9766
FIFA 06
-
#9005 Mi az a ip cím?hogy lehet saját ip címet csinálni? -
#9004 Amikor akarok hustolni akkor kéri az ip címem ,de nemtudom mit kell oda írni mi lehet az? -
#9003 Amikor akarok hustolni akkor kéri az ip címem ,de nemtudom mit kell oda írni mi lehet az? -
#9003 Amikor akarok hustolni akkor kéri az ip címem ,de nemtudom mit kell oda írni mi lehet az? -
#9002 Jó lenne direkt ip-n játszani valakivel,már unum kicsit az eredeti játkot légyszives jelentkezzetek aki játszana velem direkt ip-s megoldás,Köszönöm -
#9001 Valaki van itt akivel tudok játszani IP-n???vagy akár te ráérnél??? -
vizoo #9000 szerintem a válasz teljesen korrekt volt. A regisztrációs kódra vonatkozóan mégcsak felháborodásra sem adtam okot, vagy bármi féle negatív utalást nem írtam :) De leírom msot neked úgy, hogy megpróbálok teljes körű választ adni: Online 2 féle képpen tudsz játszani. Vagy az EA szerverein keresztül, ahol akár olyan vadidegen emberekkel is akikkel sose váltottál akárcsak 1 fél szót is. Ez csak és kizárólag eredeti játékkal, vagy 'ilyen-olyan" módszerrel megszerzett eredeti telepítési kulccsal (CD-key) vehető igénybe. Ennek a menete a következő: Feltelepíted a játékot, majd regisztrálod, utánna létrehozol egy belépési azonosítót magadnak egy jelszóval. Ezek után tudsz Online játszani. A másik lehetőség a Direct IP nevezetű. Ez úgy működik (akár tört játékkal is), hogy valamilyen úton módon szerzel egy partnert. Elkéred az IP címét, vagy megadod neki te a sajátodat. Egyikőtök elkészíti a játékot (hostol), a másikc satlakozik hozzá (join). Ehhez arra van szükség, hogy megbezséljétek, hogy akkor mondjuk délután 4:00-kor mindketten elindtjátok a játékot és belevágtok. Sokféle módja van IP megszerzésének: MSN, Skype, ICQ, IRC, stb...ajánlhatom mondjuk a quakenet.org -ot és ott fifa#.hu, #multiplayer.hu, #wotb.hu, #hoh.hu stb. szobákat. Itt mindig találhatsz 1-2 jáccani vágyó ellenfelet.
A másik probléma a kód. Elnézésedet kérem, ha túl heves voltam. DE. Mindig is elleneztem a cheat használatát. Nem csak sportjátékokban, hanem egyéb helyeken is. Ezzel pont a játék élményétől fosztod meg magad, így (ha esetleg eredeti játékkal játszol) ablakon kidobott pénznek tűnik a játék bolti ára. Ha karrier módban játszol nyugodtan rakd fel a jegybevételt magas értékre, a plusz játékosokat add el (ezzel csökken az összfizetés, tehát a kiadás is) növeld a stadionod befogadóképességét, növeld a játékoskeresők, és a segédek szintjét, így alacsonyabb fizetésért is hozzád szerződnek a játékosok, valamint kevesebbe kerülnek.
És még valami. ÉLVEZD A JÁTÉKOT
sok sikert -
#8999 Nem nem olyan kódra gondoltam,hanem például olyanra hogy megnöveli a bevételemet ,ezért több játékost tudok igazolni,ilyenekere,Ja és a regisztrációs kodhoz meg nem nagyon értek,ezért is irtam ebbe a forumba ,meg azt sem tudom, hogy hogyan müködik ,meg ehez az online játékhoz sem értek,nem ilyen válaszre gondoltam,de levontam a tanulságot... csak kis eligazítást szerettem volna..mind1 -
vizoo #8998 Ugye ezt most nem mondod komolyan???
1. Ha van vkinek eredeti játék, az úgyse fogja neked megadni a regisztrációs kódját... (miért tenné??)
2. egy sportjátékhoz milyen csalást akarsz? Mi értelme annak? cheat-el akarsz gólt szerezni? Vagy cheat-el akarod elérni, hogy az ellenfélnek csak 2 játékosa legyen és ne legyen kapusa?
