9766
FIFA 06
  • drowns41
    Ja, én
  • Gyovai
    De akkor meg mit csináljak mert nincs dvd olvasóm ssem,ugyhogy nemtom hogy fog menni a játék!
  • The FlashBack
    nehezen....nekem nem sikerült:( de ami azt illeti jobb is:)
  • Gyovai
    Ha a 2006 megvan havernak dvd akkor átlehet irni cdre????
  • The FlashBack
    nem
  • puma1
    Valaki akar jelentkezni Online bajnokságra?
  • DJ Bee18
    a 6.0.1-es patch feltelepítése nem kavar be a már megkezdett karrierbe?
  • gercse
    vedd meg
  • drowns41
    Sziasztok!
    Michael Owen a játék idején még a realba volt most meg már a newcastleban.
    Hogy lehet áthelyezni?
  • puma1
    Hogy tudom megszerezni a Világ 11 csapatot?
  • littleNorbi
    Menedzser módba vagyok és leszerződtem egy csapatnál, később bírok majd ccsapatot váltani?
  • gercse
    szerintem az egész fifában a probák a legjobbak :D
  • forza milan
    Értelmes...."DVD-n hány cd és a 2006,,mind1,ha már ittvagyok,kipróbáltam alsóbb szinteken a dolgokat,mármint alsóbb osztályban,egész fasza!De most a leverkusennel kezdtem managermódot,begyüjtöttem egy super kupát,dölt a lé rendesen...:D
  • Magic Boy
    Nem!
    3CD-s!
  • Gyovai
    DVD-n hány cd és a 2006? És pc-n 2 cd nem?
  • Gyovai
    DVD-n hány cd és a 2006? És pc-n 2 cd nem?
  • CLINT EASTWOOD9
    FAQ részt nem találltam a topikhoz csatolva.
    Aki tud segítsen légyszíves.(akinek nem nagy erő megpróbáltatás beírni pár sort)
    Az én gépemen elindul a játék de a havernál, a gépigény megfelelő a játékhoz, be crack-eltük de még mindig nem jó, nem tudjuk mi lehet a hiba.
    Ezért hát hozzátok fordulltam.
    Az lenne a lényeg hogy a gép ezt írja ki:a megfelelő dvd behelyezése után indítsa újra a programot(a fifa 2006-os dvd van betéve)
    Mi a teendő, mit kéne csinállni, hogy elinduljon a játék a haver gépén is.
    Aki tud segítsen.
    Előre is nagyon megköszönném.
  • szabolcs17
  • MORO67
    szevasztok megtudja valaki mondani mi az a THX az alcoholnál amiért nem indul el
    a program?
  • The Hedgehog
    nincsmit... ezért vagyok ;)
  • sergyo
    the hedgehog köszi megymár
  • sergyo
    kösszi
  • sergyo
    ui:dameonos az egész cucc.de ismétlem akinek odaadtam mindenkien műxik
  • The Hedgehog
    lenti keresőbe írdbe az "ugrál" szót és megoldást találsz a problémádra :)
  • sergyo
    leszedtem a fifát mindenkinek megy csak nekem nem az a probléma hogy elindul elkezd kattogni lépked a menüben össze vissza és rendesen vadászni kell rá hogy jókor klikkeljek és betöltésnél kidob és akad az intró. már a demónál is ezt csinálta.gépem:abit alaplap 3000proci pentium 512mb ddr ati radeon 9600 atlantis 256mb-s már 2hete szivat rendszer xp kérem segisen valaki ötleteim elfogytak crack nem segit és amugysem kell.minden havernak anélkül megy és tőllem van a game.ha nem lennék itt [email protected] ra választ légszives.köszi
  • sergyo
    na azt mondja meg valaki hogy
  • vezérszuszu
    hello!Ha fent van gépeden a clonecd akkor nem is fog menni.töröld le és úgy próbáld meg!
  • Kaplan
    Ember ááááá nem , nem , nem bírom. Aki az alcoholt és a daemon toolst nem tudja kezelni az tanulja meg és ne itt kérdezgessen. Különben is ha elolvasod a banner alatti szöveget akkor rájössz, hogy törölni fogják :D
  • littleNorbi
    THX!!!
  • gercse
    köszönd inkább Kaplannak, én is lehettem volnna segítőkészebb :D
  • littleNorbi
    TXH!
  • MORO67
    van egy gondom ha tud valaki segiteni megköszönném szoval arrol van szo hogy beteszem a mini file-t azalcohol120-ba kilépek az alcoholbol és mikor rákliccelek a képernyön az ikonra feljön az inditó kép és rögtön utána kiirja hogy CD/DVD emulálo program futása észlelve.Kérem állitsa le majd inditsa ujra a játékot.segitsetek légyszi!!!!
  • Kaplan
    eng.db-t átmásolod úgy, hogy hun.db legyen a neve ennyi. S akkor az angol nyelv alatt magyar lesz a játék.
  • gercse
    ird be alulra a kersőbe hogy eng.db és keress
  • littleNorbi
    Van rá magyarításod?
  • bmffm856
    hello...5. éve "ülök" a Fiorentina kispadján, eddig 4 év, 4 bajnoki cím, 3 bl győzelem, 1 a Juve ellen, 2 a Real ellen...na de a lényeg, hogy azért mostmár egy elég jó csapatot sikerült összetákolnom...berakom a képet...azért egy ilyen fiorentina a valóságban sem lenne rossz...:D:D

Forza Fiorentina!
  • littleNorbi
    de hogy?
  • lobig
    jo kis koteny...
  • lobig
    na hello, mar reg voltam itten.
    hoztam is egy golt:
  • szabolcs17
    Csinálj próbákat