FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most téged zavar ha berakom!HA te vagy a házigazda,majd akkor pattogj,már bocs!mások is berakják,én mérne?
A többit át lehet de ezt nem a vezérlés menüben vagy ezt máshol kell?
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
A cselezést (shift) át lehet állítani másik bill.re?
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
lehet hogy én vagyok a hülye de nem látom értelmét ilyen gólokat berakni 😄
de mondom én vagyok a hülye😄
de mondom én vagyok a hülye😄
Avanti Crociati!
nah jó Gyovai amíg nem tudsz normális dolgokat irni a fifa06 al kapcsolatban, udvariasan megkérlek:
TÜNJ INNEN A PICSÁBA!!!!
Flashback: ne ide ird, hogy kinek szurkolsz stb.
kösz
TÜNJ INNEN A PICSÁBA!!!!
Flashback: ne ide ird, hogy kinek szurkolsz stb.
kösz
Avanti Crociati!
rajzoljal pl.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Jövõhétre talán meglessz a játék!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Valami nem stimmel sajna ezzel a Magyar nyelvel a játékban.Ha követem az infókat francia lesz a game.Valaki részletesebben Plíííz.Kössszi
Nekem egy olyan oldal kellene amejen a játékot teljes egészében lelehet tölteni .....................<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#beka2>#beka2>
Sziasztok!
Breki milyen patchet csináltál?Beírtam keresõbe de nem találom.Légyszi linkeld már ki vagy írd már meg, hogy kb melyik napon volt.Köszi!
Breki milyen patchet csináltál?Beírtam keresõbe de nem találom.Légyszi linkeld már ki vagy írd már meg, hogy kb melyik napon volt.Köszi!
Nekem ne mert nekem nincs is meg a játék amugy is nem is neki irtam hanem lol te vagy a béka<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Gyovai te mit pofázol itt másnak, te vagy itt láma!!! looool!
inkább maradj csöndben mert ugy okosabbnak fogsz tûnni...
bár ezek után...
inkább maradj csöndben mert ugy okosabbnak fogsz tûnni...
bár ezek után...
Avanti Crociati!
hihetetlen.
szétizzadom magam, de megverem az ellenfelet 1-0ra. de kilép a programból. gondolom, mert feltettem pár új mezt. ok, sebaj.
felrakom a patchet akkor. vissza a játékba.
megint leizzadok, de megverem ugyanazt a csapatot. 2-0.
örülök, mint állat.
erre megint kifagy. most szedjem le az összes mezt, vagy van valami megoldás? hogyan tudom megnézni, hogy melyik mez a rossz?
szétizzadom magam, de megverem az ellenfelet 1-0ra. de kilép a programból. gondolom, mert feltettem pár új mezt. ok, sebaj.
felrakom a patchet akkor. vissza a játékba.
megint leizzadok, de megverem ugyanazt a csapatot. 2-0.
örülök, mint állat.
erre megint kifagy. most szedjem le az összes mezt, vagy van valami megoldás? hogyan tudom megnézni, hogy melyik mez a rossz?
HátOTTaz üzifalon vagy e-mailba megírod nekem