Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Ja tényleg 😊))))))))) Mindig elfelejtem 😊)))))))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mila69en
ohhh hát akkor ez rám nem vonatkozik mert állítolag nekem nem sok eszem van legalábbis a csajom mindig erre akar kijukadni😄DDD

neh most is itt mondja milyen hülye valyok hogy ide beirom ezt LOL<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

cenobite
A zapukám a GT5 gyárba' és a PS3 gyárba' is dolgozik, nekem már megvan játék, kipörgettem. Nagyon jó, ajánlom mindenkinek, aki gyors autókkal akar menni!

gamertag: kenobita

CHEAPBOY
bezony... 175000ft Afasan a csomag. Mar csak memory stick kell hogy tudjatok menteni, meg egy HDTV mert anelkul nem indul a moka...😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Csatlakozok 3iknak, a logo kivetelevel: 18-25 kozott, Olasz Autofan, mindenekfelett😊

mila69en
jaja most jelent meg a PS3 GT5-el csomagolva<#vigyor5>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MikX
hmm, már aszittem van vmi, hogy beindult a topic, de csak spam hegyek...
😞

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hmuda
Már van egy kis videó az elképzelésekrõl. Az már elég ok a nyitásra. :-)

(Meg amúgyis, essünk túl rajta. 😄)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Még csak a videó, de már azt is badsectorosra néztem. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

JGTC
esetleg valami újság a GT5-el kapcs??<#dumcsi>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

uu
😄DD iszonyu hogy milyen buta emberek kepesek letezni.

UNREG
Te hazudozol össze-vissza és velem van a baj? Én bukom bele a kérdéseimbe?

Nem vagy semmi, szénné égtél, mint elszáradt falevél a tûzviharban, de én járattam le magam. Hát apám...

Ha maradt még gerinced, akkor ehhez tartod magad: "Na, köszönöm a szíves vendéglátást, én többet nem jövök ide, sõt még az SG-re sem."

Unreg, te nem vetted még észre, hogy baj van veled? Hát már komolyan nem normális amit mûvelsz. Üldözési mániád lehet, meg még egypár súlyosabb melléktünet.Vedd már észre, minden kérdésedbe kötekedésedbe belebuksz. Saját magad járatod le ezzel.
Na, köszönöm a szíves vendéglátást, én többet nem jövök ide, sõt még az SG-re sem. Nincs szükségem elmebetegek társaságára. További jó kombinálást, és fantáziálást és csak üzenni tudom mindenkinek, akinek egy csöpp esze van, az többet be nem teszi ide a lábát. Na, most ki lehet nyitni a zártosztály ajtaját és lehet írni rólunk bármit, mert sajnos szórakozás nélkül lesztek kénytelenek maradni, mert senki nem fogja olvasni, betegtársaitokon kívûl. Lehte engem is bannolni, akár örökre, én már megtudni úgysem fogom. Ahogy eddig sem jártam az SG-re, ezután is jól megleszek nélkületek. További jó szórakozást.

Te meg elfelejtetted, hogy a legjobb haverom és ezt már megbeszéltük veletek is és egymással is. Nézess utánna, hogy egy géprõl írtunk! És láss csodát, ketten leszünk ott mégis. De sajnos nem tudom a jelszavát, nem tudok nicket váltani bocs.

UNREG
Ez az Árpád hídas találka Tobacco szövege, elfelejtettél nicket váltani. <#mf1>

Al Age
Viszont én felfedtem valódi énemet a #116-os hsz-ban.
Viszont azt is tudom, hogy Johan igazából JohnnySmith!!!
<#hawaii>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

UNREG
Tulajdonképpen ti is egy személy vagytok.

-Mindketten az olasz autókért rajongtok
-Mindketten 18-25 között vagytok
-Mindkettõtöknek GT van a logojában

több se kell... <#mf1>

hát kérlek kokaii nem érdekel, hogy kicsoda, de hogy ki Xmorch? Én vállalom magam, és bármikor lehet velem találkozni esténként az Árpádhídnál, mert nekem nincsen semmi titkolnivalóm, én vállalom magam és a hozzászólásaimat is. És ugyanez áll Tobaccora is, aki a legjobb haverom. Amúgy abszolút nem értem a kombinálásotokat, bár nem is érdekel, ha nincs jobb dolgotk, akkor kombináljatok, kössetek bele mindenkibe és mindenbe. Jó nektek, hogy ilyen dolgokra van energiátok és idõtök.

Al Age
Ezek a tények, én pedig igazából Máté Krisztina vagyok😄DD

UNREG
Jah, még ez is... ezt észre se vettem, csak a ban-reg idõpont egybeesést. 😊)

De még még mindig nyitva a kérdés, hogy kicsoda Xmorch? 😊

És akkor most Kokaii hermafrodita?

