Just Cause
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Ami nem tetszik:
Ez a hülye ejtõernyõzés mindenhonnan.
Emberen és jármûveken átlátszik a növényzet.A fákon átlehet lazán sétálni kivéve pár vastagabbat.Jármûvek irányítása lehetett volna jobb is.
El lehet vele lenni ,de ha fordítottak volna rá több idõt sokkal jobb lehetett volna no majd a Just Cause 2 talán.
Next PC upgrade: 2022
A fõsztori 14. küldije asszem amikor fel kell robbantani létesitményeket egyik bázison megvolt 3 db utánna lévõ helyen van még 1 de ha azt felrobbantom 1 percem van elérni egy másik ponthoz amit egyenlõre lehetetlennek tartok.
Van valakinek tippje esetleg?
Az tényleg idegesítõ, ezért ne is lõdd a te oldaladon állókat. Amúgy azok nem a te embereid, hanem guerillák vagy rihoja emberek. Ha kétszer rájuk lõsz ellenségüknek tekintenek és lelõnek. Ez asszem elég egyértelmû. Könnyítés az h csak az az ember akar megölni akire rálõttél, a többi guerilla/rihoja tag nem akar kinyírni.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Asszem hogy van egy kocka és benne egy csillag,de ez nem biztos.
Mert eddig 3-at csináltam emg azt is csak véletlenül mert meghaltam és continue után adta õket.
Amúgy meg nagyon fos hogy saját emberek ölnek meg nagyba osztom a népet erre hátulról elõt a parasztja de vagy 50x már tisztára ideg vagyok.
Mert nagyon bejön ez a játék.Jó lenne készitené mod-ot vagy valami.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Mivel ebben a játékban benne van a memoryleak, ezért az van mindenkinek. Ettõl függetlenül nem CSAK ezért szaggat neked okoska.
Kellemes Ünnepeket!
][ ВАЗ ][
amúgy: KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
e-mail: [email protected]
Elõre is nagyon kössz!
A Just Cause-ban egy rövid idõ után elmegy a hang. Csak a videoknál lehet hallani.
mi lehet a baj?
Válasz 'Soldier22' üzenetére (#1156):
Fraps progrit töltsd le, azzal ki leehet iratni...
][ ВАЗ ][
(Pluto)lvl98 wizz/cler
Olvasd át, hátha okosabb leszel😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
😞
elõre is nagyon köszi!!!