FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjatok már légyszi egy címet ahol tudok online játszani!köszi!
Breki33
elmondtam mit próbálj meg
forza milan
Elegem van!Nincs beimportálva semmi,frissen van ujratéve a game,erre kilép vazze.amikor kiizzadom a 2-1et!Nincs ere a kilépegetésre megoldás?(nincs fenn apatch,azon mégjobban kilépegetett!)

The Hedgehog
juj de szép is volt :)

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Arról énis csak ennyit tudok P

De jó az ilyenek játszanak Fifa-val, csak akkor nemtudom minek nekik a net....
Breki33
Mert azok a teljes afs-et tartalmazó patchek.

Ez ugyanaz mint fifanal a tavalyi zdata feltöltésem csak ott nem elég simán bemásolni mint a PES-nél.

De itt ugye adatbázisról volt szó és az bizony elfér egy floppy-n még a szerkesztõprogival együtt is.
Breki33
Erre gondolok

The Hedgehog
Nem képes... a rendezvényeinken olyan játékosokkal találkoztunk akik még azt sem tudták, hogy HSP létezik.

examinee
Hátt azért a peshez nem 1 megás pacheket szoktak kiadni hogy normális legyen...

lobig
ok

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
aktuláis csoportokkal sorry
Breki33
ja lesesett, szerinted az egy rendes BL?

SZerintem az lenne mint anno az UEFA-s játékban volt ahol az aktuális csapatokkal lehetett játszani rendes BL meccseket és nem kellett manager hülyeségekkel szórakozni.
Breki33
BL bajnokok ligája

tulajdonképpen mitis kérdezel?
Breki33
NA ezt ne kezdjük megint.

Volt egy jó fórumom Melyik idén a legjobb foci címmel ezt vmelyik lüke kitörölte
pedig tök kultúrált hozzászólások voltak benne.

Lehet újra megnyitom.
lobig
manager modban akkor mi az a BL?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

forza milan
Igen a pes ezerszer jobb,én ezzel csak elütöm az idöt a pes5-ig!:)))

Breki33
Akkor játsz manager játékkal P
Breki33
ne mond hogy a nagy százalék nem képes letölteni akár az fh-rõl egy sima floppyra elférõ simán bemásolható file-t. :-)

Számomra elég ha a nagycsapatok benne vannak és jó a multi.

Mondjuk egy jó BL_t elfogadnék, de az a FIfa-ban sincs ugye
lobig
en meg azert vagyok itt mert ez FIFA06 topic!!!

Magic Boy
Egyetértünk és ezért maradok én a FIFA-nál,mert nálam az Adatbázis minden másnál fontosabb!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

The Hedgehog
nem errõl van szó... A játékosok nagy százaléka nem éri el ezeket a kiegészítéseket és így õk kénytelenek beérni az alap játékkal. Ilyen formában pedig a FIFA 06 a legjobb választás. Ugye mert ott a valós bajnokságokat nyomhatod, le viszonylag realisztikus bajnoki körítéssel. A PES ebben nagyon elmarad...

Magic Boy
Tényleg ezt nemtudtam?
Én csak azért játszom a FIFA-val,mert azthittem,hogy jobb az adatbázisa!

Breki33
pokat P

ugye tudod, hogy ez kb 5 másodperc alatt orvosolható és a legfrisebb igazolásokat akár magad szerkesztheted?

TEhát magyarul WE8-am játékosadatbázisa jelenleg frisebb mint a Fifa 2006-e
Magic Boy
A FIFA egyre jobb,de tény,hogy nem a megfelelõ ütemben és irányban fejlõdik!
A PES jó csak nem fizet a játékosnevekért és ez nálan pokat számít!

Fyrex
és sajnos igaza is van de ebbe most télleg ne menjunk bele, izlések és pofonok...

Avanti Crociati!

lobig
csak azert gondoltam mert o itt PES-elt...
de az igaz hogy ez is egy velemeny.

