9766
FIFA 06
  • _Vegeta_
    Mindegyik konnyu csak ra kell szokni. A 98ban az ollozas es a saroklabda felemelessel zavarhato a gep, a 2002ben a cselezessel meg loni is konnyu, a 2003-2004ben nagyon konnyu tavolrol loni. Ezek jutottak eszembe. :)
  • Taranov
    Szerintem a 2004, ott távolról is könnyen be lehet lőni a gólt.

• Keti
    Sziasztok! Megtudnátok mondani hogy melyik Fifa játék a legkönnyebben kezelhető és játszható? A Fifa2003- 2004, vagy a 2005-ös. Fiamnak venném majd februárban lesz a szülinapja, de 11 éves lesz azért olyan fontos hogy könnyen játszható legyen. Köszi a választ. A 2006-ost nem írtam mert az túl drága még.
  • _Vegeta_
    Manager mod.
    5. szezon, eddig ua-al a csapattal. (rmad B)
    Amikor toltene be az atigazolasokat egyszeruen kilep windowsba.
    Ha masik csapatot valasztok es nem maradok az eddiginel akk minden megy ahogy kell.
    5letek? Elofordult mar ez a prob.?
    A tokom tele mar az egesszel. :)
  • bayard
    végignéztem a hozzászólásokat,de nem láttam az én problémámat feltuntetve(ha mégis valaki szoba hozta,bocs)
    Szóval nem tudom mit csinálok rosszul,de a Profile nem menti el a statisztikákat; már a 10. meccsemet játszom,de még mindig azt mutatja,hogy csak kettőt játszottam. 1 Profile van csak,amit automatikusan betolt az elején(de próbáltam már azt is,hogy külön betöltöm).Minden meccs után elmentettem külön a profile-t is,de az sem segített. Ötlet?
  • Attila 007
    Sziasztok, leszedtem a creation centert de sehogysem akar elindulni mikor feltelepíti kiír egy hibakódot, mi lehet a gond?
  • The FlashBack
    nem mindegy...
    min egyMbit/sec-os
    kell
    legalábbis a legtöbb bajnokságon megkövetelik
    természetesen modemes kapcsolat nem jó
    pff
  • vezérszuszu
    Hello!Az mind1, hogy milyen netem van?
  • The FlashBack
    Boldog Új Évet Hedge!
  • Kosztyu
    Indul egy bajnokság lehet jelentkezni!!!----------------->Fifa legyen veletek:D
  • The FlashBack
    thanx
  • berci206
    Boldog Új Évet!
  • Palinko
    olyan 7,8,9 szintű manadzer szintnél már bírsz 5. csillagos csapatot vezérelni.... 7,valamennyinél már 4.5 csillagosat stb...
  • liverpool fan
    Igen azt értem,a boltba megvettem a karrier csapatokat,akkor biztos el lehet kezdeni vele nem?Csak ha elkezdem,fog-e annyi pénzt adni,hogy ne mennyek - ba A szponzor nem fog többet adni ugye? most valami 4900-körül ad,csak meret ott a fizu biztos nem 4500-lesz mint most :)
  • Taranov
    Ez változó, nekem a 3. idényben már voltak nagy csapatok (nem mindegyik, a Real, a Manchester, illetve a Bayern pl. nem volt).
  • liverpool fan
    Helló!
    kédésem lenne,mégpedig,hogy hány szezon után érdemes,vagy lehet menedzselni nagy csapatot?Én most a Leeds-el vagyok most lesz vége a 3. szezonomnak(mindent megnyertem a csapat jó)És szeretnék a 'Pool-hoz igazolni csak attól félek hogy gyorsan - ba vágom a csapatot,és azt nem szeretném

B.U.É.K mindenkinek
  • Hay #8910
    B.BÚ.BÚÉ.BÚÉK.!
    Hay
  • puma1
    www.fradisum41.gportal.hu FIFA 06 online bajnokság!!! Van hely gyertek!!!!

• jbal
    van egy ilyen progi amivel lehet gyakrorolni a 11-eseket csak már fh-n törölték a topicot
  • puma1
    Hello mindenkinek! Bocs hogy ide írom, de gondoltam ez a legjobb Fifa topic amit ismerek ezért elég sokan láthatják! Fifa vb indul: jelentkezni lehet a www.fradisum41.gportal.hu! Remélem sokan jöttök! Köszi hogy beírhattam ide!
    A Fifa legyen veletek
  • Taranov
    Hasznos lenne, mert nekem itt nem mennek annyira, mint a Fifa 2005-ben, de nem lehet gyakorolni :(
  • Kosztyu
    Még egy ember jelentkezhet ONLINE BAJNOKSÁG:
    http://gportal.hu/portal/csakizsoltihl/
  • Palinko
    én azt hiszem,nem lehet...
    vagy lehet,beálítod,hogy a kapus llegyen az ellenfélnél,oda állsz a 11 es pontra és rúgsz :) nem mindég a legjobb,főleg,ha rádugrik :)
  • puma1
    Ha valaki Fifa 06-ozik többszemélyes módban, akkor írjon be az msn-jébe:[email protected]
  • puma1
    Helooooooooooo van itt valaki?????????
  • Anthony001
    11-eseket lehet gyakorolni?
  • jbal
    én beállítottam h automount kiléptem a dtoolsból és ment lazán
  • dio666
    tuti nincs soha nem is volt alcohol 120 asom. az alcohol az én életem más területén van jelen.csáó
  • forza milan
    Pedig mindenkinek az volta ludas,nekem is,nézzszét,hátha tényleg fentvan!
  • dio666
    nem nincs fenn
  • forza milan
    Szedd le az alcohol 120-at agépröl!az okozza!
  • dio666
    helló.tehát van egy másik program ami ienre jó?
    értem.nem lehetne azt megoldani hogy valahogyan elküldenéd nekem e-mailbe vagy valahogy azt a programot?légyszíves.vagy nincsen msn en? köszi csáó
  • Palinko
    keress jobb progit,ami hide-öli deamont,már nem tom,honnan szedtem le én
  • dio666
    helló.van 1 kis problémám és nem tudom mi okozza.fel telepítettem a need for speed most wantedet .mindent jól.safe disc,daemon tool. szóval ugytünt minden rendben.amikor azonban indítom ezt írta ki: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. ami azt hiszem annyit jelent hogy: CD/DVD emuláló program futása észlelve.Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot,majd indítsa újra a játékot. ja és sajnos ugyanez a helyzet a fifa06 nál is.amúgy most lett feltelepítve a gép .ezelött a fifa06 felvolt telepítve és futott.tehát nem tudom mi lehet a baj.Kérlek segítsetek.eléggé kétségbe vagyok esve,mert nem tudom mi lehet az oka.elöre is köszönöm szépen a válaszokat.remélem megoldódik a problémám.köszi szépen.csáó
  • vezérszuszu
    Köszi!
  • jbal
    EA SPORTS Hivatalos Patch
  • vezérszuszu
    Hello!Melyik az a progi amit ha telepítek, akkor utánna már csak egyszer kell beállítani a billentyűzetet és az a beállítás megmarad?
  • Taranov
    Persze, kezdetektől fogva volt.
  • Örm
    Hello!
    Van már crack a játékhoz?
  • liverpool fan
    Hát az nekem is 9.-szinten van..Eddig 2800kr. nél többet nem adott