Just Cause

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy!!Tudom,nem ide illik,de mit tegyek,h pl a youtube.hu-s,videoplayeres
videóknak nincs hangja.Meg még a windowsnak se be és kilépéskor???Mit tegyek,h visszajöjjön????Szerencsére a játékoknak van hangja,de pl a Stubbs the Zombie elsõ 2 videójának(ahol a készítõk vannak)ott sincs hang.A múltkor még az msn-be sem volt,amikor írtak nekem nem pittyent.Segítsetek!!!!

Szasza20
Tetszik a gáme, el lehet tölteni az idõt vele! Azért jobb volt a San andreas, ha nem is grafikára, de játékélményre biztosan! <#vigyor2>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

mike0013
az jónak jó, csak ps1-en játszottam a 2,3-mal, sajna ps2-n nincs meg egyik része sem😞 pedig nagyon jóóó játék, amúgy Bully (Canis Canem Edit)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hja blood money lassan fél éve megvan és még kise próbáltam,jóhogy írod...bully a hangya?nemán😊

vmit kihagytál:syphon filter?

mike0013
Hitman 4, Doom 3, Call of Duty 1, 2, 3😊, Bully, Matrix: Path of Neo, és még sorolhatnám

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

akkor milyen gamma fekszik nálad?

mike0013
hát, köszi, de hívj csak Mike-nak😄
jó képek, meg minden, de én nem rajongok a prey-ért😞

májk napi adagja vol.1😊

hja hogy ez nem kauz,bocs,ezt is szeressük

mike0013
<#eljen>

CaviaR
Csak ha ma is legyenek képek. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

nem nagyon tolom a gammát mer várok a magyarításra😉)majd akkor...
tudod csak most hideg van fúj a szél gyúrcsány b@szogat úgyhogy néha-néha elõveszem és jókedvem van::

mike0013
wow, mûvész vagy, még képeket😄

mike0013
nana, a ps2 sosem fog kimenni a divatból...
a pc se, de azt állandóan fejleszteni egy rémálom😞
mindegy, úgyse játszok ezzel a játékkal... Spoiler=">Spoiler" (katt="(katt" a="a" megjelenítéshez)van=">van" ennél="ennél" jobb="jobb" is😊
="is😊</div></details>">

hja ps2-t le kell már selejtezni a p[cs@ßa...
vegyél 1 pc és minden félévben költhetsz rá ötvenezreket hogy a holnap játékai még ma elinduljanak,hát nem izgalmas?!😊
DE Justkózért mégéri ám!!

mike0013
huuhh, ezek gyönyörû képek😊
kár, hogy ps2-n a vizet nem csinálták meg rendesen😞

mentést nem tudnátok berakni?

hja hlf-.life3?

mike0013
jó neked😊
én speciel örülnék egy CoD4, CoD5-nek, Splinter Cell 5-nek, Hitman 5-nek😊
jah és Doom 4-nek😄

ilyen gammára vártam már rég!!!rohadt feelingje van,,hol van már a második rész,,nálam 9/10

cicai
Sziasztok
Nagyon csalódtam a játékban, mert nagyon rövid, és könnyû. Mellesleg teli van játékhibával sajnos😞

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Attila56
Nics.A Térképen a lila csillag asszem.........

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

magyaritás nincs még hozzá,,?a fõ küldetéseket hol lehet felvenni?

nem kell csúzliznod. én nemrég csináltam meg azt a részt😊

felémész a vadászgéppel egy fél méterre, vagy amilyen közel tudsz ( 1-2 méter azé legyen meg) megnyomod egyszer az f-betût, így a csávó felkapaszkodik a vadázsgép szárnyára, és amikor a nagy utasszálítógép felett vagy nyomd meg a spac-et, autómatice ráugrik a szárnyára, onnan meg megy minden magától, majd meglátod mi történik <#kacsint>

Na kipróbáltam de így sem mûködik😞
Ott vagyok a jobb oldalánál nyomok egy F-et erre hátraugrik a gép szárnyához(saját) és azon csüng. Utána bármit nyomok leugrik a de nem át a másikra. Nem kéne feljönni valami irásnak h most nyomj egy gombot vagy valami? Mivel ez az uccsó küldetés szeretném befejezni egyébként már rég letöröltem volna.
grebber
Nem kell becélozni azzal a kütyüvel csak nyomsz egy olyat amikor egyik géprõl másikra ugrasz már nemtom melyik betû F asszem vagy E.

Next PC upgrade: 2022

Hali!

A végén amikor fel kell jutni az elnöki gépre azt h a rákba csináltátok meg? Már agyérgörcsöt kapok de nem sikerül sehogy sem. Loholok a nyomában a vadászgéppel fõlé megyek majd kiugrok de nem tudom becélozni a "spárgás csúzlival" mert túl gyorsan megy.
Jól el van cseszve a játék vége ezekkel az idegesítõen nehéz küldetésekkel.
cicai
köszi.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Attila56
Vagyha átálitottad akkor az enter 😄
Vagy amivel beszálsz a kocsiba

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
Asszem az E betû.

cicai
vagyis, az ejtõernyõ segítségével?
köszi

Attila56
Szokásos beszáló gombbal.Ha kiírja fent 😊

cicai
Hogyan lehet feljutni 1 helikopterre?

Gunner
én helikopterrel oldottam meg... xD

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Hassan B
Ennek mi köze a J.C.-hoz? Egyébként nem ilyen...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

A Made Man is ilyen free-roamos?Abban is lehet szabadon járkálni?

Attila56
Pedig csak egy játék 😄
Ne idegesitsd fel magad 😄

grebber
Huh na végigtoltam a küszöbrõl kellett visszaküldeni az idegorvosokat!

grebber
Asszem én az újévet diliházban töltöm majd kényszerzubbonyban anyira felbaszta az agyam ez a fos.
Kurva küldetés olyan nehéz hogy mingyá elpattan az agyamba az ér.
Köcsög Mendozát vagy ki a tökömet kell elkapni de felse tudok jutni a hegyre az haggyán de milyen nehéz volt ide a bázisára bejutni is 😞

Egész végig full könnyû volt a game erre az uccsó 1-2 küldi elmegyogyintézetbe juttató.

Hassan B
Nem, és sajna a küldetések is elég rövidek.... Viszont azért jó játék.

Attila56
Jó,mind1 😄
Amúgy abban lehet szabadon menni?(csak ennyit akarok kérdezni,nem akarok a témától elmenni)

Hassan B
Azt Reservoir Dogs-nak hívják... de mind1

Attila56
az is kb. olyan szinten van.Bámulatos graffal.De az westendes 😊

CaviaR
Asszem a Call of Juarez is ilyen, de nemtom még csak leszedtem, ha végigvittem a JC-t, jöhet a CoJ. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Attila56
GTA,SCARFACE,Resevier Dogs

De az. De a Total Overdose-t már végig vittem<#ravasz1>.Valami mást mondjatok