Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre itt:

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A most zajló Game Developers Conference rendezvényen jelentette be legújabb force-feedback kormányát a különbözõ PC-s beviteli eszközöket, játékvezérlõket és multimédiás perifériákat gyártó Logitech. A Logitech Driving Force GT kifejezetten a Sony PlayStation 3 platformján hamarosan megjelenõ Gran Turismo 5 Prologue autós játékhoz készült, a szerkezet fejlesztésében a lehetõ legteljesebb versenyzési élmény érdekében a szoftvert jegyzõ Poliphony Digital szakemberei is közremûködtek.
A Logitech Driving Force GT egyik egyedi jellegzetessége a kormányküllõk tövébe elhelyezett szabályozótárcsa, mely lehetõvé teszi, hogy a versenyzõk megváltoztassák a fékerõ-eloszlást, a tapadást és a lengéscsillapító beállításait, így vezetési stílusuk szerint hangolhatják az autó egyensúlyát, akár menet közben is. Az új force feedback kormány mindeközben pontosan visszaadja a versenygépek reakcióit, így az alulkormányozottságot, a túlkormányozottságot és a tapadás elvesztésébõl eredõ megcsúszásokat is.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Egyezünk meg... sok régi Ferrarit! XD
Meeeeg újatis...
Meeeeg amcsi autót...
Meeeeg japóverdákat (bár japán játék révén abban nemlesz hiány)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Márcsak ha azt nézed mennyi ferrari van? képtelenség, h ezeket mind beletegyék, kellene jópár év hozzá, még úgyis, h a GT4-ben lévõ autókon csak "csinosítani" kell kicsit, és átpakolni ide...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Én úgy tudom, hogy ez egy afféle kívánság lista. Sok helyen írják, hogy miket szeretnének látni a játékban, valaki ezeket összegyûjtötte és így keletkezett ez a lista.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Lada 110 ‘
Lada 2107 ‘
Lada Niva 1.7i ‘
Lada Samara 21083 ‘
Lada Riva ‘87"
hát...😄 nem lenne rossz. de kétlem hogy ennyi vas lesz benne.remélem tévedek😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Úgy tûnik Pc-rõl átállok inkább PS3-ra. Eddig a GT5 ami a legjobban tetszik, de látom, hogy még csak most jön a Prologue aztán gondolom jó soké jön a "Teljes verzió"
Olvastam, mégpedig itt: Link hogy kb 10ezer autó lesz a játékban. Tátva maradt a szám, hogy azt hogy a picsába tudják megcsinálni úgy, hogy minden kocsinak még belsõ nézete is legyen, meg valósághû hangja stb.
Az oldalon azt írják, hogy hivatalos az autólista. Azt is írják, hogy kezdetben "csak 340" autó lesz, aztán szépen csinálgatják a többit.
Vajon mennyi igaz ebbõl?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Hogy én utasitom a vezetöt hogy vezesen.
Ez most is igy van / lesz. HA képet kérsz vagy visszajátszást akkor mindenféle effekt van rajta ami játék közben nincs.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
amúgy ha megvolt a játék és gépem is volt akkor sztem véleményt nyilváníthatók róla
persze a gt5-öt még nem láttam saját szemennel
a grafika nálam másodlagos

De nem is értem, h minek vagy te itt, ha ennyire utálod az egészet, hmm?
Mennyé, azt enefesezzé, az nekedvaló, sõt abban még fel is lehet borítani az autót, ám! <#mf2>#mf2><#vigyor2>#vigyor2><#csodalk>#csodalk>
Maszka abba tudná hagyni a fröcsögést?<#kocsog>#kocsog>
http://www.youtube.com/watch?v=Q6tWuJD0AAQ&feature=related
ez a vitz
amúgy nekem megvolt a GT 1-2-3-4-Prologue
Tényleg ezen csak kivetnivalókat lehet találni. 😊
Mindjárt szaladok is PS3-at venni.
Köszi a fotókat.
nemsemmi<#merges2>#merges2>
<#worship>#worship>