4184
-
#1064 Kitartás, nekem is sokáig bajom volt vele, azán eccercsak lejött. -
Nagy01 #1063 GT5P frissítéssel van gondom.
Elindítom a gamet és rögtön megkérdi hogy le akarom e tölteni a 1.0.2-es frissítést vagy a 2.0.2-t nemtom rámeek hogy yes, aztán tölti egy kicsit és kiírja hogy hibatörtént a letöltés közben ennyi,akárhányszor próbálom mindig megszakad kb a negyedénél. -
ballor #1062 Nem store, rosszul írtam: HK accal és a leszedi gyorsabban.
Vagy nem értem milyen frissítéssel van bajod. -
Nagy01 #1061 Egyébként mit javítottak/változtattak rajta? -
Nagy01 #1060 Japó vagy HK storeról?
Oda külön kell gondolom bereggelni,nekem eu-s meg amcsi van, de a megszakadás mindig ingame történik azaz a frissítést nem a storeról töltöm,hanem elindítom a gamet és az elején felajánlja és akkor szakad meg. -
ballor #1059 Próbáld a japó, vagy HK store-ról.
Egyébként nincs gáz, ez sajnos ilyen. -
Nagy01 #1058 Nekem az lenne a gondom hogy mikor töltené le a frissítést a negyedénél kb mindig megszakad.Mi lehet a gond?(nettel nincs semmi probléma) -
#1057 opel eat oil a király :D -
#1056 Maradj opel-nal etoljjal szerintem! :D :P :) -
#1055 bmw csl a király. -
#1054 Senki se kenyszerit! :) -
Laceee #1053 jo vicc... -
#1052 ISTEN,igy megfelel?! :) -
#1051 Valaki tudja jellemezni a prolouget? -
#1050 Már régen toltam, de mindegyik szezon elején van egy ovál meccs, 3-5 körrel kb.
Az újra meg újra meg újra meg újra :D És akkor megtudod venni :D
A ferrari F1 hez valmai 65x kellett megnyerni az S-kategória Oválját. És az valami 5:14 alatt van meg. Szóval uncsi vót :D -
Joci001 #1049 hát ez az... gyakorlom gyakorlom gyakorlom :D de akkor se megy a c kat. már megvan de a b kategoriába van egy olyan verseny h a Nissan gt - r 07es autoval mehetek cs mivel cs ezt engedi... Na de itt kezdődik a szar, hogy ezt a gépet meg sem tom venni :D :/ más nissannal meg nem mehetek :/ másik pályán meg az arany serleghez olyan köridőt kell futni, h az lehetetlen :/// legjobb tudásom szerint is alatta vagyok v 10 !!! másodpercel :(
hmm peg jó game akkor is :) -
#1048 Hát másik auto, amit enged, ha meg ki van kötve pontosan melyikkel kell menni akkor gyakorloni gyakorolni gyakorolni.....
Tuninholniást meg majd csak a 3. évad után fog engedni. Amikor S kategóriába léprsz (C,B,A,S sorrendben) -
Joci001 #1047 Sziasztok!
Akinek megvan a grand turismo 5 prológja, és nem is akadt el benneaz irja már meg hogy mit kell csinálni a game.val, hogy kb. a 8.ik verseny után ne találja magát az ember olyan helyzetbe, hogy nem tud tovább lépni... :/ mert vagy nem engedi az autot tuningolni, v lehetetlen verseny elé állítanak. :/ Köszi előre :) -
#1046 tudom nem ideillő kérdés de az F1 Championship Edition-ben van osztottképernyős játék?
-
#1045 Semmi Tropy támogatásról nem nem tudok . Ferrari Challengnél lesz majd valami, probáltad már egyébként ? A tv nekem nem ment amikor a Magyar accal voltam bent , bár azóta nem probáltam . -
#1044 Namegaztán a trophy támogatásról nincs híre vkinek? :D -
#1043 Meséjeek skacik, most akkor mijabánat van ezzel a GT-TV-vel? -
ballor #1042 EU-val sem :) -
#1041 Lejött a frissítés, csak épp usa accal nem tudok videókat tölteni. -
#1040 Valaki tolja innen Belme néven??? Ma, mentünk pár versenyt, jól nyomta. Jó volt látni h egyszerre több Magyar is van a pályán!!! :) -
#1039 Dobtam 1 privit gt5p vs G25 ugyben!! -
#1038 TommyKaira ZZ2 :)
Alfát kellett volna mondanod!!! :DDDDDD
PEACE! :D -
#1037 Nem tudnék választani de ez baromság.... de az biztos hogy a 700 autó közűl azért messze nem a bmw a favoritom. -
#1036 Szerintem nincs ilyen hogy legjobb "kocsi".(Nekem AUTÓ). -
#1035 szerinted melyik a legjobb kocsi a 4-ben?
-
#1034 Azért ez így kicsit erős hogy a GT-ben egy "bmw csl a király"..... (még viccnek is rossz) -
#1033 Vazze ez Prologue !!!!! Nekem semmi bajom vele ,IMADOM!!!
#1032: -
#1032 Biztos jó lemezt raktál be? :D -
#1031 azért ez a gt5,nem üt akkorát,mint a gt4.valami nem stimmel.ugye?én nagyon nagyot csalódtam benne,nem egy nagy szám.de azért megvárom az igazit,de azért a gt 4 ben a bmw csl a király. -
#1030 Kozben ratalaltam ,epp olvasom 900 HSZ-t!! Remelem raakadok vmi hasznos infora,meg lattam driftrol is van kulon topic!!!
Amugy ropke 1 ora utan,nagyon de nagyon bejon a game,igaz mindig is GT fun voltam !! :) -
ballor #1029 Az oldalamon van akinek G25 van, talán ő tud segíteni. -
#1028 MAr irtam ez a legkevesbe izgat,engem az zavar,h 900 fokbol miert csak 200 fokot kezel!? -
ballor #1027 Nem értem miért nem látod meg. -
#1026 #1022 Szerinted ezt hol neztem vazze??! -
ballor #1025 Ki mondta, hogy a játékban kell? Esetleg, ha szétnéznél a PS menüjében...
Van PS3 topik, ez nem ide való.