9766
FIFA 06
-
csabiks #9605 90 perces félidő? Hogy? -
hhu #9604 Valaki tudna segíteni mer amikor játszani akarok a haverral hélózatba vagy direkt ip akkor amikor betölt és elindulna a mecss kilépp mit csináljak?és hol lehetne megnézni milyen a verziom? -
#9603 és ehhez a bajnoksághoz kell eredeti fifa? -
#9602 Aki szereti a fifátés szeretne online játszani az itt reggeljenés jöjjön Mirc-re!!! Szerver: irc.quakenet.org Csati: #fifabajnok -
tecumama #9601 Thanks
-
#9600 újra akarom játékot (meg az egész gépet). a mentésekről már csináltam másolatot. hogyha azokat visszatöltöm, akkor azu általam készített fopisták is visszatöltődnek? -
#9599 sztem itt keress: gamecopyworld.com
nekem pl. a 2002-nél azt is elfogadta ha nem írtam be. -
tecumama #9598 sziasztok!!! valaki nem tudna nekem adni egy fifa 2000 és egy fifa 2002 Serial number-t? életet mentenétek!!! mert nekem egy régebbi pentiumom van és ez a 2-fifa az ami megy normálisan!!! jo lenne mert kedvet kaptam kipörgetni!!! elöre is kösszi: !Gabesz! -
#9597 Vegyél fel msn-re. -
#9596 hogyan? -
#9595 Ok. Akkor multizzunk? A címem: [email protected] -
#9594 nem baj ha nem eredeti attól még lehet multizni -
#9593 Hello!
Van akivel játszhatnák multin? Még nem jáccottam ezért kellene a segítség.
Nem eredeti a game, úgyhogy nem tom, hogy menni fog-e. -
#9592 Ha megvetted volna a játékot, nem csak kalózkodnál, akkor látnád, hogy nagyon jó online multiplayer van hozzá. -
Desert #9591 Nem sokat játszottam ezzel a Fifával csak megnéztem a menü kicsit bonyolult de nem vészes majd felrakom és tolom picit na pá -
nagy chris #9590 [email protected] -
Bankrupt #9589 Kipróbáltam először és utoljára a multiplayert:
soha ilyen szar szaggatós, lelassult, buzi mp-t nem láttam mint ez
mostmár tényleg letörlöm örökre ezt az undorítóságot, csufítja a gépet :C -
#9588 Nem tom. Lehet, hogy a vidkarimmal van a baj. Ezért kellene a patch. -
#9587 én tökéletesen megvagyok vele elégedve, nem tom mi neked a bajod! PC-n semmi gond nincs a hajjal -
#9586 MI AZ MSN ED?? -
#9585 LOL -
nagy chris #9584 több mint valoszinü hogy volt már ez a kérdés és ne haragudjatok hogy mégecce megkérdezem de valaki megtisztelne azzal hogy elmondaná hogy kell multizni ? :$ -
#9583 Hello!
Észrevettem vmi furcsát. Kezdem 2002-től: a Fifa2002-ben még a játékosok haja aránylag normális volt.
A 2003-ban még elment. 2004-06ig pedig nincs változás(fos). Nincs valami patch vagy ilyesmi ami javít a játékosok haján? Hogy ne egy halom sz.rra emlékeztessen.
Kössz! -
#9582 klikk -
#9581 sziasztok.vki akinek most fent van a FIFA nem tudna benne egy képet csinálni az Olimpico-ról?köszi -
balint08 #9580 Hali!
van egy kis gondom, és sehogy nemtom megoldani, szal kellene a segítség!!!
a gondom, hogy a karrierben eljutok egy szintig, asszem valahol a 3. évad körül, és elindítanám a meccset, mármiont hogy meccs lejátszása, és erre kilép.próbáltam új töréseket, újrarakást, de egyik sem használ! :'(
Kérlek segítsetek! -
#9579 sziasztok! Nincs meg valakinek az USB-s billentyűhöz a javítócsomag? -
#9578 igen? hú vazze, észre sem vettem! -
csabiks #9577 a world cupban alapol van 45 perces félidő ;) -
#9576 :D fájlnév:buzikapus+c.wmv :D -
#9575 Kell hozzá vmi külső program, én a world cuphoz tudok: match explorer -
miki90 #9574 várj megnézem
-
csabiks #9573 :) nekem ott csak 10 perc van -
miki90 #9572 My FIFA 06 -> Game Settings -> Game Long: 45 min -
csabiks #9571 Sziasztok!
azt szeretném megkérdeni hogy hogy lehet elérni hogy a félidő hossza 45 pec legyen?
köszi -
#9570 Hali nem tudtok hamachis bajnokságot? -
#9569 minya lövök fel egy videót a "saját" kapusunkról, ha professionalon játszunk..(4 csillagos csapatból, osasuna , ricardo)az ellenfél bezzeg olyan izomlövéseket kivéd h nemmigaz
tessék nyugi nem vírus, csak 3 másodperces, azé ilyen kicsi :c -
#9568 WC06 jobb, terminátorkapust kihagyták belőle, látványos gólokat lehet lőni world classon 20-25 méterről... -
WartHogSon #9567 Hello!
Lézetik olyan progi hozzá, amivel a visszajátszásaimat megnézhetem, anélkül, hogy a játékot felraknám? -
#9566 :D meg...06-ban profin, WC06-ban World Class-on játszom