4184
  • pointer4
    Köszi :)
  • Ombika
    -Ferrari California
    -Lotus Evora
    -GT by Citroën

Toltheto a patch!
  • pointer4
    Hi,mikazújautok,ésmármegvannak-e? :)
  • Norbi7
    Nagyon ötletes, ahogy hozták őket!
  • Ombika
    Varjunk picit,hatha lesz vmi! :)
  • laaslow
    Stílusosan,kamionokból rakták ki a 3 új kocsit, a frissítés után.Sajnos pálya nem érkezett velük.
  • cloud.strife
    Ellenfél kocsiján. :D
  • pointer4
    Ellenfelen láttad, vagy belső bézetből kéne ? :D
  • cloud.strife
    Aztat vettem észre sok körpályás pénzgyűjtés alatt, hogy az öreg Ferrari gép felnijén van az a 3 ágú dísz a közepén és a sebesség változásával a stroboszkóp hatás LE VAN MODELLEZVE. NORMÁLISAK EZEK? Ahogy változik a sebesség úgy forog előre-hátra... :D

Aki érti amit írtam, az is észrevette már ezt? :D
  • Forrest Gump
    ok:)
  • pointer4
    Aztán tedd már ki :)
  • Forrest Gump
    Jöhet, megnézném!:)
    [email protected]
  • Christian88
    infraviewal lehet letudod kicsinyíteni annyira hogy betudd rakni, ha akarod jpg 1024-ben bár nemtudom mekkorát lehet feltölteni
  • laaslow
    Szerintem nem is kell,én hulladékból kreáltam kb. 2 óra alatt egyet,a meglévő relax-székhez(10ezer körül volt a madaras árúházban).Először én is valami nagyon klasszat akartam,és így dobtam össze a méretek miatt( bontott lambériából,polclapból,néhány csavarból)a mostanit, de annyira jó lett, hogy azóta is ezt használom,pont az egyszerűsége miatt.
    Akartam képet is betenni, de túl nagy a fájlméret, ha valakit érdekel szívesen elküldöm e-mailben.
  • Mrlsmart
    Sziasztok. Remélem, hogy tudtok nekem segiteni abban, hogy hogyan tudok vásárolni filmet ha nem engedi regisztrálni a bankártyát? Us account. Arra rájöttem, hogy a cimbe köt bele. Ami logikus mert angol. De akkor hogyan ha magyar meg nincs. Csak igy a store t sem tudom használni.
  • HAF Rigel
    Nekem is azért szimpi mert kicsi , sajna nincs helyem olyan nagy székeket pakolgatni . Ez viszont össze csukható és igy pont jó lenne .
  • cloud.strife
    Bem tok semmit sajna... :(
  • Forrest Gump
    Na jó, amik a linkeden vannak azok komolyabbak, de sztem az áruk is.
    Még a wheel stand pro is 130 euró, de ennyit még áldoznák rá, ha stabil és méretre lehet igazítani rendesen.
    Annyira nem vagyok autósjáték megszállott, hogy ilyen 100k~ összeget költsek erre.:)
  • pointer4
    Kérdezd meg mailban.
    Sok féle létezik a piacon.
  • laaslow
    Apropó Magyar Store, talán még valaikor tavasszal olvastam róla, lehet erről valmi újat tudni,hallani?
  • Forrest Gump
    Hali!

Van valakinek ilyenje?
    Mennyire stabil, mekkorára lehet kihúzni (magasságra gondolok)?
    Van ugyan videó, de ott egy elég nyüzüge srác használja.
  • cloud.strife
    Tököm tele. Állandóan át kell másznom egy másik acc-omba, hogy azt a rohadt GT-TV-t nézhessem.
    Idegesítés képpen az bezzeg megy, hogy az eu-s accommal kijelölök letöltésre filmeket, addig átmehetek a magyar accomba, ahol játszom és addig ott mutatja a mocsok, hogy épp hány százaléknál ját, de hiába, mert a videók között nincs semmi az Opening movie-n kívül. Franc. Magyar Store-t de azonnal... :D
  • Dix
    Igen volt frissités.
  • Dix
    Igen, arra pedig hibás Accot ír. Valami nem stimmel.
  • pointer4
    Kosár? Nem emléxem kosárra.
    GT-TV-be frissítet a gt5p ?
  • ballor
    Próbáltad USA accal?
  • Dix
    Sajnos el sem indul. Beteszem a kosárba (Free) kiválasztom, hogy download és semmi.
  • pointer4
    Hol áll/szakad meg a dolog?
  • Nagy01
    nyomOL:D
  • Dix
    Sajnos nem megy...
  • pointer4
    Rányomol a video-ra, bejön egy kérdés, letöltésre klikk. Vár vár vár, megnéz, és nem ért mi tartott ennyi ideig. Nekem így műkszik.
  • Dix
    Valakinek sikerül letölteni a GTTV tartalmából?
    Ha igen akkor legyen szíves árulja el a titkot. Nekem nem engedi...
  • Ombika
    Csak par Hsz-t kellett volna visszaolvasni!!!!
  • Nagy01
    Nekem már lejött kb 3nap és 30 próbálkozás után.:).
  • ballor
    Próbálkozással... Ez sajna ilyen szar. Esetleg HK accon-on keresztül, vagy más időpontban.
  • mcwolf
    Na csak rászántam magam,és leszedtem a cuccot az amcsi store-ról.
    Viszont ugye az indítás után jelzi,hogy update elérhető,le kívánom-e tölteni?
    Tölteném Én ,csak nem tudom. Mindig hibaüzenettel megszakad a letöltés.
    Próbáltam az amcsi regemmel update-elni,és ott mintha tovább jutott volna,de ott is megszakadt kb. 40%-nál.
    Másnál előfordult ez? Mivel lehet a dolgot orvosolni?
  • Nagy01
    Egyébként mivan az új frissítésben? Miről maradok le? ( még mindig nem sikerült leszedni).
  • Ombika
    En ugy ertettem logikusan!! :)
  • pointer4
    Ebbe vedd bele az amerikai meg japán időeltolódást is :D
    Nekem amúgy 2x is kellett és sikerült is frissíteni, az egyik délelőtt 11 körül, a másik meg este 9 körül jött össze. 40 perc kb. Foglalkozz mással, közbe legyen a kezed ügyébe a joypad hogy újraindítsd. Ne játék induláskor frissítsd, hanem a gt-TV belépésénél.
  • Ombika
    Olyan idokben probald meg ,mikor serverek tuti nincsennek leterhelve,ne este ,hanem hajnalba vagy delben.. ! :)