4184
  • JGTC
    Jaja sok a tuskó! Kiskategóriában meg mégnagyobb a durvulás. Ok! Vegyél fel aztán majd vmikor versenyzünk. JGTC-hun néven vok fent, este nem hiszem h felmegyek mert későn érek haza, vasárnap viszont valszínű felnézek!
    Amúgy aki gondolja nyugadtan vegyen fel, aztán nyomathatunk versenyeket!
  • Csiszq1
    Rad emlekszem! de a szituaciora nemigazan.Rengeteg az ostoba egyen akik nem kepes elfogadni hogy vannak gyorsabbak naluk.Este jossz nyomazni? Sajna nemsok a magyar. folveszlek az ismeroseim koze! JGTC a nickneved?
  • JGTC
    kék 350Z-vel voltam
  • JGTC
    De valószínű, akkor! :) Nissanos szépen kilökött mindkettőnket ott a hátsó egyenes végénél!
  • Csiszq1
    Nem Csiszko-t keresel?
  • MaSzKa
    http://hsw.hu/index.php?headlinesid=12819
  • DoNorBi
    http://gear.ign.com/articles/932/932927p1.html
    érdemes elolvasni
  • JGTC
    Csiszka néven tolja vki? Vagy ismertek vkit aki ezen a néven játszik? Ma Suzukában összefutottunk, úgy fél kör erejéig! :D
  • DRILLPLATFORM
    Clioval? Na ez érdekesen hangzik, ezt kipróbálom. A csalás néha szükséges (legalábbis nekem), de azt vettem észre, hogy a gépi ellenfeleknek engedi az elég dúrva ütközést és nem lassítja be őket, engem meg rögtön büntet. Az amuse-al megpróbálom mégegyszer és kipróbálom a cliót is. Köszi
  • JGTC
    Vágom a gondot, én Amuse-al tudtam 3.lenni, aztán Clio-val meg megnyertem. Amúgy meg youtube-on rákeresel erre akkor látod, hogy hogyan lehet megcsinálni. Ha végképp nem megy akkor van ott olyan vid. is hogy mások hogy csaltak! :)
  • DRILLPLATFORM
    Köszönöm, próbálkozom...
  • pointer4
    Csak akkor tudod megvenni F1 et ha mindegyik verseny legalább bronz.
    Azt hogy azokat melyik autoval a legjobb, már nem tudom, rég volt. De általában amivel a gép az első, az jó szokott lenni.
  • DRILLPLATFORM
    Ok. Első fórumozó vagyok, nem tudom, mit értesz hsz alatt. De köszi, akkor beírom capslock nélkül: szóval az a gondom, hogy nem engedi a gép megvenni az f1-es ferrarit. 2 verseny kivételével végigvittem mindent, lehet hogy ez a két verseny hiányzik? Azokhoz viszont nem találom a megfelelő autót. Ez a fuji speedway és a suzuka az "s"-ből. Ahogy lemegyek a belépő pont alá, már nem tudok az első háromba kerülni. Tudtok benne segíteni?
  • Ombika
    Nah akkor probald meg toroltetni HSZ-ed es capslock nelkul beirni ujbol!
  • DRILLPLATFORM
    SZIASZTOK! SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM: ÖSSZEGYŰJTÖTTEM A 2MILLIÓ CREDITET, HOGY MEGVEHESSEM AZ F1-ES FERRARIT, DE NEM ENGEDI MEGVENNI. VÉGIGVITTEM MINDENT, CSAK AZ "S"-BŐL HIÁNYZIK 2 VERSENY. ARRA GONDOLTAM, LEHET EZ A GOND. EZ A FUJI SPEEDWAY ÉS A SUZUKA. EZEK VISZONT VALAHOGY NEM MENNEK, NEM TALÁLOM A MEGFELELŐ AUTÓT. MÁR PRÓBÁLTAM A FORD GT SPEC VERZIÓJÁT, AZ AMUSE HONDA S2000-EST, A NISSAN SKYLINE-OKAT, SZÓVAL ELÉG SOKAT. DE AHOGY LEHÚZOM A PERFORMANCE PONT ALÁ EGYSZERŰEN KÉPTELEN VAGYOK AZ ELSŐ HÁROMBA KERÜLNI. VAN VALAKINEK ÖTLETE, HOGY MIÉRT NEM TUDOM MEGVENNI ÉS MILYEN AUTÓVAL PRÓBÁLKOZZAK? ELŐRE IS KÖSZI
  • Ombika
    Az a szek korrekt amiben alszik van nekem is! :) Ehhez tartozik cikk is?
  • Shortstop
    sohasem voltak a felületességről híresek
  • Norbi7
    Szívesen eltöltenék egy napot, lenne mit nézni!
  • MaSzKa
    http://hsw.hu/scrshts.php?f=images/articles_/12500/12779_16.jpg&a=12779

