4184
-
#944 Igen mai napig nincs Gt szeru jatek vazze ,lolllll no comment!! Legyszives ne szemeteljetek tovabb a topicot,menjetek xbox360 vagy tudja a t...m melyik topicba cak ne IDE!!!!!!!!!!!Ha nem tetszik,akkor ne irj....... -
#943 A Forza2be az gyönyörű lehet:D:D -
#942 ja mellesleg ha jól tudom az ajándék carpackba a Forza 2-hőz jár gyönyörű E30-as BMW is :P -
#941 mondom grafikailag csoda szép
de idővel pc utol fogja érni
az LFS is honnan indul és szerintem szép lett
kér hogy nincsenek bent igazi autók csak 1 BMW -
#940 Egyetertek!! MEg az NFS-hez!! -
#939 mennyé vissza a boxodhoz, viszlát -
#938 Nekem se azért kell törés egy autóversenyes játékba hogy a kocsim tropa legyen arra ott a Burnout hanem ha egy ellenfél hátulját megpöckölöm és neki megy a falnak ne jöjjön már vissza a versenybe karcolások nélkül könyörgöm.
Mert vannak olyan versenyek ugyebár ahol nem tiltott a kontakt.
Azthiszem Nascarba is engedélyeznek egy keveset. -
Ronin1350 #937 Eggyet értek talán majd a GT6 ban lesz törés de ez pusztán találgatás részemről. -
#936 De nemérted a lényegét, egy versenyen multiba nagy móka szokott lenne hogy én neked megyek vagy kanyarba egymás mellett megyünk és összeérünk akkor legyen annak hatása és következménye... próbáld csak ki a Girdet és meglátod:) hiába nem törésre megy az ember, ah nincs az gagyi elavult, olyan mint a grafika, a mai technikákkal mindnt meglehet csinálni, akkor legyen is megcsinálva. -
#935 Nekem pl. qrvára nem kell a törés, mivel rohadtul nem az szokott érdekelni, hogy mennyire lehet szarrá törni az autót, hanem az, (mint az életben is) hogy mennyire lehet precizen, törés nélkül autóversenyezni, körrekordokat menni, taktikusan előzni, stb... Nekem ez miatt No.1 a GT sorozat, a kezdetetktől a mai napig (100%-os az összes nálam, kérdezz bátran:) -
#934 Csodás, de nekem törés kell, olyan mint a Gird-be... előbb multiztunk, asszem ezt nevezhetjük autóversenynek, ha hozzérsz akkor törik minden, érzed h nekimész van ütközés fizika, az egyik legjobb amit valaha éreztem autós gémba, minden apró koccanás kihat az irányításra, a kocsit pedig totálkárrá lehet törni egyetlen falnak csapódással... asszem az alant linkelt poénosnak tűnő videó helytálló... persze a Gird árkádosabb, nade most anyós szimulátornak csúfolt árkédos hiányos GT kell vagy egy vérbeli élvezetes autóverseny? szerintem a kettőt igen hama egybe kéne gyurni mert ez igy siralmes lesz... és az igaz a majdnai Forzára is, egyszerűen nem baszhatják el ezekkel... kell jó fizika, jó belső, jó törés és meghibásodás és jó kis vezetési élmény, sebesség és feeling. -
Ronin1350 #933 Javaslom nézd majd át a licensz engedély listát,nemhogy nem engedik de néhol még az adatokat sem közlik pl LE , forg nyomaték stb mert az összes adat valósan van megadva. VALÓSAN van lemodellezve az autó. Ha egy játékban csak hasonló egy adott autó nah azt szarják le a gyárak.Az utolsó (pl. szponzori)matrica is valós az összes GT ben. -
#932 De ba...meg ,ha nem tetszik akkor mit bizonygatod,hogy van nala jobb jatek! Akkor huzzal doa es nyomjad,szal erdekes vagy vagy megis etalon a GT5,looolll........ -
#931 Online részhez hozzászolva én is kiakadok amikor tiszteségesen le akarom előzni de a kanyarbol pl jobban jön ki nekemront kitol a fűre és szevasz... ha egyszer le tudna hagyni rendesen acsarkodás nélkül miért ilyen vérpistike az a szerencsétlen... nem jobb érzés normálisan győzni????? -
#930 "gyárak mereven elzárkóztak tőle hogy bele rakják"
Legalábbis a fejlesztők erre fogják, csak kérdem én a többi 20 játékban miért lehet a kocsit szarrá törni? ott leszarják a gyárak?