ÉN SZÉGYELLEM MAGAM A HELYETTED!!! -
#8997 Anti blaxx 1.16 -
#8996 NINCS CSALÁS A JÁTÉKHOZ???????????????? -
#8995 Nyomsz egy esc-et ,aztán rámész a csapatra és ott kicserélgeted amit vagy akit akarsz berakni, -
#8994 jah .ok.Valakinek megvan itt eredetibe a játék?????????? -
#8993 #8985
a regisztrációs kód gondolom a dobozon lehet, mivel onlineon játszani csak eredetivel lehet sztem -
#8992 :D -
Hush #8991 Sziasztok!
Hogyan lehet meccs közben cserélni. Biztosan volt már korábban is rről írva, de nem találtam erről semmit.
Köszi előre is! -
#8990 De akkor meg hogyan kell regisztrálni amikor rámegyek a játékban az onlnine játékra akkor hogyan kell regisztrálni,mert valami regisztrációs kodot kér,de nemtudom mi az.És van netem is.Ugyhogy csak a regisztrációs kód kéne vagy nemtom.segitsetekkkk köszzzzzzz -
Hawk3ye #8989 Hi
Tudnatok segiteni mert barmit csinalok nem indul L a fifa 2006 dvd kell hozzá program vagy mi? pls help!!!! -
#8988 neten keresztül mőködik, más összekötés nem kell -
#8987 Amugy hogyan kell berakni kiegészítőket ,hova kell bemásolni pl.labddákat,világbajnokság patchet egyebeket.légyszi segitseteket kösz -
#8986 Ok.de gondolom ez a direkt ip-s megoldás csak akkor működik ha összevannak kötve a gépek.???nem? -
Attila 007 #8985 online ba akkor tudsz, ha eredeti játékod van, direkt ip be meg egy "ismerősöddel" tudsz játszani direkt ip s megoldással hogy az egyikőtök hostol, a másik meg rákeres, a többjátékos módnál. -
#8984 hogyan kell multiba játszani?????????????????? -
Attila 007 #8983 sziasztok, nekem olyan problémám lenne hogy direkt ip vel nemtok játszani sehogysem akar összejönni, akár én hostolok akár a másik fél, ha valaki segitene nagyon megköszönném. Windows XP sp2 van fent, internet security 2006 és a fifa06 jah és a legfontosabb hogy routerem van, ottmeg ha kell állitani valamit akkor ott mit?Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm. -
#8982 Jah és lehet hogy rossz mds fájlod van,inkábbb tölts le a http://www.gamecopyworld.com/-ról ,és azt mountold be és amikor bemauntoltad kikell jönnie egy ablaknak ha ez megvan akkor siker van,HAJRÁ -
#8981 A deamont állitsd át all options on -ra.Amit ugy tudsz megcsinálni hogy rámész az emulationra és kikkel választanod a all options on-t.és akkor bezöldül a deamonod,ha igy sem megy,akkor nemtudom. -
#8980 Köszi hogy irtál az a helyzet hogy nekem meg van az mds fálj ami állitolag kell hozzá be is raktam a daemon toolsba 4.03 de akkor sem működött ha tudod mond meg légyszi hogyan kell elindítani előre is köszi!!!!!!!!!!!! -
#8979 CSÁSZTOK HOGYAN KELL MEGCSINÁLNI AZT A VB-S PATCHET HOGY MŰKÖDJÖN,???kÖSZ -
#8978 Nincs valakinek crackje hozzá????????? Ha van megköszönném -
#8977 FAQ olvas,nem kérdez hülyeségeket! -
vizoo #8976 Nekem eredetiben van meg. Azt a kódot nem adom oda :) -
colos92 #8975 vizoo tudod a kódot???
-
vizoo #8974 telepítési kód
és rákeresel a fifa 2006-ra -
colos92 #8973 Írjátok meg légyszi a telepítési kódot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
-
vizoo #8972 Direct IP-het nem kell eredeti játék, tehár regisztrációs kód sem kell eredeti -
#8971 én mennék,csak hogyan kell?multiba játszani?légyszi mondjátok már meg a regisztrációs kódot amit kér a regisztrációnál,köszzzzzzzzzz -
#8970 Nem vérre megy :) -
#8969 Én mennék, csak sztem úgy kéne hogy megadot csapatokkal -
Hay #8968 Szeretek, de még csak most térek át a 2. nehézségi szintre, így nem vagyok nagyon bátor :-) -
#8967 Na mivan nem szerettek fifázni ? Nem nagy a tolongás a helyekért Ha mégis akkor gyertek