9766
FIFA 06
-
#8274 Ja, én -
#8273 De akkor meg mit csináljak mert nincs dvd olvasóm ssem,ugyhogy nemtom hogy fog menni a játék! -
#8272 nehezen....nekem nem sikerült:( de ami azt illeti jobb is:) -
#8271 Ha a 2006 megvan havernak dvd akkor átlehet irni cdre???? -
#8270 nem -
puma1 #8269 Valaki akar jelentkezni Online bajnokságra? -
#8268 a 6.0.1-es patch feltelepítése nem kavar be a már megkezdett karrierbe? -
#8267 vedd meg -
#8266 Sziasztok!
Michael Owen a játék idején még a realba volt most meg már a newcastleban.
Hogy lehet áthelyezni?
-
puma1 #8265 Hogy tudom megszerezni a Világ 11 csapatot?
-
#8264 Menedzser módba vagyok és leszerződtem egy csapatnál, később bírok majd ccsapatot váltani? -
#8263 szerintem az egész fifában a probák a legjobbak :D -
#8262 Értelmes...."DVD-n hány cd és a 2006,,mind1,ha már ittvagyok,kipróbáltam alsóbb szinteken a dolgokat,mármint alsóbb osztályban,egész fasza!De most a leverkusennel kezdtem managermódot,begyüjtöttem egy super kupát,dölt a lé rendesen...:D -
#8261 Nem!
3CD-s! -
#8260 DVD-n hány cd és a 2006? És pc-n 2 cd nem? -
#8259 DVD-n hány cd és a 2006? És pc-n 2 cd nem? -
#8258 FAQ részt nem találltam a topikhoz csatolva.
Aki tud segítsen légyszíves.(akinek nem nagy erő megpróbáltatás beírni pár sort)
Az én gépemen elindul a játék de a havernál, a gépigény megfelelő a játékhoz, be crack-eltük de még mindig nem jó, nem tudjuk mi lehet a hiba.
Ezért hát hozzátok fordulltam.
Az lenne a lényeg hogy a gép ezt írja ki:a megfelelő dvd behelyezése után indítsa újra a programot(a fifa 2006-os dvd van betéve)
Mi a teendő, mit kéne csinállni, hogy elinduljon a játék a haver gépén is.
Aki tud segítsen.
Előre is nagyon megköszönném. -
szabolcs17 #8257 -
MORO67 #8256 szevasztok megtudja valaki mondani mi az a THX az alcoholnál amiért nem indul el
a program?
-
#8255 nincsmit... ezért vagyok ;) -
sergyo #8254 the hedgehog köszi megymár
-
sergyo #8253 kösszi
-
sergyo #8252 ui:dameonos az egész cucc.de ismétlem akinek odaadtam mindenkien műxik -
#8251 lenti keresőbe írdbe az "ugrál" szót és megoldást találsz a problémádra :) -
sergyo #8250 leszedtem a fifát mindenkinek megy csak nekem nem az a probléma hogy elindul elkezd kattogni lépked a menüben össze vissza és rendesen vadászni kell rá hogy jókor klikkeljek és betöltésnél kidob és akad az intró. már a demónál is ezt csinálta.gépem:abit alaplap 3000proci pentium 512mb ddr ati radeon 9600 atlantis 256mb-s már 2hete szivat rendszer xp kérem segisen valaki ötleteim elfogytak crack nem segit és amugysem kell.minden havernak anélkül megy és tőllem van a game.ha nem lennék itt [email protected] ra választ légszives.köszi -
sergyo #8249 na azt mondja meg valaki hogy
-
#8248 hello!Ha fent van gépeden a clonecd akkor nem is fog menni.töröld le és úgy próbáld meg! -
#8247 Ember ááááá nem , nem , nem bírom. Aki az alcoholt és a daemon toolst nem tudja kezelni az tanulja meg és ne itt kérdezgessen. Különben is ha elolvasod a banner alatti szöveget akkor rájössz, hogy törölni fogják :D
-
#8246 THX!!! -
#8245 köszönd inkább Kaplannak, én is lehettem volnna segítőkészebb :D -
#8244 TXH! -
MORO67 #8243 van egy gondom ha tud valaki segiteni megköszönném szoval arrol van szo hogy beteszem a mini file-t azalcohol120-ba kilépek az alcoholbol és mikor rákliccelek a képernyön az ikonra feljön az inditó kép és rögtön utána kiirja hogy CD/DVD emulálo program futása észlelve.Kérem állitsa le majd inditsa ujra a játékot.segitsetek légyszi!!!! -
#8242 eng.db-t átmásolod úgy, hogy hun.db legyen a neve ennyi. S akkor az angol nyelv alatt magyar lesz a játék. -
#8241 ird be alulra a kersőbe hogy eng.db és keress -
#8240 Van rá magyarításod? -
#8239 hello...5. éve "ülök" a Fiorentina kispadján, eddig 4 év, 4 bajnoki cím, 3 bl győzelem, 1 a Juve ellen, 2 a Real ellen...na de a lényeg, hogy azért mostmár egy elég jó csapatot sikerült összetákolnom...berakom a képet...azért egy ilyen fiorentina a valóságban sem lenne rossz...:D:D
Forza Fiorentina! -
#8238 de hogy? -
#8237 jo kis koteny... -
#8236 na hello, mar reg voltam itten.
hoztam is egy golt:
-
szabolcs17 #8235 Csinálj próbákat