Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Csodás, de nekem törés kell, olyan mint a Gird-be... elõbb multiztunk, asszem ezt nevezhetjük autóversenynek, ha hozzérsz akkor törik minden, érzed h nekimész van ütközés fizika, az egyik legjobb amit valaha éreztem autós gémba, minden apró koccanás kihat az irányításra, a kocsit pedig totálkárrá lehet törni egyetlen falnak csapódással... asszem az alant linkelt poénosnak tûnõ videó helytálló... persze a Gird árkádosabb, nade most anyós szimulátornak csúfolt árkédos hiányos GT kell vagy egy vérbeli élvezetes autóverseny? szerintem a kettõt igen hama egybe kéne gyurni mert ez igy siralmes lesz... és az igaz a majdnai Forzára is, egyszerûen nem baszhatják el ezekkel... kell jó fizika, jó belsõ, jó törés és meghibásodás és jó kis vezetési élmény, sebesség és feeling.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Javaslom nézd majd át a licensz engedély listát,nemhogy nem engedik de néhol még az adatokat sem közlik pl LE , forg nyomaték stb mert az összes adat valósan van megadva. VALÓSAN van lemodellezve az autó. Ha egy játékban csak hasonló egy adott autó nah azt szarják le a gyárak.Az utolsó (pl. szponzori)matrica is valós az összes GT ben.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Ombika
De ba...meg ,ha nem tetszik akkor mit bizonygatod,hogy van nala jobb jatek! Akkor huzzal doa es nyomjad,szal erdekes vagy vagy megis etalon a GT5,looolll........ <#banplz><#banplz><#lama>

Kreeder44
Online részhez hozzászolva én is kiakadok amikor tiszteségesen le akarom elõzni de a kanyarbol pl jobban jön ki nekemront kitol a fûre és szevasz... ha egyszer le tudna hagyni rendesen acsarkodás nélkül miért ilyen vérpistike az a szerencsétlen... nem jobb érzés normálisan gyõzni?????

Istencsászár
"gyárak mereven elzárkóztak tõle hogy bele rakják"

Legalábbis a fejlesztõk erre fogják, csak kérdem én a többi 20 játékban miért lehet a kocsit szarrá törni? ott leszarják a gyárak?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
"real driving simulátor nem agyatlan nyomom a gázt"

nézd már meg ebbe mi az éethû mikor neki megy a falnak

játszottál már Live For Speed S2-vel nah az szimulátor

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Amit írtam az globálisan vonatkozik az összes részre anno pont ezzel tûnt ki az elsõ rész mert mindenkinek leesett az álla hogy lehet olyan játékot is csinálni ami tényleg szimulátor vagy legalábbis erõsen közelíti.A törés modell már az elsõ rész megjelenésekor elõtérbe került a gyárak mereven elzárkóztak tõle hogy bele rakják.

Ombika
Ez a te ertelmi szinvonaladnak valo,de nem offolom inkabb tovabb a topicot!!! Barcsak eltunnel a fold felszinerol,de legalabb 100 ember orulne ennek minimum!!!

Ilyet nem tudsz csinálni kisgyerek . Talán veled ellentétben nem offolom szét a topikot ha elmondom neked a GT játékokban több csoport pálya van és bármilyen hihetetlen léteznek valóság hû pályák. Ezt azt jelenti, hogy nem csak külsõleg néz ki hasonlóan, de méret pontos is. Ha figyeltél volna láthatod hogy pont akkor kell féketnyomni vátani mint az életben ez egy amatõr film de létezik a neten profi változat is ahol verseny kocsival mennek ott még szembe tûnõbb a dolog és a hab a tortán hogy a verda is ugyanúgy viselkedik . Persze ez a játék sem hibátlan baromi nehéz lemodellezni a fizikai hatásokat de így is toronymagasan veri az összes hasonló autós játékot. Jelenleg ez a széria az egyetlen, ami real driving simulátor nem agyatlan nyomom a gázt, mint az állat hagy törjön a verda mert, amúgy sem tudok íven bevenni egy kanyart.

JGTC
gyerek jó szarúl megy 😄 de a vége szép volt... 😊

#905 ez meg asztán krvára életszerû mikor penget az alagútban 200-300al benézi a féktávot és gondol eggyet és kikerüli a a falat...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MaSzKa
ezt a játékot ajánlom neked

biztos el volnál vele 😄

MaSzKa
vegyél mérget akkor<#idiota>

MaSzKa
PSP-re de nem akar kijönni a GT4 Portable

beperelem a Sonyt 😄

Istencsászár
Tessék pl Én 😄

Amugy teljesen felesleges ezzel a GTvel most foglalkozni... majd ha 2009 végén amikor talán kijön, na akkor érdemes lesz elemezni a dolgokat, addig ez csak egy béta demo, amiben csomo minden ki van hagyva, és még erõsen fejlesztés alatt áll... csak az a gáz h ezt pénzért árulják...

MaSzKa
dehogyis 😄

Ombika
1 fix teged az eletbe TUTI utal mindenki ........

Ombika
Neked 1 fejbe <#gun> kellene vegre mar....................

pointer4
Ez baj, hogy neked lehet bármit mondani, indokot, bizonyitást, sértést, mint egy autista, meg se hallod, csak szajkózod a hüjeséget.
MaSzKa
gyere beszéljük meg személyesen

amúgy mondhatsz nekem bármit volt ps2-m és GT4-em is

Ombika
Szivodj mar fel orokre baszki,vagy legalabb az sg forumrol!!! <#banplz><#lama><#falbav><#action>

Kandurex
azért valahova felfejlõdött a PS scene, hogy egy félkész játékot, amiért pénzt? kérnek, védjenek...hova lehet még fejlõdni?

