FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elnézést hogy nem volt kedvem vissza olvasni 1000 hozzászólást! De zárjuk le a témát mert nem veszekedni jöttem ide hanem hogy tudjak meg jó dolgokat a játékhoz!

The Hedgehog
nemvágom 😊 sztem laza fogalomzavar 😛

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The FlashBack
értem😊
"óra"??? ez mit jelent😊?

The Hedgehog
értek a FIFA-hoz és ez a motor már a 2003-as verzió óta fut, az alapja meg a 2001 óra 😊

forza milan
Ha már itt tartuk,a shift,és c gombos cseleken kivül tud valaki valami védö pusztito cselet?😄

The FlashBack
de ha jövöre kitalál valamit akkor vissza-hozhatja😊 nem?

forza milan
Énse,pedig gazdagegy játékcég,lehet hogy azér csinálják,hogy eladják drágán a nulla munkát,aztán majd most ujitanak 3évre😄

forza milan
Engem is elcsábitott,csak az Pes 5 nem adott semmi ujat a we8hoz képest!

The Hedgehog
Hát az EA mindíg meglepett minket 😊 Én már 2 éve mindíg azt hittem szebbet kapunk aztán nem. Persze ez most biztos változni fog, de azért én már nem élem bele magam !

forza milan
A 2004 óta ez a graf. motorja a fifáknak,ha jobban szemügyre veszed!

The Hedgehog
A PES hangulatos, csak aki nem tud vele játszani az nem érez rá... Ha nem lenne hangulatos akkor nem csábított volna el ennyi PC-s õs-FIFA játékost röpke 2 év alatt 😊

forza milan
Miér ne kapna uj motort a pc-s változat,jövöre ez a grafika már nevetséges lesz,mostis az,egy öskövület motor!A 2003nak szebb volt a grafja!

forza milan
Jaja,haebbe csempésznének egy kis élethüséget,verne minden gamet!😄A kapus vetödések azok lolok,ha lehet azokat vetödésnek mondani,ennyiböl jobb a pes,de a pes vhogy nem hangulatos,és nem lehet rárakni 30ról😄

The Hedgehog
szerintem valamit félrenéztél 😊 mutasd és akkor elhiszem, bár szerintem benézted az X360-as RtFWC-t 😊

The Hedgehog
A játékmenet is elég trágya, egyáltalán nem realisztikus és rengeteg benne az elõre scriptelt mozdulat, esemény... 😞 Emiatt nem tudok vele hosszú távon játszani, a grafikát még túlélném!

The FlashBack
az interneten😊

forza milan
Ja,ahogy eljátszottam mosta fifaval,2. szezonom végét koptatom,sokkal jobban teccik mint a pes!A grafika miatt tartják szarnak,amit meg tudok érteni,mert szégyen az a grafika,de nem mindig számit!

The Hedgehog
holis?

The Hedgehog
Az XBOX 360-as verzió grafikája ami ugye nem jelenik meg PC-re... az biztos, hogy 2006 tavaszán jön egy PC-s World Cup játék, de hogy megkapja-e az X360-as FIFA motrot még kérdéses. Reméljük!

The FlashBack
de már vannak képek😊

The Hedgehog
ezt még hivatalosan senki sem erõsítette meg 😊

The FlashBack
szép😊 szeintem eddig veri PEST! Mit gondolsz???

forza milan
Na,az király!Láttam képet,szép a grafja!😄

The FlashBack
jól hallottad... új lesz neki😊

forza milan
Jaja😊))De azt hallottam hogy a world cupnak uj motorja lesz!!!!

The FlashBack
azokon felül a szurkolók megalkotását javasolnám😊

forza milan
ja,ebböl egy uj grafikai motor,meg némi mozgásélethüség hiányozna!Egyébként rohatt jó!Föleg a manager!

The FlashBack
Igazán Nincs mit😊 ez a dolgom😊

The FlashBack
valami van benne😊 de nem feltétlenül az igazság😊

The FlashBack
ebben teljesen igazad van.. ennek a topignak nincsenek állandó olvasói, nem úgy mint a PES-nek;
esetleg csak te, akik meg bejönnek (lásd #8526) ocsmárolják a jónépet....

forza milan
Gyerekek azért ebben van valami....!!!

