1338
-
#1218 jó neked:)
én speciel örülnék egy CoD4, CoD5-nek, Splinter Cell 5-nek, Hitman 5-nek:)
jah és Doom 4-nek:D -
bcrics #1217 ilyen gammára vártam már rég!!!rohadt feelingje van,,hol van már a második rész,,nálam 9/10 -
bcrics #1216
-
#1215 Sziasztok
Nagyon csalódtam a játékban, mert nagyon rövid, és könnyű. Mellesleg teli van játékhibával sajnos:( -
#1214 Nics.A Térképen a lila csillag asszem......... -
bcrics #1213 magyaritás nincs még hozzá,,?a fő küldetéseket hol lehet felvenni? -
mac83 #1212 nem kell csúzliznod. én nemrég csináltam meg azt a részt:)
felémész a vadászgéppel egy fél méterre, vagy amilyen közel tudsz ( 1-2 méter azé legyen meg) megnyomod egyszer az f-betűt, így a csávó felkapaszkodik a vadázsgép szárnyára, és amikor a nagy utasszálítógép felett vagy nyomd meg a spac-et, autómatice ráugrik a szárnyára, onnan meg megy minden magától, majd meglátod mi történik -
bcrics #1211
-
rogan99 #1210 Na kipróbáltam de így sem működik:(
Ott vagyok a jobb oldalánál nyomok egy F-et erre hátraugrik a gép szárnyához(saját) és azon csüng. Utána bármit nyomok leugrik a de nem át a másikra. Nem kéne feljönni valami irásnak h most nyomj egy gombot vagy valami? Mivel ez az uccsó küldetés szeretném befejezni egyébként már rég letöröltem volna. -
#1209 Nem kell becélozni azzal a kütyüvel csak nyomsz egy olyat amikor egyik gépről másikra ugrasz már nemtom melyik betű F asszem vagy E. -
rogan99 #1208 Hali!
A végén amikor fel kell jutni az elnöki gépre azt h a rákba csináltátok meg? Már agyérgörcsöt kapok de nem sikerül sehogy sem. Loholok a nyomában a vadászgéppel főlé megyek majd kiugrok de nem tudom becélozni a "spárgás csúzlival" mert túl gyorsan megy.
Jól el van cseszve a játék vége ezekkel az idegesítően nehéz küldetésekkel. -
#1207 köszi. -
#1206 Vagyha átálitottad akkor az enter :D
Vagy amivel beszálsz a kocsiba -
#1205 Asszem az E betű. -
#1204 vagyis, az ejtőernyő segítségével?
köszi -
#1203 Szokásos beszáló gombbal.Ha kiírja fent :) -
#1202 Hogyan lehet feljutni 1 helikopterre? -
#1201 én helikopterrel oldottam meg... xD -
#1200 Ennek mi köze a J.C.-hoz? Egyébként nem ilyen... -
Crazy Mate #1199 A Made Man is ilyen free-roamos?Abban is lehet szabadon járkálni? -
#1198 Pedig csak egy játék :D
Ne idegesitsd fel magad :D -
#1197 Huh na végigtoltam a küszöbről kellett visszaküldeni az idegorvosokat! -
#1196 Asszem én az újévet diliházban töltöm majd kényszerzubbonyban anyira felbaszta az agyam ez a fos.
Kurva küldetés olyan nehéz hogy mingyá elpattan az agyamba az ér.
Köcsög Mendozát vagy ki a tökömet kell elkapni de felse tudok jutni a hegyre az haggyán de milyen nehéz volt ide a bázisára bejutni is :(
Egész végig full könnyű volt a game erre az uccsó 1-2 küldi elmegyogyintézetbe juttató. -
#1195 Nem, és sajna a küldetések is elég rövidek.... Viszont azért jó játék. -
#1194 Jó,mind1 :D
Amúgy abban lehet szabadon menni?(csak ennyit akarok kérdezni,nem akarok a témától elmenni) -
#1193 Azt Reservoir Dogs-nak hívják... de mind1 -
#1192 az is kb. olyan szinten van.Bámulatos graffal.De az westendes :) -
#1191 Asszem a Call of Juarez is ilyen, de nemtom még csak leszedtem, ha végigvittem a JC-t, jöhet a CoJ. :) -
#1190 GTA,SCARFACE,Resevier Dogs -
ViktorMSC #1189 De az. De a Total Overdose-t már végig vittem.Valami mást mondjatok -
#1188 nem az a játék az ahol mexikóba kell menni? :D :D -
#1187 Total Overdose. -
ViktorMSC #1186 Csátok.Tudtok nekem ehez hasonló játékot mondani???.Ami ilyesmi -
Crazy Mate #1185 Kellene Just Cause 2,de úgyhallottam hogy csak xbox360-ra lesz.(lehet azóta megváltoztatták) -
#1184 Nem biztos hogy csinálnak Just Cause 2-t.Lehet hogy más neve van.És gondolom a cég is tanult a hibáiból. -
#1183 Ami nagyon tetszik a játékban az a víz.
Ami nem tetszik:
Ez a hülye ejtőernyőzés mindenhonnan.
Emberen és járműveken átlátszik a növényzet.A fákon átlehet lazán sétálni kivéve pár vastagabbat.Járművek irányítása lehetett volna jobb is.
El lehet vele lenni ,de ha fordítottak volna rá több időt sokkal jobb lehetett volna no majd a Just Cause 2 talán. -
#1182 Hát megesik az ilyen.MX 440-es kártyád van? -
#1181 Karácsonyra megkaptam a játékot, de sajnos nem megy el a gépemen. -
#1180 Na csak átszenvedtem! -
#1179 Aztarohadt de idegbeteg vagyok.
A fősztori 14. küldije asszem amikor fel kell robbantani létesitményeket egyik bázison megvolt 3 db utánna lévő helyen van még 1 de ha azt felrobbantom 1 percem van elérni egy másik ponthoz amit egyenlőre lehetetlennek tartok.
Van valakinek tippje esetleg?