...és most kivételesen nem a géprõl beszélek :/, hanem a PS mentalitásról.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MaSzKa
ilyet rfactorral is csinálok<#idiota>

pointer4
Érdekes, hogy egyiknek sem hiányzott a törésmodell 😊
Még valami inkább eztkéne megnézni a sok lehúzós gyökérnek. Van e még ehez hasonló játék ami igy vissza adja a valóságot.

Kazunori Yamauchi fõnök azt nyilatkozta, hogy tárgyalnak az autó gyártókkal, hogy ebbõl a törésmodell dologból mit lehetne kihozni, mivel a gyártók nem nagyon szeretnék látni az alkotásukat összetörve. Hivatalos információ szerint ezért nem volt eddig még törés a GT-kben. De hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid lesz olyan GT amiben szerepeli fog a törés, legalább olyan szinten mint ahogy levan medellezve egy verda.

csabush
Nekem nem fáj jóbarát, én GT2 óta tolom ezt a játékot, soha nem fájt, kb nem érdekel. Jobb lenne ha lenne, de így is kellõen jó játék.
Mellesleg úgy hírlik, hogy lesz törés, a teljes meg kb 1 év múlva jelenik meg, nem tudom mirõl beszélünk. Mellesleg ha nem vagy faszláma, és nem mész neki a falnak 3 méterenként, akkor végülis mind1, hogy van e törés, vagy nincs, bár töréssel nagyobb kihívás lenne, ez tény. Csak az a gond, hogy egy játékot nem a törés tesz játékka, feltéve ha értelmes ember vagy, és nem olyan begyöpösödött agyu hülyegyerek mint te. Törés kell flatoutozzál, vagy burnoutozzál...
Ebbõl a topicból sztem el is húzhatod a beled, mert kb ennyit tudsz szajkózni mint vmi autista, hogy törés-törés...

Nem tudjátok mikortól lehet kapni a driving force gt?
Õsztõl lesz törés, Kazuori Yamauchi szerint, ha valaki Õ csak tudja.
MaSzKa
itt az akkori GT2

MaSzKa
Need For Speed Porsche Unleashed

ne szóld le!

mikor ebbe törtek az autók és a grafika is szebb volt a GT2 nem volt hozzá sehol sebességbe se

MaSzKa
fáj hogy nem törik a kocsi??? 😄

Ombika
<#taps><#taps><#worship>

csabush
Te mérhetetlenül szánalmas vagy, még mindig, mindegyik témában😊 Menjél gridezni, vagy nfsezni, az a neked való, vagy tologasd a matchboxaid. Idiot...

Gridbe a túraautók mozgása tényleg elég száni, érdekes az egész...

HAF Rigel
Maszka sajnos nem értem mire gondolsz , gt5p sem szimulátór , de legalább normálisan lehet vele kanyarodni , amíg a Grid egy Fos . Nem tudom hogyan gondolták ezt fizikai modellezést. A DTM kocsi egyszerûen katasztrófa. Mikor kanyarodik egy ilyen autó farolva minden kanyarba ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

EmThor
jól van 1es helyedre!

MaSzKa
egyik játék ákádabb a másiknál 😄 de legalább az egyikbe törik a verda

MaSzKa

mikor a gt5-be összemegy 2 autó az durva 😄 ilyet pc-n még 10éve nem láttam

JGTC
én azzal nyomom, nem érzem hátrányát... time trialokon viszont lehet h számít

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kreeder44
kontrollerrel lehet labdába rugni vagy úgy felejtõs??? 😊

cloud.strife
Ahogy mondod. Nálam is ez a taktika.. .😊

www.digimomentsvideography.com

nekem semmi bajom az onlie versenykkel! kevés pontra tuningolom magam, hogy a kezdõpozícióm elsõ legyen vagy második.. a pályákat ismerem évek óta gtzek így nem zavar senki a gyõzelemben. ha valaki nagyon jön annak meg külön örülök..
szal sztem a lényeg, hogy okosan tuningolj és akkor elõröl indulsz.. a többi rajtad múlik..
JGTC
errõl a témáról szóltam kicsit lentebb, én is gyûlölöm mikor ez van... egyszerûen szánalmas, elötte is gondoltam h lesznek férgek csak azt nem h ilyen nagy számban

EmThor
ó mindent tudó istencsászár légyszi oktass még ki, igazán szükségem van rá...

cicai
ebben már lehet barangolni?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Istencsászár
Ilyen nagy újdonság az online autókázás?😊 még egy magazinba is leirja az emberke h online sok a láma... komolyan mit vártatok? mindig is ilyen volt egy autós játék a neten, amikor idegenek ellen megy a verseny.

EmThor
13. vagyok online

EmThor
gyûlölöm ami online megy!!

rohadék angol elõzõ menetben daytona-n, melléérek, kilök, õ a host. kezdõdik az új verseny, spanyol sráccal 2.-3. helyen váltottuk egymást, nagyon tisztességesen odafigyeltünk egymásra, utolsó körben legyûrjük angol srácot, erre kilép és vége a meccsnek. hogy a jó kurv@ anyját!!

EmThor
na, megvannak 2 napja az új online event-ek...

750pp time trial, daytona, 49.hely egyenlõre 😄

A Sony jel befigyel<#idiota>

Ha valaki ezt olvassa jöjjön Standard Suzukába700PP!
Hátha...