4184
  • n000rbi
    +1
  • Tikal #3823
    Mitsubishi lancer super rally car:)
  • Vadnokedli
    Kinek milyen autó kéne használtból? Mert csak ezért versenyezek 5 perceket hogy találjak egy Saubert x)
  • Fehercsoki
    Nem éri meg PC-be ölni, ez egyértelmű, konzolt éri meg venni, lehetőleg megejelenéskor(vagy kicsivel utána ha javították az alap hiábit...). Nekem csak az a bajom, hogy olyan játékok érdekelnek, amik konzolon nincsenek, autós szimek, rpgk.GT5 miatt persze most megérné egy PS3, de előtte nem nagyon volt semmi, és komolyabb szimek is PC-n lesznek.(AC,GTR3,rF2,pCars)

#3807: ATI 4850 512mb(1280x1024-be játszok, és ilyen felbontáson minden közel maxon megy, de nekem ez pont elég, és alig költöttem rá valamit, azt is még 4 éve)
  • Tikal #3820
    Én pl most a mitsubishire vadászom ami meg a masik eventre kell, a Toscana rally pályára:)
  • Tikal #3819
    A hasznalt autók mindig változnak... Egyszer ilyen egyszer olyan.... Lehet holnap mar ott lesz a Peugeot, én is megvettem, de pl ma már nem lattam ott...
  • unrealnoise
    nah még egy kérdés, a mostani time trial-os seasonal eventsben majd mindenki a Peugeot 205 turbo 16-al ment, ezt hol a fenébe tudom megvenni? használtban nem volt, újonnan meg nem kapni. jól nézek ki ha nem tudom beszerezni, amikor ez lenne a legalkalmasabb ezek szerint a top időkhöz. :)

használtban amúgy is baromi kevés járgány van, ahhoz képest, hogy 800 valamennyinek kellene lennie... jájj, de nem értem még. :)
  • Yoda001
    mindig ment a dolog.. ne felejtsd hogy a nagyobb helyeken ilyenkor még bőven nappal van.. simán lehet karbantartás, fejlesztés, és előzőleg jópár év alatt nem tapasztaltam hasonlót sem... :)
  • unrealnoise
    a gran-turismo.com oldala meg belépve most brutálisan lassú, a chrome be se hozza, a profilomra fent kattintva... IE sem tölt semmi, csak üres fekete képernyő. ejh... teccik, teccik, de az ilyen dolgoknak teljesen magától értetődőeknek kellene lenniük egy ilyen gammánál.
  • Tikal #3815
    Az engem is erdekelne hol tudom megnézni haverok idejét...

Online eventen meg lehet nézni azt mar megtalaltam... Toscana-t nyomom most de a fórumról ketten is elottem vannak:))
  • unrealnoise
    jaja, csak totál a PC-s felhasználói felületekhez vagyok szokta. bezárás gomb, kilépés, etc.

egy valamiben segítsetek már még. ilyen összehasonlító eredmény táblázatok nincsenek? ranglisták? mert jó, hogy szabadedzés gyanánt gyilkolom SPA-ban mondjuk a tuningos suzukim, de szeretném látni, hogy mások mit mentek rajta. Tudom Forza-val jövök, de ott van olyan, hogy betöltöm más szellemkocsiját, és rivals módban le kell nyomnom, + ott mintha lenne toplista is, ahol azt is jelzi, ki milyen segítséggel ment. :)

most még gyűjtögetem a pontokat, mászkálok felfelé, de nagyon változó a nehézségi szint a versenyeken. még azt sem tudom mondjuk hol lehet saját részről "testreszabottan" "normális" futamot elindítani. :) sry, tényleg szokom a felületet, kicsit sok az ami itt van előttem, talán megoldhatták volna átláthatóbban is kicsit. :)
  • Tikal #3813
    menubol még a gépet is kikapcsolhatod.. Ha hosszan tartod nyomva a PS gombot kapsz egy masik menüt... Probalgasd
  • n000rbi
    Akkor meglett a "Quit game" az XLBA-ban? :D
  • unrealnoise
    pfú, de barom vagyok... :D
  • priluki
    igen, ha fullra lekoptatod a gumit van ilyen.. a videobol pont ki van takarva a bal szélen a gumik állapota de sztm ez az.
  • unrealnoise
    arra nem jöttem még rá, hogy hogy kell kilépni a GT5-ből. :D eddig csak megnyomtam a menüjében kinn a lemezkiadás gombot a PS3-on.