The Hedgehog
most így utólag nem csodálkozom azon az adaton, hogy a PES fanok átlagéletkora magasabb, félre ne értsetek csak valahogy az érettebb játékosok (kivéve egy-két hardcore fifa-st) a PES-t nyomják...

én akarok egy jó FIFA-t, de nagyon...

Forrest Gump
Így van!
Én is azért nézek ide be rendszeresen, mikor látom, hogy új üzenet van, hátha valami szép gól vagy valami egyébb, a játékkal kapcsolatos okosság van betéve.
De nem, tízbõl kilencszer a k***a elíndítással való küszködést látom csak.
The Hedgehog
az az idegesítõ, hogy míg a PES5 topikban arról beszélgetünk, hogy kinek milyen szinten megy a játék, milyen cseleket tud és mik a tapasztalatai addíg a FIFA topikot megöli ez a sok "nem tudom elindítani" hozzászólás...

bevallom én nem FIFA-zom, de szívesen olvasok róla, mert talán újra meghozná a kedvem

The Hedgehog
nem az a lámaság, hogy nem tudod elindítani a játékot, hanem az, hogy egyszerûen képtelen vagy arra, hogy visszakeress a fórumban... az sg.hu így mûködik, ne akard, hogy a nap 24 órájában mindenkinek a hülye kérdését figyeljék a házigizdák, az õ dolguk a moderálás nem pedig a problémamegoldás, arra magad is képes vagy, remélhetõleg...

Forrest Gump
Hát ebben abszolút nincs igazad.
Ha egy játékot a megjelenés után 2 hónappal szerzel meg az még nem baj, de vedd a fáradságot és ha fórumozol használd a keresõjét.
Valóban kurva unalmas ugyanazokat a kérdéseket olvasgatni, és bosszantja is az embert, hogy vannak akik nem visszaolvasnak ( lustaságból vagy nem tom miért), hanem századszorra is beírja a láma kérdését.
báttyó02
van egy bizonyos pont amikor betelik a pohár,nemlehet sokszor bírni a sok láma nyomását,megkérdik 20szor uyganazt,mikor elõttük levolt irva 10szer a megoldás...ilyenkor van aki felkapja a vizet,és elküldi a picsába,van aki segit,ennyi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Nem értem miért kell minden fórumon legyen egy-egy ilyen aki ha segítséget kér vki akkor egybõl leszánalmasozza vagy le lámázza! Mire jó ez nektek? Így boldogabb vagy hogy vkinek beszólhattál? Vagy erre izgulsz? Amúgy ha tudni akarod én most szereztem meg a játékot, lehet hogy ez neked már lerágott csont de nekem még új!!! Mégegyszer köszi a segítséget TheFlashBack!!!<#worship>

báttyó02
www.gamecopyworld.com

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

forza milan
google a barátod...

van 1 kis bajom a játékkal dvd röl lett cd re átirva és inditáshoz kéri az inditó cd csak a gépem nem olvas dvd ha valaki tudja hogy tudnám elinditani vagy honnan lehet leszedni jó no cd crack-et az irjon nekem please!!!!!!!!!!!!!!!!<#pardon1><#duma>

The FlashBack
de nem haggyák abba😊 én meg mint kedves és aranyos fórumozó, segítek mindenkinek😊

ati2002
ok, köszi

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

The Hedgehog
nincs meghatározott megjelenési dátum, csak annyit mondhatok, hogy készítjük...

ati2002
Bocsi, hogy nem olvastam vissza, de már nyaggatnak, hogy nézzek utána: magyar bajnokság mikor várható a 06-ba?
Köszi a választ...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

The Hedgehog
Ez talán még jobb hír 😊

Forrest Gump
Tegnap éjjel még kiderült, hogy Mokosg nyert, de a lényeg, hogy magyar siker született!<#vigyor0>
Mindkettõ Gábor, ezért volt a kavarodás.
Mokosg: 1
Gabu : top 8
Redwing : top 16

Gratula mindegyiküknek!<#eljen><#eljen><#eljen>
The Hedgehog
szánalmas gyerekek, hogy itt még sokan mindíg azon görcsölnek, hogy hogyan indítsák el a játékot... kb 100x lerágtuk...

Gabunak gratula!

The FlashBack
nm😊
😊