9766
FIFA 06
-
nagy chris #8886 nem tom miért annyi ( de nem baj ) :D , az irodában a stadion igazgato az 9-es szinten van
-
#8885 5 a jegy? Az nagyon sok. Lehet, hogy az OldTrafford miatt. -
nagy chris #8884 nekem kb 7 ezer a fizetés , 5 a jegy és 5 a szponzor , igy se egyszerü de lehet belöle sporolni -
#8883 Nagy hibája ennek a játéknak, hogy hazai meccsenként 8000 kr-nél többet nem nagyon lehet szerezni, és akkor ebből jön le a fizetés. -
nagy chris #8882 háát lehet h van benn vmi , de még igy is hálsitennek inkább növekszik a pénztárcám :) -
#8881 Én az Interből csináltam ilyen jó csapatot, de a fizetések miatt rögtön ki is fogyott a kassza, lementem mínuszba, nem volt pénzem meghosszabbítani a szerződéseket, szóval gáz volt. Elvesztettem azokat a játékosokat, akikért nagy átigatolási díjat fizettem. -
nagy chris #8880 én most a manchesternél vok megvettem jo pénzért (200ezer) ronaldinhot,lampardot, meg aimart , felállás 4-3-3 és igy még professionalba is szinte gyerekjáték bárkit is legyözni :) majd át kell állnom world klassra :) -
#8879 Az mindig drágára van állítva.nem is figyeltem a kissebb csapatok ellen nem ad annyi pént a jegyekért..?..hm.. mert kost kis csapat ellen játszottam liga kupát és nagyon kevésnek találtam azt 0 1200-at -
#8878 Hazai meccsek előtt válaszd ki, hogy jegyár: drága.
A nagy csapatok ellen biztosan jóval több pénzt fog kapni a jegyekért. Nekem 2500kr. be szokott jönni. Kis csapatok ellen meg 1500-2000 kr. -
#8877 Lenne ismét 1 problémám.Most a stadion igazgatóm 9.szinten van,és a jegyekért mindössze 1200kr.-et kapok Pedig már télleg nagyon jó stadionba játszok otthon.De ennél több pénzt kaptam az ezelőtti idénybe mikor még csak 6-7. szinten volt az a személyzet...Mit tegyek? -
#8876 Ja, arra nincsen sajnos. -
CzKaresz22 #8875 De meccsenként nem kapok ? PL ha bejutok a BL be vagy ha nyerek a BL be akkor nincs bonusz zsé ??? BL meccs megnyeréséért ? Nem a végső gyözelemre értettem... -
#8874 Köszönöm! -
#8873 Az Iroda/Szponzor részletekre kattintasz. Ott, ha látod, hogy Extra bónusz feltételek: A BK/EFA kupa megnyerése, akkor kapsz bónuszt érte. -
#8872 Ha átigazolási időszak van, (januárban és júniustól szeptemberig) az Átigazolási központ/Klubjátékosok listája menüben kiválasztod azt a játékost, akire már nincs szükséged, az enterrel beállítod a státuszát (kölcsönözhető vagy eladó), és játszol egy meccset. Ezután jelentkeznek majd érte. -
#8871 Sziasztok!Lenne 1 láma kérdésem,3. évemet húzom a Leeds Uniteddel,mindent megnyeretem amit csak lehetett,a csapatom elég jól összekovácsolódott,viszont nemtalálom hol tudok játokosaimtól megválni?Eddig csak úgy tudtam eladni 2-őt hogy bejelentkeztek érte.Viszont van most vagy 5 játékosom akitől megválnék.Tudnátok segíteni? -
CzKaresz22 #8870 S ez miként van a sponzornál feltüntetve ??? -
CzKaresz22 #8869 Valszeg ? Vagybiztos vagy benne ? -
#8868 Ha a szponzoroddal olyan megállapodást kötöttél (valószínűleg igen), akkor jár. -
CzKaresz22 #8867 S a BLben nem jár plusz pénz ??? Persze ha nyerek!!! -
#8866 Sajnos ez a játék nagy hibája, én is emiatt ábrándultam ki belőle.
Csak két lehetőség van, de egyik sem végleges megoldás:
1., Fejleszted a stadionigazgatót az Iroda/Személyzetfejlesztésben, hogy nagyobb jegybevételek legyenek. (ezt nehéz lesz, ha már kifogytál a pénzből :()
2., A fölösleges játékosokat eladod vagy kölcsönadod (maradjon 1 kapus és az előírt 18 mezőnyjátékos.)
