9766
FIFA 06
  • TomY92
    Nekemis! de nekem csak akkor maikor kirugásvan:P
  • Sole
    Hali!Aki akar nevezni BAJNOKSÁGRA és BL-re jelentkezzen!!
    http://gportal.hu/portal/sole/
  • Bergkamp
    Hellósztok, tudjátok már a megoldást arra a problémára hoyg mikor net-ee játszok az egész játék lassított felvételben megy? Egyébként nomrálisan megy minden, cska net-en nem :S
  • eZo
    Persze! Bill. + Gamepad vagy. Gamepad + Gamepad !
  • Hay #8310
    Egy gépen lehet 1xre billentyűzettel + pl. joystick-al játszani (tehát egymás ellen egy gépen)? Tudja valaki?
  • The FlashBack
    érdekes
  • DJ Bee18
    pedig sokaknak igen
    a fan shop pointssal már működik (játék közbe ALT + TAB, és akkor a hotkeys), de a budget-tel valamai nem stimmel, mert a current budgetra valami -2,42367-ot ír ki, közben meg 19000.
  • The FlashBack
    nekem sem működik...
  • DJ Bee18
    http://www.fifahungary.com/modules.php?name=Letoltesek&d_op=fajlinfo&lid=4249
  • The FlashBack
    belinkelnéd a filet? mert én nem találom...
    pls
    thx
  • DJ Bee18
    fifahungary

Csak mert 5 ezer money kellene, mert félrenyomtam korábban, nem a stadionfejlesztésre költöttem, és most annyi hiányzik
  • The FlashBack
    honnan szedted le???
  • DJ Bee18
    Hogy kell azt a rohadt cheat machine-t működésre bírni? Tudom a readme azt írja játék indítás előtt el kell indítani a cheat machine-t, és a játék menüjében a hotkey-ek segítségével lehet cheatelni. Mindent így is csináltam, de a játékon, a karrieremen belül hiába nyomkodom a SHIFT + 1-et, nem hajlandó sehogysem emelkedni a pénzem. Nem tudom, jelent e valamilyen hibát, de amikor a cheat machine-t elindítom, a különböző hotkey-ek, és funkciójuk halvány betűkkel van írva, és nem éles feketével.
  • Gyovai
    Tudom hogy nem ide tartozik meg minden de nemtaláltam a játék saját hivatalos topicját ,ugyhogy itt valakinek megvan a tony hawks proskater 4????
  • The FlashBack
    írd be a keresőbe hogy eng és láss csodát...
  • MORO67
    köszi
  • Breki33
    úgy hogy 15 hozzászólást visszaolvasol......
  • MORO67
    szevasztok megtudná valaki mondani hogy tudnám magyarositani amenüt állitolag meglehet?
  • Amadeus
    hi a köv. a kérdésem, hogy lehet szabadrugásnál csavarni a labdát?
  • puma1
    Gyere fel és nézd meg
    Már csak 1 hely kiadó!!!
  • The FlashBack
    milyen csapatok vannak még?

• puma1
    Márcsak 2 hely van
    gyertek
    FLASHback nincs kedved?
  • The FlashBack
    mondom én!:P
  • puma1
    fórum-registráció-újra fórum jelentkezés-ott mindent megtalaálsz
  • The FlashBack
    lehet:D
    keress egy mail címet és jelentkezz
  • bmffm856
    gondolom...de ott hol? nem találtam semmi ilyet, h jeléentekzés...de lehet, h én vagyok láma...:D
  • The FlashBack
    az oldaon ember
  • bmffm856
    hol lehet jelentkezni? meert engem érdekelne...
  • Toto1987
    köszi
  • The FlashBack
    miért menne csak mozillával?
    ezt ki mondta neked?
    jó béna egy manus lehet
  • The Hedgehog
    "A data/ cmn/ fe könyvtárban lévő eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."

"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
    data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."
  • Toto1987
    hali! valaki mondja meg,hogyan tudom átállítani a gamet magyar nyelvre,mert nem találom a fifahungary-n! egyszer már megoldottam csak formatáltam a gépet és elfelejtettem hogyan kel!! köszi Toto
  • puma1
    aki akar fifa 06 bajnokságra nevezni az megteheti a www.fifa06lan.atw.hu oldalon
    ( Csak Mozilla jó az oldalhoz)!! 3 hej még kiadó
  • The FlashBack
    hopp
    ezt elfelejtettem megemlíteni... de igazad van...
    de nekem nem baj, ha ez nem jut eszembe:P
  • gercse
    TOtal comanderrel lehet darabolni fájlokat...
  • forza milan
    vazz,télleg,és nem kisszöglet,pl beadom,és lestjelez!ilyeténmégnem láttam vazz igazi fociban...
  • eZo
    Fifa 06-al sokat játszottam multiba is és a gép ellen is, PES 5-el kb 1hete játszok, de egyik játékba se tapasztaltam, hogy szögletből les-t fújt volna...
    Max. ha kisszögletél visszapasszolom a rúgó játékosnak...máshogy nem tudom elképzelni, mutassál egy képet, mert erre kiváncsi lennék
  • odex
    Pfff a pes 5-be is meg a fifa 2006-ba elkövettek egy hibát :P
    szögletből les
  • zsotesz
    Két lehetőséged is van. Egyik veszel egy DVD olvasót (nem egy nagy összeg, kb. 6000 Ft). Másik lehetőség ami nem kerül pénzbe, hogy elmész a haverodhoz, berakod hozzá a vinyódat, ő szépen csinál a DVD-ről egy image file-t. Otthon feltelepíted a Deamon tools-t vagy az Alcohol-t és már játszhatsz is.
  • drowns41
    Valaki tudja?