4184
  • JGTC
    ez így is van, viszont azt nem mindenki tudja belőni jól, én Integrával megyek 90%ban, és nem gyaláznak le, sőt... de ezt nem azért írtam h itt nyáladzak :)

Valami online versenyt összedobhatnánk innen, jó lenne sztem! Kinek volna rá ingere?
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Nekem meg a Nissan Gt-R r35 jött be de nagyon.Amint nyerek a lottón első dolgom lesz 1 black editiont rendelni:D
  • Norbi7
    Én a Ford GT-t próbáltam ki elsőként az említett versenyeken és nekem bejött nagyon, meg is nyertem.
  • HAF Rigel
    Ezt mondtam én is , de kedvesen lehurogott a nép , mi az hogy nem támogatja . De én ezt nem tartom támogatásnak hogy münködik vele . Ennyire a a No name kormányok is támogatva vannak .

Tényleg egy jó angolos G25 tulaj írhatna a kiadónak hogy benne lesz a véglegesbe vagy ne is várjuk .
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Igen ám csak a driveing force melyik gombjai ,a g25 kormányon található 2 gomb megfelelői?Aszem végig kell zongoráznom:D Ez mondjuk kurva nagy gáz hogy nem támogatja a g25öst.Az ,hogy minden funkció működik még nem egészen az ,hogy támogatja is!Ha menüben lehetne választani akkor oké...
  • Nexxuss
    Corvette?? Hát megvettem. 730-as a kocsi szal vissza kell vennem belőle. MIndenki legyorsul sajnos. Valami extra beállítás?
  • Csabesz100
    Igen! A Corvette nagyon jó választás!
  • EmThor
    hi

menüben próbáld meg driving force pro-ra berakni
  • Forrest Gump
    Én Corvettel csináltam meg (Z06 tuned)
  • Nexxuss
    S7-S10-re mi a legjobb? S2000? Vagy a Ford GT?
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Hi ol^.^
    Vki súgja már meg a prolougben g25-höz melyik kormányt válaszam ki, és melyik gombokat kell állítanom ,hogy a kormányon található 2 gomb legyen a kézifék?
    Előre is thx.
  • Csabesz100
    Köszi! Hazamegyek ki is próbálom! Írtam annak a gyereknek, aki az 1., hogy segítsen már egy kicsit a beállításokban. Kíváncsi vagyok válaszol-e?! Ha igen, rögtön tolom is be ide és lehet dönteni a rekordokat! :-)
  • Forrest Gump
    Megy ez, grat :)
    Erre viszont rosszul emlékeztem :"Final Gear: (ez a legfontosabb!!!) 4.320-4.370 között lehet vele játszani"
    Mehet visszább ennél, kb annyira hogy 6.-ban 301-303km/h legyen a vége.
  • farrrrkas
    Na most leírom mer már régóta akarom:
    Szóval nekem van egy pár külföldi palytásom akikkel sokat jáccok online. Annyi az egész hogy nagyjából egy időbe csatlakozunk és nagy eséllyel dob ugyanoda. ha nem is rögtön de egyszer meglesz. ha lenyomtuk a versenyt akkor rögtön mindenki x-el okézik mindent és egyből reconnect és 90% hogy újra összedob a rendszer.. nekem ma volt 2-3 olyan órám amikor egy sráccal akivel nemrég spanolok ezzel a módszerrel jáccottunk.. Lehet mindenki tudja de a katagória legjobbja(600PP) tényleg az NSX. Nekem sikerült összehozi egy set-et ami 589 pont így ugye mindíg az első vagy a második helyről indulok és így a suzukát nem szoktam 4-5 sec nél kissebb hátránnyal nyerni. az elején 600 pontal nyomtam úgy is nyertem nagyrészt a set miatt, csak ott végig kell verekedmi magad mindenkin ami nem is nehéz azzal az aútóval.
    Szavalmegbeszélhetnék egyszer egy időpontot,mi, sokan és betámadhatnák egy bizonyos versenyt. ha nem is épp mindenki férne be de jó lenne kicsit több magyarral alázni a mezőnyt...
    csá
  • farrrrkas
    jaj bocsánat a figyelmetlenségemért!!! most látom, hogy az egyik legjobbat írtad..
    a többit tartom :D
  • farrrrkas
    Ezt cáfolnám! A kategória legjobbja Honda Nsx '01.
    Intermediate 600PP-be most bárkit verek vele. Jó a set ;)
  • JGTC
    Nekem is ezzel van a bajom, h túl sok az olyan player aki ha nem tud lenyomni akkor megtámaszkodik rajtam vagy szándékosan kilök, szarabb verzió h nekemjön és még kapok egy büntit is, Cliosokat kiváltképp utálom azok csinálják ezt leginkább! :D Visszaélnek azzal h eggyik legjobb autó a kategóriájában...
  • EmThor
    megyek online. pattognak az autók, 1 körrel később oldalról megjelenik, újjáéled, respawn, faszom se tudja, kilök, még egy körrel később connection failed, jó van b+ 56k modemmel húzzá az utolsó sorba...