The Hedgehog
nem törlöm...ez is egy vélemény!

The Hedgehog
GÓLOKAT HA LEHET TOVÁBBRA IS IDE TEGYÉTEK!!!

Breki33
olvasd vissza mi folyik itt...
lobig
varom a torlest...

fistin
szerencsétlen játék!!!

gyerekek, hogy lehet az, hogy ez a fifa 06-os topic ennyire népszerû legyen? nem igaz, hogy nem veszi senki sem észre, hogy egy szerencsétlen lámaság ez az mostani legújabb "legélethûbb" fifa...
az ea már régóta arra törekszik, hogy nem maradandót alkosson, hanem több milliós haszna legyen.. ugyanis a fifa sorozat volt az elsõ és normális focis játék sorozat! ezért mindenki vette, és most hogy megjelent a 06 mindenki egetrengetõre számított. gondolom vették is darabszámra! de vegyük már észre magunkat, hogy ez egy rakás szar!!!!!!
És játszunk PES-sel!!! <#smile>
(lehet törölni ezt a hszt, visszajelezni akármit is rá, de ez az igazság!)

Scott21
nekem nem tetszik a fifa 06 <#levele><#levele><#levele>

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Magic Boy
Ha van itt olyan aki bill-el játszik és szivesen segítene az legyenszives írjon privátot!

lobig
koszi!
leszettem, installtam, lefuttattam, egy meccsett lejaccottam, nem lepett ki.
remelem jo lesz...

Breki33
old már meg ezt a szaggatást

ez attól van, hogy a Frap-ot nem állíytod be rendesen
Breki33
forza milan

Szerencsétlen védök:))):P

gercse
ok..., én nem játszom a gép ellen,csak multiban, csak akkor szoktam a gép ellen tolni amikor kiprobálok egy uj csapatot(pl.: most egy bajnokságban a norvégokkal vagyok, és megnéztem hogy néz ki a csapat, egész jók, brazilokat le tudtam gyõzni world classon 2x is, mondjuk csak 1-1 góllal)

forza milan
Mivel peshez szokott vagyok,nem kezdtem rögtön professionalba!Nincs nagy fifa gyakorlatom!

forza milan
ha nem haragszotok beraknám mégegyszer jó szögbül,közeli kamerából!

forza milan
a szöget megoldom,a szaggatás a gépem configja miatt van!JAN ULLRICh Semi-pro egyébként!

gercse
ez milyen szint? :DDD
a védõ ott gyalogol elötted....:D

Fyrex
jó csak:

1; távoli kamernézet
2; rossz szögbõl
3; még mindig szaggat valamelyest

de ez már legalább vicces!

Avanti Crociati!

forza milan
Engem tudom miért idegesitett fel!Beimportáltam 2 labdát,nincsfenn a patch!nem jelentek meg a labdák,de azért amikor 4-0ra gyöztem kilépett!gondold el!

forza milan

NA ezmár jó?:)))

lobig
na mostanaban mar nekem is kilepeget ez a budos fifa06.
beraktam reklamtablakat "06 Utilities Working"-gel, amik nem latszanak, es most meg kezd beszarni a jatek.
van ra megoldas es visszaolvassak vagy ujratelepitsem?
picsaba...

F3ri
Még 7 csapat szabad mint a gonoszok:) :((( : Kína: Mexikó: Costa Rica: Lengyelország: Ausztrália: Tunézia: Szlovénia gyertek plíííz IDEEEEE Hívjátok el anyátokat is<#wink> vagy akárkit csak foggyon el

Breki33
Már elmondtam hol találod rá a választ olvasol is?
Fyrex
áááááááááááááá

eng.db-t átnevezed hüjevagyok.db-re

ezután a hun.db-t átnevedez eng.db-re és ha kiválasztod az angol nyelvet magyar lessz

Avanti Crociati!

hogy kell kicserélni az eng.db hun.db-re???hogy legyen magyar menum