1338
  • 6600GT
    MILYEN gyors a neted??
  • hannibal01
    jova énis irogattam már a just topicba a GS-esen
  • Maxtreme
    Vagyok én elég sok helyen.. :)
  • hannibal01
    maxtreme te GS forumos is vagy se? :D
  • Maxtreme
    Énmeg lassan elérem a havi 60gb korlátot xD
    Így már sztem 55 körül leszek.. Így lehet gyorsan 2.5 óra alatt elszarni 6-7gb adatforgalmat :D :D
  • hannibal01
    nemragadt be a bill csak azért irtam hogy megelőzzem a kérdezősködést.
    és igy midnenki aki visszaolvassa láttya hogy nagybetűst meg kéne lesni...
    majd rakok be repcsis meg helis képet
    nagyon atom repcsiről átugrottam a levegőbe helire
  • pirosBoci
    ja a netröl jut eszembe nem 3,5mbit let a upc chello classic?.(2,5mbit helyett) mert most volt vmi
  • Alwares
    Bakker nekem 512-es netem van és igy necces lesz leszedni egy kóddal nah mindegy megyek valami olyan oldalra ahova hosszú kód van. Aztán nem nyúlok 30 óráig a gépemhez
  • Maxtreme
    "grafikálya"

jajj..
  • Maxtreme
    na igen. Ebben gondolom nem kell beszélgetni :-)
    (megjegyzem az sem lenne 1 rossz game ha nem lenne olyan xar bugos amilyen.. :) )
  • CS@
    Na ja nem sok köze van a FarCry –hoz, de a BoilingPointhoz még annyi se.
  • Maxtreme
    "VAN MÉG VALAMI KÉRDÉS??"
    Igen. Beragadt a shft bill? :) :D

1ébkánt thx az infókat :)
  • urbijoe
    akkor ezek szerint ps2-ön sem rácélzos?
  • hannibal01
    szóval
    AUTOMATA CÉLZÁS CSAK JÁRMŰVEKRŐL VAN NÉHÁNYON MÉG AZSEM...
    AZTHISZEM VAN BILLKIOSZTÁS SŐT BISZTOS.
    NEHÉSSÉGET NEMLEHET ÁLLITANI EZ A JÁTÉK NEHÉSSÉGE,AKINEK NEMTECCIK NEJÁCCON VELE...
    JÁRMŰVEZETÉST MEGLEHET SZOKNI NAGYON GYORSDAN ELŐSZÖR KICSIT FURCSA DE AZTÁN TÖK TERMÉSZETESNEK TÜNIK...
    VAN MÉG VALAMI KÉRDÉS??
    JAHH ÉS AZÉRT 6-ÉS FÉL GIGA MERT MIDNEN TEREPTÁRGY KÜLÖN VAN MODELLEZVE ÉS TEXEZVE HOGY NELEGYENEK BENNE BUGOK...
  • Barney Tech
    Én majd pcis fogom vinni és ps2ön is :D
  • Barney Tech
    Öööö én ugy tom.
  • ChevyG #398
    csak tps nézet van?
  • Barney Tech
    Az a jo legalább könnyú legalább a billentyű az egér nem kap majd pofonokat mag a gépház sem.
  • Maxtreme
    Látom mindneki (nagyrészt) azt írja hogy könnyű. Nembaj, legalább nem kell a game után új billentyűzetet vásárolnom
  • Maxtreme
    ok köcce :-)
  • newc22
    Nehézségi fokozatot nem lehet valahogy beállítani "NEHEZEBBRE"??????
  • csoola
    az autos részeknél van föleg automata célzás, van rendes kereszt is, és maxnek üzenem h biztos h lehet állitani a kiosztást mert már más irta h ugy állitotta be ahogy neki jo! és töltsétek le!
  • Maxtreme
    Ez is relatív.. kinek mi a jó ugyebár..
  • Bence94
    na nekem is 1 gyors kérdés.a játékban lehet normálisan is célozni? vagy csak automata hogy mondjuk rácéloz az emberre ?lécci gyorsan mert akkor elkezdem tölteni.
  • Maxtreme
    Srácok.
    1 Gyors kérdés. :)
    A fullban sem lehet átállítani a billentyűkiosztást? Mert ha jól emléxem a demoban nem lehetett.
    Ezen dől el nálam a game sorsa (hogy kell -e vagy nem :) )
  • Lord Zax
    Üdv!
    Kb ilyen pc-n is mint amiket ps-en irtál. Nemrég szereztem be. Nekem nagyon nagy csalodás volt, pár ora játék után abba is hagytam, majd talán kisöcsémnek jo lessz, kb az ö szintje.
    Én spec azért szedtem le mert mindenhol hype-olták, meg far cry-hoz hasonlitották, ami régi nagy kedvencem. Ennek semmi köze a Far cry-hoz kéremszépen, maximum annyi hogy ittis sok kis sziget van. Leginkánn a Boiling Pointhoz tudom hasonlitani. A játékban semmi uj nincs, csunya grafika, minden elvan modódva, bár legalább nem gépigényes, és nem szaggat. Fizika, történet,ai egyenlö a nullával. kb 10 éves korosztály eltud vele játszogatni, de sztem ökis hamar ráunnak. Lehet most pár embernek a lelkébe tiprok, de nekem a gta nagyon nem jött be, egyik része se, és ezt ahoz tudom leginkább hasonlitani játékmenetben.
    Ettöl még másnak bejöhet, csak jol átkell gondolni azt a 6 gigát megéri -e leszedni..
  • Dexantreal
    Jó, csak ahmarabb jönne, ha leszállna a netről, plusz hagyott volna éjjel tötleni.
  • Kicsimix
    Ez télleg egy atom játék vazz..Mit problémáztok sokan az irányitáson nemértem...fogtam beállítottam a controls-ban ahogy nekem jó...Nagyon faja...Max grafikán gyönyörű szerintem ahhoz képest,hogy 6.4 gigában ekkora terület áll rendelkezésre és szabadon bejárható (tőltés nélkül!!)...bár mondjuk amúgy sem panaszkodom...félek messzire menni az első szigetről mer nem találok vissza :D istenkirály állat..váááááá

Ha a GTA S.Andreas jó volt ez isten...
  • hannibal01
    csak érzékeny de meglkehet szokni
    amugy a légi jármüvek isteni vezetni nagyon jol megvan csinálva
    vadászgép is atom mega helikopter is
  • pirosBoci
    nek migy fut majdnemminden maxon
  • bigfoot
    a teljesben is olyan rossz a motor meg autó vezetés mint a demoban
  • Barney Tech
    Ez PS2?
    Nincs is olyan rossz grafikálya.
  • Barney Tech
    Hát a tiéden egy mediomot ki tudsz hozni.
  • hannibal01
    most tartok a 4. főküldinél
  • hannibal01
    felejcsd el énis anyival töltök és 6 -s fél ora kellet hogy lejöjjön
  • Dexantreal
    Vazz, kemény 7 óra mire lejön és mindez mirét? Mert faterom tölt és nem képes 4 órát várni. Full sebességen (260kb) ugyanis4óra alatt lent lenne.....
  • csoola
    köszi de most h játszottam már tapasztaltam is:P
  • csoola
    nekem gyengébb gépen is szépen megy MAXon 1024-ben...
  • urbijoe
    ilyen autocélzásra gondoltam
  • Bence94
    mármint hogy lehet két dvd-re írni ?