-
#929 "real driving simulátor nem agyatlan nyomom a gázt"
nézd már meg ebbe mi az éethű mikor neki megy a falnak
játszottál már Live For Speed S2-vel nah az szimulátor -
Ronin1350 #928 Amit írtam az globálisan vonatkozik az összes részre anno pont ezzel tűnt ki az első rész mert mindenkinek leesett az álla hogy lehet olyan játékot is csinálni ami tényleg szimulátor vagy legalábbis erősen közelíti.A törés modell már az első rész megjelenésekor előtérbe került a gyárak mereven elzárkóztak tőle hogy bele rakják. -
#927 Ez a te ertelmi szinvonaladnak valo,de nem offolom inkabb tovabb a topicot!!! Barcsak eltunnel a fold felszinerol,de legalabb 100 ember orulne ennek minimum!!! -
Ronin1350 #926 Ilyet nem tudsz csinálni kisgyerek . Talán veled ellentétben nem offolom szét a topikot ha elmondom neked a GT játékokban több csoport pálya van és bármilyen hihetetlen léteznek valóság hű pályák. Ezt azt jelenti, hogy nem csak külsőleg néz ki hasonlóan, de méret pontos is. Ha figyeltél volna láthatod hogy pont akkor kell féketnyomni vátani mint az életben ez egy amatőr film de létezik a neten profi változat is ahol verseny kocsival mennek ott még szembe tűnőbb a dolog és a hab a tortán hogy a verda is ugyanúgy viselkedik . Persze ez a játék sem hibátlan baromi nehéz lemodellezni a fizikai hatásokat de így is toronymagasan veri az összes hasonló autós játékot. Jelenleg ez a széria az egyetlen, ami real driving simulátor nem agyatlan nyomom a gázt, mint az állat hagy törjön a verda mert, amúgy sem tudok íven bevenni egy kanyart. -
#925 gyerek jó szarúl megy :D de a vége szép volt... :)
#905 ez meg asztán krvára életszerű mikor penget az alagútban 200-300al benézi a féktávot és gondol eggyet és kikerüli a a falat... -
#924 ezt a játékot ajánlom neked
biztos el volnál vele :D
-
#923 vegyél mérget akkor
-
#922 PSP-re de nem akar kijönni a GT4 Portable
beperelem a Sonyt :D -
#921 Tessék pl Én :D
Amugy teljesen felesleges ezzel a GTvel most foglalkozni... majd ha 2009 végén amikor talán kijön, na akkor érdemes lesz elemezni a dolgokat, addig ez csak egy béta demo, amiben csomo minden ki van hagyva, és még erősen fejlesztés alatt áll... csak az a gáz h ezt pénzért árulják... -
#920 dehogyis :D
-
#919 1 fix teged az eletbe TUTI utal mindenki ........ -
#918 Neked 1 fejbe kellene vegre mar.................... -
#917 Ez baj, hogy neked lehet bármit mondani, indokot, bizonyitást, sértést, mint egy autista, meg se hallod, csak szajkózod a hüjeséget. -
#916 gyere beszéljük meg személyesen
amúgy mondhatsz nekem bármit volt ps2-m és GT4-em is -
#915 Szivodj mar fel orokre baszki,vagy legalabb az sg forumrol!!! -
#914 azért valahova felfejlődött a PS scene, hogy egy félkész játékot, amiért pénzt? kérnek, védjenek...hova lehet még fejlődni?
...és most kivételesen nem a gépről beszélek :/, hanem a PS mentalitásról. -
#913 ilyet rfactorral is csinálok -
#912 Érdekes, hogy egyiknek sem hiányzott a törésmodell :) -
Ronin1350 #911 Még valami inkább eztkéne megnézni a sok lehúzós gyökérnek. Van e még ehez hasonló játék ami igy vissza adja a valóságot. -
Ronin1350 #910 Kazunori Yamauchi főnök azt nyilatkozta, hogy tárgyalnak az autó gyártókkal, hogy ebből a törésmodell dologból mit lehetne kihozni, mivel a gyártók nem nagyon szeretnék látni az alkotásukat összetörve. Hivatalos információ szerint ezért nem volt eddig még törés a GT-kben. De hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid lesz olyan GT amiben szerepeli fog a törés, legalább olyan szinten mint ahogy levan medellezve egy verda. -
#909 Nekem nem fáj jóbarát, én GT2 óta tolom ezt a játékot, soha nem fájt, kb nem érdekel. Jobb lenne ha lenne, de így is kellően jó játék.
Mellesleg úgy hírlik, hogy lesz törés, a teljes meg kb 1 év múlva jelenik meg, nem tudom miről beszélünk. Mellesleg ha nem vagy faszláma, és nem mész neki a falnak 3 méterenként, akkor végülis mind1, hogy van e törés, vagy nincs, bár töréssel nagyobb kihívás lenne, ez tény. Csak az a gond, hogy egy játékot nem a törés tesz játékka, feltéve ha értelmes ember vagy, és nem olyan begyöpösödött agyu hülyegyerek mint te. Törés kell flatoutozzál, vagy burnoutozzál...
Ebből a topicból sztem el is húzhatod a beled, mert kb ennyit tudsz szajkózni mint vmi autista, hogy törés-törés... -
laaslow #908 Nem tudjátok mikortól lehet kapni a driving force gt? -
laaslow #907 Ősztől lesz törés, Kazuori Yamauchi szerint, ha valaki Ő csak tudja. -
#906 itt az akkori GT2
-
#905 Need For Speed Porsche Unleashed
ne szóld le!
mikor ebbe törtek az autók és a grafika is szebb volt a GT2 nem volt hozzá sehol sebességbe se