FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem megyek bele egy óvodás vitába veled, úgy látom unatkozol.
(Biztos unod már a kedvenc focis játékodat hogy itt osztod az észt)
(Biztos unod már a kedvenc focis játékodat hogy itt osztod az észt)
Azért mert neked nem megy még ne általánosíts.
Ezt a játékot meg kell tanulni ésszel játszani.
Fifat öt perc
Ezt a játékot meg kell tanulni ésszel játszani.
Fifat öt perc
menedzser módban a rimimivel megnyertem a b ligát,majd a sienaval egyszer az a ligát(+ az olasz kupát,meg a szuperkupát is),most megyek másodszorra... mikor bírom majd a milan-t irányítani? 5-ös szinten vagyok és nem fejlõdik tovább 😞
Tudom mire gondolsz.<#vigyor0>#vigyor0>
Már kétszer volt uninstall, többet nem kérek belõle.
De azért köszi!
Már kétszer volt uninstall, többet nem kérek belõle.
De azért köszi!
Mivel nincs más normális focis játék, kénytelen vagyok ezzel tolni.
Ez sem egy nagy szám, de még ennek van olyan hangulata, amivel szívesen elszórakozgatok idõnként.
Ez sem egy nagy szám, de még ennek van olyan hangulata, amivel szívesen elszórakozgatok idõnként.
Reklámtáblák telepítése után fagyott a játék, reinstalláltam, a régi mentésemet folytattam, fél szezont lejátszottam, sohasem fagyott le. Most az új szezon második meccse után mindig lefagy, pedig egy patch sincs fönn. De úgy, hogy rendesen kilép a meccsbõl, kiírja ugye a játékosok erõnléti állapotát, stb. Azután tovább megyek, és a többi meccs szimulálásánál kilép, még mielõtt a pénzügyeket kiírná (bevétel a jegyekbõl, játékos fizetések levonása, stb.). De ugyanez történik akkor is, ha a vizuális szimuláció, vagy a gyors szimuláció választom ahelyett, hogy lejátszanám a meccset. Ugyanúgy a pánzügyek elõtt a szimulálásnál, amikor a csík fut. Mi lehet a gond??
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Sziasztok, egy kérdésem lenne, honnan tudnám letölteni a fifa06 online update et, eredeti a játékom, felmentem a honlapra is magyarul megnéztem, aztán angolul, de nemtaláltam, pedig azt irta a játékban mikor az online game re mentem hogy menjek fel a www.fifa06.ea.com ra és onnan szedjem le az online iopcióhoz a frissitést, nah ezt én seholsem találom. Segitségeteket elõre is köszönöm.
aham 😛
de én délig ráérek...msned van?
Szívesen kipróbálnám online a játékot 😊
Hálás köszönet.
Nincs kedve valakinek jáccani ? 😛
Nincs kedve valakinek jáccani ? 😛
nem kell hozzá patch...
többszenélyes/Direkt IP
beírod az ellenfeled ip-jét akivel szeretnél játszani(mondjuk haver) és te kapcsolodsz õ meg a gazda
ugyanez persze mehet fordítva is.
többszenélyes/Direkt IP
beírod az ellenfeled ip-jét akivel szeretnél játszani(mondjuk haver) és te kapcsolodsz õ meg a gazda
ugyanez persze mehet fordítva is.
Hali All!
Tud valaki olyan patch-et a játékhoz, amivel lehet onlin jáccani?
Tud valaki olyan patch-et a játékhoz, amivel lehet onlin jáccani?
mostmár kezdem megszeretni a gamet,csak az a z-s dolog hiányzik a 2005-bõl,de így is jó. nekem menedzser módban üt nagyot (magyarul!). kössz faq 😊
Szerintem szar!!!Lehet hogy nektek teccik de szerintem a 2005 nyomába se érhet.
ja már megvan...
Ha azt írja ki amikor át akarom nevezni a hun.db-t eng.dbre szal azt arja ki hogy nem nevezhetõ át mert már van olyan szal nem csinálja.Töröljem ki az igazi eng.db-t vagy most mi van?
többszöris részletesen le volt írva mit kell tenni
fogadjunk hogy egy fatbhbuilder aztán simán jó lenne
fogadjunk hogy egy fatbhbuilder aztán simán jó lenne
még mindig nem tud senki ascoli mezeket?
Hali mindenkinek! Plz segitsetek mert sehogy nem indul el a fifa állandaon a megfelelõ cd-t kéri, és ha elindulna a fifa nocd-vel akkor azt hogy kéne használni mert azzal se sikerul sehogy , elõre is köszi
én hülye nem csináltam backup-öt, nincs fenn a neten a zdata_26???
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Még az offical,hivatalos eás patch is tönkrerakja ajátékot!Egyébként elöször dvd verziom volt,azt minden patch elrontotta,most cd verzion van,van fent 3 is,és semmi!De a long shot kinek van fent?