9766
FIFA 06
  • vezérszuszu
    Amúgy hogyan szerzek pontot?Hogy a rajongói boltban megyvegyem?
  • szabolcs17
    Mármint a játékon bellüli boltban.
  • szabolcs17
    A boltba vedd meg. Aszem 5000.
  • vezérszuszu
    Hello!Már a 3. évet nyomom, a Poro-val.NEm tudok nagyobb csapathoz menni.Mit Kell Megvenni?Vagy mit csináljak hogy sikerüljön?
  • Solidus
    Indultam,egy szezon után már magasabb kategóriájú csapatokat is irányíthatsz.De ezt meglehet oldani.Vedd meg az extráknál.Asszem kemény 4000.Ha megveszed,egyből első évben kezdhetsz nagy nevű csapatokkal is.
  • Solidus
    Igen lehet.
  • littleNorbi
    Lehet adni/venni játékosokat?
  • lord nihilus
    indult valaki alacsonyabb osztályú csapattal?
  • Kaplan
    Emberek tényleg ne warezoljunk már PLS!
  • gercse
    ne onnan inditsd, az ne érdekeljen hogy mi van abban, a lényeg hogy megnyitod a Minifájlt az alcohollal,(nekem ilyenkor behozza hogy mit talált,erről beszélsz te is szerintem)bezárod azt az ablakot és a játékot az asztalon lévő ikonal inditod, , ennél jobban nem tudom elmondani.
  • MORO67
    most bementem a virtuális meghajtoba és felmutatta az egész fifa könyvtárat csak mikor rá klikkeltem az exe filera csak egy fekete kocka jelent meg két masodpercig
  • forza milan
    próbáld ki a pes5-öt!ez annak is szólt akinek válaszoltál!
  • lord nihilus
    király a fifa 06 és éjjen a Fifahungary
    FORZA BARCA !!!!!
  • Aduplati
    Hali mindenki!

Tudom már elég probléma merült fel a billentyűzettel kapcsolatban, el is olvastam a hozzászólásokat és a megoldásokat, mégsem találok megoldást a problémámra. Arról lenne szó, hogy billentyűzeten játszva ugye többször előfordul, hogy több gombot kell lenyomnunk egyszerre, ámde ha én 3-at vagy annál többet nyomnék le akkor állandóan besípol a speakerem és nem érzékeli az utoljára lenyomott gombot(kat). Így még azt is lehetetlenné teszi, hogy kiválasszam a lövés irányát, vagy hogy sprinteljek egy jobbfelső irányban! Remélem nem csak egyedi problémáról van szó és volt már másnak is ilyesfajta gondja, de megoldotta. Ha lehet ne az legyen az első megoldás, hogy vegyek egy gamepadot, ami persze nem rossz ötlet, de még sajna várat magára a megvalósítás...

Előre is köszi!
  • MORO67
    ne iktassam ki a tüzfalat vagy semmi köze hozzá
  • MORO67
    jo addig oké csak mikor elakarom onnan inditani kiirja hogy virtuális meghajtot talált és kapcsoljam ki és ujra inditsam a programot
  • gercse
    figyej, a virtuális meghajtoban legyen a miniimage
    és ahova instaláltad a játékot abbol a mappábol inditsd az exevel,nálam ez parancsikonként kint van az asztalon :D
  • MORO67
    csak annyit irj meg hogy hol nyitom meg azt a mini filt?
  • MORO67
    most bementem a virtuális meghajtoba és felmutatta az egész fifa könyvtárat csak mikor rá klikkeltem az exe filera csak egy fekete kocka jelent meg két masodpercig és eltünt
  • gercse
    megnyitod azt a mini filet és utána elinditod a játékot az ikonjáról...hogy magyarázzam...:D
  • MORO67
    ja és azt nem kell kiirni csak bemásolni?
  • MORO67
    addig oké csak azt nemtudom hogy utána mikor betettem hol kell megnyitni és elinditani a játékot,
  • gercse
    figy az az mdf a fontos az mds csak rámutat, azt kell megnyitni amelyiket látja, és jo lesz
  • MORO67
    leszedtem azt a két filt amit irtak valami mdf és mds filt és amikor megnyitom az alcoholt és a virtuális meghajtoba beteszem az üres felsö részbe a kép filt csa eggyet lát a kettö hejet és bemegyek a win commanderbe és megakarom nyitni a könyvtárat nemtudom tudsz segiteni hol rontottam el ?
  • gercse
  • The FlashBack
    kemény legyél
  • gercse
    megnyitod az alcohol 120 vagy a daemon tools nevű programoddal a fájlt amit letöltöttél
  • MORO67
    lehet hogy hülye vagyok de még ijet nem csináltam valaki elmondaná mit kell csinálni mi az a muntolás???
  • gercse
    :DD
  • Kaplan
    Beszarok!
    Szaporodnak a Warez kérések :D Pedig az én időmben :P
  • gercse
    nincs crack azt jegyezze meg mindenki
    valamint a www.gamecopyworld.com-on ha rákerestek a fifa06-ra akkor megtaláljátok a miniimage-t, és ugyanugy be kell mountolni mintha a játékot mountolnátok
  • MORO67
    szevasztok tud nekem valaki mondani egy normális crackot a FIFA 06-hoz?
  • kisstsabi
    Figyusztok!Nekem autorun-osan lett kiírva DVD-re és felteszem és miután becrackelem azt írja ki hogy:helyezze a megfelelő cd-t a meghajtóba!!!!Légyszi segítsetek!!!
  • MORO67
    SZIASZTOK TUD VALAKI SEGITENI ABBAN HOGY KELL AZT A KÉT FILET BETENNIA DEMON TOLS-BA ÉS HOGY KELL ELINDITANI A JÁTÉKOT HOGY MENJEN .DE HA TUDTOK RENDES CRACKOT VAGY ELÉRÉSI UTAT MEGKÖSZÖNNÉM
  • vezérszuszu
    Q+d-vel emelsz
  • Kaplan
    Egy gyors kérdés : Melyik gombbal emelek? Mert a haverom már agyonszopat vele én meg mindig nem tudom :D
  • lord nihilus
    daemon 3.47-tel megy
  • bang
    van egy rossz hírem, úgy kell szerelni, ahogy Te is csinálod
    ebben a fifa részben kissé nehézkes a szerelés a gépi ellenfél folyamatos cselezős-cikázós mozgása miatt, de némi gyakorlással elég jól rájuk lehet tapadni és így előbb-utóbb szerelhetők
    én ha már a közelében vagyok a labdás ellennek, akkor nem folyamatosan nyomom, hanem csak nyomogatom a "d"-t, így nehezebben ráz le, de rá kell érezni (gyakorlás)
  • név
    aki akar neten játszani velem az írjon erre: [email protected]
  • HG
    Sziasztok!

Eddig nem nagyon játszottam focis game -kkel, kérdésem csak annyi, hogy a szerelés módja csak a becsúszás ( nagy eséllyel szabálytalan ) és a "D" gomb nyomkodása? Mert elég nehezen jutok így labdához. Biztos én is béna vagyok még, csak tanácsot kérnék, hátha nem jöttem rá valamire. Előre is köszi!