FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol találok eredeti zdata_26.big fájlt? mert egy patch óta meccs végén állandóan kilép
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Na eztnézd meg,éles szögböl rálöttem!Csaló egy játék,kezdem unni....
Nektek ér valamit a long shots patch?nekem semmit,max azt,hogy a szögletet fél percelazutánvégzi el miután ivelném!Idegesit!Egyébként van egy lol képem,mingyá felrakom!
figyu
miért szalad a szöveg csapat választáskor és az egér is alig megy
segitsetek plz!
miért szalad a szöveg csapat választáskor és az egér is alig megy
segitsetek plz!
Breki, honnan lehet leszedni a patched? tudod amibe reklámtáblák is vannak stb.
Szisztok
A nyelvet hol lehet állitani,mert az enyém franciául van.
A nyelvet hol lehet állitani,mert az enyém franciául van.
FifaX Anti-Slowmotion Patch 06
This patch made by Vladislav Maksimchuk from FifaX.net allows you to play FIFA 06 via Lan or Internet without slowmotion (no lagging). Download it from FifaX.net website.
This patch made by Vladislav Maksimchuk from FifaX.net allows you to play FIFA 06 via Lan or Internet without slowmotion (no lagging). Download it from FifaX.net website.
Készülegyébként a hsp 2006?Az lenne jó,ha ugyanugy lehetne manager módot menni majd a magyar bajnokság csapataival,ha elkészül....meglehetne igazolni,remélem meg tudják olyanra csinálni...
Dehogynem menj amatör szinten.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
én már majdnem mindig verem World classon... Gyakorolj, ez nem hibája a gémnek, inkább a grafika.
Gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás.
Szevasztok!
Valami nagyon zavar a játék-ban. Az zavar-benne, hogy nagyon erõs a gépi ellenfél. Azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy nem lehet-e legyengiteni?
Elõre is köszönöm!
Valami nagyon zavar a játék-ban. Az zavar-benne, hogy nagyon erõs a gépi ellenfél. Azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy nem lehet-e legyengiteni?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem.
Azt szeretném kérdezni, hogy a játék-ban a menedzser mód-ba (gondolom) csinálsz egy csapatot akkor azt játék vagyis rendesen mecs-eken lehet használni?
Elõre is köszönöm!
Lenne egy kérdésem.
Azt szeretném kérdezni, hogy a játék-ban a menedzser mód-ba (gondolom) csinálsz egy csapatot akkor azt játék vagyis rendesen mecs-eken lehet használni?
Elõre is köszönöm!
Egyébkéntolyan hülyyeség benne hogy 5000pontot össze kell kapirgálnod ahhoz hogy meglegyenek a csapoatok managerbe,idegesitö!nekem mégcsak 2500van!
Neten tolásról,legendel nyomod?legend patchel,mert én akárhogy jáccok neten hawerokkal,belassul akép kirugásoknál patchel és patch nélkül is!nem lehet egy szabadot norm. ellöni!MIt csináljak?
megbocsájtjuk😄
jó a játék😄
mondjuk én csak neten toltam 😄 semmit nem tudok a menedzser részérõl😄 csak azt hogy vigyázni kell a pénzre😄
jó a játék😄
mondjuk én csak neten toltam 😄 semmit nem tudok a menedzser részérõl😄 csak azt hogy vigyázni kell a pénzre😄
Szevasztok!
Nekem még csak holnap után lesz meg a játék😞 És azt akarom kérdezni, hogy milyen végülis a játék én úgy hallotam (és itt is ahogyan olvasgattam), hogy ebben menedzser-rezni is lehet. Ez tényleg igaz? Azt szeretném még megkérdezni, hogy honnan tudnék letölteni videót a játék-ról?
Elõre is köszönöm!
És bocs a rosz helyesírás ért!
Nekem még csak holnap után lesz meg a játék😞 És azt akarom kérdezni, hogy milyen végülis a játék én úgy hallotam (és itt is ahogyan olvasgattam), hogy ebben menedzser-rezni is lehet. Ez tényleg igaz? Azt szeretném még megkérdezni, hogy honnan tudnék letölteni videót a játék-ról?
Elõre is köszönöm!
És bocs a rosz helyesírás ért!
igyezkeztem.de tényleg elég jó az elenfél védelme 😊 nem lehet valahogy legyengíteni?? megszoktam a 6-18 0-ás eredményt 😊
köszönnyük neked EA Sport ezt a kiválóan elcseszett game-t,köszönnyük,hogy tudtad a 05-öt és a 02-õt ötvözni.mi lenne velünk,ha nem tudnának ilyen játékokat piacra dobni...
Aki jönne multizni,és szokott multiban gamelni ezzel,azelküldné cimét priviben,msn cimét,mert akarok vkivel multizni😊)))
Hello!
Létezik-e olyan progi a játékhoz, hogy zene importáló?
Ha vki tud róla, akkor plz adjon linket hozzá.
Létezik-e olyan progi a játékhoz, hogy zene importáló?
Ha vki tud róla, akkor plz adjon linket hozzá.
Valami titka van a szabadrugásból gólt lövök szitunak?
Mert én soha nem tudom berakni vagy megfogja vagy fölé!
Ti hogy szoktátok lõni? A "D"-vel gondolom, ja és mivel lehet csavarni az "y" és "c"?
Mert én soha nem tudom berakni vagy megfogja vagy fölé!
Ti hogy szoktátok lõni? A "D"-vel gondolom, ja és mivel lehet csavarni az "y" és "c"?
!!!HALA MADRID!!!
ahova beállítod a fraps beállításainál!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
hát igen ez igy igaz
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
aki nem tud vele játszani mindig ezt mondja P
énmeg azt aki nem tud játszani maradjon a fifánál, de ne szólja le azt amiról fogalma sincs
énmeg azt aki nem tud játszani maradjon a fifánál, de ne szólja le azt amiról fogalma sincs
Amúgy énis kipróbáltam pes5-t, de mintha egy játékgéppel játszana az ember. Grafika biztosan jobb, de irányítás se jött be különösebben.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Háát... na nem csúnya...
😊)
😊)
\"Hard to see, the dark side is.\"
Azt ki tudja nekem megmondani hogy menedzser módban a csapat színvonalát hogy tudom növelni? Csak úgy hogy fejlõdnek a játékosok?
!!!HALA MADRID!!!