Just Cause
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
videóknak nincs hangja.Meg még a windowsnak se be és kilépéskor???Mit tegyek,h visszajöjjön????Szerencsére a játékoknak van hangja,de pl a Stubbs the Zombie elsõ 2 videójának(ahol a készítõk vannak)ott sincs hang.A múltkor még az msn-be sem volt,amikor írtak nekem nem pittyent.Segítsetek!!!!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
vmit kihagytál:syphon filter?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

jó képek, meg minden, de én nem rajongok a prey-ért😞
hja hogy ez nem kauz,bocs,ezt is szeressük

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
tudod csak most hideg van fúj a szél gyúrcsány b@szogat úgyhogy néha-néha elõveszem és jókedvem van::
a pc se, de azt állandóan fejleszteni egy rémálom😞
mindegy, úgyse játszok ezzel a játékkal...
vegyél 1 pc és minden félévben költhetsz rá ötvenezreket hogy a holnap játékai még ma elinduljanak,hát nem izgalmas?!😊
DE Justkózért mégéri ám!!
kár, hogy ps2-n a vizet nem csinálták meg rendesen😞
én speciel örülnék egy CoD4, CoD5-nek, Splinter Cell 5-nek, Hitman 5-nek😊
jah és Doom 4-nek😄

Nagyon csalódtam a játékban, mert nagyon rövid, és könnyû. Mellesleg teli van játékhibával sajnos😞
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
felémész a vadászgéppel egy fél méterre, vagy amilyen közel tudsz ( 1-2 méter azé legyen meg) megnyomod egyszer az f-betût, így a csávó felkapaszkodik a vadázsgép szárnyára, és amikor a nagy utasszálítógép felett vagy nyomd meg a spac-et, autómatice ráugrik a szárnyára, onnan meg megy minden magától, majd meglátod mi történik <#kacsint>#kacsint>

Ott vagyok a jobb oldalánál nyomok egy F-et erre hátraugrik a gép szárnyához(saját) és azon csüng. Utána bármit nyomok leugrik a de nem át a másikra. Nem kéne feljönni valami irásnak h most nyomj egy gombot vagy valami? Mivel ez az uccsó küldetés szeretném befejezni egyébként már rég letöröltem volna.
Next PC upgrade: 2022
A végén amikor fel kell jutni az elnöki gépre azt h a rákba csináltátok meg? Már agyérgörcsöt kapok de nem sikerül sehogy sem. Loholok a nyomában a vadászgéppel fõlé megyek majd kiugrok de nem tudom becélozni a "spárgás csúzlival" mert túl gyorsan megy.
Jól el van cseszve a játék vége ezekkel az idegesítõen nehéz küldetésekkel.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Vagy amivel beszálsz a kocsiba
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
köszi
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Ne idegesitsd fel magad 😄
Kurva küldetés olyan nehéz hogy mingyá elpattan az agyamba az ér.
Köcsög Mendozát vagy ki a tökömet kell elkapni de felse tudok jutni a hegyre az haggyán de milyen nehéz volt ide a bázisára bejutni is 😞
Egész végig full könnyû volt a game erre az uccsó 1-2 küldi elmegyogyintézetbe juttató.
Next PC upgrade: 2022
][ ВАЗ ][
Amúgy abban lehet szabadon menni?(csak ennyit akarok kérdezni,nem akarok a témától elmenni)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!