4184
-
#904 fáj hogy nem törik a kocsi??? :D -
#903 -
#902 Te mérhetetlenül szánalmas vagy, még mindig, mindegyik témában:) Menjél gridezni, vagy nfsezni, az a neked való, vagy tologasd a matchboxaid. Idiot...
Gridbe a túraautók mozgása tényleg elég száni, érdekes az egész... -
#901 Maszka sajnos nem értem mire gondolsz , gt5p sem szimulátór , de legalább normálisan lehet vele kanyarodni , amíg a Grid egy Fos . Nem tudom hogyan gondolták ezt fizikai modellezést. A DTM kocsi egyszerűen katasztrófa. Mikor kanyarodik egy ilyen autó farolva minden kanyarba ? -
#900 jól van 1es helyedre! -
#899 egyik játék ákádabb a másiknál :D de legalább az egyikbe törik a verda -
mikor a gt5-be összemegy 2 autó az durva :D ilyet pc-n még 10éve nem láttam
-
#897 én azzal nyomom, nem érzem hátrányát... time trialokon viszont lehet h számít -
#896 kontrollerrel lehet labdába rugni vagy úgy felejtős??? :) -
#895 Ahogy mondod. Nálam is ez a taktika.. .:) -
farrrrkas #894 nekem semmi bajom az onlie versenykkel! kevés pontra tuningolom magam, hogy a kezdőpozícióm első legyen vagy második.. a pályákat ismerem évek óta gtzek így nem zavar senki a győzelemben. ha valaki nagyon jön annak meg külön örülök..
szal sztem a lényeg, hogy okosan tuningolj és akkor előröl indulsz.. a többi rajtad múlik.. -
#893 erről a témáról szóltam kicsit lentebb, én is gyűlölöm mikor ez van... egyszerűen szánalmas, elötte is gondoltam h lesznek férgek csak azt nem h ilyen nagy számban -
#892 ó mindent tudó istencsászár légyszi oktass még ki, igazán szükségem van rá... -
#891 ebben már lehet barangolni? -
#890 Ilyen nagy újdonság az online autókázás?:) még egy magazinba is leirja az emberke h online sok a láma... komolyan mit vártatok? mindig is ilyen volt egy autós játék a neten, amikor idegenek ellen megy a verseny. -
#889 13. vagyok online -
#888 gyűlölöm ami online megy!!
rohadék angol előző menetben daytona-n, melléérek, kilök, ő a host. kezdődik az új verseny, spanyol sráccal 2.-3. helyen váltottuk egymást, nagyon tisztességesen odafigyeltünk egymásra, utolsó körben legyűrjük angol srácot, erre kilép és vége a meccsnek. hogy a jó kurv@ anyját!! -
#887 na, megvannak 2 napja az új online event-ek...
750pp time trial, daytona, 49.hely egyenlőre :D -
Tisszi #886 A Sony jel befigyel -
farrrrkas #885 Ha valaki ezt olvassa jöjjön Standard Suzukába700PP!
Hátha... -
#884 Úgy látom nagyon unatkozol! -
Unatkozom :) xD -
#882 okés nem szóltam ezt vettem alapból:) csak elbambultam:P
tuningolni merre tudok esetleg? meert azt még nem kerstem de majd holnap rávetem magam:D
-
#881 akkor jó mert hondával kezdtem majd vettem egy tuning lotust:D okés:D
:P -
#880 Ha most kezded a játékot, akkor Integra Type-R-t vegyél. Lesz egy olyan verseny, ahol csak ezzel lehet majd indulni. Így megspórolsz egy vásárlást. Én annó Golf V GTi-vel kezdtem. Szóval nekem vennem kellett! Bebuktam... :-) -
#879 Sziazstok. Milyen kezdő járgáynt tudtok ajánlani ? vagy mire érdemes gyúrni mert ma pörgettem egy kicsit nagyon bejött:D
Online részében meg nem törnek a járgányok vagy nem tom vizsont egymásba rohannak az állatok:d én is:P néha
Belső nézetes fííling überbrutál jó:D -
#878 Nekem mindegy. Holnap valamikor? Én 2 körül érek haza, utána akár mehet is. -
#877 Mikor legyen akkor az online ütközés??? Kitalálhatnánk!!4 -
#876 ok-ok, jó lesz ez csak sokan legyünk -
#875 Ventrilo nem játszik közben pc-n ? -
#874 meg kell akkor beszélni, hogy csüt, 21 óra, online, race, beginner, high speed ring. például?!
-
#873 Nekem oké! Vegyél fel msn-an vagy skype-on és megdumáljuk a részleteket. -
#872 Hétvégéhez mit szólnátok??? -
Norbi7 #871 na ja, kicsit idegesítő. hogy is nem számítok arra hogy a célegyenes közepén nyom egy satut. :) -
#870 mondjuk az is fura, hogy Fujin, a célegyenes végében a csávóka később fékez, mint az utolsó harmad végében. Pedig nem fordítva kéne lennie? Ja és a sebessége meg ugyanaz mint nekem! Tehát vannak benne érdekes dolgok.
Ja meg visszamentem, hogy a capuccino-s időmérőt letoljam jobbra. Erre megyek az ideális íven teljesen nyugiban mire egy integra elkap hátulról. Szóval az AI az nulla úgy ahogy van. ja meg ha levágják a kanyart akkor nem kap az ellenfél büntetőt...törne el a keze aki ezt kitalálta
-
#869 De annál jobb mikor mész mögötte és bevág eléd és FÉKEZ , és ha nekimész akkor te kapsz büntit . Egy kicsit idegesitett -
Norbi7 #868 Engem mondjuk a büntetés idegesít fel a legjobban. oké ha levágom a kanyart vagy megtámaszkodok rajtuk akkor büntessen meg. de az hogy fékezek és hátulról belémjön, aztán még én kapok büntit az már vicc. hozzáteszem online-on is rendre ez van. -
#867 Hát itt az S7 meg S10nél az szar a játék. Nem azért mert nehéz. Hanem mert csal. Az egy dolog, hogy a többi kocsi nincs lefojtva így egyenesben mindig behoznak, holott kanyarban én vagyok a gyorsabb, így elvileg jobban kéne gyorsulnom. De ez nem zavarna még annyira. Hanem az, hogy fékezek, erre ezerrel nekem jön hátulról az egyik kocsi és kapok 4 másodperc büntetést. Következő kanyarnál megint ez a helyzet. De ott már 7 másodpercet kapok, lemegyek az ideális ívről, hogy ne jöjjön nekem senki, erre rittig rámjön az egyik kocsi és ramming penality. Na itt ki is kapcsoltam. Ne menjünk már vissza a Screamer korszakba gyerekek. Így ne csaljon a gép. Felőlem lehet gyorsabb a gép nem érdekel az a lényeg, hogy a jó íveken vezessünk és akkor faja. Arról meg nem is beszélek, hogy az sem mindegy milyen kocsi indul az élről. -
Norbi7 #866 Én is benne vagyok, csak egy mindenkinek megfelelő időpont kéne. (ha van ilyen:) -
#865 Részemről okés az online verseny! Farrrrkas kollégával már csapattuk így egyszer!