FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo

:D:D:D:D

#9506 : salary az a "fizu" a játékosoknak...megnéztem ronaldinhonak 500 credit /match a salaryja, tejóég...2. szezonban leszerzõdtem a fiorentínához, hátöcsém, ujfalusi , meg a kapus + 3 ember 350 feletti salaryt kap...minden meccsel kb. -200al kerültem lejebb...vissza is mentem az osasunához ^^
Valaki?

hunbasser
ha kölcsönadni,piacradobi csak átigazolási szezonban lehet,meg kell változtatni a státuszukat a csapat játékosok opcióban.de ha évvégén visszavonul 2 játékos,és 20 játékosod van,akkor sem eladni,sem kölcsönadni nem lehet senkit,mert akkor ugye 18nál kevesebb lesz.
fizut csak szerzõdéshosszabbítással lehet lejjebbvenni,ez van(de azt évközben is)
throne,így kifognak rúgni(hacsaknem kapsz a vezetõségtõl pénzt,és vagy tudod egyik játékos fizuját levenni,vagy tehetséget kutatsz,és találsz egy szar játékost,viszont el tudod adni az egyik penge játékosodat

ReaL MaDRid x siempre

Vagyis multiban

Az a patch amivel menedzser módod lehet 2 játszani neten azt hogy lehet müködésre bírni???

tigeroo
nincs fan cuc ami magyar bajnokságot , vagy magyar csapatot rak a gémbe?
épp ez a probléma, h nemtom hogy kéne megválni tõlük :/
Hát az a baj hogy egyértelmûen a gyengébb játékosoktól válnál meg, de azok meg kinek kellenek? <#nemtudom>
Légyszi írd már le hogy kivel játszol, meg hogy milyen eredményekkel.

REALITAS
Sziasztok! Most játszok elösszõr a Fifa 06 és nem tudom miért von le minden mecs végén 5.471 Salary-t.

aham, és hogy tom 1általán eladni, v kölcsönadni a játékosokat, ha 1 klubcsapat sem jelentkezik értük? erre is rápróbáltam jönni, de semmire nem jutottam...
Mossmeg a Job Security minden fordulónál megy le, mert ugye minuszban vagyok..
#9381-et IS olvastam (#9502 elsõ sora...), no, meg keresõ is. igen. Szal év közben nem lehet...
#9381, keresõ...

Hol lehet csökkenteni a fizujukat? Mert én a játékosok szerzõdéseinél azt látom, hogy ha hosszabbítok, akkor adhatok (talán) kisebb fizetést. Év (szezon) közben hogyan tudom csökkenteni a fizetését egy-egy játékosnak? Azzal meg én is most szembesülök, hogy Arsenal-nál 20 játékosom van, el-/kölcsönadnék 2-õt, de azt írja, hogy 18-nál kevesebben nem lehetnek...
tudom, 2-3 -ét csökkentettem, többre nem volt pénzem, mert ugye azis pénz, hogy a szerzõdést újrakössem a játékosokkal.. csak ezt a módszert tom, hogy csökkentsem a fizetésük
Szerintem az, amirõl már volt szó, hogy csökkentsd a játékosok fizetését.

manager mod-ban 6. évembe vagyok. Két évet toltam le Esbjerg-nél, aztán 3 évet Dortmundnál, most Arsenal-nál vok... Az a Prob, hogy itt minden meccs után megy le a pénzem.. A legjobb sponsor 5100-at fizet, ami közelsem elég az Arsenal fenntartásához... Vkinek vmi ötlete, mit lehet kezdeni? :/
Menten besz**k! Mostanába romlott az eredményem az Ajax-szal, csak újrajátszva tudtam továbbjutni BL-ben, és lecsúsztam a Holland 1. osztályban is a második helyre, 4 ponttal. Átigazolási idõszak: három játékost is megpróbáltam igazolni, egyik se sikerült! Gondoltam megválok, illetve kölcsön adok egy-két játékost, mire eszembe jut hogy minimum 18 mezõnyjátékosnak kell lenni! :( Ez még nem lett volna elég, az utóbbi idõben elszaporodtak a sárga lapjaim, erre most a legutóbbi meccsen, az UTOLSÓ ELÕTTI csapattól kikaptam 2:1-re, mondanom sem kell, már az elsõ kapott gól után idegességemben az ellenfél tizenhatosán belül felrúgtam egy játékosukat, piros lap, aztán még vagy két sárga, és ami még fontos: ezek a szemetek felrúgták charisteast (természetesen még sárgát se kaptak érte...), három hónapig nem lesz, nincs a helyére egy normális csatár, és már az összes tököm kivan, kikészít a sajtó is, néha már az ilyen történéseken végig entert nyomok, leszarom hogy mit ír ki. :( Mondjuk egy kicsit tényleg szarabbul játszok, mióta WC-zel is. :((((

cordlesst vettem, s valóban nincs vele semmi gond
Viszont igy simán tudom a fotelomból tolni a gamet az LCD tv-men<#kacsint>
Gyovai
amugy köszz!

DJ Bee18
semmi gond nincs vele...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

webibebi
ne cordless-t vegyél. jobb a vezetékes

msn:[email protected] bárki felvehet

Gyovai
valaki<#help><#help>

Gyovai

ECP Snowpatch 06 nah nembirom ezt a patchet sehogysem elinditani elmondaná valaki hogykell????