gt5 fejlesztés
  • JGTC
    na akkor repülök... thx
  • ballor
    Azt hiszem egy pár ember szokott olyat nyomni. Megbeszélik az időpontot, meg a többit. Sőt még Skype-on is beszélnek verseny közben. Nézz át a lapra és ott talán össze tudjátok hozni ezt.
  • Ombika
    Nyomatjuk csak nezz at a playstation.hu oldalra! :) Vagy ballor.. :)
  • tomi890125
    jó lenne, bár ahhoz hogy egybesorsoljon, korán kéne kelni, ugy kb 7 és 8 óra körül :)
  • JGTC
    Egyszer most már tényleg össze kéne hozni egy online futamot innen! Senkinek nincs kedve?? Úgy látom azért már elég sokunknak volna rá lehetősége.
  • Ombika
    Van gondolom vmilyen reged, onnantol mikor belepsz automatan felkinalja es telepiti magat!!
  • gt350
    értem, köszönöm szépen. hát a napokban rajta leszek, hogy atöbbi classt is végig nyomjam. frissítés, hogy működik?
  • tomi890125
    van quick tune, ha átvitted a c,b,a eventseket!
    tudsz huzni a lóerőn, váltóáttételeket állíthatod stb
  • tomi890125
    ez a játék komoly embereknek készült, nem pedig kis pisis tizenéveseknek, akik szembemennek a forgalommal,hogy "hu milyen lol már hogy ütközik tiszta gagyi", hanem olyanokért van ez a játék, akik az igazi vezetés élményét szeretnék átélni
  • pointer4
    Demoban (ami ugyan pénzbe kerül) ennyi verseny teljesen korrekt. Ha majd megcsináltad a C,B,A classt, és feljutsz az S be akkor állítgathatsz az autokon, de tuning az nincs, talán a véglegesbe.

Tényleg a végleges az mikor is jön? jövő nyár ?
  • gt350
    Sziasztok!

Ma vettem PS3at végre... Ezer éve GT2 fan voltam. így most első játék amit egyből emgszereztem GT5P... de így sok midnen változott. Nekem az a furcsa, hogy kevésnek tűni ka verseny? Eventsbe van C - B - A kategória. Ct gyorsan lenyomtam ma. és többi verseny merre lesz, illetve autótuningal mi ahelyzet? meg ahogy belenézegettem a fórumba, frissíthetni kell? ezhogyan működik, ha valaki felvenne msnre és kicsit besegítene annak hálát adnék :)
    gt350 kukac frímél pont hu nha elrőe is thx.
  • Kreeder44
    első szembetűnő dolog h nem ilyen felnire emléxem és ha jól megnézed az első kereket elég csúnyácska meg érdekes a helyzete a fűről meg nem is beszélve :D de szép próbálkozás :D
  • Máté94
    Kár:(
  • JohnnySmith
    "The whole Gran Turismo community is waiting for first previews of the game’s damage system and to shorten the waiting time, GTPlanet user Jantsu92 has photoshopped a Gran Turismo 5 Prologue shot to give others an impression on how it could look."

Tehát fake....
  • Máté94
    Az első törés!
  • pointer4
    Úgy emlékszem van olyan verseny, ahol kötetlen az autoválasztás. De kifejezetten F1 es verseny nincs.
  • nyuszmurusz
    Helló! Az F1-es Ferrarival csak az arcade versenyeken lehet részt venni, plusz az online módban?
  • Willi Betz
    Lehet már tudni autó listát a teljesből,vagy még nagyon nagy titokban tartják?
  • Ombika
    Az pont jo,mivel DRIFT-et imadom! :) Esetleg vki vmi drift verseny?
  • JGTC
    Ferka nem rossz, Lotussal jól be szoptam farol mint a szemét, Citroën-t meg még nem vettem meg. Mindjárt kipróbálom!

Azt a kamionos dolgot Ridge Racer 7-ben már ellőtték, de jópofa itt is! :)
  • Ombika