4184
-
Ennyi marhákok.
Kreed: Driving Force™ GT sokkal komolyabb de mindkettő megy mindenhol. -
Kb összefoglalva.... -
#1182 Driving Force Pro (ebből van egy GT most a GT5P-re időzítve) 900fokos elfordúlás stb... ja és a kis állítható kapcsoló mint a Ferrarikban :)
Pc-n is tökéletesen működik. -
#1181 Nem adták és nem is fogják.
Warez=BAN -
#1180 nem de szerintem nem is fogják.... Ps-re is csak karácsonykor jön ki a végleges, ha minden jól megy XD -
#1179 Sziasztok, az lenne a kérdésem h Ti melyiket tartjátok jobbnak, Pc-n és PS 3-on egyaránt szeretném használni... de nem vagyok abba se biztos h kompatibilisek e mind a 2 platformal.... előre is thx a válaszokat Driving Force™ GT vagy MOMO® Racing Force Feedback Wheel ? -
Schania14 #1178 Csá.a játékot ki adták már Pc-re?ha igen akkor honnan tudom leszedni? -
#1177 Csekkoltam. Menő az oldal, rátapadok :) -
ballor #1176 Ha érdekel, az oldalamon elég sok hozzáértő van, nézz át.
A link az aláírásomban. -
#1175 Kihuzod a konnektorbol es akkor nincs FFB! -
#1174 Meg tudná nekem vki mondani, hogy Driving Force GT kormánynak a feedback-jét valahogy ki lehet-e kapcsolni? És ha igen, hogy?
Vmint abban kéne még segítség, hogy hol találok leírást az autók tuningolásáról, beállítgatásáról (aerodinamika, fék, stb)?
Köszi előre is! -
#1173 Csak már lennénk ott :D -
#1172 Akár még igaz is lehet, De lehet az a frissítés már a végleges GT5 lesz, és pénzt is kérnek érte :D -
#1171 Nem igaz! -
#1170 Valahol olvastam, hogy kijön Prologue-hoz vmi frissítés, amiben lesz kocsi törés meg egy rakás új pálya. Igaz ez? Ha igen mikor várható? -
#1169 C-től S osztályig minden minimum bronz + 2 mill. -
#1168 csak pár ezüst maradt a tobbi aranylik... de valahol azt olvastam full kell hozzá... persze a 2M se kevés :)
-
#1167 F1 hez nem kell arany, csak minden legalább bronz, meg 2 milla. -
#1166 A BMW is eléggé csúszik szóval meg kell találni a kigyorsításnál a megfelelő gázt és akkor nyerhetsz egy keveset mindenhol. Amúgy kísérletezhetsz a megszokottnál picit nagyobb kanyarsebességgel ill. pici fékezés helyett gázelvétellel.
Van pár verseny amit nehéz aranyra csinálni(főleg ami fix autós) és a legtöbb ezekhez képest gyerekjáték, de ez az előzőkbe is így volt. -
#1165 C, B és A kész van, az S nem gyenge... full aranyról álomdni sem merek, pedig addig nincs Ferrari F2007.
Van akinek megy M3 BMW fordított hegyi pályán aranyra? nemtom hol van még 2 mp benne, pedig jol nyomom, nem faltól falig...
-
#1164 okok köszi -
#1163 -Szerintem csak manuális váltóval lehet megcsinálni
-Mindenkit alulról kerülj a körpályás részen
-Mindig maradj szélárnyékban és előzés után egyből menj vissza oda
-Hibátlan és tiszta kör kell hozzá, hogy megnyerd -
#1162 Sziasztok... hogy a frászba kell megcsinálni az A osztályban az modosított oval pályát ahol ferrari 430-al kell menni és egy kör alatt benne kell lenni az első 3 ban??? nekem az istenért nem megy valami tipp... kontrolerrel játszom... előre is thx -
#1161 nagyon kevés magyar van sajnos online
kisapostagi néven futok, vegyetek fel
-
#1160 Reménykedni csak szabad :D Ha más nem, a japóknak. -
#1159 "borítóterv a fullosra, ami jövő kari." jó esetben... :( -
#1158 jól néz ki -
#1157 Gondolom a prologue kapott új borítót, lehet már benne van minden frissítés, és akár még a következő is.
A másik meg lehet borítóterv a fullosra, ami jövő kari. -
#1156 Ja, ilyen is van!
-
#1155 Erről tud vki vmit? Miben más, a borítón lévő autóból ítélve...
-
#1154 egy földgömb szerű ikon a kezdőmenüben... elvileg mind1ikben benne van... bár én a PS3 hoz kaptam a gammát -
#1153 sziasztok!lenne 1 kérdésem,hogy a japán verziós gt5-el tudok e multizni,vagy nem?én nem találtam multi menüpontot.köszi a segítséget -
#1152 tudom direkt azért írtam :D -
#1151 Az a motorba kell, a gépbe Prologue. -
#1150 Durván 1 év és nyomhatjuk az Endurance versenyeket online! -
#1149 vegyék a prolongot addig -
#1148 Mit nem értesz? -
#1147 Hogy is van ez? -
Csiszq1 #1146 Sajna nem valtozott semmi! -
#1145 sziasztok, lenne egy gyors kérdésem
pár hónapra kölcsönadtam a gt5p-omat, az érdekelne, hogy jött e olyan frissítés, hogy tudjál indítani versenyt ahol ismerősökkel játszol? vagy még mindig bedob egy véletlenszerű race-re?
thanx