4184
-
High end PC #3864 gt5 savegamet fel lehet tenni valahogy a ps3-ra? 1.5 éve megvan a játék, de sosem volt időm nekiállni kijátszani, viszont jó pár verdát kipróbálnék -
#3863 pont a napokban küldtem autót... napi egy autó limit, asszem értékben is van határ, illetve nem minden autó küldhető :) -
High end PC #3862 Hy
régen lehetett mindenféle kocsit átküldeni másnap, aztán kivették ezt a lehetőséget, most per pill mi a helyzet? -
#3861 G25-hez, hol tudom az FFB-t állítani a játéknab? illetve, hogy a kormány mennyit forduljon? mert most jóval kb 100fokkal forgatok többett, mint a sofőr a virtuális kormányon, és nem is érzem, hogy "megakadna" mikor elérem a max fordulatot.
THX -
#3860 Vettem azota masikat. Meg en amugy minden szart megveszek amit latok :D -
#3859 szerinted milyen hasonló dolgok hiányoznak még a játékból?
tényleg érdekes egyébként a fék dolog, de az erősségét valamennyire lehet állítani a normális beállításoknál (nem ahol a TCS-t és egyebeket)
nokedli (jó a neved!), de te küldted a GNX-et, de most itt volt végre nekem is használtban, még soha nem láttam :)
ha gondolod, legközelebb megveszem neked, ha kell -
#3858 ezt én sem értem, de vannak ilyen dolgok bőven... -
#3857 Miert nincs fék tuning??? Régebbi részekben volt emlékeim szerint... Azert a fék egy autón eléggé fontos elem, nem?:) -
#3856 Persze, hogy nem, de ez már annyira szánalom (Nintendo és MS után pláne), hogy be kellett tennem :) -
#3855 Akik azt hiszik hogy az arcade játékok ettől majd szimulátorok lesznek. :D Persze ez nem GT5 höz való. -
#3854 Miért? Olyan forszfídbekket tud, hogy a mindkét karod leszakad tőle :) (kb fél óra "játék" után biztos)
...én komolyan nem értem ki lehet itt a célközönség. -
#3853 -
Mindenki rohanjon a boltba, mielőtt elkapkodnák :D -
#3851 azt a GNX et én küldtem nem? :D ejj -
#3850 ok, done :) -
#3849 akkor kérlek vegyél fel megint, Balu1981 a név, múltkor nem
tudtál hozzáadni, én meg sehol nem találom a psned :) -
#3848 aston martin jöhet, meg a zonda is, bár abból már vettem egyet, nagyon komolyy kis gép.
bmw-m van kettő is, audi rs4 '01 van, nissan gt-r is van már egy pár darab, mindenféle változatban :) -
#3847 szerintem csak 0-ás szintűvel tudsz, de egyébként a lvl40 szintű sofőr is béna :)
akkor változik, ha versenyzel és kilépsz a versenyből
neked esetleg nem kell valamelyik autó? sokáig nem tartogatnám őket, mert addig nem nagyon van mit csinálni :)
most az autós kártyákat nézem, érdekesek... egyszer érdemes minden márkának a kártyáit végignézni :) -
#3846 Mikor változik a használt auto lista? Nem minden alkalommal amikor belépek, igaz?
B-Specben lehet tapasztalt sofőröket venni vagy level 0-val kell kezdenem mindig? -
#3845 srácok, valakinek egy: Zonda C12S, Audi RS 4, BMW M3 GTR, Aston Martin V8 Vantage, Buick GNX, Jaguar XKR, DMC DeLorean, Nissan GT-R Concept kell-e?
mert akkor meghagyom addig a használt autó listát, szerintem nem rosszak, vagy ritkán jönnek elő a listában -
#3844 este szoktam lenni csak 1-2 versenyre meg utána a B-spec et 9 órás Tsukubára beállítom. :D -
#3843 az is korrekt, de ahogy itt nő a napi bónusz (tényleg, megyek mindjárt megint bekapcsolom a PS-t:)), úgy ez se rossz...
egyébként szoktalak látni, nem te mondtad, hogy most átszoksz a GTA IV-re? :) -
#3842 DREAM CAR valami, én Formula GT vel szokta menni. -
#3841 Melyik?? -
#3840 Van ott verseny 450 ezerert is 750 pp re ahol 4 percet ha menni kell osszesen a versenyen :D 10 perc 900 ezer -
#3839 Viper GTS eddig is ott volt a prémiumok között, illetve az ACR verziós Viper is szintén pérmiumban?
mellékesen a 4WD challange-ben van PP különböztetési bónusz, nekem konkrétan ma 860at sikerült bezsebelni összesen (130% az alap játék bónusz, és erre 500 valamennyi mert kevés PP-jű autóval mentem), csináljátok ameddig vissza nem vonják, igencsak kihasználható a dolog
kb. 1 óra alatt 5m500e megvan, csak jó pályán kell menni, jó levágásokkal -
-
#3837 Köszi, siker. -
#3836 új profilt kell csinálnod az XMB ben(nem a játékban.) -
#3835 Üdv mindenki. Kölcsön kaptam egy ps3-at egy cimbitől, és nem akarom elbarmolni GT5 profilját, de az Istennek nem találom, hogyan kell másik profilt csinálni. Kérek kis segítséget. Köszi. -
zuz #3834 én tegnap megvetem a játékot eddig király!! -
#3833 öö, nem muszáj.. -
#3832 pedig most nézem, volt mégegy felkérés... na mindegy, akkor törlök még 1-2 embert, az a baj hogy a maradék belépeget még...
talán 100 körül van a limit, most számolva -
#3831 maxon vagy már haverokkal... mennyi egyébként a max felvehető barát? -
#3830 neem, Balu1981, most megy is a PS, szerintem végre berakom majd a GT-t is, gondolom vannak új seasonal eventek is meg minden... ráadásul rég autókáztam egy jót online -
#3829 mi az ID-d? Yoda001? -
#3828 unrealnoise, n000rbi felvettelek titeket, és láttam valaki hozzáadott engem is, annak pedig köszönöm! :D -
#3827 Hát 1 van, de nem felesleges :D.. de megveszem neked ha találok olyat. -
#3826 Hm... F1 2011-el játszik valaki? Tudnék rola rosszat mondani de vegulis az egyetlen F1 jatek és a hangulat jó:) -
#3825 még a lancia-val próbáltam menni Toscana-n de valahogy nem.. egyébként nem értem miért olyan jo auto az hogy mindenki azzal megy, az uj WRC-k ilyen erőtlenek lennének?