4184
-
#1584 LFS viszi a pálmát, legyen szó bármilyen konkurensről fizika terén.
GT5 Prologue-t közvetlenül az LFS mögé helyezném, közel sem olyan természetes mint az LFS, mégis utána a legjobb ami létezik. Teljes játékról nem tudunk nyilatkozni, bár hétvégén valamilyen rendezvényen ki lehetett próbálni a Nürburgringi pályát az ott zajló 24 futam apropóján és szerintem így szemre megállapítható, hogy sokat fejlődött a cucc.
G25-el annyi gond van Spec III-ban, hogy ha kuplungot akarsz használni, akkor minden alkalommal, mikor megkapod az irányítást a verseny elején, meg kell nyomni a háromszöget(vagy valamelyik gombot a kormányon, még nem jöttem rá, hogy melyiket kéne) ahhoz, hogy kuplungot használni lehessen. Egyébként teljesen rendben van, forgási szög állítást nem találtam még meg, de az lehet az én bambaságom. -
#1583 Szerintem a konzolon a legjobb a GT5, nem tudok viszonyítani mert nem ismerem a PC-s szimulátorokat, de ha állítok camber angle-t vagy éppen fékerőt, ezeket mind megérzem az autón... -
kelemenlajos #1582 Üdv, ps3-on filózom, pont a gt5 miatt.
Pc-n szoktam versenyezgetni lfs-el, race2-vel, rfactorral.
Mennyire gáz a fizika? Visszaolvasva eléggé lehúzták páran a játékot.
Kb. annyi elvárásom van hogy az LFS-el legyen összemérhető a fizika, tehát nem olyan, jobb, hanem valami hasonló. Reálisan válaszoljon a visszaváltásokra, érezhető legyen miért első, hátsó vagy 4kerekes egy vas, ne legyen a verdáknak "egyenfizikája".
Olvastam hogy G25-el vannak gondok, ezt a spec III-ban nem javították még?
köszi. -
#1581 Hát nemtom hogy lehetne kikerülni a sok dodgemes faszt, talán teljesben a sérüléssel kiüti magát is, vagy mittomén...
Mindenesetre ez így télleg élvezhetetlen... -
#1580 Én is főleg azt, az mókás:) De már tényleg jöhetne a teljes. -
#1579 En a sok fasz miatt ,mivel a buntetes meg nem megoldott jol ,csak driftet toltam szinte! :) -
#1578 Szerintem teljesen korrekt a cuccos (a teljesbe gondolom sok mindent javítanak), jó átmenetet képvisel az arcade-simulator között. Én GTR2-őzni is szoktam, az is jó, de már a GT5P-vel is ellehet hülyülni.
Más: a 3. rész tényleg elég elkapkodott volt, megvan az is meg a 4 is, a 4 mérföldekkel jobb, sok autó, korrekt fizika, nekem a photomode is bejött, szóval az jól össze lett rakva. -
#1577 Szerintem nalad nem klappol vmi vagy csak bevoltal rugva vagy tepve mikor nyomtad! :) -
#1576 Kicsit eltúloztam a dolgot, aláírom, biztos, hogy egyik legjobb játék lesz a teljes változat, viszont ez a Prologue ez jobb lett volna, ha el se készül, természetesen megértem a hatalmas üzleti fogást mögötte, viszont más egyéb hasznuk nem hiszem, hogy származik belőle. -
#1575 Igen, mindegyik fejlődött, soha nem volt visszalépés, mikor megjelent, mindegyiktől összefostam a bokám, persze most így utólag a 3 azért picit gyengébb volt nekem, ott meglátszott hogy sürgetett az idő, hogy launch cím legyen a ps2-höz... -
#1574 Szerintem mar a GT5P is sokat fejlodott 4-hez kepest, probald csak a driftet, mar van koze a valsoaghoz es meg mennyi lesz mire megjelenik. szerintem buntetni fog es KESZ!!!! -
#1573 16 player-es online, 70-nél több autó, 6 pálya, 60 fps.
