4184
  • Vadnokedli
    Nálam is nehéz controlleren minden offon van. én is manuálon váltok sőt Négyzet - X fék-gáz.
  • samsung123
    Én ezt nem értem.. Én halára szenvedek a jogsikon még néha bronzért is.ja hogy ja, már tudom miért: minden segítség off (csutka off) és manuál H váltó és kuplung belsővel...vagy másoknak is így megy olyan könnyen az arany? Mert akkor béna vagyok tényleg, kiváncsi vagyok már.
  • cloud.strife
    Kb. az első 3 napba megvolt minden aranyra. Alig kellett szenvedni vele, mindenidők legkönnyebb GT-s jogsijai. Akkor még nem volt fent a youtube-on egy perc se róluk... :)
    Ellenben a Special-ok meg halálra szivatnak. :/
  • Vadnokedli
    lehetetlen megcsinálni párat hála a fizikai update nek a 2. után úgy tudom. Csak úgy lehet megcsinálni párat ha leszeded az updateket. én amúgy maximalista vagyok, szóval ha egy nem megy, többet meg se csinálok de hozzá teszem meg csinálható kb havonta 1 licenszen egy pálya :D
  • Tikal #3900
    Én egy vagy kettő palyanal raneztem YouTube-ra mert nem vágtam hol hibazok, hol megy el az ido... De valószínűleg ezeket is megoldottam volna idővel :)
  • unrealnoise
    nah most ezzel rögtön két probléma van, mi van ha az egyébként kedvenc járgányommal szeretnék versenyezni (vezetési élményre az), akkor basszam el az egészet azzal, hogy ne azzal toljam?

És nem, nem a legerősebb járgányt választottam az arcade menüpontos, lentebb felvázolt SPA futam alkalmával, közel sem a legerősebbet, aztán mégis totál könnyű volt.

A-Spec alatt, már jobban meg lehet izzadni, viszont a versenykörülmények (hossz, időjárás, ellenfelek száma etc) adott, nem variálható. Persze szórakozásnak jó, de ennél sokkal több kell GT6-ra, vagy esetleg tényleg kiadják azt a kreálj saját futamot kiegészítőt. Isteni döntés lenne, ha már elbaszták a játékot azzal, hogy alapból nem volt benne egy ilyen lehetőség.
  • Yoda001
    szintén... GT1 óta játszom... :)

jogsi, jó hogy említed... van olyan, aki magától (se netes segítség, se másnak a ghostja alapján) megtudta csinálni aranyra mindet?
  • MikX
    Nemtudom hogy te hogyan és miként indulsz a versenyeken, mert elég tág határokon belül lehet elindulni néhány versenyen, ajánlanám, hogy ne a legfelső határ mentén keress autót egy versenyre, máris másabb lesz. Ezzel nem azt mondom, hogy nehéz lesz, csak sokkal élvezetesebb.
    esetleg még indulhatsz gyengébb autóval, a lehetőség adott.
    Én a kezdetek óta GT-zem, nekem soha nem jelentett különösebben nagy problémát. Kihívásra ottvannak a jogsik, miegymások (bár GT5-ben azokis egyszerűbbek sokkal)
  • Old PS Fanboy
    Még egy...
  • Old PS Fanboy
    Na ez milyen?
  • csabush
    Igen, ez tény, ott fix minden. Hát igen, van még hova fejlődni, reméljük még az 5-öt is csiszolgatják kicsit.
  • unrealnoise
    az a baj azokkal meg, hogy ők határozzák meg a kategóriákat, a körülményeket, az időjárást, a körszámokat. egyébként valóban, azokban már inkább van kihívás. de mire? legtöbbször még 10-20 körre sem? nemár.

ezek miatt egyre jobban várom a pCARS-t, pedig tetszik a GT5 a hibái ellenére is, de egyszerűen élvezhetetlen.

