyi... -
#9536 -
Bankrupt #9535 Csíter, de hát vannak ilyenek ;) -
#9534 ja erröl van szó! -
#9533 mi a f*sznak az neked?egyáltalán akkor minek játszol?van értelme? -
#9532 Kib**zott csaló vagy ENNYI!! -
#9531 de miért kell? ha gólt kapsz, akkor átváltasz a másikra és rugsz egy öngólt? és akkor hol van a játék lényege, a küzdelem, a játék?? ezzel az erővel szerezhetnél hozzá "végeredmény-szerkesztő" modot, mert azzal meg beírod, hogy 3-0, oszt kész. te minden játékban így csinálod? nem érzed kicsit csalás-szagúnak a dolgot? -
mikiking #9530 csá, nem tudjátok ,a fifa strret 2 ki fog jönni pc-n? -
#9529 hát nem mert nem engedi átálitani :) de format c elöt nekem megvolt mod hozzá de már elfeledtem nevét is -
Bankrupt #9528 Ezt inkább itt.... -
#9527 bár nem tudom, hogy ennek mi értelme van, de szerintem nem is mod, hanem csak egyszerűen a menüben átállítod, hogy melyik csapatot akarod irányítani. -
#9526 HY!
Véletlen nem tudjátok mi annak a modnak neve amivel mannager modba átválthatok a másik csapat irányitására?