Just Cause

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila56
nem az a játék az ahol mexikóba kell menni? 😄 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

grebber
Total Overdose.

Next PC upgrade: 2022

Csátok.Tudtok nekem ehez hasonló játékot mondani???.Ami ilyesmi
Kellene Just Cause 2,de úgyhallottam hogy csak xbox360-ra lesz.(lehet azóta megváltoztatták)

Attila56
Nem biztos hogy csinálnak Just Cause 2-t.Lehet hogy más neve van.És gondolom a cég is tanult a hibáiból.

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

grebber
Ami nagyon tetszik a játékban az a víz.

Ami nem tetszik:

Ez a hülye ejtõernyõzés mindenhonnan.
Emberen és jármûveken átlátszik a növényzet.A fákon átlehet lazán sétálni kivéve pár vastagabbat.Jármûvek irányítása lehetett volna jobb is.

El lehet vele lenni ,de ha fordítottak volna rá több idõt sokkal jobb lehetett volna no majd a Just Cause 2 talán.

Attila56
Hát megesik az ilyen.MX 440-es kártyád van?

Web mester
Karácsonyra megkaptam a játékot, de sajnos nem megy el a gépemen.<#szomoru2>

grebber
Na csak átszenvedtem!

grebber
Aztarohadt de idegbeteg vagyok.
A fõsztori 14. küldije asszem amikor fel kell robbantani létesitményeket egyik bázison megvolt 3 db utánna lévõ helyen van még 1 de ha azt felrobbantom 1 percem van elérni egy másik ponthoz amit egyenlõre lehetetlennek tartok.

Van valakinek tippje esetleg?

CaviaR
A fõ küldetések elötti eligazítást, (a briefinget) egy fekete karikáben felkiáltó jel mutatja a térképeden! Extraction pointnál az az elsõ a listán, így odavisznek helikopterrel ha nincs kedved utazni.

Az tényleg idegesítõ, ezért ne is lõdd a te oldaladon állókat. Amúgy azok nem a te embereid, hanem guerillák vagy rihoja emberek. Ha kétszer rájuk lõsz ellenségüknek tekintenek és lelõnek. Ez asszem elég egyértelmû. Könnyítés az h csak az az ember akar megölni akire rálõttél, a többi guerilla/rihoja tag nem akar kinyírni.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Attila56
Nemtom,rég játszottam vele. 😊
Asszem hogy van egy kocka és benne egy csillag,de ez nem biztos.

grebber
És milyen pontok jelölik a fõ sztori küldiket mert eddig nemnagyon jöttem rá.
Mert eddig 3-at csináltam emg azt is csak véletlenül mert meghaltam és continue után adta õket.

Amúgy meg nagyon fos hogy saját emberek ölnek meg nagyba osztom a népet erre hátulról elõt a parasztja de vagy 50x már tisztára ideg vagyok.

Attila56
Elméletileg 20

grebber
Mennyi storyhoz kapcsolodo küldeés van??

Attila56
Hellosztok.Van valami jó cucc a játékhoz? 😊
Mert nagyon bejön ez a játék.Jó lenne készitené mod-ot vagy valami.

CaviaR
(meg is elõztek) 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Igen és a memoryleak akkor egy olyan bug, ami légi úton terjed? Hogy van az h gyári hibának tartod, pedig pl nálam sincs, mikor ugyan azt használjuk? Ha valakinek nem megfelelelõen összeállított rendszere van szaggatni fog a játék, ilyen egyszerû. Azért mert a supemario meg a quake3 nem szaggat, nem jelenti azt h gyári hiba miatt szaggat annyira.
Mivel ebben a játékban benne van a memoryleak, ezért az van mindenkinek. Ettõl függetlenül nem CSAK ezért szaggat neked okoska.

CS@
Ha a játék indításakor rögtön szaggat, akkor az tényleg nem MemoryLeak, ehhez legalább egy kis idõnek el kell telnie, hogy legyen mivel megtöltenie a memóriát, amit aztán nem pucol ki rendesen. Nálam is van MemoryLeak, és hasonlóan néz ki, mint ahogy CaviaR, leírta azzal a különbséggel, hogy 1 rossz esetben akár 2mp es kimaradást is okoz, de ez sohasem jelentkezik közvetlenül a játék indítása után csak, miután már eltöltöttem némi idõt a játékkal.