Gyovai

Azt hiszem megvan melyik gamepadot veszem meg: Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Ha valaki tud ajánlani jobb gamepadot az szóljon<#circling>
Nekem Logitech Wingman RumblePad van, szerintem nagyon jó, a játékhoz is jó, sok cselt lehet vele csinálni például.
Kép róla: kép

Bocsánat kersõbe akartam
Sajna nem találok én sem a Fifa06-hoz<#shakehead>
Egyébként milyen gamepadot ajánlotok hozzá?
Ezt néztem ki: info
Ilyen volt már nekem is, elég nagy bug :S

gamepad
Hello!

Akinek van kedve interneten FIFA 06-ozni, az jelentkezhet az oldalamon:
http://www.fifa06bajnoksag.fw.hu/

Max. 20 fõ jelentkezhet!

Én csak ezt találtam <#szomoru1> FIFA 2004 Customizer

De azért járj utána, hátha Te találsz a 06-hoz is ilyet.

Létezik olyan, hogy a játék felbontását megváltoztassuk 1366 x 768-ra /lcd tv miatt/?
Ugy tûnik nyilvánvalónak, hogy nem de mintha egy játéknál már olvastam volna, hogy valahogy meglehet oldani, hogy más felbontást használjunk mint a game-ben megvan adva /lehet patchel?/
router mögül hogy lehet direct ipvel játszani? vagy lehet egyeltalán? help pls! sehol se találom.

hunbasser
nem vagyok vmi nagy fifás én sem,csak félprofiban nyomom,de átkéne már váltanom profiba,mert unalmas,h minden meccset 5 góllal nyerek,és csak 3 helyzetet úgy hagyok ki,h látványos gólt akarok lõni(monjduk kicselezem a kapust)ez az 5. évem,real madriddal vagyok,real madrid b-vel kezdtem,,aztán asszem villarealtól kibasztak(sok volt a játékosok fizetése),chievoval feljutotam aztán a serie a-ba,majd aztán meg is nyertem azt(vagy 2. lettem?).a real madrid b-vel 3. lettem,de most a nagy reallal megnyerem a bajnokságot,meg a bl-t is;)(kupából sajnos kiestem,és pont a real madrid b ellen:))

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szószerint szaggat sajnos

ReaL MaDRid x siempre

bigapó
én tegnap megnyertem az UEFA-kupát. Bayern München ellen 3-0-ra nyertem, félprofi, menedzser 6-os szinten van, ja és a Malaga B-vel:) bár most úgy néz ki megnyerem a bajnokit is (azaz mehetnék BL-be is), valszeg már nem ezzel megyek tovább, keresek valami új kihívást.

The Matrix has you...

Kipróbáltam profin egy meccset, ajax-szal, roma ellen, 4-es menedzser szinten, nagyon durva volt. 3:2-re kikaptam, óriási meccs volt. Még ha félprofin is játszotok, egy meccset próbáljatok ki profiba.

Nem a sebesség van lassúra állítva? Fraps-ba ott van hogy milyen sebességgel vegye fel. Vagy szószerint szaggat?

bigapó
ha a segítség topikba beírod, akkor valaki biztos tudja a választ. szerintem egyébként a géped lesz a ludas, bár ez csak tipp mivel nemtom, hogy mid van és azt sem tudom, hogy mibõl kell több a fraps-hez, memó, proci vagy egyébb.

The Matrix has you...

1. Van topikja. Mégpedig ez.
2. Ráadásul van FAQ-ja is.
3. És micsoda szerencse: benne van a faq-ba amit kerestél!

megint én vagyok a fifa world cup 2006 kodja kellene nagyon fontos lenne és sürgõs elöre is köszönöm kopaszka
volna egy problémám nem tudja valaki a fifa world cup 2006 kódját köszi
The FlashBack
faq

hi! nem tudjátok miért lehet az, hogy nálam sokszor 'megbolondul' a billentyûzet játék közben? (úgy vettem észre fõleg az EA játékoknál szokott így lenni, NFSbe is ez volt a baj.) szóval olyan mintha nyomvatartanám az egyik billentyût és a menübe ugrál föl-le stb. de játék kezdésekor nincs ilyen baj, csak néha elkezdi csinálni akkor meg nem tudok játszani. mi lehet ez?

Gyertek erre az oldalra: www.fifaonline.hu
Van itt: Bajnokság, BL, UEFA kupa, EB, VB (Az utolsó kettõ World Cup 06-tal megy!)

hunbasser
na szóval.elindítom 06ban a visszajátszást,w-t kzben nyomom h menjen,ekkor megnyomom az F9-et,és ilyenkor beszaggat a visszajátszás,csomó framet kihagy,és mikor visszanézem az avit,akkor is ugyanolyan szar.amikor meg mpgbõl akarok felvenni vmit,akkor ott csak rosszabb minõségû,nagy tömörítettségû videókból(max 500 kb/sec-ig) tudok rendesen felvenni frapsel,egy 1000 kb/sec-esnél már ott is beszaggat a videó felvétel közben.most a gépem szar,vagy van erre gyógyír?

ReaL MaDRid x siempre

Gondolom azért van, mert ha megfogja a kapus, akkor a program szerint nem gól, de beesik vele a kapuba, és ígyse. Ciki bug

bigapó
ez szabadrúgás volt? mert nekem abból nem adta meg. ez már mással is elõfordult, sokakkal. bug. az érdekes viszont, hogy mikor 16-os vonalánál megfogja a kapus és feláll, akkor meg gyorsan elejti, nehogy kéz legyen... szóval ott érvényes a vonal, itt meg nem...

The Matrix has you...

gumikacsa
Szal ez nem lett gól...:

Renault magnum http://kamionszim.hu