Remélem hamarosan kijön az a versenyszerkesztő amiről beszéltek, a GT-Planeten, aztán ott jobban meg tudom izzasztani magam, akár egy saját magam által belőtt másfél órás versenyen is.

viszont ez a GT6-ra rohadt kevés lesz, nagyon sok területen kell fejlődnie a "játéknak"...
  • csabush
    A GT sorozat szerintem mindig is ilyen volt, a második rész óta játszom vele, soha nem volt igazán nagy kihívás benne. Ugyan mondtad, hogy az onlinet ne említsük, de ott vannak a seasonalok, amik gyakorlatilag single versenyek csak kell hozzájuk net, hogy elérhetők legyenek. Oda most került be 1-2 olyan verseny, ahol elég jó PP és gumi korlátok vannak, és skálázódik az xp-pénz arány ha gyengébb autóval tudsz nyerni. Azokban van kihívás. Egyébként osztom a véleményed, csak ez engem sose zavart.
  • unrealnoise
    nem tudom, hogy ki mondta a GT5-ben az állítható AI erősséget, de kár volt. arcade játékmódban ugyan tényleg van három féle szint, de a legmagassabbra állítva is, a 10 körös verseny 1. körében, már a kör felénél az élre álltam a 10envalahanyadik helyről indulva, és ebben semmi trükk, csalás, kilökés, semmi nem volt. Ennyire gyenge offline kihívással megáldott játékot én még nem láttam. Egy EA által készített FIFA miért tud nehéz lenni? Miért lehet egy focis játék (szimulátor) nehézségét sokkal részletesebben testreszabni? Komolyan mondom, felháborító, egyenesen nevetséges...

Attól most megkérnék mindenkit, hogy tekintsünk el, hogy nyomjam online meg ilyesmi. Nem arról van most szó.
  • ballor
    Ma is meccs: Classic Car Cup (Muscle Car)
  • Vadnokedli
    Ott a multi lol folyamatosan vannak versenyek szezonalisak emberek altal szervezve ugye.
  • priluki
    na ha lesz időm én is csatlakozom a multis mókához :)
  • ballor
    Ma este futam: Online Wheeler Dealers
  • unrealnoise
    azért ennél a "ma este multi" srácoknál több info kellene, mert az, hogy beesünk egy pályára, aztán tolunk rajta egy versenyt kábé semmit nem ér. ki kéne nézni egy pályát, járgányt, aztán mehetne a gyaksi a futam előtt, mert szvsz az autóversenyzés szépsége az utolsó századok, tizedek megtalálásában és a határon autózásban rejlik. :)
  • Yoda001
    szerintem korrekt a chat funkció is, bár én az üzengetéssel is elvagyok PS-en... első körökben szokni kell hogy tudd hol vannak a betűk, hogy mész oda, stb, de idő után egész gyorsan lehet írni ott is... igaz, egyáltalán nem olyan gyorsan mint billentyűzettel (sajnos) :)
    szerintem ma felnézek, én random cruise szerverekre szoktam menni, esetleg rendőrösre - kmh limittel, de ritka a jó szerver ilyen téren...
  • samsung123
    ma este gt5 multi? skacok?

Dumálást pc-n keresztül meglehetne oldani? xfire, steam, ts3 stb? mert nincs bluetooth-os fülesem hozzá
  • Bogdogege
    monitor p2450
  • Yoda001
    ez milyen típusú Samsung tévé? mert nagyon hasonlít az enyémre, aztán lehet, hogy csak a rossz fényviszonyok miatt gondolom így :)

samsung felveszlek, és téged is BGD rendszámú! :)
  • unrealnoise
    egy hét múlva leszek két hetet szabin, majd megdumáljuk, holnap felveszlek. :)
  • Bogdogege
    na akkor így
  • Bogdogege
    Az arcade-ban lehet nehézséget állítani , úgy van multizni kellene ,vegyetek fel engem is .
    Ezt csak úgy semmi extra most csináltam
  • samsung123
    Miért nem multizol? ott lesz kihívás :)

