Just Cause
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dobj valami képet, mert nem hiszem el.
Grebber írta: Szeptember 27.-én jön a game!
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
valahogy nem jön be, hogy nekimegyek egy autónak ami repül a levegõbe vagy 50m-t mint egy doboz, persze sérülés nuku... control is kissé nehézkes, de valszeg megszokható...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
nem rossz game,bár sztem is igaz amit lentebb írtatok hogy a jármû írányítás kicsit érdekes,meg olyan furi az egész😊,de míg jön a köv gta el lehet vele ökörködni
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Viszont az, ahogyan az autok 'mozognak' (ha lehet ezt annak nevezni) irdatlanul szanalmas. A kanyarodas, utkozesek, auto es talaj viszonya, stb annyira gagyik, hogy nagyon lehuzzak a jatekelmenyt. Nem hiszem el, hogy miutan mar megeltunk jopar GTA epizodot, ahol az autokkal eleg fajan lehetett banni, hogy mernek elent tenni egy ilyen fst 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
lenne egy kérdésem bár lehet h sokan kérdeztrék de annyir nincs idöb a jáccás melet h most olvasgassak😄 szal a lenne
lessz multiplayer????????????????????? mert az rohattul e de megdobná a játékot😄
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Saját karakternél ez ugye azért problémás,mert túl nehéz lenne a játék ha egy lövéstõl is borulhatna,de az már vicc ami itt van.Ugyanúgy,ahogy a fõellenségnél is.Meneküljön páncélautóban és azt legyen nehéz szétlöni,vagy mit tudom én valami ötletes nehezités legyen,ne az hogy na itt a fõember,10 tárat kell belelöni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de ez azért is lehet, mert most éppen nincs játék, amivel játszok, nem tudom miért, nem találok olyant, ami leköt.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ma próbáltam ki, hihetetlen.. Ennyire idióta arcade marhaságot rég láttam... Verdával megugratom a sziklafalat, zuhanás közbe a csávó kirúgva az ajtót lassított felvételben felugrik a tetõre, onnan elrugaszkodva felveszi a rakéta pózt, zuhan le, de mielõtt becsapódna, kinyitja az ernyõt, és ereszkedés közben leoszt mindenkit ;DDDDDDDDD
Nekem kicsit total overdose utánérzés, da annál sokkal jobbnak tûnik =)
Nem szeretem az irreális gémeket, de ez már annyira az hogy bejön <#nyes>#nyes>
Ebben(meg általában a hasonló stílusú játékokban) a lövöldözõs rész(mivel errõl van szó) semmilyen téren sem reális, ugyanis az emberek általában nem nagyon szeretik, ha beléjük lõnek akár csak egyet is.
Ilyen "Fõellnség"-et sci-fi játékba rakjanak ne egy ilyen,bizonyos szempontból reális,valós életben játszódó történetbe.Csak nevetséges lesz tõle az egész.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Fõellenségekkel kapcsolatban szeretnék egy nagyon meglepõ felfedezést megjegyezni: azért hívjuk õket FÕellenségnek, hogy több golyó kelljen beléjük, mint a nem fõellenségbe.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.