mert az tényleg jó lenne, ha végig benne maradna a lemez, mással úgy sem játszok jó ideig. :)

Tikal: köszke a PSN-es infót :)
  • unrealnoise
    OFF: Az a gáz, hogy PC-re brutális némely játéknál mennyire nincs optimalizálva. egy ma már gyenge PS3 is olyat nyújt látványban, hogy ihajj. Most címeket nem sorolok, de pl. a BEYOND: Two Souls tuti nem lesz semmi...

hiába csak 720p, ha a shader-ek sokkal jobban meg vannak csinálva, egyszerűen a 720p is olyan élethű tud lenni, hogy beszar tőle az ember. szóval hiába baromi erős ma egy 150-200 ezres gép, ha nem csak nekik kell, hogy jól fusson a cucc.

És hát igen, sok területen a konzol diktál grafikában is, így pl. a Forza 4-nél és GT5-nél összességében szebb autós játék nincs mai napig a sokkal erősebb PC-ken sem. (C.A.R.S. nincs kész)

Meg hiába lesz valami multiplatform, nem mindegy, hogy PC-t fejleszteni kell, és mondjuk hiába lesz majd 250 ezer forintos géped, ha grafikában és élményben a már gyengébb konzolok diktálnak neked is. azaz felvetődik a kérdés, hogy megéri-e PC-be ölni. (hacsak bizonyos, exkluzív tartalmak nem tartanak ott) és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a konzolgyártók áron alul adják kicsit a cuccukat, csak vigye a nép, majd vesz rá játékot, meg etc...
  • Tikal #3807
    Szerintem tudják az emberek hogy PC-n minden szebb... csak nem megérős.. egy jó vas százezrekbe kerül és minden évben cserélned kell a videokártyát. Milyen videokártyád van?
  • Tikal #3806
    Ha egy autot online-ra állítok azt hol találják meg a többiek? Vagy ez mit jelent pontosan? Én arra gondoltam hogy ezt majd tudja használni más is, nem?
  • Fehercsoki
    Én sem költöttem a gépre már kb. 4 éve, és akkor is erős középkategóriás gépet vettem, és most minden megye közel max grafon.(igaz nem full HD felbontásban) A konzolok miatt nem nagyon fejlődik a PCs grafika sem, ha az emberek azt látnák, hogy PCn minden szebb akkor nem vennének konzolt.
  • Tikal #3804
    nincs hardverhez kötve a regisztrácio
  • Tikal #3803
    igy van, a pc-s játék luxus... négy éve nem upgradeltem a gépem, ma már semmi nem indulna el, ezen meg még mindig mennek a játékok :D Minden évben nem fogok 50-100ezreket költeni procira meg videokarira hogy az éppen aktuális címek ne fektessék meg a gépem...
  • Tikal #3802
    PSN-n keresztül akit felveszel az barátod lesz minden játékban... itt ha belépsz a lounge-ba akkor látod, vagy ha online event-en mész, time trialon akkor meg tudod nézni mennyit mentek a barátaid stb...

