9766
FIFA 06
-
_Vegeta_ #8926 Mindegyik konnyu csak ra kell szokni. A 98ban az ollozas es a saroklabda felemelessel zavarhato a gep, a 2002ben a cselezessel meg loni is konnyu, a 2003-2004ben nagyon konnyu tavolrol loni. Ezek jutottak eszembe. :) -
#8925 Szerintem a 2004, ott távolról is könnyen be lehet lőni a gólt.
-
Keti #8924 Sziasztok! Megtudnátok mondani hogy melyik Fifa játék a legkönnyebben kezelhető és játszható? A Fifa2003- 2004, vagy a 2005-ös. Fiamnak venném majd februárban lesz a szülinapja, de 11 éves lesz azért olyan fontos hogy könnyen játszható legyen. Köszi a választ. A 2006-ost nem írtam mert az túl drága még. -
_Vegeta_ #8923 Manager mod.
5. szezon, eddig ua-al a csapattal. (rmad B)
Amikor toltene be az atigazolasokat egyszeruen kilep windowsba.
Ha masik csapatot valasztok es nem maradok az eddiginel akk minden megy ahogy kell.
5letek? Elofordult mar ez a prob.?
A tokom tele mar az egesszel. :) -
bayard #8922 végignéztem a hozzászólásokat,de nem láttam az én problémámat feltuntetve(ha mégis valaki szoba hozta,bocs)
Szóval nem tudom mit csinálok rosszul,de a Profile nem menti el a statisztikákat; már a 10. meccsemet játszom,de még mindig azt mutatja,hogy csak kettőt játszottam. 1 Profile van csak,amit automatikusan betolt az elején(de próbáltam már azt is,hogy külön betöltöm).Minden meccs után elmentettem külön a profile-t is,de az sem segített. Ötlet? -
Attila 007 #8921 Sziasztok, leszedtem a creation centert de sehogysem akar elindulni mikor feltelepíti kiír egy hibakódot, mi lehet a gond? -
#8920 nem mindegy...
min egyMbit/sec-os
kell
legalábbis a legtöbb bajnokságon megkövetelik
természetesen modemes kapcsolat nem jó
pff
-
#8919 Hello!Az mind1, hogy milyen netem van? -
#8918 Boldog Új Évet Hedge!
-
Kosztyu #8917 Indul egy bajnokság lehet jelentkezni!!!----------------->Fifa legyen veletek:D -
#8916 thanx
-
berci206 #8915 Boldog Új Évet! -
#8914 olyan 7,8,9 szintű manadzer szintnél már bírsz 5. csillagos csapatot vezérelni.... 7,valamennyinél már 4.5 csillagosat stb... -
#8913 Igen azt értem,a boltba megvettem a karrier csapatokat,akkor biztos el lehet kezdeni vele nem?Csak ha elkezdem,fog-e annyi pénzt adni,hogy ne mennyek - ba A szponzor nem fog többet adni ugye? most valami 4900-körül ad,csak meret ott a fizu biztos nem 4500-lesz mint most :) -
#8912 Ez változó, nekem a 3. idényben már voltak nagy csapatok (nem mindegyik, a Real, a Manchester, illetve a Bayern pl. nem volt). -
#8911 Helló!
kédésem lenne,mégpedig,hogy hány szezon után érdemes,vagy lehet menedzselni nagy csapatot?Én most a Leeds-el vagyok most lesz vége a 3. szezonomnak(mindent megnyertem a csapat jó)És szeretnék a 'Pool-hoz igazolni csak attól félek hogy gyorsan - ba vágom a csapatot,és azt nem szeretném
B.U.É.K mindenkinek -
Hay #8910 B.BÚ.BÚÉ.BÚÉK.!
Hay -
puma1 #8909 www.fradisum41.gportal.hu FIFA 06 online bajnokság!!! Van hely gyertek!!!!
-
#8908 van egy ilyen progi amivel lehet gyakrorolni a 11-eseket csak már fh-n törölték a topicot -
puma1 #8907 Hello mindenkinek! Bocs hogy ide írom, de gondoltam ez a legjobb Fifa topic amit ismerek ezért elég sokan láthatják! Fifa vb indul: jelentkezni lehet a www.fradisum41.gportal.hu! Remélem sokan jöttök! Köszi hogy beírhattam ide!
A Fifa legyen veletek -
#8906 Hasznos lenne, mert nekem itt nem mennek annyira, mint a Fifa 2005-ben, de nem lehet gyakorolni :( -
Kosztyu #8905 Még egy ember jelentkezhet ONLINE BAJNOKSÁG:
http://gportal.hu/portal/csakizsoltihl/ -
#8904 én azt hiszem,nem lehet...
vagy lehet,beálítod,hogy a kapus llegyen az ellenfélnél,oda állsz a 11 es pontra és rúgsz :) nem mindég a legjobb,főleg,ha rádugrik :) -
puma1 #8903 Ha valaki Fifa 06-ozik többszemélyes módban, akkor írjon be az msn-jébe:[email protected] -
puma1 #8902 Helooooooooooo van itt valaki?????????
-
#8901 11-eseket lehet gyakorolni?
-
#8900 én beállítottam h automount kiléptem a dtoolsból és ment lazán -
dio666 #8899 tuti nincs soha nem is volt alcohol 120 asom. az alcohol az én életem más területén van jelen.csáó
-
#8898 Pedig mindenkinek az volta ludas,nekem is,nézzszét,hátha tényleg fentvan! -
dio666 #8897 nem nincs fenn -
#8896 Szedd le az alcohol 120-at agépröl!az okozza! -
dio666 #8895 helló.tehát van egy másik program ami ienre jó?
értem.nem lehetne azt megoldani hogy valahogyan elküldenéd nekem e-mailbe vagy valahogy azt a programot?légyszíves.vagy nincsen msn en? köszi csáó -
#8894 keress jobb progit,ami hide-öli deamont,már nem tom,honnan szedtem le én -
dio666 #8893 helló.van 1 kis problémám és nem tudom mi okozza.fel telepítettem a need for speed most wantedet .mindent jól.safe disc,daemon tool. szóval ugytünt minden rendben.amikor azonban indítom ezt írta ki: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. ami azt hiszem annyit jelent hogy: CD/DVD emuláló program futása észlelve.Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot,majd indítsa újra a játékot. ja és sajnos ugyanez a helyzet a fifa06 nál is.amúgy most lett feltelepítve a gép .ezelött a fifa06 felvolt telepítve és futott.tehát nem tudom mi lehet a baj.Kérlek segítsetek.eléggé kétségbe vagyok esve,mert nem tudom mi lehet az oka.elöre is köszönöm szépen a válaszokat.remélem megoldódik a problémám.köszi szépen.csáó -
#8892 Köszi! -
#8891 EA SPORTS Hivatalos Patch -
#8890 Hello!Melyik az a progi amit ha telepítek, akkor utánna már csak egyszer kell beállítani a billentyűzetet és az a beállítás megmarad? -
#8889 Persze, kezdetektől fogva volt. -
#8888 Hello!
Van már crack a játékhoz? -
#8887 Hát az nekem is 9.-szinten van..Eddig 2800kr. nél többet nem adott