Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Szerintem meg a GT5 ben az eddigi legnehezebb, eddig mindegyik GT ben szinte elsõre megvolt az arany 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Tikal
Szerintem senki nem veszi bántásnak😊 neked könnyû volt, nekem nem az attól függetlenül hogy a régi GT darabokban is aranyra nyomtam végül😊

Endurance versenyeken mar van valami törés féle?? Most nezem szegény kocsimat hogy elõször is tiszta kosz, másodszor kezd elválni a sarvedo panel mindkét oldalon, "motorháztetõ" szinten 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem bántásból mondom, de eddig a GT5 jogsijai messze a legkönnyebbek a sorozatból. A GT2-ben még vért kellett izzadni az aranyért. A GT3-ban még kontrollert is törtem. 😄
Tikal
Elso nekifutásra ezustre vittem oket, persze lettek aranyak is, aztan most neki ültem megint😊

Latom szerveztek versenyeket, remek😊 ha lesz jobb netem majd nevezek.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én azt hittem sosem lesz meg a 60. Aztán szépen fogytak. Így leszel ezzel. Utána már lehet szépíteni.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Tikal
Én is küzdök az aranyért, 3jogsi még hiányzik aranyra...

Ferrari 458, High Speed Ring, nem megszakadva 1:05. Az AI-nak ugyanezzel az autóval 1:10. Ok, mezõnyben van, feltartjak stb... De a mögöttem levot senki nem tartja fel😊

Igen, elsõre keménynek tûnhetnek a jogsis feladatok. De vannak akik az arany után is küzdenek: Licence

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Tikal
A jatek nehézségi szintjevel azert vannak gondok szerintem. A jogsik ideje a végsõkig ki van számolva, egy hajszállal kesobb fekezel, és buktad. A versenyek viszont szarok... MR Sports Cup, ellenfelek zonda, enzo, ferrarik stb. Mondom benevezek a 458-assal, nem tuningolom hogy izgi legyen. Célegyenes utan ket kanyarral már elso vagyok😞

Megnéztem a loeroket, PP-t, mindenben egyenlõek az autók.... Mégse mennek...

Tikal
😊

Vadnokedli
levonod az idõdbõl azt az adott idõt amennyit az autód megtesz abban a bizonyos sebességben amikor átlépi a célt- érted . XD

Tikal
Na jó de én azt hittem majd versenyezhetek a stig ellen, de igy nem lehet... Elcseszték. Kaptunk is valamit meg nem is.

Vadnokedli
Kis pályákon nem lehet, ahol a célvonal szûk mint a topgearnél, az egybõl kanyar után van x)

Yoda001
ha nem engedi, akkor nem hiszem hogy belehet...
másrészrõl van rá esély, hogy van állórajt, de hirtelen nem jut eszembe hogy lehet-e, és ha igen akkor hol állítani, kb 2 hónapja nem GT-ztam 😞

http://9gag.com/gag/5135249

Tikal
most ez komoly hogy a top gear pályán se lehet beállítani az álló rajtot?!??

n000rbi
Ott az aláírásban 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Yoda001
mi a PSN-ed? illetve azoknak, akiknek nincs kiírva, azoknak mi a PSN-jük?
mert akkor felveszek most egyszerre mindenkit 😊
vagy aki gondolja, annak Balu1981 a név 😊

n000rbi
Felvennélek, de elérted a max friendszámot 😄 Amúgy adogattam már magamnak kocsikat a másik accomról, megoldódni látszik a dolog 😊

Tikal
remek, kösz, eszembe nem jutott volna 😊

MikX
Kezdõképernyõn kis piros kerek ikonra kattintva telepítetted õket? mert azt is kell...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tikal
Nem USA store.

Ha PAL lemezed van és USA store-ról töltötted, akkor elvileg buktad a pénzt és nem fog bekerülni a játékba a DLC.

