4184
  • pointer4

Ennyi marhákok.

Kreed: Driving Force™ GT sokkal komolyabb de mindkettő megy mindenhol.
  • JohnnySmith

Kb összefoglalva....
  • JohnnySmith
    Driving Force Pro (ebből van egy GT most a GT5P-re időzítve) 900fokos elfordúlás stb... ja és a kis állítható kapcsoló mint a Ferrarikban :)
    Pc-n is tökéletesen működik.
  • Máté94
    Nem adták és nem is fogják.
    Warez=BAN
  • Kreeder44
    nem de szerintem nem is fogják.... Ps-re is csak karácsonykor jön ki a végleges, ha minden jól megy XD
  • Kreeder44
    Sziasztok, az lenne a kérdésem h Ti melyiket tartjátok jobbnak, Pc-n és PS 3-on egyaránt szeretném használni... de nem vagyok abba se biztos h kompatibilisek e mind a 2 platformal.... előre is thx a válaszokat Driving Force™ GT vagy MOMO® Racing Force Feedback Wheel ?
  • Schania14
    Csá.a játékot ki adták már Pc-re?ha igen akkor honnan tudom leszedni?
  • antgecc
    Csekkoltam. Menő az oldal, rátapadok :)
  • ballor
    Ha érdekel, az oldalamon elég sok hozzáértő van, nézz át.
    A link az aláírásomban.
  • Ombika
    Kihuzod a konnektorbol es akkor nincs FFB!
  • antgecc
    Meg tudná nekem vki mondani, hogy Driving Force GT kormánynak a feedback-jét valahogy ki lehet-e kapcsolni? És ha igen, hogy?

Vmint abban kéne még segítség, hogy hol találok leírást az autók tuningolásáról, beállítgatásáról (aerodinamika, fék, stb)?

Köszi előre is!
  • JohnnySmith
    Csak már lennénk ott :D
  • pointer4
    Akár még igaz is lehet, De lehet az a frissítés már a végleges GT5 lesz, és pénzt is kérnek érte :D
  • Ombika
    Nem igaz!
  • antgecc
    Valahol olvastam, hogy kijön Prologue-hoz vmi frissítés, amiben lesz kocsi törés meg egy rakás új pálya. Igaz ez? Ha igen mikor várható?
  • antgecc
    C-től S osztályig minden minimum bronz + 2 mill.
  • Kim Basinger
    csak pár ezüst maradt a tobbi aranylik... de valahol azt olvastam full kell hozzá... persze a 2M se kevés :)

• pointer4
    F1 hez nem kell arany, csak minden legalább bronz, meg 2 milla.
  • Amse
    A BMW is eléggé csúszik szóval meg kell találni a kigyorsításnál a megfelelő gázt és akkor nyerhetsz egy keveset mindenhol. Amúgy kísérletezhetsz a megszokottnál picit nagyobb kanyarsebességgel ill. pici fékezés helyett gázelvétellel.
    Van pár verseny amit nehéz aranyra csinálni(főleg ami fix autós) és a legtöbb ezekhez képest gyerekjáték, de ez az előzőkbe is így volt.
  • Kim Basinger
    C, B és A kész van, az S nem gyenge... full aranyról álomdni sem merek, pedig addig nincs Ferrari F2007.
    Van akinek megy M3 BMW fordított hegyi pályán aranyra? nemtom hol van még 2 mp benne, pedig jol nyomom, nem faltól falig...

• Kreeder44
    okok köszi
  • Amse
    -Szerintem csak manuális váltóval lehet megcsinálni
    -Mindenkit alulról kerülj a körpályás részen
    -Mindig maradj szélárnyékban és előzés után egyből menj vissza oda
    -Hibátlan és tiszta kör kell hozzá, hogy megnyerd
  • Kreeder44
    Sziasztok... hogy a frászba kell megcsinálni az A osztályban az modosított oval pályát ahol ferrari 430-al kell menni és egy kör alatt benne kell lenni az első 3 ban??? nekem az istenért nem megy valami tipp... kontrolerrel játszom... előre is thx
  • Kim Basinger
    nagyon kevés magyar van sajnos online

kisapostagi néven futok, vegyetek fel

• pointer4
    Reménykedni csak szabad :D Ha más nem, a japóknak.
  • JohnnySmith
    "borítóterv a fullosra, ami jövő kari." jó esetben... :(
  • tomi890125
    jól néz ki
  • pointer4
    Gondolom a prologue kapott új borítót, lehet már benne van minden frissítés, és akár még a következő is.
    A másik meg lehet borítóterv a fullosra, ami jövő kari.
  • JGTC
    Ja, ilyen is van!

• JGTC
    Erről tud vki vmit? Miben más, a borítón lévő autóból ítélve...

• Kreeder44
    egy földgömb szerű ikon a kezdőmenüben... elvileg mind1ikben benne van... bár én a PS3 hoz kaptam a gammát
  • balla27
    sziasztok!lenne 1 kérdésem,hogy a japán verziós gt5-el tudok e multizni,vagy nem?én nem találtam multi menüpontot.köszi a segítséget
  • MaSzKa
    tudom direkt azért írtam :D
  • jaszy
    Az a motorba kell, a gépbe Prologue.
  • JGTC
    Durván 1 év és nyomhatjuk az Endurance versenyeket online!
  • MaSzKa
    vegyék a prolongot addig
  • jaszy
    Mit nem értesz?
  • Máté94
    Hogy is van ez?
  • Csiszq1
    Sajna nem valtozott semmi!
  • tomy8614
    sziasztok, lenne egy gyors kérdésem

pár hónapra kölcsönadtam a gt5p-omat, az érdekelne, hogy jött e olyan frissítés, hogy tudjál indítani versenyt ahol ismerősökkel játszol? vagy még mindig bedob egy véletlenszerű race-re?

thanx