Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Christian88
Jahm nem ártana

http://www.twitch.tv/hegii

Shortstop
téged vernélek valami rohadt nagy péklapáttal

MaSzKa
verjétek a.............. 😄

erre itt:

JohnnySmith
Szöveg hozzá PH!-ról

A most zajló Game Developers Conference rendezvényen jelentette be legújabb force-feedback kormányát a különbözõ PC-s beviteli eszközöket, játékvezérlõket és multimédiás perifériákat gyártó Logitech. A Logitech Driving Force GT kifejezetten a Sony PlayStation 3 platformján hamarosan megjelenõ Gran Turismo 5 Prologue autós játékhoz készült, a szerkezet fejlesztésében a lehetõ legteljesebb versenyzési élmény érdekében a szoftvert jegyzõ Poliphony Digital szakemberei is közremûködtek.

A Logitech Driving Force GT egyik egyedi jellegzetessége a kormányküllõk tövébe elhelyezett szabályozótárcsa, mely lehetõvé teszi, hogy a versenyzõk megváltoztassák a fékerõ-eloszlást, a tapadást és a lengéscsillapító beállításait, így vezetési stílusuk szerint hangolhatják az autó egyensúlyát, akár menet közben is. Az új force feedback kormány mindeközben pontosan visszaadja a versenygépek reakcióit, így az alulkormányozottságot, a túlkormányozottságot és a tapadás elvesztésébõl eredõ megcsúszásokat is.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ombika
Majd kiderul! 😊

JohnnySmith
G25-tel biztos jobb azért GT-zni nem ? (szvsz) 😉

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ombika
Tuti lesz majd vmi akcioban GT5-el,akkor en is bar g25 tulaj vagyok!!

JohnnySmith
Én megveszem, a mostani DFP-m mellé, a pedálsorral úgy is bajaim vannak már 😞

UNREG
UNREG
Az új kormány a GT5-höz.

Forrest Gump
Kösszencs!
JohnnySmith
Igen

Forrest Gump
GT5 prologue megy 1080p-n?
bubi07
Demó nem várható még?

Shortstop
meg Rover 213S-t 😄

MikX
Hát relatív...
Egyezünk meg... sok régi Ferrarit! XD

Meeeeg újatis...
Meeeeg amcsi autót...
Meeeeg japóverdákat (bár japán játék révén abban nemlesz hiány)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Shortstop
kevesebb Ferrarit, több régi amcsi autót 😄

Sland
Jó, én csak azt mondtam/kérdeztem amit ott olvastam...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

MikX
Hátt jahh...
Márcsak ha azt nézed mennyi ferrari van? képtelenség, h ezeket mind beletegyék, kellene jópár év hozzá, még úgyis, h a GT4-ben lévõ autókon csak "csinosítani" kell kicsit, és átpakolni ide...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz6
szerintem is ilyesmirõl lehet szó😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Al Age
Ez egy hülyeség, hogy hivatalos.
Én úgy tudom, hogy ez egy afféle kívánság lista. Sok helyen írják, hogy miket szeretnének látni a játékban, valaki ezeket összegyûjtötte és így keletkezett ez a lista.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Csabesz6
"LADA
Lada 110 ‘
Lada 2107 ‘
Lada Niva 1.7i ‘
Lada Samara 21083 ‘
Lada Riva ‘87"

hát...😄 nem lenne rossz. de kétlem hogy ennyi vas lesz benne.remélem tévedek😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sland
Szevasztok!

Úgy tûnik Pc-rõl átállok inkább PS3-ra. Eddig a GT5 ami a legjobban tetszik, de látom, hogy még csak most jön a Prologue aztán gondolom jó soké jön a "Teljes verzió"

Olvastam, mégpedig itt: Link hogy kb 10ezer autó lesz a játékban. Tátva maradt a szám, hogy azt hogy a picsába tudják megcsinálni úgy, hogy minden kocsinak még belsõ nézete is legyen, meg valósághû hangja stb.
Az oldalon azt írják, hogy hivatalos az autólista. Azt is írják, hogy kezdetben "csak 340" autó lesz, aztán szépen csinálgatják a többit.

Vajon mennyi igaz ebbõl?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ombika
Sajat magat meghazudtolja,rohej! 😞

csabush
Lol, nem is tudom ki volt leakadva a pályagrafikán, amit amúgy úgyse figyelsz menet közbe... Gratulálok neked😉

UNREG
A képen ott a válasz, igen, lesz B-spec mód.

Ebbe is lehetek majd fönök mint a 4-be?
Hogy én utasitom a vezetöt hogy vezesen.
Tibor
2008 Q1 az IGN szerint.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

A GT5 Prologue mikor jelenik meg európában?
Shortstop
más?

Csabesz6
#297 =)

kib@szott szép! <#wow1>
Shortstop
amcsi verda van benne? ha igen akkor nyomjatok róla egy shotot. lehetõleg jó lenne valami régebbi 😊

narumon
"ikor pendirve-rak raktam rá a képeket a GT4-be akkor szépek voltak az autók de mikor ment a játékba úgy a pendirvra mentett kép max a grafika 80%-a volt csak"

Ez most is igy van / lesz. HA képet kérsz vagy visszajátszást akkor mindenféle effekt van rajta ami játék közben nincs.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

JohnnySmith
Van nektek FORZA 2 az felér egy GT4-el... Volt nálam 2hétig X360 jól szórakoztam vele😊

Alwares
Csoda szép ez a játék, kicsit irigylem a PS3 tulajokat. Azért remélem kellõ tartalom is lesz a szép graf mögött...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

MaSzKa

MaSzKa
megyek is LFS S2-z ni XD
amúgy ha megvolt a játék és gépem is volt akkor sztem véleményt nyilváníthatók róla

persze a gt5-öt még nem láttam saját szemennel
a grafika nálam másodlagos

Shortstop
ajánlom a cramageddont neked hülyegyerek! noob

MikX
Hát húúdebírom, h mindenki aki nemszereti a GT-t ezen lovagol...
De nem is értem, h minek vagy te itt, ha ennyire utálod az egészet, hmm?
Mennyé, azt enefesezzé, az nekedvaló, sõt abban még fel is lehet borítani az autót, ám! <#mf2><#vigyor2><#csodalk>

Shamat
Egy irígy kis maszkalap.

The Drive of your Life

maszka...na húzz inenn a p.csába!Te kqva sötét vagy!Egyáltalán nem vagyunk rád kíváncsiak!
Csabesz6
nem lehet.
Maszka abba tudná hagyni a fröcsögést?<#kocsog>

MaSzKa
a Gran Turismo-ba egyáltalán fel lehet borítani az autókat?
http://www.youtube.com/watch?v=Q6tWuJD0AAQ&feature=related
ez a vitz

amúgy nekem megvolt a GT 1-2-3-4-Prologue

Menten eldobom az agyam!
Tényleg ezen csak kivetnivalókat lehet találni. 😊
Mindjárt szaladok is PS3-at venni.

Köszi a fotókat.
Csabesz6
jóvanám😄DDD
nemsemmi<#merges2>

JohnnySmith
THX
<#worship>

Shamat

Itt pedig pár cockpit fotó.

The Drive of your Life

Shamat

Pár újabb fotó a Prologue-ból. A minõség nem az igazi, de sajna a TV-men nincs PAUSE, ezért elég körülményes jó képet készíteni. 😉

The Drive of your Life