Tikal
Letoltottem a speed test pályákat, hova rakta oket? Nem találalom😊

de szóval azért be lehet lõni, határolni, egy összehozzak egy szoros futamot az AI ellen, kerékcserékkel? Pl. hiába megyek én egy 100LE-s cuccal, ha a gép berak ellenem sokkal erõsebbeket is, akkor baszhatom. 😊

egyébként mi a francért nem készült magyar verzió/fordítás GT5-bõl? kizártnak tartom, hogy ne fogyott volna itthon annyira, mint a Forza sorozat. vagy annyival bonyolultabb a rendszer, összetettebb minden, hogy túl nagy meló lett volna?

egyébként köszi a válaszokat. 😊
Tikal
ja és nagyon a pénzért sem kell megszakadni, dõl a lé....

Tikal
karrierben is azzal mész amivel akarsz... vannak versenyek ahol kifejezetten egy tipussal mehetsz csak, de többnyire csak annyi a megkötés hogy olasz legyen vagy japán, vagy 79tõl öregebb stb. Sajnos a játék egyik nagy hibája szerintem hogy nincsenek ezek a versenyek olyan jol belõve, simán mehetsz 800LE-s autoval 100LE-s kis autok ellen a lényeg hogy japán legyen meg 90es évekbõl 😄D Szóval alig van kihívás alacsonyabb szinteken, a régebbi részekben ez jobb volt ugy emlékszem ott a teljesitmány pontok legalább határt szabtak az esztelen tuningolásnak

Al Age
Alapjában véve "karrier" módban is azzal mész amivel akarsz, úgy értem nagyon ritka az a verseny ahova konkrétan csak egykét típust enged be. Bizonyos kritériumoknak persze a legtöbb esetben meg kell felelni.

Autókat venni persze kell idõnként, eladni nem muszáj, asszem 1000 darab a limit a garázsban.

Ahhoz pedig végig sem kell tolni a játékot, hogy elérhetõ legyen olyan lehetõség, hogy adott pályán csak úgy versenyezz egyet.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

ahogy sejtettem, de nem gond, én ezért nem nagyon húzom a szám, nekem az a 200 is bõven elég lesz. 😊

pár kérdés még, mert mindenhol a karrierrõl írnak.
olyat lehet ha már végigtoltam a karriert, azzal a járgánnyal mehessek amivel csak akarok? (vagy mindig bizniszelni, azaz eladni, vásárolni kell õket?) azt be lehet lõni, hogy X pályán Y körös verseny hasonló kategóriájú, vagy teljesen egyforma kocsikkal (AI), gumikopással, kerékcserékkel?
Tikal
miért van benne az aventador meg még egy két verda ha nem tudom õket megvenni, csak ha letöltöm a car pack-et pénzért? 😊 szemetek...

sure
Engem felve7sz bátran (vagy bárki más a fórumról), PSN ID-m a profilomban, bár elég rapszodikus, hogy mikor, mennyit játszom.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Mind kapott, de legtöbb kocsi csak a szélvédõ, kormány körvonalait és visszapillantó tükröket, mint ahogy pl. itt látszik:

http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/Gran-Turismo-5-Spec-2-Update-Cockpit-View.jpg

de aki belsõ nézetes vezetésre gerjed, annak már ez is elõrelépés szerintem (én a motorháztetõ nézetet preferálom), és én is a potenciális patch(ek) lehetõségét látom benne; ha mûködõ mûszereket nem is fognak kapni, egy textúra ráhúzás sokat lendítene a hangulaton. Némelyik standard autó kapott "upgraded standard" belsõ nézetet, például a Formula Gran Turismo

Isten nem bottal, hanem VMware.

Tikal
nekem ez még nem jött elõ

Vadnokedli
Endurance. A Spec/ B Spec ben is.

