1338
-
pedig nekem alapbol olyan volt,hoby megnyomtam az ALT-ot és a legközelebbi emberre célzott rá -
PLATINO #373 mi a gépigénye? -
Maxon peeeersze. Lehetőleg minium 6Xaa-val próbálkozz.
-
Lehet hogy akkor valami cheat vagy mod be volt kapcsolva, de a Vice Cityben nincs autócélzás. -
PLATINO #370 gépigényt valaki tudna írni mer most egy AMD 2800 Mhz proci 1024 memoria ATI radeon 9600 256mb ezen menne a game maxon vagy jó grafikán? -
nekem megvolt pc-n is a Vice City és nem volt célkeresztes -
6600GT #368 úgy ird ki, vagyis én igy csinálom az egyik DVD-re kiirom ami ráfér(tömöritve) a maradék megy a másik DVD-re és még ami fér mellé -
de ha letöltöd minek kiirni DVD-re?
hagyd a gépen és kész
én sose irok ki semmit -
6600GT #366 hy! nagyon király a játék, szerintem a grafikája is JOBB mint az elmatadornak,ez megy simán fullon nem is akad, az meg azért durván akadt! 
szóval ez egy jó játék, próbáljátok ki!
-
csak tudod én most carbonra akarok költeni meg a dark messiah-ra vagy legalábbis az egyiket megveszem.aztán én most nem akarok annyit játékra költeni. -
Dexantreal #364 Ennyiért akkor már inkább vedd meg eredetibe. Én is megvenném, csak nincs pénzem. -
helo. látom hogy egypáratoknak teccik nekem is nagyon. azt szeretném megkérdezni hogy ha letöltöm azt a 6 gb-ot hogy írjam ki ? vegyek 2000 ft -ér egy duppla dvd-t ? nem lehet valahogy letömöríteni vagy ketté szedni ? mert ha nincs semmi megoldás akkor lehet veszek dvd-t. -
Asszem a 3. küldetés után kapsz egy mianevét és azzal lehet lövöldözni járművekre és húzatni magadat. -
csoola #361 igen forradalmár vagy és az elnyomo kormányt kell megbuktatni... -
PLATINO #360 valami történetre épülnek a küldeteések? -
Attlen #359 Elég hülye kérdés de olyan képeket is láttok ahol a játék FPS-és a sreenshootokat is ahol nem most akkor melyik?:DD -
csoola #358 valaki mondhatná h lehet huzatni magunkat ejtöernyövel, mert erre még nem jöttem rá, épphogy kisztabaditottam a fickot a börtönböl... -
csoola #357 nekem 6600 GT-m van egy 1.7-es cerkám, meg 512 ramom és meg se röccen 1024-be HIGH-on... kurva jo a játék, nagyon bejön, sztem rohadt jo kis gém, én jol elvok vele! -
pirosBoci #356 akkor nem kell le krekkel ni? helyette mit kell csinálni? -
Nagyjából ugyanennyi van a FC-ban is a szörnyek megjelenéséig csak sokkal kevesebb szabadsággal. De főleg a helyszín és a használható járművek miat hasonlítottam ahhoz...Azt a színvonalat ez a prog sajna meg sem közelíti ilyen téren... -
Bár csak a Demo alapján tudok nyilatkozni, de az szerintem a trópusi környezeten és azon kívül, hogy vannak benne fegyverek meg emberek egyáltalán nem hasonlítható ehhez. -
Én ps2-n tolom szal tok nyilatkozni mivel pc-n max a grafi lesz szeb más különb nem lesz.
A játék grafjáról a ps2 miatt egyenlőre nem nyilatkozok azon elmegy,lűáttam már ps2-n sokkal szebbet is,meglátjuk pc-n mi lesz (a képek csalókák,ps2 képek is csilivilik aztán a játékon belül hááááát...). Úgy fogalmaznék hogy minden csak nagy látótávolságból szép (pl a táj).
A nagy szabadság tulképpen kimerül abban hogy ottvagyunk a csatározó osrszágban és használhatunk járműveket.Meg Basejumpolhatunk,huzathatjuk magunkat ejtőernyőstül,stb de hamar rá lehet unni.
Az eddigi feladatok amiket megcsináltam néhol kihívásnak is látszódhattak volna egészen addig amíg a térség fölött kőröző harcihelikopterek közül el nem foglaltam egyet (gyerekjáték,ki kell rá lőni kampót,felhúzni magunkat és bepattanni,szó szerint:) )nah onnantól eddig 0 akadályba ütköztem,és ez szerintem így is marad (legfeljebb ha vadászgépek jönnek akkor nem de az M.I. miatt kétlem,de erről késöbb).
A főküldetések mellett vannak gerilla és drogbárós küldetések számszerint két főféle: 1: területfoglalás 2: Adott küldetés.
A területfoglalás pofon egyszerü: Adott egy kormányzott terület (gerilla oldal) vagy egy gazdag fószer háza (drogos oldal) és el kell foglalni ami úgy néz ki mindkét esetben hogy odamegyünk vkihez duma és megkezdődik a támadás.
Gerillaoldalon rendőrök gyilkolása,3-4 blokád felrobbantása,zászlóhoz futás,használ gomb.:)
Drog oldalon kb ugyanez csak nem rendőrök vannak és nem zászló,hanem a blokádok után egy gazdagfószer sokélettel.