Felveszel? mert én is most vettem ps3-mat csak aGT5 miatt:) (bárki más is felvehet)

psn name: blackbox_gg
  • unrealnoise
    százalékosan? vagy hogy? Ilyennel én még nem találkoztam. A-Spec cucc alatt ugye nyilván nem lehet állítani. practice alatt meg ha futamot kreálok, akkor se tudtam erősséget állítani, mert az nem volt a lehetőségek közt.
  • bpeti72
    Sztm a virtuál kormány amit látsz, soha sem fog annyit fordulni mint amennyit te valóban tekered a kormányt. Aztán lehet nem így van, én csak lökhárító nézetből tolom.
  • MikX
    Ilyen van, rámész valamelyik pályára GT mode-ban, ott tudsz menni versenyt, ahol be tudod állítani az ellenfelek erősségét.
  • unrealnoise
    hú gyerekek, ahhoz képest, hogy a GT5 miatt vettem elsősorban a cuccot, alig nyomom, totál nincs kihívás a versenyekben, szarrá lehet alázni a gépeket az A-Spec cuccokon.

hallottam valami olyasmit, hogy lehet egy szerkeszt saját magad a versenyt cuccos is (DLC), az valami baszott jó lenne, hát ha még állítható lenne az AI gyorsasága is... ha nem az sem baj, csak legalább be tudnám lőni, hogy kicsit erősebb verdák ellen nyomnék 1-1,5 órás futamokat, kerékcserékkel.

Nem is értem, hogy ez miért nem volt alapból benne.
    Nah mindegy, amíg a CARS ki nem jön, addig elleszek ezzel bőven, csak minnél előbb nyomják ki (meg még pár új pálya is jól jönne...)
  • samsung123
    köszi a választ! akkor nem véletlenül nem találtam :)

csak így nemudok gyorsan reagálni, sokszor mikor beimbolyog az autó magas sebességnél egyenebe, mivel tekernem kell vagy 500fokot, és ráadásul picit késik is játékban, ezért esélytelen hogy megfogjam egyes autóknál...mert mindig pont az ellenkező irány tekerem a késés és a lag miatt. Persze nemsok autónál fordul elő, de akkor jobban örülnék ha annyit tekernék mint a virtuális pilótám keze.
  • bpeti72
    Nekem is G25 van, de nem állítgattam semmit,max a ffb-t. Kormányszöget sztm nem érdemes lejjebb venni nagy sebességnél cumi.
  • Yoda001
    1031 konkrétan, és ezekben a dlc-s dolgok nincsenek benne

hát igen, ilyenkor tényleg szar, ha nem lehet savegame-t betölteni.. de szerintem érdemes kipróbálnod a játékot mindenképp, annyira sok idő azért nem kell hozzá, hogy valameddig ne juss el benne :)
    könnyű pénzt szerezni, hamár napi egyszer bekapcsolod a PS-t és belépsz a GT-be kapod a bónusz százalékokat, ezt megcsinálod 7 napig és már 2x annyit fogsz minden versenyért is kapni... amikor én kezdtem még pora se volt ilyesminek... :)
  • Vadnokedli
    Arcade módban van pár főbb próbálható járgány. (de persze még így is csekély az összes 1000 akárhány autóhoz vagy mennyi van már.)
  • High end PC #3869
    hát ez tök jó, Forza-ban legalább van szabad verseny, ahol minden pályát meg kocsit lehet használni attól függetlenül, hogy kijátszottam e, szopás ez nekem, totál semmi időm nincs ezt kijátszani, pedig rohadtul mennék pár kedvenc gépemmel a játékban.
  • MikX
    Nekem DFGT-m volt, azis ugyanilyen nagy kormányszögű, nincs azzal semmi baj, rendesen kezeli a játék, mintha normál autóval mennél, ha 5-10 el gurulgatsz, sokat kell tekerni, de 200nál pl elég csak épp megmozdítani.
    Nemtudom mi a szándékod azzal, hogy kisebb legyen a szög, de szerintem így spec. jó.
  • MikX
    Vannak savefileok ittott, de nemtudom miértelme, mert acc-hoz van kötve, tehát nem fog menni nálad más mentése.
  • samsung123
    aha ffb megvan köszi, de kb 400fokot fordul kormányom..és kevesebb kellene, kb 270fok, erre van megldás?
  • bpeti72
    A kormány beállításoknál.