Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert azt sikerült hogy súlyosan értelmi fogyatékos vagy!<#mf1>#mf1>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
The Drive of your Life
Kíváncsiság képpen visszaolvastam a kommentjeidet a topikban, és nem találok rá szavakat. 😮
The Drive of your Life
PS3 ID: iib
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az autó is kockásabb
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

aza belsõnézet!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
EVO nagyon durci!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

The Drive of your Life
mikor pendirve-rak raktam rá a képeket a GT4-be akkor szépek voltak az autók de mikor ment a játékba úgy a pendirvra mentett kép max a grafika 80%-a volt csak
tehát ezek a képek nem mérvadók
csinálj fényképezõvel 1-et
Ez borzasztó, mindjárt mehetek lenyírni, mert túl nagyra nött.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
#243 - "látszik csak az autók grafikájára mentek rá a pályagrafika közepes"
#248 - "engem annyira nem izgat a rFactor is tud majd 3év múlva ilyen grafikát szerintem de lehet még elöbb"
#249 - "ilyen pályagrafikát már most is tud az rFactor nem nagy szám"
#255 - "sok láma a garikát nézni és ennyi minden más háttérbe szorul"
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
amerika nagy piac azért kár lett volna bajlodni az autók tõrésével
nehéz lett volna megoldani ezért inkább hagyták a fenébe
a visszajátszások jók az autó grafika is nagyon jó ezzek ha nem lettek volna jók akkor a kutya se venné
sok láma a garikát nézni és ennyi minden más háttérbe szorul
De tényleg minek postolsz ebbe a topikba?
Tudod mit részemrõl fáj az igazság tényleg kurvajó az rFactor,LFS, meg mittom én milyen pc-s szimulátorok. GT5 egy árkád szar ennyi.
Sajnálom hogy ennyire korlátolt voltam hogy nem vettem észre ezeket a kitûnõ játékokat.
Az összes GT rajongó ezt teljes mértékben belátja, és sajnálja hogy semmibe vette az rFactort.
Köszi mégegyszer.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Beszélgessünk akkor errõl a baromságról ha lesz GT pc-re vagy rFactro PS3-ra.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ps3at hdreadytvt+gt5 prologuet idenekem😄
ez brutal