4184
  • High end PC #3864
    gt5 savegamet fel lehet tenni valahogy a ps3-ra? 1.5 éve megvan a játék, de sosem volt időm nekiállni kijátszani, viszont jó pár verdát kipróbálnék
  • Yoda001
    pont a napokban küldtem autót... napi egy autó limit, asszem értékben is van határ, illetve nem minden autó küldhető :)
  • High end PC #3862
    Hy
    régen lehetett mindenféle kocsit átküldeni másnap, aztán kivették ezt a lehetőséget, most per pill mi a helyzet?
  • samsung123
    G25-hez, hol tudom az FFB-t állítani a játéknab? illetve, hogy a kormány mennyit forduljon? mert most jóval kb 100fokkal forgatok többett, mint a sofőr a virtuális kormányon, és nem is érzem, hogy "megakadna" mikor elérem a max fordulatot.
    THX
  • Vadnokedli
    Vettem azota masikat. Meg en amugy minden szart megveszek amit latok :D
  • Yoda001
    szerinted milyen hasonló dolgok hiányoznak még a játékból?
    tényleg érdekes egyébként a fék dolog, de az erősségét valamennyire lehet állítani a normális beállításoknál (nem ahol a TCS-t és egyebeket)

nokedli (jó a neved!), de te küldted a GNX-et, de most itt volt végre nekem is használtban, még soha nem láttam :)
    ha gondolod, legközelebb megveszem neked, ha kell
  • JGTC
    ezt én sem értem, de vannak ilyen dolgok bőven...
  • Tikal #3857
    Miert nincs fék tuning??? Régebbi részekben volt emlékeim szerint... Azert a fék egy autón eléggé fontos elem, nem?:)
  • n000rbi
    Persze, hogy nem, de ez már annyira szánalom (Nintendo és MS után pláne), hogy be kellett tennem :)
  • Vadnokedli
    Akik azt hiszik hogy az arcade játékok ettől majd szimulátorok lesznek. :D Persze ez nem GT5 höz való.
  • n000rbi
    Miért? Olyan forszfídbekket tud, hogy a mindkét karod leszakad tőle :) (kb fél óra "játék" után biztos)

...én komolyan nem értem ki lehet itt a célközönség.
  • Bogdogege
  • n000rbi

Mindenki rohanjon a boltba, mielőtt elkapkodnák :D
  • Vadnokedli
    azt a GNX et én küldtem nem? :D ejj
  • Tikal #3850
    ok, done :)
  • Yoda001
    akkor kérlek vegyél fel megint, Balu1981 a név, múltkor nem
    tudtál hozzáadni, én meg sehol nem találom a psned :)
  • Tikal #3848
    aston martin jöhet, meg a zonda is, bár abból már vettem egyet, nagyon komolyy kis gép.

bmw-m van kettő is, audi rs4 '01 van, nissan gt-r is van már egy pár darab, mindenféle változatban :)
  • Yoda001
    szerintem csak 0-ás szintűvel tudsz, de egyébként a lvl40 szintű sofőr is béna :)

akkor változik, ha versenyzel és kilépsz a versenyből
    neked esetleg nem kell valamelyik autó? sokáig nem tartogatnám őket, mert addig nem nagyon van mit csinálni :)
    most az autós kártyákat nézem, érdekesek... egyszer érdemes minden márkának a kártyáit végignézni :)
  • Tikal #3846
    Mikor változik a használt auto lista? Nem minden alkalommal amikor belépek, igaz?

B-Specben lehet tapasztalt sofőröket venni vagy level 0-val kell kezdenem mindig?
  • Yoda001
    srácok, valakinek egy: Zonda C12S, Audi RS 4, BMW M3 GTR, Aston Martin V8 Vantage, Buick GNX, Jaguar XKR, DMC DeLorean, Nissan GT-R Concept kell-e?
    mert akkor meghagyom addig a használt autó listát, szerintem nem rosszak, vagy ritkán jönnek elő a listában
  • Vadnokedli
    este szoktam lenni csak 1-2 versenyre meg utána a B-spec et 9 órás Tsukubára beállítom. :D
  • Yoda001
    az is korrekt, de ahogy itt nő a napi bónusz (tényleg, megyek mindjárt megint bekapcsolom a PS-t:)), úgy ez se rossz...
    egyébként szoktalak látni, nem te mondtad, hogy most átszoksz a GTA IV-re? :)
  • Vadnokedli
    DREAM CAR valami, én Formula GT vel szokta menni.
  • Tikal #3841
    Melyik??
  • Vadnokedli
    Van ott verseny 450 ezerert is 750 pp re ahol 4 percet ha menni kell osszesen a versenyen :D 10 perc 900 ezer
  • Yoda001
    Viper GTS eddig is ott volt a prémiumok között, illetve az ACR verziós Viper is szintén pérmiumban?

mellékesen a 4WD challange-ben van PP különböztetési bónusz, nekem konkrétan ma 860at sikerült bezsebelni összesen (130% az alap játék bónusz, és erre 500 valamennyi mert kevés PP-jű autóval mentem), csináljátok ameddig vissza nem vonják, igencsak kihasználható a dolog
    kb. 1 óra alatt 5m500e megvan, csak jó pályán kell menni, jó levágásokkal
  • Bogdogege

• sajtkukuc
    Köszi, siker.
  • Vadnokedli
    új profilt kell csinálnod az XMB ben(nem a játékban.)
  • sajtkukuc
    Üdv mindenki. Kölcsön kaptam egy ps3-at egy cimbitől, és nem akarom elbarmolni GT5 profilját, de az Istennek nem találom, hogyan kell másik profilt csinálni. Kérek kis segítséget. Köszi.
  • zuz
    én tegnap megvetem a játékot eddig király!!
  • Tikal #3833
    öö, nem muszáj..
  • Yoda001
    pedig most nézem, volt mégegy felkérés... na mindegy, akkor törlök még 1-2 embert, az a baj hogy a maradék belépeget még...
    talán 100 körül van a limit, most számolva
  • Tikal #3831
    maxon vagy már haverokkal... mennyi egyébként a max felvehető barát?
  • Yoda001
    neem, Balu1981, most megy is a PS, szerintem végre berakom majd a GT-t is, gondolom vannak új seasonal eventek is meg minden... ráadásul rég autókáztam egy jót online
  • Tikal #3829
    mi az ID-d? Yoda001?
  • Yoda001
    unrealnoise, n000rbi felvettelek titeket, és láttam valaki hozzáadott engem is, annak pedig köszönöm! :D
  • Vadnokedli
    Hát 1 van, de nem felesleges :D.. de megveszem neked ha találok olyat.
  • Tikal #3826
    Hm... F1 2011-el játszik valaki? Tudnék rola rosszat mondani de vegulis az egyetlen F1 jatek és a hangulat jó:)
  • Tikal #3825
    még a lancia-val próbáltam menni Toscana-n de valahogy nem.. egyébként nem értem miért olyan jo auto az hogy mindenki azzal megy, az uj WRC-k ilyen erőtlenek lennének?