Én fizikát, irányítást, grafikai fejlesztést itt nem látok leírva.
Mindegy, kár a szóért. Nem kötelező játszanod vele! -
#1572 Játékmenet? "improvements to the gameplay" Ez mit jelent szerinted ?
Nem akarom darabokra bontani, fejlesztés volt és kész. -
#1571 http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_5_Prologue#Updates
Ez alapján játékmenetbeli változás nem történt.
"The "Spec II" version was released in North America on April 15, 2008 (Blu-ray Disc) and was released on April 17 (PlayStation Store). The Blu-ray Disc version added value with an exclusive GT-TV video feature called "Beyond the Apex".[13]
The latest update entitled "Spec III" added new BGMs, cars, and further improvements to the gameplay. A separate disc was also released (only in Japan) to coincide with this update that included all updates including Spec III.
Gran Turismo 5 Prologue Spec III features 16-player online races, over 70 cars (including tuned cars), 6 tracks, 12 layouts, a 60 frames per second frame rate (during races, replays are displayed at 30 frames per second) and LPCM 7.1ch high definition sound.[14]
Contents
[hide]"
Leülhetsz! -
#1570 Remélem igazad lesz!!!! Csak ahogy az szokott lenni a várakozással időarányosan az elvárások is megnőnek, és 6év alatt volt idejük!
Úgyhogy remélem az nem csak fals infó, hogy 3D is lesz benne... -
#1569 2009 elején érkezett a spec III, a II pedig 2008-ban. -
#1568 "As of Friday, March 28, the free update of “Gran Turismo 5 Prologue” to “Gran Turismo 5 Prologue Spec II” has been started."
Leülhetsz barátom ahova akarsz, de előtte tájékozódj. -
#1567 Ott a pont ! -
#1566 A Prologue hány éve jelent meg?? Megsúgom: 2007 vége (Japánban). Ennyi, leülhetsz.
Szerinted azóta csak a töküket vakargatják? -
#1565 Ha mar igy gondolod, h rakas szar, akkor szerintem neked kar erolkodnod a GT-vel es terj at pc-re !!!! Amugy probaltad mar forzat? :)
Mondjuk pc-n rengeteg jo szim van, lfs,rbr,rFactor!!! -
#1564 Erre a kérdésre komolyan válaszolnom kéne ? -
#1563 Ha így gondolod miértis vetted meg? :D
Én pl imádom a GT-t, mindegyik megvan, és nincs az az isten, hogy valameiket kihagyjam, mánia? Nemtom, de soha nem csalódtam a GT-ben... -
#1562 Úgy gondolod, hogy az alábbiakban felsoroltak egytől egyig orvosolva lesznek a teljes játékban? Magyarul kiadtak egy kalap szart a teljes játék népszerűsítése érdekében? Érdekes marketing fogás. -
#1561 Ennyi! -
#1560 Így van... :D a 4 prologue-al is elvoltam, é nem temettem előre a játékot, nem vontam le messzemenő következtetéseket akkor sem, és most sem... -
#1559 Hát nemtom, nekem a 3 ponthogy nagyon elkapkodott félkésznek tűnt, a 2 után nagy volt a visszalépés, de a 4 az hozta a formát, sok újítás, igaz a racing mod. még mindíg hiányzik a 2 óta...
Talán ezértis húzzák az 5-öt, hogy ne legyen elkapkodva...
Éshogy a 3-ról miért beszélek így? Hány autó van benne? 150? Hány újdonság van a 2-höz képest? Semmi, csak a grafika... -
#1558 Ez egy Prologue, ugye tudod mit jelent?! :) -
#1557 Én ugyanígy jártam, jó áron hozzá tudtam jutni egy ps3-hoz így nyugodt szívvel, legbelül még a kudarc gondolatát is kizárva vágtam neki a tesztelésnek. Szimulátor fanatikus vagyok, ez a mindenem. Rögtön az elején jött némi csalódás, valahogy nem simulnak úgy az élek, mint a videókon, emellett természetesen lélegzetelállító grafikát produkált a játék. Azonban a játék fizikája előtt teljesen értetlenül álltam és állok továbbra is, hogy miként lehet valamit ennyire elrontani. NFS Shift szag járja át az egészet, minden erőltetett és olyan "valami hiányzik".
