1338
-
6600GT #414 MILYEN gyors a neted?? -
hannibal01 #413 jova énis irogattam már a just topicba a GS-esen -
Vagyok én elég sok helyen.. :) -
hannibal01 #411 maxtreme te GS forumos is vagy se? :D -
Énmeg lassan elérem a havi 60gb korlátot xD
Így már sztem 55 körül leszek.. Így lehet gyorsan 2.5 óra alatt elszarni 6-7gb adatforgalmat :D :D -
hannibal01 #409 nemragadt be a bill csak azért irtam hogy megelőzzem a kérdezősködést.
és igy midnenki aki visszaolvassa láttya hogy nagybetűst meg kéne lesni...
majd rakok be repcsis meg helis képet
nagyon atom repcsiről átugrottam a levegőbe helire -
pirosBoci #408 ja a netröl jut eszembe nem 3,5mbit let a upc chello classic?.(2,5mbit helyett) mert most volt vmi -
Bakker nekem 512-es netem van és igy necces lesz leszedni egy kóddal nah mindegy megyek valami olyan oldalra ahova hosszú kód van. Aztán nem nyúlok 30 óráig a gépemhez
-
"grafikálya"
jajj.. -
na igen. Ebben gondolom nem kell beszélgetni :-)
(megjegyzem az sem lenne 1 rossz game ha nem lenne olyan xar bugos amilyen.. :) ) -
Na ja nem sok köze van a FarCry –hoz, de a BoilingPointhoz még annyi se. -
"VAN MÉG VALAMI KÉRDÉS??"
Igen. Beragadt a shft bill? :) :D
1ébkánt thx az infókat :) -
akkor ezek szerint ps2-ön sem rácélzos?
-
hannibal01 #401 szóval
AUTOMATA CÉLZÁS CSAK JÁRMŰVEKRŐL VAN NÉHÁNYON MÉG AZSEM...
AZTHISZEM VAN BILLKIOSZTÁS SŐT BISZTOS.
NEHÉSSÉGET NEMLEHET ÁLLITANI EZ A JÁTÉK NEHÉSSÉGE,AKINEK NEMTECCIK NEJÁCCON VELE...
JÁRMŰVEZETÉST MEGLEHET SZOKNI NAGYON GYORSDAN ELŐSZÖR KICSIT FURCSA DE AZTÁN TÖK TERMÉSZETESNEK TÜNIK...
VAN MÉG VALAMI KÉRDÉS??
JAHH ÉS AZÉRT 6-ÉS FÉL GIGA MERT MIDNEN TEREPTÁRGY KÜLÖN VAN MODELLEZVE ÉS TEXEZVE HOGY NELEGYENEK BENNE BUGOK...
-
Én majd pcis fogom vinni és ps2ön is :D -
Öööö én ugy tom. -
csak tps nézet van? -
Az a jo legalább könnyú legalább a billentyű az egér nem kap majd pofonokat mag a gépház sem. -
Látom mindneki (nagyrészt) azt írja hogy könnyű. Nembaj, legalább nem kell a game után új billentyűzetet vásárolnom
-
ok köcce :-) -
newc22 #394 Nehézségi fokozatot nem lehet valahogy beállítani "NEHEZEBBRE"?????? -
csoola #393 az autos részeknél van föleg automata célzás, van rendes kereszt is, és maxnek üzenem h biztos h lehet állitani a kiosztást mert már más irta h ugy állitotta be ahogy neki jo! és töltsétek le! -
Ez is relatív.. kinek mi a jó ugyebár.. -
na nekem is 1 gyors kérdés.a játékban lehet normálisan is célozni? vagy csak automata hogy mondjuk rácéloz az emberre ?lécci gyorsan mert akkor elkezdem tölteni. -
Srácok.
1 Gyors kérdés. :)
A fullban sem lehet átállítani a billentyűkiosztást? Mert ha jól emléxem a demoban nem lehetett.
Ezen dől el nálam a game sorsa (hogy kell -e vagy nem :) )
-
Lord Zax #389 Üdv!
Kb ilyen pc-n is mint amiket ps-en irtál. Nemrég szereztem be. Nekem nagyon nagy csalodás volt, pár ora játék után abba is hagytam, majd talán kisöcsémnek jo lessz, kb az ö szintje.
Én spec azért szedtem le mert mindenhol hype-olták, meg far cry-hoz hasonlitották, ami régi nagy kedvencem. Ennek semmi köze a Far cry-hoz kéremszépen, maximum annyi hogy ittis sok kis sziget van. Leginkánn a Boiling Pointhoz tudom hasonlitani. A játékban semmi uj nincs, csunya grafika, minden elvan modódva, bár legalább nem gépigényes, és nem szaggat. Fizika, történet,ai egyenlö a nullával. kb 10 éves korosztály eltud vele játszogatni, de sztem ökis hamar ráunnak. Lehet most pár embernek a lelkébe tiprok, de nekem a gta nagyon nem jött be, egyik része se, és ezt ahoz tudom leginkább hasonlitani játékmenetben.
Ettöl még másnak bejöhet, csak jol átkell gondolni azt a 6 gigát megéri -e leszedni.. -
Dexantreal #388 Jó, csak ahmarabb jönne, ha leszállna a netről, plusz hagyott volna éjjel tötleni. -
Kicsimix #387 Ez télleg egy atom játék vazz..Mit problémáztok sokan az irányitáson nemértem...fogtam beállítottam a controls-ban ahogy nekem jó...Nagyon faja...Max grafikán gyönyörű szerintem ahhoz képest,hogy 6.4 gigában ekkora terület áll rendelkezésre és szabadon bejárható (tőltés nélkül!!)...bár mondjuk amúgy sem panaszkodom...félek messzire menni az első szigetről mer nem találok vissza :D istenkirály állat..váááááá
Ha a GTA S.Andreas jó volt ez isten... -
hannibal01 #386 csak érzékeny de meglkehet szokni
amugy a légi jármüvek isteni vezetni nagyon jol megvan csinálva
vadászgép is atom mega helikopter is -
pirosBoci #385 nek migy fut majdnemminden maxon
-
a teljesben is olyan rossz a motor meg autó vezetés mint a demoban -
Ez PS2?
Nincs is olyan rossz grafikálya. -
Hát a tiéden egy mediomot ki tudsz hozni. -
hannibal01 #381 most tartok a 4. főküldinél -
hannibal01 #380 felejcsd el énis anyival töltök és 6 -s fél ora kellet hogy lejöjjön -
Dexantreal #379 Vazz, kemény 7 óra mire lejön és mindez mirét? Mert faterom tölt és nem képes 4 órát várni. Full sebességen (260kb) ugyanis4óra alatt lent lenne..... -
csoola #378 köszi de most h játszottam már tapasztaltam is:P -
csoola #377 nekem gyengébb gépen is szépen megy MAXon 1024-ben... -
ilyen autocélzásra gondoltam
-
mármint hogy lehet két dvd-re írni ?
nek migy fut majdnemminden maxon