következő: high speed ring, kis tuningolt swift-el leverem az integrákat, feljövök 3. helyre, kb 8.ról -> egyenesbe csak rám húzza a kormányt. nem azt mondom, hogy én se szoktam nekimenni soha senkinek, de azért fenntartom a látszatot, hogy kerülném a putrit... szóval gas...

de azért volt sok jó tapasztalat is, online marad rulez!
  • EmThor
    nem mind1 grat
  • Csabesz100
    Nem 51.667, hanem 50.667
  • Csabesz100
    Zsír a beállítás! 51.667 Ezzel most 21. vagyok! :-) Még próbálok finomítani rajta, hátha találok valamit!
  • Csabesz100
    Grat hozzá! Este én is nekiesek, hátha tudok javítani az időmön!
  • EmThor
    köszi mindenkinek, saját szájam íze szerint is belenyúltam, kicsit túlkormányzott, de rajtamarad az íven, leszedtem első helyezett ghost replay-et, célegyenes után 288-at tudom vele tartani, de utána 290-295-ig még elhúz úgy érzem...

600pp online, daytona, time trial, 48. hely, event zárul 2008.05.01.

hp:397, kg: 1667, r3\r2, aero 5\6, mm: -13,-12, spring 7\7, damper 9\8, toe -0.10, +0.10, camber 2.5 1.5, break 6-4, final gear 4.366, 6th 299
  • Csabesz100
    Igazad van. A gumikat nem is néztem.
  • Forrest Gump
    Ezek a beáálítások gondolom nem arra a time trialra vannak.
    R1/R1-es gumikkal nem lehet pályán maradni ott.
  • Csabesz100
    Mennyi a legjobb időd ezekkel a beállításokkal?
  • laaslow
    Ezek az én beállításaim,így padlógázzal megyek végig,a kanyar pont annyit lassít,hogy ne kelljen elvenni a gázt, most reggel futottam 4 versenyt,amit mind nyertem,igaz csak 1,2,3 ellenfél volt,el is pazaroltam75000-t,mert közben nem vettem új kocsit(2 milcsinél nem lehet több,nekem a második)nekem az egyenes nem számít, ott mindenki gyors, az első kanyarból 278-280 körül jövök ki,de szerintem a cél előtti kanyar a legfontosabb, mert a hosszú egyenes végén aki 300-zal érkezik, vagy fékez,ami idő, vagy felkenődik a falra,a cél előtti kanyar végén 269-271,Daytona 350Z RS
    Power: 357 -4
    Weight: 1305 90%
    Tyres: R1/R1
    Aerodynamics 5 - 5

Ride Height -15 - -13
    Spring rate: 10 - 10
    Damper: 10 - 9
    TOE: -0.02 +0.32
    Camber Angle: 0.6 - 1.2
    Brake Balance: 10 - 9

Max Turning Angle: 50
    Traction Control: Off
    ABS: 1

Transmission: 1st: 72km/h 3.206
    2nd: 113km/h 2.044
    3rd: 147km/h 1.583
    4th: 185km/h 1.256
    5th: 235km/h 0.988
    6th: 291km/h 0.852
    Final Gear: 4.1000
  • EmThor
    köszi csekkolínó :)
  • Csabesz100
    Köszi! Most értem haza a partizásból, délután kipróbálom és leírom a tapasztalatokat!
  • Forrest Gump
    Nah, PS3-on már válaszoltam neked, te azért leírom itt is. :)
    397 HP, max tömeg,ültetés elöl 8-10, hátul 4-6
    spring 5-6 mindenhol, damper 2-3
    Toe:+10 elöl-hátul, Camber +2.0-2.5 elöl-hátul, brake mindegy nem fékezünk :D
    kipörgésgátló: off, abs szintén
    Final Gear: (ez a legfontosabb!!!) 4.320-4.370 között lehet vele játszani.
    kb ezekkel a beállításokkal mentem egy 50.461-t, ami most az ötödik helyre elég, reggelre ez lehet változik :)
    Amikor a mért körödön áthajtasz a rajtvonalon, 286-287 a sebesség, a hosszabbik egyenes végén 291-292, ha ezek nincsenek meg, esély nincs top 10-es időt menni
    kb ennyi, remélem segítettem valamennyit.:)
    Hajrá!
  • EmThor
    szia, köszi a beállíásokat, holnap megírom én is.

ma azzal kísérleteztem előbb, hogy leveszem a hp-t, és könnyű autóval nagy leszorítással megyek, de nem jött be!

helyette több lóerő +3 körül inkább több súllyal és kevesebb leszorítóerővel, így megvolt a 288 max is!

