FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Na jó a wc az kevésbé 😄
az kicsit élethûbb,nincs benne ennyi gépcsítelés.
bár én tegnap megint játszottam a 06al,és vhogy kissé látványosabbnak tûnik a 06
ReaL MaDRid x siempre
Palermoval nyomtam, Cagliari elleni meccs jött, gondoltam simán elverem, éppenséggel elsõ osztályba van, de az utolsók között. (csak úgy elmondom, hogy Inter ellen 1:1-et játszottam) Tehát, jön a meccs, rúgtam már az elején egy bombát (idáig nyugodt voltam), aztán kezdõdött a szokásos: nem tudom megállítani a játékosokat, simán lefutnak, stb... Elég érdekes, hogy a labdabirtoklás kb. 70 % az övéké volt, mégis az én játékosaimnak volt az erõnléte félidõbe nulla. A végeredmény 3:2 lett nekik, ilyen szemét góllal gyõztek: beadja az ellenfél játékosa, senki nincs ott, csak egy védõm, várja a labdát hogy kifejelje, errefel megjelenik a képernyõ szélén egy cagliari játékos, mint a mesékbe, fél másodperc alatt odaér a védõmhöz, és mikor fejelni akar a védõ, rátámaszkodik, azt befejeli a kapuba. Ja, arról nem is beszélve, amikor futok mint az állat, és beáll elém az ellenfél védõje, én nekimegyek ezerrel, megállít, a labda gurul tovább, érte megy egy másik játékosa, és akkor ez nem feltartás?!
CSak ennél a gamenél jelentkezik az a problémám hogy pár perc után elkezd sipolni a gép!Már kicseréltem a hûtõt is de csak sipol!Kegyetlenül idegesítõ!
Aki tud az segítsen!
Elõre is köszi!
The Matrix has you...
sprintelek, még 20-25m a kapuig, behoz egy ellenfél, becsúszik, sárga , szabadrúgás, sorfalban beakad a labda, kontráznak.. szélen megindult egy kölök, de úgy mint aki krumplit lopott volna..mind1, forog össze vissza meguntam , becsúszok , piros lap.. szabadrúgás, fejes mellémegy,kipattanó, kapus bravúrosan védett, emberkémmel rugnám kifele a labdát, belémjön egy barom és gól
mind1
de amugy jó játék, de egy sárgát vagy valamit néha adhatna a bíró az ellen leszereléseiért...úgy kézimunkáznak hogy az nemigaz..:l
Én pl maximálisan egyetértek tigeroo-val. Fél profin már tök unalmas, mert nem nagyon kapok ki, és nincs kihívás, profin meg a faszom tele van, hogy akkora irreális dolgok vannak, hogy esélytelennek érzem magam. Ritkán kapok ki, szinte nem is, de nyerni se tudok. Mindig 0-0, 1-1...
Kérdés: lehet ebbe valahogy cselezni, szal vhogy elvinni a labdát az ellenfél mellett, vagy törõdjek bele, hogy mindig leszerelnek?
Amúgy igaza van, ilyen a játék, így programozták, másképp nem tudnak hátráltatni, ilyen gyík módon szerel az ellenfél, stb...
köcsög csaló bzi gép..
szaladok a labdáért, melettem szalad a csávó elekzd lefele nyomni és elszalad a labdával...persze az én játékosom 2 másodpercig még dülöngél mint a részeg ember... vagy szaladok a labdáért, nyomogatom a D-t hogy szereljem az ellent, nekimegyek és mitse vetve az erõ-ellenerõ törvénynek "lepattanok" róla.. jaés nekem 10mp "D nyomogatás" után sem szereli le, persze ha én viszem a labdát közelembe jön és má el is csórta
vagy: szaladok, passzolnám lefele csávóba belemegyek, nemlehet elvinni melette, elveszi az én játékosom meg ugyanugy tántorog...kapuskirúgás, faszi beáll az ellenfé mögé...jaés az a minimum hogy a fél csapatot megforgatják a rohattak..
szabadrúgás tipp: kurzoron lehúzzuk tökig a nézetet (lefele gomb), C-t megnyomjuk (2. játékos hívás) és amíg szalad a csákó mi nyomogassuk a D-t , hogy a kék részbe essen a lövés erõssége..ugye ujra lehet próbálni + van idõnk is mivel 3-5mp míg megérkezik a tag...az más hogy 10 lövésbõl 10-et kivédett a villareal kapusa, nc..16-on belül viszem egyedül, nemvolt les, kivédi..még nemis kiboxolja vagy valami hanem egyenesen magához öleli..persze ha az ellen 20méterrõl megküldi az enyémnek ujjheggyel éppenhogycsak kivédi....nc

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Nekem nem mûkszik a sajátom
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
1, A gép a 16-os környékén (és amikor vészhelyzetben van) AUTOMATIKUSAN!!! elveszi a labdát ha a közeledbe megy, ez 10-bõl 10-szer így van, nem lehet átvinni a labdát a védõsoron (És ezt GYU is leírta a GameStar oldalon a FIFA06 cikkben)
2, Amikor véletlenül sikerül bejutnom a 16-oson belülre akármekkora lövéserõsséget állítok mindig olyan gyíkfing lövés sikerül hogy a kapus röhögve megfogja
3, Amikor a pálya szélén van harc a labdáért a saját játékosom amikor elveszi a labdát simán kisétál vele a pályáról, amikor meg úgy kap magas labdát a játékosom hogy közel kerül a pálya széléhez mindig úgy kezeli azt le hogy kifut vele a pályáról
4, nem egyszer elõfordult az hogy pl. a kapuban állt a játékosom és az ellenfél rá akarja lõni, az én játékosom blokkolja a lövését, a lepattanó labdát a kapunál álló játékosom úgy kezeli le hogy begyalogol vele a kapuba...
5, A kapus még mindig SZUPERKAPUS-ként van jelen, 20 lövésbõl 18-at megfog bármilyen szituációban van
Ennyit errõl a játékról, SZVSZ egy rakás szar, csak felidegesít folyamatosan a gép a lehetetlenségeivel, a Fifa 2005 sokkal játszhatóbb, ott legalább nem feltétlenül az van amit a gép akar.
Ez privát vélemény, felõlem fikázhattok ahogy akartok, de szerintem ez a játék ennyi...
The Matrix has you...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
The Matrix has you...
Véletlen nem tudjátok mi annak a modnak neve amivel mannager modba átválthatok a másik csapat irányitására?
akinek kell: http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=FIFA2006v1.1ProperWorkingNoDVDFixedexeAll.rar
ReaL MaDRid x siempre
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
akkor nem lehet hosszabítani, ha már max év van a szerzõdésbe (5 év) vagy a muksó az év végén visszavonul. ezeket kiírja a gép, tehát csak ennyit enged csalni, többet nem.
The Matrix has you...