Ha ez sem segít, még két lehetőség:
3., Eladod a sztárjátékosaidat, akiknek sokat kell fizetni
4., A Csapat/Játékos szerződések menüpontban újraszerződsz azokkal a játékosokkal, akiknek most sokat kell fizetni, de az új szerződésben már alacsonyabb fizetést ígérsz. Tapasztalataim szerint 100-150 pénzt lehet lealkudni a fizetéséből újraszerződésnél. -
#8865 Helló!
Majd minden meccset nyerek, de ettől függetlenül kb Január fele már minuszba vagyok és akkor még senkit sem vettem és nem igazoltam.Nálatok is ez van?
Mit csináljak hogy legyen egy kis many? -
#8864 Jah értem.:) -
CzKaresz22 #8863 Sziasztok!
Valéaki mondja meg,hogy ha bejutok a BLbe meccsenként nem jár valami plusz pénz ??? Vagy csak én baszok el valamit ???
UEFAba se? Ha bejutok a BLbe ott se! Ezen nem lehet változtatni valahogy ???
Köszi a válaszokat elörre is fölleg ha gyors :) -
gergelyanevem #8862 jól beszélsz :D -
#8861 nem, csak mikor felhúz a kamionszerkesztés, akkor focizni szoktam néhány meccset. Különösen vonzódom a Wetbromhoz, velük kezdtem karrier, most nyomom a második évet. Mondjuk én a focigammákban nagyon amatőr vagyok, de lelkes :) És tök jó mondjuk Gerával elkenni a száját a nagyarcú Olikancsónak egy bl meccsen:P (Kérek elnézést a Kahn rajongóktól) -
#8860 Kacsa te ekkora nagy focista vagy? -
#8859 -
#8858 tiszta vicc, focihoz csít -
nagy chris #8857 na nem tud senki vmilyen pénz csitet mer kéne a lé :D
-
piamania #8856 Gratulálok hozzá,de ne amatőrön játsz,és ne is félprofin.Azon tuti nem vered meg 12-0-ra. -
#8855 sikerült idén is a sienaval mindent megnyernem most áttoltam a fejem barcelonaba :) remélem jövőre felfigyelnek rám többen is :) de ami a legjobb,hogy sikerült a sienaval a juventust 12-0 ra levernem,úgy hogy csak 6 perces meccseket játszok :))) -
#8854 ok ok.
Bocsi.Azért THX mégeccer és Boldog Karácsonyt. -
#8853 FAQ- nem kérdez hülyeségeket
4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ -
#8852 Valaki adjon már 1 CD kulcsot a fiához.
THX -
gyuri00 #8851 MINDENKI JÖJJÖN VAN MÉG SZABAD HELY:http://gportal.hu/portal/csakizsoltihl/ -
#8850 Jó érzés volt az imént a Milant leverni 5-0ra wc-on. (Romával) Sevchenko csak lesett :) -
#8849 nekem most a BVB csapata ellen kellene 2:0-ás eredményt produkálnom,de az nem lesz könnyű.(már egy párszor agyonvertek,akkor kilépés,betöltés :)milyen szinten játszasz. nekem is kellene egy pát támadási trükk.pl. végigszalajtasz a pálya szélén beadod a tizenhatoson belülre fejre,és általában nem marad el a siker. én pl szivesen használom a W is kiugratásokhoz.meny be patrice modba és gyakorolj rúgni a tizenhatoson kívül.pl. a tizenhatos nál van az a félkör.az mellett támadsz a Nannival jobról,ilyen kor nyomd meg az előrét meg a jobrát,és érintsd meg a D betűt. és láthatsz egy szép hosszúsarkas gólt. meg még 1. ha ott vagy a kapufánál,meg a vonalhoz is közel,akkor közelíts,a akapus felé,még nem gondolod,hogy kijön rád,akkor add be fejre a többi játékosnak aki a 11-es helynél vannak,és itt is majdnembiztos a siker. -
gergelyanevem #8848 ott van :D
de akkor is idegesít hogy a gép csal vazzeg...
eszméletlen, hogy mindig megszerzi a labdát és állandóan ivelget összevissza
és persze mindig az utsó pilanatban hozza az 1 vagy 3 pontját... -
#8847 7. szint két nyíl a mostani állásom. Sienaban nagyon király Nanni,meg Cozzaval rugdoshatsz messziröl.Nannit tedd be a jobb támadóra