Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
neh most is itt mondja milyen hülye valyok hogy ide beirom ezt LOL<#idiota>#idiota>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
gamertag: kenobita
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
😞
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
(Meg amúgyis, essünk túl rajta. 😄)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nem vagy semmi, szénné égtél, mint elszáradt falevél a tûzviharban, de én járattam le magam. Hát apám...
Ha maradt még gerinced, akkor ehhez tartod magad: "Na, köszönöm a szíves vendéglátást, én többet nem jövök ide, sõt még az SG-re sem."
Na, köszönöm a szíves vendéglátást, én többet nem jövök ide, sõt még az SG-re sem. Nincs szükségem elmebetegek társaságára. További jó kombinálást, és fantáziálást és csak üzenni tudom mindenkinek, akinek egy csöpp esze van, az többet be nem teszi ide a lábát. Na, most ki lehet nyitni a zártosztály ajtaját és lehet írni rólunk bármit, mert sajnos szórakozás nélkül lesztek kénytelenek maradni, mert senki nem fogja olvasni, betegtársaitokon kívûl. Lehte engem is bannolni, akár örökre, én már megtudni úgysem fogom. Ahogy eddig sem jártam az SG-re, ezután is jól megleszek nélkületek. További jó szórakozást.
Viszont azt is tudom, hogy
<#hawaii>#hawaii>
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
-Mindketten az olasz autókért rajongtok
-Mindketten 18-25 között vagytok
-Mindkettõtöknek GT van a logojában
több se kell... <#mf1>#mf1>
De még még mindig nyitva a kérdés, hogy kicsoda Xmorch? 😊
És akkor most Kokaii hermafrodita?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ez kokaii adatlapja.
Õt Hmuda a #35-ös hsz után bannolta.
Nézzétek meg a #48-as hsz-t.
Nagyon úgy tûnik, hogy azt is kokaii írta. Persze lehet, hogy csak egy ismerõse nick-jérõl és az õ gépérõl, de akkor én az ismerõsöm iránti tiszteletbõl mindenképpen odaírtam volna a hsz végére, hogy én voltam, plusz semmiképp sem kockáztatnám meg, hogy a stílusom miatt mást is bannoljanak.
DE:
#48-as hsz szerzõje: Beltazor.
Ez Beltazor adatlapja.
Itt péládul fiúként szerepel és késõbb is írt errõl a nick-rõl (pl.: #50, #51) és egyszer sem tette hozzá, hogy õ csak egy haverja gépérõl, az õ nickjérõl ír.
"nekem meg a grafika nem tetszik, a sebességgel elvagyok de nem igazán jó"
De felesleges veletek a vita, mert minden szavába mindenkinek beleköttök.
Vegyétek már észre magatokat és szálljatok kicsit magatokba.
Hihetetlen nevetségesek vagytok 😄😄😄
Akkor bocsánatodat kérem, nem szóltam semmit. 😊)
"Tobacconak se a sebesség, se a kinézet nem tetszik, nekem meg a grafika nem tetszik, a sebességgel elvagyok de nem igazán jó. Izlések és pofonok."
Most meg: "Én még életemben nem játszottam a GT4-el. Nem is fogok."
Ilyen bénán hazudozni embert még nem láttam. 😊))
Nem, én alföldi betyárgyerek vagyok. <#vigyor1>#vigyor1>
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com