Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz100
Úgy látom nagyon unatkozol! <#vigyor3>

PS3 ID: Csabesz82

Snexi

Unatkozom 😊 xD

tarti19
okés nem szóltam ezt vettem alapból😊 csak elbambultam😛
tuningolni merre tudok esetleg? meert azt még nem kerstem de majd holnap rávetem magam😄

tarti19
akkor jó mert hondával kezdtem majd vettem egy tuning lotust😄 okés😄
😛

Csabesz100
Ha most kezded a játékot, akkor Integra Type-R-t vegyél. Lesz egy olyan verseny, ahol csak ezzel lehet majd indulni. Így megspórolsz egy vásárlást. Én annó Golf V GTi-vel kezdtem. Szóval nekem vennem kellett! Bebuktam... :-)

tarti19
Sziazstok. Milyen kezdõ járgáynt tudtok ajánlani ? vagy mire érdemes gyúrni mert ma pörgettem egy kicsit nagyon bejött😄
Online részében meg nem törnek a járgányok vagy nem tom vizsont egymásba rohannak az állatok:d én is😛 néha
Belsõ nézetes fííling überbrutál jó😄

Csabesz100
Nekem mindegy. Holnap valamikor? Én 2 körül érek haza, utána akár mehet is.

JGTC
Mikor legyen akkor az online ütközés??? Kitalálhatnánk!!4

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
ok-ok, jó lesz ez csak sokan legyünk

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

pointer4
Ventrilo nem játszik közben pc-n ?
EmThor
meg kell akkor beszélni, hogy csüt, 21 óra, online, race, beginner, high speed ring. például?!

Csabesz100
Nekem oké! Vegyél fel msn-an vagy skype-on és megdumáljuk a részleteket.

JGTC
Hétvégéhez mit szólnátok???

na ja, kicsit idegesítõ. hogy is nem számítok arra hogy a célegyenes közepén nyom egy satut. 😊

Nexxuss
mondjuk az is fura, hogy Fujin, a célegyenes végében a csávóka késõbb fékez, mint az utolsó harmad végében. Pedig nem fordítva kéne lennie? Ja és a sebessége meg ugyanaz mint nekem! Tehát vannak benne érdekes dolgok.
Ja meg visszamentem, hogy a capuccino-s idõmérõt letoljam jobbra. Erre megyek az ideális íven teljesen nyugiban mire egy integra elkap hátulról. Szóval az AI az nulla úgy ahogy van. ja meg ha levágják a kanyart akkor nem kap az ellenfél büntetõt...törne el a keze aki ezt kitalálta
<#banplz><#lama>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

HAF Rigel
De annál jobb mikor mész mögötte és bevág eléd és FÉKEZ , és ha nekimész akkor te kapsz büntit . Egy kicsit idegesitett

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Engem mondjuk a büntetés idegesít fel a legjobban. oké ha levágom a kanyart vagy megtámaszkodok rajtuk akkor büntessen meg. de az hogy fékezek és hátulról belémjön, aztán még én kapok büntit az már vicc. hozzáteszem online-on is rendre ez van.

Nexxuss
Hát itt az S7 meg S10nél az szar a játék. Nem azért mert nehéz. Hanem mert csal. Az egy dolog, hogy a többi kocsi nincs lefojtva így egyenesben mindig behoznak, holott kanyarban én vagyok a gyorsabb, így elvileg jobban kéne gyorsulnom. De ez nem zavarna még annyira. Hanem az, hogy fékezek, erre ezerrel nekem jön hátulról az egyik kocsi és kapok 4 másodperc büntetést. Következõ kanyarnál megint ez a helyzet. De ott már 7 másodpercet kapok, lemegyek az ideális ívrõl, hogy ne jöjjön nekem senki, erre rittig rámjön az egyik kocsi és ramming penality. Na itt ki is kapcsoltam. Ne menjünk már vissza a Screamer korszakba gyerekek. Így ne csaljon a gép. Felõlem lehet gyorsabb a gép nem érdekel az a lényeg, hogy a jó íveken vezessünk és akkor faja. Arról meg nem is beszélek, hogy az sem mindegy milyen kocsi indul az élrõl.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Én is benne vagyok, csak egy mindenkinek megfelelõ idõpont kéne. (ha van ilyen😊

Csabesz100
Részemrõl okés az online verseny! Farrrrkas kollégával már csapattuk így egyszer!

