9766
FIFA 06
  • Gyovai
    Mi az a ip cím?hogy lehet saját ip címet csinálni?
  • Gyovai
    Amikor akarok hustolni akkor kéri az ip címem ,de nemtudom mit kell oda írni mi lehet az?
  • Gyovai
    Amikor akarok hustolni akkor kéri az ip címem ,de nemtudom mit kell oda írni mi lehet az?
  • Gyovai
  • Gyovai
    Jó lenne direkt ip-n játszani valakivel,már unum kicsit az eredeti játkot légyszives jelentkezzetek aki játszana velem direkt ip-s megoldás,Köszönöm
  • Gyovai
    Valaki van itt akivel tudok játszani IP-n???vagy akár te ráérnél???
  • vizoo
    szerintem a válasz teljesen korrekt volt. A regisztrációs kódra vonatkozóan mégcsak felháborodásra sem adtam okot, vagy bármi féle negatív utalást nem írtam :) De leírom msot neked úgy, hogy megpróbálok teljes körű választ adni: Online 2 féle képpen tudsz játszani. Vagy az EA szerverein keresztül, ahol akár olyan vadidegen emberekkel is akikkel sose váltottál akárcsak 1 fél szót is. Ez csak és kizárólag eredeti játékkal, vagy 'ilyen-olyan" módszerrel megszerzett eredeti telepítési kulccsal (CD-key) vehető igénybe. Ennek a menete a következő: Feltelepíted a játékot, majd regisztrálod, utánna létrehozol egy belépési azonosítót magadnak egy jelszóval. Ezek után tudsz Online játszani. A másik lehetőség a Direct IP nevezetű. Ez úgy működik (akár tört játékkal is), hogy valamilyen úton módon szerzel egy partnert. Elkéred az IP címét, vagy megadod neki te a sajátodat. Egyikőtök elkészíti a játékot (hostol), a másikc satlakozik hozzá (join). Ehhez arra van szükség, hogy megbezséljétek, hogy akkor mondjuk délután 4:00-kor mindketten elindtjátok a játékot és belevágtok. Sokféle módja van IP megszerzésének: MSN, Skype, ICQ, IRC, stb...ajánlhatom mondjuk a quakenet.org -ot és ott fifa#.hu, #multiplayer.hu, #wotb.hu, #hoh.hu stb. szobákat. Itt mindig találhatsz 1-2 jáccani vágyó ellenfelet.

A másik probléma a kód. Elnézésedet kérem, ha túl heves voltam. DE. Mindig is elleneztem a cheat használatát. Nem csak sportjátékokban, hanem egyéb helyeken is. Ezzel pont a játék élményétől fosztod meg magad, így (ha esetleg eredeti játékkal játszol) ablakon kidobott pénznek tűnik a játék bolti ára. Ha karrier módban játszol nyugodtan rakd fel a jegybevételt magas értékre, a plusz játékosokat add el (ezzel csökken az összfizetés, tehát a kiadás is) növeld a stadionod befogadóképességét, növeld a játékoskeresők, és a segédek szintjét, így alacsonyabb fizetésért is hozzád szerződnek a játékosok, valamint kevesebbe kerülnek.

És még valami. ÉLVEZD A JÁTÉKOT

sok sikert
  • Gyovai
    Nem nem olyan kódra gondoltam,hanem például olyanra hogy megnöveli a bevételemet ,ezért több játékost tudok igazolni,ilyenekere,Ja és a regisztrációs kodhoz meg nem nagyon értek,ezért is irtam ebbe a forumba ,meg azt sem tudom, hogy hogyan müködik ,meg ehez az online játékhoz sem értek,nem ilyen válaszre gondoltam,de levontam a tanulságot... csak kis eligazítást szerettem volna..mind1
  • vizoo
    Ugye ezt most nem mondod komolyan???

1. Ha van vkinek eredeti játék, az úgyse fogja neked megadni a regisztrációs kódját... (miért tenné??)

2. egy sportjátékhoz milyen csalást akarsz? Mi értelme annak? cheat-el akarsz gólt szerezni? Vagy cheat-el akarod elérni, hogy az ellenfélnek csak 2 játékosa legyen és ne legyen kapusa?

