9766
FIFA 06
-
#8966 hát a carier mod ban igazad van,meg talán a csapatfelálításban is.. A gép akkor a legokossabb,mikor szaladgál a saját kapuja felé,meg nagyon jól is támad :D -
#8965 Szerintem meg a FIFA 06 sokkal jobb mint a 2005. Sokkal okosabb a gép, fontosabb a csapat felállása és 100szor jobb a karier mód -
#8964 Újra fifa bajnokság! Olyan emberek jöjjenek akik le is tudják játszani a meccsetGyertek -
Zenszkij #8963 az a szerény véleményem hogy a fifa 2005 jobb mint ez. ott a passzra a játékosom rögtön reagál(szöktetős passz), a gép nem egy állat cselgép, jah és a menüje is leviselhetőbb. nekem egy logitech cordless dual action II-őm van és annak a fifa 05 jobban ízlik. egyszerűen sztem a grafikán kívül mindenben alább marad mint a fifa 05 -
Kosztyu #8962 Csá egy online bl meg egy online vb!!!
BL--------> Bl
VB--------> VB -
#8961 mi van a kepfeltoltes.hu-val?? nem értem,miért játsza az eszét... -
vizoo #8960 2-en? :) Ha van gamepad, akkor még plusz :) "talán..." -
#8959 Sziasztok azt tudja e valaki,hogy hálóba hányan lehet egyszerre játszani vele??? -
#8958 Hellosztok .. volna egy kis gondom :
eddig tökéletesen ment a game .. toltam is vele de ma elkezdett szarakodni .. a léyneg h amikor már beléptem a pályára és nyomnám a meccset mintha valami lassitott felvételt néznék .. de pl tegnapelött még semmi gond nemvolt ..
eddig a reinstall sem segitett pedig kipucoltam a regböl is .. valami ötlet-segítség ?? ..-lécci-.. -
#8957 dc? -
#8956 Hello meg tudja valaki mondani, hogy honnan lehet leszedni a Potential Futures című számot? A FIFA zenéje :P -
Száddi #8955 Helló mindenki egy kérdésem lenne. Haverommal szoktuk nyomi neten kersztül és csak egy baja van az, hogy eléggé szaggat és az lenne a kérdésem hogy miért?
Hogy a net sebessége vagy nem tom mert amúgy egyikőnknek se szaggat. -
#8954 c+,meg ilyenek,gondolom.. kössz! -
#8953 Scriptnek nevezzük a magas szintű programozási nyelveken (script nyelveken) megírt programokat. -
#8952 ha ilyen okos vagy,meg is mondhatnád -
#8951 LOL -
#8950 scriptek? ezt nem értem :) -
#8949 -
_Vegeta_ #8948 lol
Es ez hogy jon ide. -
#8947 a 2003 az egyik legjobb fifa sőt ha az évet nézzük korszakalkotó
radaron lehet látni hol helyezkednek el a többiek akik kiesnek a látószögből
érdemes a Fifa 2003-as fórumot olvasgatni
klikk -
Keti #8946 Oké sikerült. Nekem még ennek az irányítása is elég nehéz, biztos hogy szokni kell. De attól nem félek hogy a fiamnak nem fog menni. Első, második játékideje alatt rá szokott érezni. Így volt a hokival is. Mire való a játékban a radar? Ki- s be kapcsoltam én semmiféle változást nem észleltem. Amúgy szerintem a 2003-nak a grafikája is jó, semmi kivetni valót nem találtam benne. Egyszerúen szép. -
#8945 lol
őse a grafikáról írt -
_Vegeta_ #8944 En a normalis kommentart hianyolom. Azt kellene fejleszteni nem a grafikat. :) -
#8943 scriptek -
#8942 én még a 2006 ból még mindég azt hiányolom,hogy elég sablonszerű... ti mit gondoltok erről? pl. hogy mindég ugyanoda rúgja a gólt,a kapus mindég ugyanúgy nem védi ki,ha pl, egy adott helyről rúgsz. érdekes lenne az is,ha amikor vizes a pálya, jobban becsúsznának,meg a kapus rosszabbol védene stb... -
doncsika #8941 MIKOR JUTOK BE A BL-BE -
#8940 illetve csapatválasztás
-
#8939 meccs előtt el kell húzni az irányítást balra, ha jól emléxem egy billentyűzetetlátsz ott lenyomod a nyilat
de ha elfelejtetted a játékban a mecs betöltődése után egy ESC majd ott irányítás és ott ugyanúgy elhúzhatod -
Keti #8938 Sziasztok! Én írtam régebben hogy melyik fifa sorozatot vegyem meg a fiamnak. Na tegnap nem vacakoltam, bevásárlás közepette megvettem a 2003-ast. Rátettem a magyarosítást, de mégsem tudok vele játszani, saját magától mennek a játékosok. Olyan mintha videót néznék. Mit állítsak be, hogy én irányítsam. Már sokmindent végig próbáltam higgyétek el, mielőtt ide beírtam volna, de eredménytelenül. Láttam már máshol hogy a játékosok alatt valami kis kör van, amivel épp te vagy, vagy valami megjelölés de nekem semmi. Ha tudtok segítsetek. Hogy állítsam be, hogy játszható legyen? Köszönet érte!!! -
#8937 azt is teszem,elég jól rugdossa a gólokat,de a közelről rúgás nem megy neki :( pl a 11-től rúgtam már kapufát veled,de Gila szerencsére kijavította :) -
#8936 Szerintem csak úgy lehet, ha támadó poszton játszatod. -
#8935 de hogy kell egy középpályásból jó támadót csinálni? mert van egy 19 éves középpályásom (már a milannal vagyuok :D ) és már 80. szinten van (75-ről indult). szóval hogy? -
#8934 hát persze,hogy amatőrön,de úgy érdekes :) 6 percesen :D -
_Vegeta_ #8933 Hat megoldottam a problemat. "Lejatszottam" egy gyors szezont a bilbaoval. :D
Es lam ujra a csapatomnal vagyok, csak gyengultek a jatekosok. :(
Legalabb 10ertekkel alacsonyabb lett minden jatekosom..kibszott fifa06. -
#8932 Gratulálok.. Amatőrön? :P
-
#8931 nekem az az érdekes,hogy eddig nem vágott ki. hát szerintem erre nem lesz patvh :( -
_Vegeta_ #8930 Koszi, de most installalom 4xre es nem oldotta meg a problemat. Azert remenykedek. :)
Mas csapattal meg nemakarok jaccani ezt a csapatot en tettem naggya szivemhez nott. :D
Ja nemtom ki probalkozott vele, de D. Ambrose a jatek elejen ha jolemlexem 17eves es meg is lehet venni, nem draga. Na ot erdemes mert, jol is nyomja. :D -
#8929 elhiszem,ez nagyon idegesítő tud lenni. szerintem próbálkozz reinstallal,vagy válts csapatot,ha már 7.8 szinten vagy lehetsz a real madrid "A" vezetője is... -
_Vegeta_ #8928 Senki se tudja mi lehet a problema a managermoddal? Mar az oruletbe kerget. :|
-
#8927 hát mindegyik fifanak megvan a saját kijátszhatósága... a 2006,ban pl. a hosszú labdák a nyerők,meg az oldalról beívelt fejelés. meg arra is rá kell szokni,hogy honnan lőjj és hogy.... apropó 15-0 ra levertem a Juventust az Interrel :)