Tikal
Hol találom ezt a versenyt? Special-ban lesz? Level24-en vagyok

az komoly😊

n000rbi
<#vigyor3>

Vadnokedli
9 ór tsukuba- 818 kör 😊 <#banplz><#banplz>

ja csak az a gond amit nem értek meg miért hogy karrierbe ez a fejmozgatós kamerás funkcio mér nem müködik 😞

Tikal
felvenék psn-re egy ket emberkét, ok?😊

még egy kérdés, fanatec pedállal megy a játék? mert bizony jobban megnézve a belsõ kamerás felvételeket és az InsideSimRacing-es srácok videóértékeléseit (Forza 4 vs. GT5), hangok és kidolgozatlan autók ide vagy oda, nekem a GT5 kell a fizika és az FFB miatt. utóbbira rendre 9 pontot adtak, ami azért nagyon jó. Aztán még fizikában is egy ponttal több jutott a GT5-nek. 😊

Mármint a Clubsport pedált a leendõ G27-el szeretném használni.
hát én azt hittem, hogy az már megjelent és a Spec 2-ben volt az pl. hogy minden kapott belsõ nézetet. 😊

olyan biztos nem lesz, hogy mind premium lesz. már õk is szerintem nagyban a GT6-on dolgoznak... és gondolom a sony sem "örülne" neki, ha ismét éveket (3-4+) kellene rá várni.
Yoda001
bizony, ami új, tehát a sima car dealerbõl veszed, az mind teljesen kidolgozott P modell
van az online használtautós dolog, ott csak S modellek vannak sajnos

egyébként állítólag lesz majd patch, ami standard autókat prémiummá alakít, ezt jó rég olvastam, de reménykedjünk, hogy egyszer lesz ilyen 😊

Tikal
Standard autókat az új autók között is lehet venni, nem? Vagy minden új auto premium lenne? Még nem sok autót vettem, többségüket nyertem😊

áh, hülye vagyok. 😊 értem és köszi. 😊 ezt mondjuk így elég "okosan" megoldották, ha már nem volt idõ és kapacitás kidolgozni a többit. 😊

közben olvasom az értékeléseket és áh. meg azért rohadt mód testreszabható ez a "játék".
Yoda001
hát, alapjában véve külön helyen tudod õket megvenni, Standard autók csak a használatautó kereskedésben vannak 😊
új autókat pedig normálisan meglehet venni 0 kilóméteresen
egyébként vannak nagyon nagyon szép S modellek is 😊 na meg a régi idõk GT-s autói csak standarban vannak sajnos...

köszi! 😊
még egy hülye kérdés, a premium és standard kocsikat mi különbözteti meg autóválasztásnál? valami csak jelzi õket nem?
mohus
fõleg ha veszel egy kamerát ami követi a fejed...akkor egész valódi az élmény, meg körbenézhetel, belepillanthatsz a türörbe

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
igen ki lehet

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

valamint még egy fontos kérdés, a HUD-okat el lehet tüntetni a képernyõrõl? Nekem plazma TV-m van, az esetleges beégés miatt jó lenne ha ki lehetne kapcsolni õket teljesen játék alatt.
Bár már majdnem lepaktáltam, hogy xboxot és forza-t veszek ezeket a videókat elnézve, azért az jön le, hogy még mindig a GT a jobb fizikában és valószínûleg FFB-ben is. 😊

autó rázkódása pl. forza-ban mintha a rázókövet kivéve valami tükörsima valamin mennénk.

pár kérdés, pl. van rendes hotlapos összehasonlító táblázat a játékban? ahol látni egybõl mondjuk ki milyen segítségekkel ment?

van valami forza 4-ben látható, rivals mod szerû cucc? tudjátok amikor betölti valaki más idejét, körét, ghost-ként, akár offline van, akár online.

eddig PC-n szimezgettem, de most választás elõtt állok, konzolt és játékot majd most, fizetéskot vennék...

a szaggatás ugye nem is olyan vészes mint írják? Ti miért ezt választottátok? Próbáltátok a Forza 4-et is? Sorry, hogy sokat témázok ezen, de jobb lenne a jobbat venni, nem pedig utána rádöbbenni erre-arra. Elõre is köszönök minden választ. 😊
n000rbi
Oké, amint gép elé kerülök meglesz. Kösz!