Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Legalábbis a fejlesztõk erre fogják, csak kérdem én a többi 20 játékban miért lehet a kocsit szarrá törni? ott leszarják a gyárak?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nézd már meg ebbe mi az éethû mikor neki megy a falnak
játszottál már Live For Speed S2-vel nah az szimulátor
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
#905 ez meg asztán krvára életszerû mikor penget az alagútban 200-300al benézi a féktávot és gondol eggyet és kikerüli a a falat...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
biztos el volnál vele 😄
beperelem a Sonyt 😄
Amugy teljesen felesleges ezzel a GTvel most foglalkozni... majd ha 2009 végén amikor talán kijön, na akkor érdemes lesz elemezni a dolgokat, addig ez csak egy béta demo, amiben csomo minden ki van hagyva, és még erõsen fejlesztés alatt áll... csak az a gáz h ezt pénzért árulják...
amúgy mondhatsz nekem bármit volt ps2-m és GT4-em is
...és most kivételesen nem a géprõl beszélek :/, hanem a PS mentalitásról.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mellesleg úgy hírlik, hogy lesz törés, a teljes meg kb 1 év múlva jelenik meg, nem tudom mirõl beszélünk. Mellesleg ha nem vagy faszláma, és nem mész neki a falnak 3 méterenként, akkor végülis mind1, hogy van e törés, vagy nincs, bár töréssel nagyobb kihívás lenne, ez tény. Csak az a gond, hogy egy játékot nem a törés tesz játékka, feltéve ha értelmes ember vagy, és nem olyan begyöpösödött agyu hülyegyerek mint te. Törés kell flatoutozzál, vagy burnoutozzál...
Ebbõl a topicból sztem el is húzhatod a beled, mert kb ennyit tudsz szajkózni mint vmi autista, hogy törés-törés...
ne szóld le!
mikor ebbe törtek az autók és a grafika is szebb volt a GT2 nem volt hozzá sehol sebességbe se
Gridbe a túraautók mozgása tényleg elég száni, érdekes az egész...
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
mikor a gt5-be összemegy 2 autó az durva 😄 ilyet pc-n még 10éve nem láttam
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
szal sztem a lényeg, hogy okosan tuningolj és akkor elõröl indulsz.. a többi rajtad múlik..
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
rohadék angol elõzõ menetben daytona-n, melléérek, kilök, õ a host. kezdõdik az új verseny, spanyol sráccal 2.-3. helyen váltottuk egymást, nagyon tisztességesen odafigyeltünk egymásra, utolsó körben legyûrjük angol srácot, erre kilép és vége a meccsnek. hogy a jó kurv@ anyját!!
Hátha...