JGTC
ez így is van, viszont azt nem mindenki tudja belõni jól, én Integrával megyek 90%ban, és nem gyaláznak le, sõt... de ezt nem azért írtam h itt nyáladzak 😊

Valami online versenyt összedobhatnánk innen, jó lenne sztem! Kinek volna rá ingere?

Mu*][*h4pHu|{4
Nekem meg a Nissan Gt-R r35 jött be de nagyon.Amint nyerek a lottón elsõ dolgom lesz 1 black editiont rendelni😄

Én a Ford GT-t próbáltam ki elsõként az említett versenyeken és nekem bejött nagyon, meg is nyertem.

HAF Rigel
Ezt mondtam én is , de kedvesen lehurogott a nép , mi az hogy nem támogatja . De én ezt nem tartom támogatásnak hogy münködik vele . Ennyire a a No name kormányok is támogatva vannak .

Tényleg egy jó angolos G25 tulaj írhatna a kiadónak hogy benne lesz a véglegesbe vagy ne is várjuk .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Mu*][*h4pHu|{4
Igen ám csak a driveing force melyik gombjai ,a g25 kormányon található 2 gomb megfelelõi?Aszem végig kell zongoráznom😄 Ez mondjuk kurva nagy gáz hogy nem támogatja a g25öst.Az ,hogy minden funkció mûködik még nem egészen az ,hogy támogatja is!Ha menüben lehetne választani akkor oké...

Nexxuss
Corvette?? Hát megvettem. 730-as a kocsi szal vissza kell vennem belõle. MIndenki legyorsul sajnos. Valami extra beállítás?

Csabesz100
Igen! A Corvette nagyon jó választás!

EmThor
hi

menüben próbáld meg driving force pro-ra berakni

Forrest Gump
Én Corvettel csináltam meg (Z06 tuned)
Nexxuss
S7-S10-re mi a legjobb? S2000? Vagy a Ford GT?

Mu*][*h4pHu|{4
Hi ol^.^
Vki súgja már meg a prolougben g25-höz melyik kormányt válaszam ki, és melyik gombokat kell állítanom ,hogy a kormányon található 2 gomb legyen a kézifék?
Elõre is thx.

Csabesz100
Köszi! Hazamegyek ki is próbálom! Írtam annak a gyereknek, aki az 1., hogy segítsen már egy kicsit a beállításokban. Kíváncsi vagyok válaszol-e?! Ha igen, rögtön tolom is be ide és lehet dönteni a rekordokat! :-)

Forrest Gump
Megy ez, grat 😊
Erre viszont rosszul emlékeztem :"Final Gear: (ez a legfontosabb!!!) 4.320-4.370 között lehet vele játszani"
Mehet visszább ennél, kb annyira hogy 6.-ban 301-303km/h legyen a vége.
Na most leírom mer már régóta akarom:
Szóval nekem van egy pár külföldi palytásom akikkel sokat jáccok online. Annyi az egész hogy nagyjából egy idõbe csatlakozunk és nagy eséllyel dob ugyanoda. ha nem is rögtön de egyszer meglesz. ha lenyomtuk a versenyt akkor rögtön mindenki x-el okézik mindent és egybõl reconnect és 90% hogy újra összedob a rendszer.. nekem ma volt 2-3 olyan órám amikor egy sráccal akivel nemrég spanolok ezzel a módszerrel jáccottunk.. Lehet mindenki tudja de a katagória legjobbja(600PP) tényleg az NSX. Nekem sikerült összehozi egy set-et ami 589 pont így ugye mindíg az elsõ vagy a második helyrõl indulok és így a suzukát nem szoktam 4-5 sec nél kissebb hátránnyal nyerni. az elején 600 pontal nyomtam úgy is nyertem nagyrészt a set miatt, csak ott végig kell verekedmi magad mindenkin ami nem is nehéz azzal az aútóval.
Szavalmegbeszélhetnék egyszer egy idõpontot,mi, sokan és betámadhatnák egy bizonyos versenyt. ha nem is épp mindenki férne be de jó lenne kicsit több magyarral alázni a mezõnyt...
csá
jaj bocsánat a figyelmetlenségemért!!! most látom, hogy az egyik legjobbat írtad..
a többit tartom 😄
Ezt cáfolnám! A kategória legjobbja Honda Nsx '01.
Intermediate 600PP-be most bárkit verek vele. Jó a set 😉
JGTC
Nekem is ezzel van a bajom, h túl sok az olyan player aki ha nem tud lenyomni akkor megtámaszkodik rajtam vagy szándékosan kilök, szarabb verzió h nekemjön és még kapok egy büntit is, Cliosokat kiváltképp utálom azok csinálják ezt leginkább! 😄 Visszaélnek azzal h eggyik legjobb autó a kategóriájában...