ÉN SZÉGYELLEM MAGAM A HELYETTED!!!
  • SitatiS
    Anti blaxx 1.16
  • Gyovai
    NINCS CSALÁS A JÁTÉKHOZ????????????????
  • Gyovai
    Nyomsz egy esc-et ,aztán rámész a csapatra és ott kicserélgeted amit vagy akit akarsz berakni,
  • Gyovai
    jah .ok.Valakinek megvan itt eredetibe a játék??????????
  • név
    a regisztrációs kód gondolom a dobozon lehet, mivel onlineon játszani csak eredetivel lehet sztem
  • forza milan
    :D
  • Hush
    Sziasztok!

Hogyan lehet meccs közben cserélni. Biztosan volt már korábban is rről írva, de nem találtam erről semmit.
    Köszi előre is!
  • Gyovai
    De akkor meg hogyan kell regisztrálni amikor rámegyek a játékban az onlnine játékra akkor hogyan kell regisztrálni,mert valami regisztrációs kodot kér,de nemtudom mi az.És van netem is.Ugyhogy csak a regisztrációs kód kéne vagy nemtom.segitsetekkkk köszzzzzzz
  • Hawk3ye
    Hi
    Tudnatok segiteni mert barmit csinalok nem indul L a fifa 2006 dvd kell hozzá program vagy mi? pls help!!!!
  • név
    neten keresztül mőködik, más összekötés nem kell
  • Gyovai
    Amugy hogyan kell berakni kiegészítőket ,hova kell bemásolni pl.labddákat,világbajnokság patchet egyebeket.légyszi segitseteket kösz
  • Gyovai
    Ok.de gondolom ez a direkt ip-s megoldás csak akkor működik ha összevannak kötve a gépek.???nem?
  • Attila 007
    online ba akkor tudsz, ha eredeti játékod van, direkt ip be meg egy "ismerősöddel" tudsz játszani direkt ip s megoldással hogy az egyikőtök hostol, a másik meg rákeres, a többjátékos módnál.
  • Gyovai
    hogyan kell multiba játszani??????????????????
  • Attila 007
    sziasztok, nekem olyan problémám lenne hogy direkt ip vel nemtok játszani sehogysem akar összejönni, akár én hostolok akár a másik fél, ha valaki segitene nagyon megköszönném. Windows XP sp2 van fent, internet security 2006 és a fifa06 jah és a legfontosabb hogy routerem van, ottmeg ha kell állitani valamit akkor ott mit?Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm.
  • Gyovai
    Jah és lehet hogy rossz mds fájlod van,inkábbb tölts le a http://www.gamecopyworld.com/-ról ,és azt mountold be és amikor bemauntoltad kikell jönnie egy ablaknak ha ez megvan akkor siker van,HAJRÁ
  • Gyovai
    A deamont állitsd át all options on -ra.Amit ugy tudsz megcsinálni hogy rámész az emulationra és kikkel választanod a all options on-t.és akkor bezöldül a deamonod,ha igy sem megy,akkor nemtudom.
  • Gyocsika
    Köszi hogy irtál az a helyzet hogy nekem meg van az mds fálj ami állitolag kell hozzá be is raktam a daemon toolsba 4.03 de akkor sem működött ha tudod mond meg légyszi hogyan kell elindítani előre is köszi!!!!!!!!!!!!
  • Gyovai
    CSÁSZTOK HOGYAN KELL MEGCSINÁLNI AZT A VB-S PATCHET HOGY MŰKÖDJÖN,???kÖSZ
  • Gyocsika
    Nincs valakinek crackje hozzá????????? Ha van megköszönném
  • Palinko
    FAQ olvas,nem kérdez hülyeségeket!
  • vizoo
    Nekem eredetiben van meg. Azt a kódot nem adom oda :)
  • colos92
    vizoo tudod a kódot???
  • vizoo
    telepítési kód

és rákeresel a fifa 2006-ra
  • colos92
    Írjátok meg légyszi a telepítési kódot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • vizoo
    Direct IP-het nem kell eredeti játék, tehár regisztrációs kód sem kell eredeti
  • Gyovai
    én mennék,csak hogyan kell?multiba játszani?légyszi mondjátok már meg a regisztrációs kódot amit kér a regisztrációnál,köszzzzzzzzzz
  • F3ri
    Nem vérre megy :)
  • drowns41
    Én mennék, csak sztem úgy kéne hogy megadot csapatokkal
  • Hay #8968
    Szeretek, de még csak most térek át a 2. nehézségi szintre, így nem vagyok nagyon bátor :-)
  • F3ri
    Na mivan nem szerettek fifázni ? Nem nagy a tolongás a helyekért Ha mégis akkor gyertek