4184
  • Akey
    A valóságban már tradíció, de végeredményben csak gazdaságosságból fut együtt 4 kategória. A 80-as években 55 db C csoportos gép állt fel a célegyenesben. Játékban meg nem hiszem, hogy szívesen húzódnál le minden kanyarban a gyorsabb, magasabb kategóriájú gépet hajtó, de amúgy kutyaütő multibetyár elől.
  • Akey
    Akkor nálad tuti kiveri a biztosítékot az összes "Game of the Year" kiadás, ahol eladják ugyanazt a játékot fél év után is teljes áron, mert raknak mellé 2 új kosztümöt, egy tápos fegyvert vagy éppen 4 db exkluzív autófestést.
  • Tomsteel
    A 16 fős multiplayer lehetne szerintem több is, 24 órás futamon nem lenne rossz, ha egyszerre több kategória lehetne pályán, viszont 16 fővel még 1 kategória se fog tudni igazán. :(
  • Tomsteel
    Ez már biztos ?
    Kicsit furán jön ki, hogy kétszer veszi meg az ember ugyanazt a játékot.

• DanielT
    Nem.
  • Tomsteel
    Olyan kérdésem lenne, hogy Prologue tulajok kapnak valamilyen kedvezményt a "teljes" játék megvásárlásánál, ha igen, akkor ez hogy lesz kivitelezve?
  • JGTC
    Én nem hiszem, hogy lesz GT 6-7-8...szerintem ezt addig fejlesztik utólag, és adnak ki hozzá plusz autókat, pályákat, versenyeket, stb, amíg nem szégyenlik... Szerintem ez után már egy újat kezdenek, muszáj lesz vmit lépni mert sokáig tökörésztek már eddig is!
  • pointer4
    Ők úgy gondolják, hogy ennyi befektetett zsé után, már ideje lenne kihúzni valamit belőle :D
    Cserébe a net miatt ott a lehetőség, hogy azért azokat az interior dolgokat, utólag is belecsempésszék a játékba :D
    Azt csak egyszer kell megcsinálni, az már a GT6-7-8-ba is jólesz :D
  • Laceee
    Dehogyis, még 6 év fejlesztést simán eltudnék viselni.
  • pointer4
    Látom már nagyon feszült a hangulat. Ideje lenne megjelennie :D
  • Laceee
    Úgy látom a felszopó lány állás már foglalt, gratulálok !
  • DanielT
    Annak is kevés lennél.
  • Laceee
    6 év alatt idáig jutottak, pazmeg nincs egy takarítói állás a PD-nél ?
  • pointer4
    Confusing Yamauchi Statement

"Standard models won’t have an interior view, less detailing and no crash model. The problem is that premium models take a lot of time to create and we wanted to include many more vehicles than before. To make premium versions of all the cars we want to put in would take ten years or more and I don’t think people are prepared to wait long!"
  • Akey

légifelvételen
  • Akey
    Monza és a római F1-es futam szervezőinek veszekedése kapcsán elkezdtem kutakodni a Gmaps-ben és megtaláltam a jövőbeni pálya tervrajzát. Nos ezt a Gran Turismo jó távolról elkerüli. :( Viszont valszeg benne lesz a GT2-ből és 3-ból ismert nappali pálya, ugyanis a videóban látott Altare della Patria (gúnyosan írógép) mellet ott van egy köpésre a Colosseum. De ugye ezzel nem mondtam újat senkinek. :D

• kissoliver
    ok:)
  • DanielT
    Fáradj át az Xbox 360 topikba, ott kapsz majd választ.
  • kissoliver
    hát jah! Nem vagyok annyira otthon az xbox 360 játékokba tudnál ajánlani párat amit feltétlenül ki kéne próbálnom????

előre is köszi!
  • pointer4
    Bizonyám, ilyenek ezek a platform reklámozó/hajtó top játékok :D
  • kissoliver
    És az mikorra várható? Most ezért kell vennem még egy ps3 mat is ?::D:S:S:S:S
  • kissoliver
    hát az nem sok:D:D:D:D
  • pointer4
    Ja, majd a Halo PS3-as változata után.
  • DanielT
    Azonos eséllyel mint a lottó. Ha nem veszel szelvényt.
  • kissoliver
    gt5 kijön xbox 360 ra valamikor??
  • Laceee
    De hát bizunk a PD-ben, mert mindenben a tökéletességre törekednek, PSP meg csak egy mellékág volt, hogy felfrissüljenek, meg a pénz sem volt rossz
  • DanielT
    Érdekes, de méginkább ijesztő nyilatkozatok hangzottak el Yamauchi szájából, mégpedig, hogy a PSP és a GT5 karriermódja között sok hasonlóság lesz... Remélem valaki észheztérítette, hogy ezzel a GT esszenciáját vonná ki... ha más nem, a PSP verzió gyalázatos pontozása talán megkongatta a vészharangot nála...
  • JohnnySmith
    A sulikat így is meg kell majd csinálni, abból meg tetemes pénz jön össze így is...
    Anno a GT4P-ból pl pár jogsit (amit engedett) meg 50K-t át is vittem a GT4-be. Jó móka volt úgy is. Első autó amit megvettem GT4-be így egy 1989-es Skyline GT-R (R32) volt használtan (ocsmány lila szinű volt :D)
    De jó sok pénzt hajtottam vele össze.

Imádkozzunk a hasonlóan fasza karrier módhoz mint az eddigi GT szériákban volt (mert PSP-n szörnyű hogy nem tették bele....nem is értem)
  • Ombika
    Hat en azert nem fogom kiporgetni, mivel csak kedvenc kocsijaimat akarom megvenni, de par het es ujbol veszek kormanyt GT5-hoz! :)
  • DanielT
    Szerintem tönkreteszi a karrier módot, hogy már ott van a rengeteg kocsi.
  • JohnnySmith
    Ez nagyonjól hangzik :) (bár a creditnek jobban örültem volna :D )De hol van még GT5.... :D
  • deep
    Átviheted a kocsikat, amiket megvettél a PSP-s verzióból.
  • cloud.strife
    Lassan nekem is meglesz a 100% abba is... :D
  • Ombika
    En masfel hete tettem is es azota is aldom az isten, h ujbol vettem! :)
  • JohnnySmith
    Nem bírtam ki és a héten vettem kínomba egy psp-t hozzá meg egy GT-t.... ez már elvonási tünet?
    Lesz valami közös featura a psp-s GT és a GT5 között vajon?
  • sure
    Zsír, szépen látszik az új fizika, 70 helyett 80-al be lehet venni ugyanazt a kanyart
  • Akey
    GT5P vs GT Academy build

Special Stage Route 5
  • MaSzKa
    jó ötlet

főleg a ős is 3ledes lesz manapság
  • deep
    Vegyél, játssz vele, majd amikor jön a GT5(talán karácsony) akkor eladod.
  • redbull0304
    Én már lassan ott tartok, hogy veszek egy 360-ast és egy Forza 3-at...