EmThor
megyek online. pattognak az autók, 1 körrel késõbb oldalról megjelenik, újjáéled, respawn, faszom se tudja, kilök, még egy körrel késõbb connection failed, jó van b+ 56k modemmel húzzá az utolsó sorba...

következõ: high speed ring, kis tuningolt swift-el leverem az integrákat, feljövök 3. helyre, kb 8.ról -> egyenesbe csak rám húzza a kormányt. nem azt mondom, hogy én se szoktam nekimenni soha senkinek, de azért fenntartom a látszatot, hogy kerülném a putrit... szóval gas...

de azért volt sok jó tapasztalat is, online marad rulez!

EmThor
nem mind1 <#vigyor3> grat <#eljen>

Csabesz100
Nem 51.667, hanem 50.667

Csabesz100
Zsír a beállítás! 51.667 Ezzel most 21. vagyok! :-) Még próbálok finomítani rajta, hátha találok valamit!

Csabesz100
Grat hozzá! Este én is nekiesek, hátha tudok javítani az idõmön!

EmThor
köszi mindenkinek, saját szájam íze szerint is belenyúltam, kicsit túlkormányzott, de rajtamarad az íven, leszedtem elsõ helyezett ghost replay-et, célegyenes után 288-at tudom vele tartani, de utána 290-295-ig még elhúz úgy érzem...

600pp online, daytona, time trial, 48. hely, event zárul 2008.05.01.

hp:397, kg: 1667, r3\r2, aero 5\6, mm: -13,-12, spring 7\7, damper 9\8, toe -0.10, +0.10, camber 2.5 1.5, break 6-4, final gear 4.366, 6th 299

Csabesz100
Igazad van. A gumikat nem is néztem.

Forrest Gump
Ezek a beáálítások gondolom nem arra a time trialra vannak.
R1/R1-es gumikkal nem lehet pályán maradni ott.
Csabesz100
Mennyi a legjobb idõd ezekkel a beállításokkal?

Ezek az én beállításaim,így padlógázzal megyek végig,a kanyar pont annyit lassít,hogy ne kelljen elvenni a gázt, most reggel futottam 4 versenyt,amit mind nyertem,igaz csak 1,2,3 ellenfél volt,el is pazaroltam75000-t,mert közben nem vettem új kocsit(2 milcsinél nem lehet több,nekem a második)nekem az egyenes nem számít, ott mindenki gyors, az elsõ kanyarból 278-280 körül jövök ki,de szerintem a cél elõtti kanyar a legfontosabb, mert a hosszú egyenes végén aki 300-zal érkezik, vagy fékez,ami idõ, vagy felkenõdik a falra,a cél elõtti kanyar végén 269-271,Daytona 350Z RS
Power: 357 -4
Weight: 1305 90%
Tyres: R1/R1
Aerodynamics 5 - 5

Ride Height -15 - -13
Spring rate: 10 - 10
Damper: 10 - 9
TOE: -0.02 +0.32
Camber Angle: 0.6 - 1.2
Brake Balance: 10 - 9

Max Turning Angle: 50
Traction Control: Off
ABS: 1

Transmission: 1st: 72km/h 3.206
2nd: 113km/h 2.044
3rd: 147km/h 1.583
4th: 185km/h 1.256
5th: 235km/h 0.988
6th: 291km/h 0.852
Final Gear: 4.1000
EmThor
köszi csekkolínó 😊

Csabesz100
Köszi! Most értem haza a partizásból, délután kipróbálom és leírom a tapasztalatokat!

Forrest Gump
Nah, PS3-on már válaszoltam neked, te azért leírom itt is. 😊
397 HP, max tömeg,ültetés elöl 8-10, hátul 4-6
spring 5-6 mindenhol, damper 2-3
Toe:+10 elöl-hátul, Camber +2.0-2.5 elöl-hátul, brake mindegy nem fékezünk 😄
kipörgésgátló: off, abs szintén
Final Gear: (ez a legfontosabb!!!) 4.320-4.370 között lehet vele játszani.
kb ezekkel a beállításokkal mentem egy 50.461-t, ami most az ötödik helyre elég, reggelre ez lehet változik 😊
Amikor a mért körödön áthajtasz a rajtvonalon, 286-287 a sebesség, a hosszabbik egyenes végén 291-292, ha ezek nincsenek meg, esély nincs top 10-es idõt menni
kb ennyi, remélem segítettem valamennyit.😊
Hajrá!