ha a gépben van a lemezed, nem karcolodik, a cserélgetéstől sem fog ha mindig tokba rakod, nekem még soha nem volt ezzel problémám
  • Vadnokedli
    Jó régi videó, ilyennel még nem találkoztam.
  • Fehercsoki
    Ez igaz?Ilyen tényleg megtörténhet a játékban?
  • unrealnoise
    egy hülye kérdés. :D egyszerűen nem találom a GT5-ön belül, hogy hol lehet havert felvenni... vagy ezt online lehet csak, böngészőből?
  • Yoda001
    bármennyi reg lehet egyébként :)
    nem sokkal lejjebb írtam a PSN nevem, nyugodtan vegyél fel, remélem a barátlista még nem telt be, nagyon a határán vagyok folyamatosan, de egyszerre nem törlök sok embert, így nem tudom most hol tart a dolog :)

nekem legelső szériás 60GB-os FAT Gépem van, soha semmi baj nem volt vele, és jelenleg sincs feltűnő jel, hogy lenne... eredetileg viszi a PS2-es játékokat, talán tényleg ez volt a legelső ami kapható volt, ha jól emlékszem... úgyhogy nyugodtan vedd a 'dagadt' gépet!! :)
  • Vadnokedli
    Peugeot 4 egész valahány millió azt hiszem.
  • unrealnoise
    egy fontos kérdés. ha beszarik, karcolódik a GT5 lemezem, akkor mi van? Nem tudok játszani? vegyem meg újra? vagy bírja azért a strapát ha vigyázok rá? simán gépről (HDD-ről) nem tudom futtatni?
  • unrealnoise
    nah most ez nem tudom hogy megy. ki is bannolhatták az illetőt. plusz jah, szerintem a PSN acchoz lett hozzárendelve a konzol "száma", de tényleg nem tudom, majd valami szaki megmondja. Flashelt PS3-at meg akkor kerüld...
  • Fehercsoki
    És ha veszek egy használt PS3at(arra van csak pénze, méghozzá a fat-ra,de gondolom az sem rosszabb mint a másik, és fele annyiba kerül), akkor nyugodtan tudok regisztrálni és multizni, vagy egy PS3 egy regisztráció?
  • unrealnoise
    így van. :) én tegnap vettem PS3-at, aztán nem bánom, GT5 meg a hibái ellenére is gyönyörű és baromi élvezetes. és valahol tök jó, hogy most is jön egy két exkluzív cím PS3-ra, és nagyon durván néznek ki, nagyon komolyan hangulatosak, és kurvára nem kell izgulnom a vas miatt... (de hát ezen lehetne regélni, nekem PC-n játszani úgy, hogy komoly grafikát is akarok, egyszerűen luxus.)

mivel totál új vagyok itt, ha valaki gondolja vegyen fel havernak: unrealnoise néven futok. ha nem gond én is felvennék egy-két arcot innen. :)
  • Tikal #3792
    ingyen van.. a többiről nem sokat tudok csak hogy jó :)

gumikopás van, de nem gumizódik fel a pálya, max látod a nyomokat amiket hagysz....minden playstation meg xbox autokátol jobb a fizikája amugy :D
  • Yoda001
    ingyen van, teljes mértékben... annyi, hogy regisztrálni kell, de ehhez csak internet kell, semmi több... :)

én azt tanácsolom, hogy nézz gameplay videókat youtubeon... akár gt5 physics néven, akár sima gameplayt ahogy említettem... szerintem meglátod, hogy mihez hasonlítható :)
  • Fehercsoki
    Egyébként multi hogy van PS3on? Előfizetéses mint xboxon, vagy ingyen van?
  • Fehercsoki
    Sziasztok, épp most akarok PS3at venni, de csak a GT5 miatt, tartalom sok van benne, és a fizika is elég jónak tűnik, de valaki azért tudna nekem írni pár sort a fizikáról? Miket tud a fizika? Pl. van gumi kopás, felgumizódik a pálya? Kb. melyik szimulátorral van egy szinten a fizikája?
  • Tikal #3788
    a 908 is premium? mert nekem nincs...
  • Vadnokedli
    787B/908 ez a kettő jó. nekem a Sauber kivételével mind megvan.
  • Tikal #3786
    nem igazán értem minek kellett 40 féle nascar autot a játékba tenni, kb mind ugyanaz csak más a matricája... csak elvették a helyet a jó autoktol... most meg nem találok egy jó LM race car-t, persze ami premium..
  • priluki
    hi,emdurance versenyeken bemegyek a depoba elmentem az állást ugyebár.. hogy tudom visszatölteni?