a hátsó nagy egyenes utáni hosszú kanyar a kulcsfontosságú :)

a kocsit én is leültettem (ride height), spring rate-ben még nem gondoltam ekkorára. max turning angle mehet 45ig, elvileg jobban fordul tőle a kocsi.

abs lehet 0 szerintem de kirpóbálom így is. ja és van egy 6. helyezett magyarunk online daytonán.

persze én se értek hozzá, ezt gyorsan hozzáteszem :) gt4.ballor.hu-n van egy kis tuning leírás magyarul.

a váltó nagyon érdekes, főleg az 5. és 6. ami itt a lényeges ezen a pályán szerintem. én az 5.et 250-260 körül szoktam hagyni, 6. pedig 310 körül, de így is jónak kell lenni!
  • Csabesz100
    Egyenesben max 288, kanyarban min 273
  • Csabesz100
    Írom részletesen a beáálításokat, hogy mi hol van! Először is teljesen amatőr vagyok, úgyhogy ha nagyon rossz a beállítás, akkor nem lehurrogni! :-) Ha valaki tud rajta finomítani pozitív irányba vagy úgy gondolja, hogy valami nem jó, akkor szóljon, hogy mi a hiba és javítsuk ki. Jobb lenne az 1. helyen magyar zászlót látni, mindegy, hogy ki is az!

Szóval a beállítások:

Power: 352 -5
    Weight: 1377 95%
    Tyres: R3/R2
    Aerodynamics 5 - 5

Ride Height -15 - -15
    Spring rate: 10 - 10
    Damper: 5 - 5
    TOE: 0.00 - 0.00
    Camber Angle: 1.0 - 1.0
    Brake Balance: 5 - 5

Max Turning Angle: 40
    Traction Control: Off
    ABS: 1

Transmission: 1st: 65km/h 3.794
    2nd: 107km/h 2.324
    3rd: 154km/h 1.624
    4th: 196km/h 1.271
    5th: 232km/h 1.076
    6th: 304km/h 0.876
    Final Gear: 3.813

Remélem jók és tudjátok használni! Várom az építő jellegű kritikákat! :-)
  • EmThor
    na ez az, 286 a plafon pedig 300 körülre fel kéne hozni.

ugyanezt a pályát próbáltam nissan gtr 07-el, de az 680 pontos asszem, néhány 10 kilóval le kellett butítani :D
  • JGTC
    köszi, írok neki... megvitatjuk a versenyt :)
  • Nexxuss
    ejj na ma toltam kicsit S event-ben. Na az már döfi! Írgalmatlanul hangulatos ott már a cucc. Sebesség érzet is frankó, a büntetések is jók. Szóval ZSÍR!
  • ballor
    A lapomon van a srác. Keresd ott.
  • JGTC
    Vki nyomja innen redwings néven? :)

F2007-et most vettem meg, sztem sokkal jobb vezetni mint az eddigi formula autókat.
  • Csabesz100
    Köszi! Most én is melóban vagyok, de mikor hazamegyek megnézem és elküldöm a beállítáűsokat! Én is 286 körül megyek az egyenesekben, a kanyarokban meg olyab 274-275 körülig lassulok le!
  • EmThor
    nagy grat, én csak 84. lettem

kontrollerrel, automata váltóval, abs, traction control meg ilyen hülyeségek kikapcsolva, szimuláció alapból professional ugye.

na most, melóba vagyok, részleteket csak holnap tudok mondani :)

egy kis kitérő erejéig: sokáig úgy tekntettem a nascar versenyekre, melyek többsége ilyen döntött oválpályán van, hogy nem olyan nagy kunszt. hát nem a fenét nem :D nagyon profi ez a gt5.

játékmenettel kapcsolatban, 2.-3. kör lehet igazán éles ugye, mert ekkora gyorsul fel a kocsi igazán, ha hibázol alapból 2 kört buksz be,ha nem hármat halmozott bünti miatt. falnakütközés passz, gondolkoztam, hogy hogy figyelhet a progi: adott falszakasz, adott sebesség, puff, bünti?! passz.

lényeg: kerekek, r2\r3, +3 lóerő, +5 leszorító, innen a súly kiszámíható. a kocsi magasságát levettem elöl hátul 10 mm-t, gondolkoztam h leszorítóerő miatt hátul feljebb hagyom. Hm, rugózás 5 körül volt elöl hátul, damper = legnéscsillapító 7-7 körül, nem is nagyon pattogtam. toe in elöl talán +valamennyi, holnapra pontosan megnézem. fékerőt elöl egy kicsit megnöveltem.

váltómóka: úgy érzem ez lesz a kulcs. plafon a célegyenesben, meg a hátsó nagy egyenesben 286 volt, kanyarsebesség nem mehet 270 alá, szakaszos kormányzás, fullgázzal, ezzel javítottam fél másodpercet a vége fele.