FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

odex
az meg a másik hogy minden reg nevemet más alkalmankét használom 😊
szal más az ip is!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
csak azthiszed hogy mindenhol az a nevem hogy odex?
meg majd pont neked mondom is el 😛

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Fyrex
hujujujuj kemény a szöveged <#taps><#taps><#taps> :|

ek tudtad hogy multireg-ért ban jár? 😄DDD

Avanti Crociati!

Breki33
és azt hol csinálom???
forza milan
Szal bocs all,remélem le tudjuk zárni a vitát!

The FlashBack
amig nem állítod magyar nyelvûre addig nem is lesz az eng nevû filet kell kicsrélni hun db re ennyi

forza milan
MOSTIS KI KEZDEMÉNYEZI A VITÁT?ÉN RÉG LE AKARTAM ZÁRNI,szal ennyit erröl!

Helloka!Egy olyan problémám lenne hogy nincsen magyar menum a játékban. Valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban ???
Nagyon jo lenne:

elöre is köszike
itt ne érezze közületek senki se "vezérnek" és mostmár próbáljatok meg a témába illõ dolgokról beszélgetni

The FlashBack
nagyon iagaza van... nagy lett az arcod...

The FlashBack

"Forza Milan nemlátod h rajtad röhög mindenki? idejössz okoskodni,ezzel szétoffolva a topikot és még neked áll feljebb..."

forza milan
Najó,ha annyira nagyon baj,akkor rakom ide a normális tartalmú gifeket,azokat pedig próbából raktam fel,he nem baj,nem értem miért kellet nekünk ezen ennynit vitázni!

báttyó02
nyugi<#smile>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

odex
rossz úton jársz pubi te mi a f*szt ütöd bele az orrod hogy õ mien topikot nyit?
majd ha nem teccik amoderátoroknak akkor õk majd kitörlik de hogy te itt elkezded a vitát mint ha te lennél a vezér!
Szerintem nem Forza milannal van baj hanem veled azzal a zseniálisan hülye agyaddal!
any*d seggébe dugom fel a banánidat szarok már a büntipontra úgy is van 1 pár regem!
Megtalálod a helyed gyarmaton a sárgaházba ottvitázhatsz!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Forza Milan nemlátod h rajtad röhög mindenki? idejössz okoskodni,ezzel szétoffolva a topikot és még neked áll feljebb...

Fyrex
óóó dehonnem 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
nyugi forza milan, szóltam a házigazdinak, szóltam egy modinak, szal húzd meg inkább magad és nyomasd ide a normális gifeket, érdekes tartalommal

ha nem teccik, jobb felsõ sarokban a kijárat

köszi, lekötelezel <#wave>

Avanti Crociati!

The FlashBack
Nem kell vitázni... Ez nem tartozik a fórumozáshoz! De nagyon nem...

The FlashBack
héé mi ez nagy vita...

báttyó02
megvolt<#smile>

forza milan
Mivan árulkodunk,te kezdtél el beleszólni az egészbe!Idegesitöek vagytok,köpjé be,nemnagyon érdekel igazánmondva!

báttyó02
nah ez elég volt ahhoz hogy menjek kérni egy banánt neked<#smile>

forza milan
Engem hol érdekelsz!Kurvára tud idegesiteni,amikor mindenba beleszólnak az ilyesfélék!HA te nem szorulsz rá,akkor ne menny oda!ennyi!

báttyó02
hallod nyissál topikot nyugodtan gifekrõl!!
[<#eplus2>]

forza milan
Nemtudom ki szólt beleebbe is,te vagy a topik fönöke?Beszélek a házigazdával egyébként,és ha ö belemegy,akkor megmarad a topik!Nemtudom ki fönökösködik!

Helloka!Egy olyan problémám lenne hogy nincsen magyar menum a játékban. Valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban ???
Nagyon jo lenne:

elöre is köszike
Fyrex
DE NEM SZORULUNK RÁ A TOPIKODRA ÉRTSD MÁR MEG!!!!!