Kellemes Ünnepeket!

Ja nekem is folyton szaggat.

Hassan B
Elárulom, hogy nekem 100%, ho MemoryLeak van, és nem 2-3 mp-enként akad, hanem folyton szaggat... Uzánanézhetnél annak amirõl beszélsz...<#levele>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

CaviaR
Nem feltétlenül. A memoryleak bug az max 2-3 percenként okoz akadást akkor is max fél másodpercre. Ezt nem nevezhetjük szaggatásnak. Mostantól minden lassú gépen futtatott játékra azt fogjátok mondani h memoryleak hibája ha szaggat?

mike0013
az mi😄?
amúgy: KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hassan B
MemoryLeak...

Na szal az a bajom,hogy amikor felraktam a játékot akkor simán ment szaggatás nélkül maxon,amikor késõbb újraindítottam a gépen,utána szaggatott még minimumon is!Ezt megpróbáltam még 2x,és ugyanez történt.MOst mit tegyek?Mi lehet a baj?

www.google.co.hu Írd be hogy Just Cause pc savegame

Tudna valaki olyan mentést küldeni amiben mind a négy jármûvet lehet rendelni? Nagyon megköszönném!
e-mail: [email protected]
Elõre is nagyon kössz!

Sziasztok!
A Just Cause-ban egy rövid idõ után elmegy a hang. Csak a videoknál lehet hallani.
mi lehet a baj?
Ok,egyébként tök mindegy hogy milyen vok matekból,csak be kellett volna másolnom ide azt a számot ami oda volt írva.

CS@
Hát ha az neked 4, akkor a matek nem tartozik az erõsségeid közé az már biztos, mert az 15 és nem az elmúlt 10percben szavaztak rá 11en, hanem már rég annyi.

Tényleg jó TPS,de nem teljesen TPS kategória,inkább olyan gta szerû,és ezért nincs esélye nyerni,most összesen 4 szavazat van rá.

Hassan B
Hát igen...csak valahogy az, hogy nincs idõm meg,hogy havonta egy kb. látogató van kicsit elvette a kedvemet... :S

Válasz 'Soldier22' üzenetére (#1156):
Fraps progrit töltsd le, azzal ki leehet iratni...

Hi! hogy tudom megnézni hány FPS-sel megy a játék?

(Pluto)lvl98 wizz/cler

CS@
Úgy tûnik, hogy ez az oldalcsinálás továbbra sem sikerült senkinek aki eddig belefogott, mert a KB. 1hónapja megkezdett http://www.gameguru.hu/justcause -nak sem lett semmi értelme, a most már régóta létezõ www.justc.atw.hu -ról már nem is beszélve.

Maxtreme
100% h 9600 prom van. a dobozán legalábbis az van😊 és felvan rakva a directx9.0
mike0013
egyáltalán fenn van neked a directx 9.0c😄?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Maxtreme
Pedig baromira úgy tûnik h nem dx8.x/9es vgaval akarod futtatni.
Biztos 9600pro-d van? 😄

kár. pedig má úgy játszanék vele. köszi mindent
Hassan B
Hát ez télleg vga hibának tûnik, de nem tudom mi baja lehet.. :S

köszi de még úgy se jó<#falbav> ezt szokta kiírni(ha rákattintik az okra akkor elõjön a másik...):
Hassan B
Szerintem lehet töréshiba is, bár ez csak egy tipp... (próbálj másik crack-et)

ááh így se jó😞 sajnos
Hassan B
ja és azt honnan tölthetem le mer má néztem de pont ehez nem találtam
😞
megpróbálom. köszi szépen
Maxtreme
Pedig azzal mennie kéne. Esetleg driver csere?

ati radeon 9600 pro atlantis (256mb)
Maxtreme
vga probléma lesz.. Milyen kártyád van?

csá! amikor elakarom indítani a just cause-t mindig kiírjs hogy "shader version expected". nem tudtok vmit segíteni?!

elõre is nagyon köszi!!!