Nah ez ismétlődik baromi soxor,aztán az elfoglalt területeken/háznál kapunk kisfeladatokat (úgy vettem észre 5-10 feladat aztán ismétlődik).
Eddig kb ennyi a játék de hangsúlyozom még túlzottan sokat nem játszottam max 4-5 órát sok nézelődéssel repkedéssel hátha találok vmit. Viszont lehet hogy késöbb változások lesznek mert a főküldetésnél ahogy haladtam előre kaptam új "játékszereket" (nem,nem fegyvereket hanem pl a kilőhető kampót) és azoktól hangulatosabb az egész.
Az említett M.I....Hát..Lő ránk az ellenfél. Néha néha láttam fedezékbe rohanni (már ha azvolt,nembiztos). Amúgy kb ennyi mindenki bamba fejel tűri hogy bedaráljam a célszerszámokkal. A közuti forgalom,egyéb járművek elképesztő ostobák de ezt majd megtapasztalja aki játszik vele,néha idegesítőek,hja és rémbugosak de erről is késöbb:).
A hangokról,néha előforduló zenéről sejót serosszat nemtok mondani.
A fizika...Nah az kb 0. Az autók irányítása,motrok irányítása borzalmasgáz (nem,nem nehéz hanem gy.k. szinte semmi fizika nem hat rájuk).A motorcsónak mintha aszfalton menne úgy halad kb a vizen..Pár dobozt le lehet lökni kb itt merül ki a fizika,hja meg a lelőtt heliket vonza a gravitáció.:)
És végül a bugok. Az haggyán hogy a játék grafikai bugoktól hemzseg,nemgyengén,gyakran ragadtam be textúrába. Deh amit a légiforgalom leművel,meg a civilforgalom az valami katasztrófa...Kb percenként robban valami a közelben namondom már nézelődöm erősen kilő vagy mivan. Nem lő senki csak a repkedő helikoptereknek megvan az a szokása hogy repülés közben minden kérdés nélkül rendesen bezuhanjanak a földbe maxigázzal.
Valszeg pc-n ezek kijavítják majd egy párszázmegás patch-el (talán)...
Sokat nemhinném hogy javítanak rajta mivel kb egyszerre jött ki a motyi konzolra és pc-re.
Igazából a FAR CRY (bár az fps) hasonlítana erre a game-ra legjobban csak ott nem volt ekkora szabadság...Mindenesetre ez a játék azt meg sem közelíti látványosság/fizika terén...Kár érte pedig azzal a grafal,fizikával sokkal komolyabb lenne. Így marad a szabadság és az ejtőernyős őrültködés pozitívumnak.Kb ennyi.
Nállam olyan 70-75% max ez a game hangsúlyozom KONZOLON. Pc-re nem töltöm le,nem ér annyit. -
Nekem még nincs meg, de a Demo kipróbálása után nagyon érdekelne, hogy megcsináltak e Joy beállítási lehetőséget? Ha valakinek van ilyen tapasztalata légyszí írja le. Köszönöm! -
Dexantreal #351 Hmmm...vajon lehet majd berakni saját zenét, mint GTA: SA-ba?:S -
Összesen 20 nagy küldetésünk lesz, ezeknek keretein belül pedig 300 kisebb feladatot kell majd elvégeznünk.
Gamekapocson irják! -
Dexantreal #349 Uhh, emberek. Most ovlastam el a gamekapocs-on lévő cikket. Ez a géjm nagyon üt, állat. Töltöm le. -
newc22 #348 Nagyon fasza a game csak a katonák IQ-ja egy nagy nulla!!! Meg szerintem elég könnyű a game!!! Kár hogy nincs benne nehézségi fokozat!!!! -
HM!
Jön felfele a topik.
Össsze kéne dobni egy F.A.Q aki ért hozzá és megcsinálná velem eggyütt az szóljön.
[email protected] -
hannibal01 #346 uhh amugy egyre messzebb hejekre jutok el minél több küldit csinálok vagy mi? -
Passz a Wanadoon találtam megtetszett és beraktm. -
#344 A 20 SZERINTEM nagyon kevés.
SZERINTEM meglesz az 120 is.
SZERINTEM egy 1-2 hónapig biztos ülni fogok ezen a játékon. -
#343 Ebben a nagyvárosban még nem jártam :) -
Nincs elég hely a gépen da majd teremtek
-
-
hannibal01 #340 jolteszed nagyon zsííír -
Na töltöm ids lefele a gammát. -
lotrbfme2 a szinkronok miatt foglalt annyit, amennyit, de nekem sikerült egy pár kb-os bat file-al DVD5-re zsugorítanom és kiírnom-.- -
hannibal01 #337 hajjátok eza játék egy atom
SZERINTEM
nagyon fasza mire fogok én mindenhol járni???!!!! -
ntex #336 Nem tudom mit problémázol /-tok az irányításon, jó igaz kicsit érzékeny (főleg az ejtőernyővel mikor oda-vissza forgok) de simán meg lehet szokni (legalábbis én meg tudtam).
PATCH-el még lehet javítani fogják később. -
Nekem a legnagyobb negativum vele szembe az hogy 6,4 GB-s. Bár ez némileg érthető is nem úgy mint pl. a Lotr. Middle Earth 2 esetében...