Avanti Crociati!

báttyó02
most erre nagyon egyszerüen tudok válaszolni
ha nemtetszik a rendszer akkor tünyél innét<#smile>

Fyrex
igen fasza vagyok, de ez ennek nem sok köze van forumozáshoz

azért érdekel mert ide járok és baszod a szemem

vedd már észre hogy itt te akarsz törvényt bontani bazmeg, te fõnösködsz itt uj topik nyitásával

idejössz bazmeg és már egybõl megváltoztatnád a rendszer

hát ez nem fog menni...

Avanti Crociati!

forza milan
IStenem!Azt csak próbából raktam fel,de haggyuk!ÉS végre megértenéd,hogy nem csak magamnakcsináltam,mások góljainak is!

forza milan
Rohadtul unom a fönökösködö hülye fejeteket!NAgyon,rohadtul unom már,hogy itt egyesek rakják magukat másoknak,hogy igy lol ugy lol,mint ha te olyan fasza lennél!ha nem teccik ne irjá a topikba!ennyi!mit érdekel ez téged!?

báttyó02
jolvan rakd be nem azzal van a baj
hanem azzal hogy szarul vágod meg,és szaggat is
de fõleg azzal hogy ilyen golokat nagyanyám is lövöget

Fyrex
faszom már ebbe a házigazda istenitésedbe bazmeg, idejössz bazmeg, és megakarod változtatni a rendszert ami nemtom hány éve így van!!! kusssolj el és gondolkozz már el bmeg!!!

és bibezbazmeg még1cer😄DD

Avanti Crociati!

báttyó02
:dddddddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ekkora szerencsétlent mint te 😄DDD
asszem ezzel egyértelmü lett hogy tevagy itt sg-n a leglámább bilanos 😄D

forza milan
te hülyének nézel?!Olyanokat rakok be,de az a célom,hogy ott gyüjtsük a gólokat,éshogy mások is oda rakják!azért hoztam létre!

forza milan
MIért?MErt senkinek nem teccett itt a gif gólok berakása,és mert semmi közöd hozzá!unom már a lámázás,meg a gyökérkedést ami itt megy,ezentúl oda rakhatjákagólokat,és legfeljebb a bannerre linkeli a házigazda,ha belemegy!

báttyó02
miaz hogy neszoljak be okoska
te itt nemfogsz reklámozni nem ide illõ dolgokat,fõleg nem ujpestit
nacsá

Fyrex
olyan gólt rakj fel, ami nem szaggat, és lehetõleg ne olyanokat hogy elpasszolod a kapus mellett!!!! érted? nagy, szép gólokat rakj, ne ilyen sablonokat!!! és ne nyiss külön topikot!!!

Avanti Crociati!

Fyrex
ááááááááááááá mért csináltál külön topikot lááááma!!!

Avanti Crociati!

forza milan
kérdeztem a gyökér véleményedet?

Nagyon jo lenne:

elöre is köszike
mila69en
öö hozzá se ért a feje a labdához<#nevetes2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Terminátor14
Engem meg zavar...
Ja és akkor most elkezdek egy kariert a Milánnal, aztán minden Gila fejest berakok, ok? Röhely, ami itt megy 😊

CSAK a Fradi

forza milan
jó,akkor berakom a játékosok fórumába!De mondjuk a szaggatás engem nem zavar!De egy Gila fejestsztem érdemes berakni,no de mind1!

Breki33
1. Nem a sport forumba kéne
2. Ha meg akarod mutatni másoknak ne légy lusta rendesen megcsinálni
3. Lehetõleg olyan gólt rakj be amit érdemes megnézni
forza milan
Nagyon örülök!megynitok egy külön gólos topikot,mivel itt oly sokakat zavart!erre lezárják!ez lett az sg-böl!uristen!

forza milan
jó,tudom rá a megoldást,csak nem esett jól szenvedni vele!egyébként létrejött a fifa 06 gif gólok topik,mert oly sokakat zavart itt a gólok berakása!Mostmárnem zavar senkit!

Breki33
Akkor csináld meg rendesen.

Eléggé szaggatnak
forza milan
VAgy nekem ugyis jó,ha létrehozok egy fifa06 gif gólok topikot,és akkor majd nem lesz mit fikázni másokon!