Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Endurance versenyeken mar van valami törés féle?? Most nezem szegény kocsimat hogy elõször is tiszta kosz, másodszor kezd elválni a sarvedo panel mindkét oldalon, "motorháztetõ" szinten 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Latom szerveztek versenyeket, remek😊 ha lesz jobb netem majd nevezek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Ferrari 458, High Speed Ring, nem megszakadva 1:05. Az AI-nak ugyanezzel az autóval 1:10. Ok, mezõnyben van, feltartjak stb... De a mögöttem levot senki nem tartja fel😊
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Megnéztem a loeroket, PP-t, mindenben egyenlõek az autók.... Mégse mennek...
másrészrõl van rá esély, hogy van állórajt, de hirtelen nem jut eszembe hogy lehet-e, és ha igen akkor hol állítani, kb 2 hónapja nem GT-ztam 😞
http://9gag.com/gag/5135249
mert akkor felveszek most egyszerre mindenkit 😊
vagy aki gondolja, annak Balu1981 a név 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
egyébként mi a francért nem készült magyar verzió/fordítás GT5-bõl? kizártnak tartom, hogy ne fogyott volna itthon annyira, mint a Forza sorozat. vagy annyival bonyolultabb a rendszer, összetettebb minden, hogy túl nagy meló lett volna?
egyébként köszi a válaszokat. 😊
Autókat venni persze kell idõnként, eladni nem muszáj, asszem 1000 darab a limit a garázsban.
Ahhoz pedig végig sem kell tolni a játékot, hogy elérhetõ legyen olyan lehetõség, hogy adott pályán csak úgy versenyezz egyet.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
pár kérdés még, mert mindenhol a karrierrõl írnak.
olyat lehet ha már végigtoltam a karriert, azzal a járgánnyal mehessek amivel csak akarok? (vagy mindig bizniszelni, azaz eladni, vásárolni kell õket?) azt be lehet lõni, hogy X pályán Y körös verseny hasonló kategóriájú, vagy teljesen egyforma kocsikkal (AI), gumikopással, kerékcserékkel?
Isten nem bottal, hanem VMware.
http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/Gran-Turismo-5-Spec-2-Update-Cockpit-View.jpg
de aki belsõ nézetes vezetésre gerjed, annak már ez is elõrelépés szerintem (én a motorháztetõ nézetet preferálom), és én is a potenciális patch(ek) lehetõségét látom benne; ha mûködõ mûszereket nem is fognak kapni, egy textúra ráhúzás sokat lendítene a hangulaton. Némelyik standard autó kapott "upgraded standard" belsõ nézetet, például a Formula Gran Turismo
Isten nem bottal, hanem VMware.
Mármint a Clubsport pedált a leendõ G27-el szeretném használni.
olyan biztos nem lesz, hogy mind premium lesz. már õk is szerintem nagyban a GT6-on dolgoznak... és gondolom a sony sem "örülne" neki, ha ismét éveket (3-4+) kellene rá várni.
van az online használtautós dolog, ott csak S modellek vannak sajnos
egyébként állítólag lesz majd patch, ami standard autókat prémiummá alakít, ezt jó rég olvastam, de reménykedjünk, hogy egyszer lesz ilyen 😊
közben olvasom az értékeléseket és áh. meg azért rohadt mód testreszabható ez a "játék".
új autókat pedig normálisan meglehet venni 0 kilóméteresen
egyébként vannak nagyon nagyon szép S modellek is 😊 na meg a régi idõk GT-s autói csak standarban vannak sajnos...
még egy hülye kérdés, a premium és standard kocsikat mi különbözteti meg autóválasztásnál? valami csak jelzi õket nem?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
autó rázkódása pl. forza-ban mintha a rázókövet kivéve valami tükörsima valamin mennénk.
pár kérdés, pl. van rendes hotlapos összehasonlító táblázat a játékban? ahol látni egybõl mondjuk ki milyen segítségekkel ment?
van valami forza 4-ben látható, rivals mod szerû cucc? tudjátok amikor betölti valaki más idejét, körét, ghost-ként, akár offline van, akár online.
eddig PC-n szimezgettem, de most választás elõtt állok, konzolt és játékot majd most, fizetéskot vennék...
a szaggatás ugye nem is olyan vészes mint írják? Ti miért ezt választottátok? Próbáltátok a Forza 4-et is? Sorry, hogy sokat témázok ezen, de jobb lenne a jobbat venni, nem pedig utána rádöbbenni erre-arra. Elõre is köszönök minden választ. 😊