JohnnySmith
Nyomozás 😄DDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
Ja és Beltazor e-mail címe is sugall valamit...

Al Age
kokaii-val kapcsolatban egyáltalán nem biztos semmi, az sem hogy lány.
Ez kokaii adatlapja.
Õt Hmuda a #35-ös hsz után bannolta.
Nézzétek meg a #48-as hsz-t.
Nagyon úgy tûnik, hogy azt is kokaii írta. Persze lehet, hogy csak egy ismerõse nick-jérõl és az õ gépérõl, de akkor én az ismerõsöm iránti tiszteletbõl mindenképpen odaírtam volna a hsz végére, hogy én voltam, plusz semmiképp sem kockáztatnám meg, hogy a stílusom miatt mást is bannoljanak.
DE:
#48-as hsz szerzõje: Beltazor.
Ez Beltazor adatlapja.
Itt péládul fiúként szerepel és késõbb is írt errõl a nick-rõl (pl.: #50, #51) és egyszer sem tette hozzá, hogy õ csak egy haverja gépérõl, az õ nickjérõl ír.

CHEAPBOY
Ez a topic meg megis minek?😄 Nem nyitunk PS4 topicot is mar akkor?😄

nem baj.

UNREG
Rossz válasz.

nem írtam semmire.

UNREG
Oké, csak arra válaszolj, mire írtad ezt:

"nekem meg a grafika nem tetszik, a sebességgel elvagyok de nem igazán jó"

Rajtad.

uu
kokaii most a ferjenel van bent a korhazban mert ma nem kellett menni dolgoznia a konzolboltba.

Kötekedj csak. 😄😄😄

UNREG
És hol ül Kokaii?

Tobacco a GT4-el játszik! De nem baj, majd talán jobban leszel. 😄
De felesleges veletek a vita, mert minden szavába mindenkinek beleköttök.
Vegyétek már észre magatokat és szálljatok kicsit magatokba.
Hihetetlen nevetségesek vagytok 😄😄😄

uu
itt ulok Tobacco mellett. igazszag szerint xmorch es kozottem ul tobacco es gt5ozik eppen de se a kinezet, se a sebesseg nem tetszik neki.

UNREG
Kezd ez a topik nagyon szórakoztató lenni.😊))

UNREG
Igen Tobacco játszik! Én kérek elnézést és még a gyanúsítgatás látszatát is visszautasítom, mit te képzelsz magadról?!

uu
biztos a csajszi is gt5ozik. igaz hogy meg be sincs jelentve hogy egyaltalan lesz de ez nem szamit semmit.

Mennyi itt a vicces figura. 😄

😄😄😄

Én is láttam a demót mint mindenki más. Bocsánat, hogy megpróbálsz hülyének nézni mindenkit. Ugye hogy tökéletesen igazolódik a csajszi véleménye, akit állítólag annyira védünk 😄😄😄😄

Petyus_
És Tobacco játszik a GT5-tel? =))

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

UNREG
Ja, hogy te a GT5-el játszottál és arról beszélsz?

Akkor bocsánatodat kérem, nem szóltam semmit. 😊)

Bocsánat, de nem a GT5 topikban vagyunk? Mert akkor lehet, hogy velem van a baj és eltévesztettem a házszámot.

UNREG
Na bazz, a 70-esben még ezt írtad:

"Tobacconak se a sebesség, se a kinézet nem tetszik, nekem meg a grafika nem tetszik, a sebességgel elvagyok de nem igazán jó. Izlések és pofonok."

Most meg: "Én még életemben nem játszottam a GT4-el. Nem is fogok."

Ilyen bénán hazudozni embert még nem láttam. 😊))

Légy rá büszke.

Petyus_
"Békés találkozásról és beszélgetésrõl te még nem hallottál?"

Nem, én alföldi betyárgyerek vagyok. <#vigyor1>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

uu
😄DD kesz ez az ember.

Tõlem kérdezed????? Én még életemben nem játszottam a GT4-el. Nem is fogok. De holnap kérdezd meg Tobaccot, mert õ mindig játszik vele. Bocs, ha nem jelentette be, hogy elment a kórházba a feleségéért és nem kért elnézést, amiért nem látja mit kérdezgetsz tõle. De holnap itt lesz.És biztos fog válaszolni, ha még van kedve az sgre jönni "közétek"

UNREG
Na, mi a válasz a 82-esre?

Elnézést, nem áll szándékunkban verekedni, nem kellene ilyeneket állítanod. Békés találkozásról és beszélgetésrõl te még nem hallottál? Még sosem verekedtünk senkivel és nem is fogunk. Nem ér annyit senki.