Multi annyit sem érdemel, hogy szót ejtsünk róla, random összerak emberekkel, egyszerűen nevetséges, nulla az egész, ha az ellenfél levágja a kanyart akkor a játék automatikusan gázelvétellel bünteti, ami már önmagában tönkreteszi az élményt, viszont ami még súlyosabb, hogy a többiek számára arra az időre átlátszóvá válik. Kérdem én, miért kell egy valóságra törekvő gigantikus nevet agyonvágni ilyen arcade játékokra jellemző f.szágokkal? Jobban jártak volna, ha bele se rakják a multi részt. Mesterséges intelligencia úgy rossz ahogy van, csúnya vége lenne, ha ennyire segghülyék lennének az emberek. G25 kormányt kezelte a játék mindenféle beállítás nélkül, viszont az a dolog, hogy a kuplung használatához minden verseny elején az irányítás megszerzése után meg kell nyomni a háromszöget, ez valami elképesztő. Nem kell kifejtenem, hogy milyen akrobata mutatványt igényel a kontrollerért nyúlni, miközben váltani is kéne, de kerülje is ki az ember az előtte haladót. Indulásnál még egy idegesítő dolog van, ami eddig inkább plusz volt mint mínusz, ez pedig a repülő rajt...minden restart után figyelni kell rá, hogy a H-váltó ugyanabban a fokozatban legyen, mint amiben megkapjuk az irányítást. Hosszú távon borzalmasan idegesítő.
Sajnos én úgy látom, hogy kutyából nem lesz szalonna, nálam már az apróhirdetések között van a ps3. -
#1556 Biztos megvan az oka,h meg nem adtak ki!! -
#1555 Sajna én is egyre jobban kezdem így gondolni... Elcseszik az egészet!!!
Tegnap délután volt egy kis szabadidőm szépen sorban az eddig kijött összes résszel játszottam egy kicsit, és rá kellett jönnöm, hogy az eddigi legjobban sikerült szvsz a 3.rész. Ott már érezted, h Ps2-n játszol, és egyáltalán az elvártaknak megfelelő volt a játék!! Szemben a 4. résszel amire szintén évekig kellett várni (szvsz). (A 3.rész 2001-ben jött ki ha jól tudom.)
Ma már 2010 van a PS3 3-4 éve piacon van, már kijött belőle a Slim verzió ami mindig a széria vége felé kerül piacra, de GT5 még sehol!
A buta prologueot már rojtosra játszottam, 100x meguntam már az online hülyeségek miatt...
De mikor lesz már GT5??? Ja és ha kidobják is nagy kegyesen akkor is még várnunk kell mert ide jön utoljára szokás szerint! Mire várunk már 6éve ami könnyedén 7 is lehet??! -
Bujden91 #1554 Pár napja van ps3 mam kb csak a gt5 miatt szereztem be és meg kell mondjam h csalódnom kellet. Xbox os voltam de csak forza 2 öztem rajta , a forza 2 még mindig jobb mint a proluge igaz ez még csak egy 2 éves demo remélem az eredeti jobb lesz.Béna a fizika kicsit nekem árkádosnak tűnik , de a kocsik szépen megvannak csinálva.A Londonos pálya akár egy ps2 es játék texturával nevetséges.
De ettől függetlenül biztos h megveszem a GT5öt. -
#1553 Így van sajnos, fabatkát se ér a multi része.
Remélem a teljes játékban már nem így lesz és oda lép majd be az ember, ahova akar. -
tordi #1552 A 16 fős multi is marhaság, online az emberek 2-5 körös versenyeket játszanak max, 16. helyről nincs is értelme elindulni, hosszú versenyek pedig rendre szétmennének, az indulók 80%-a kiszállna még az elején. -
#1551 Hát jahh, elég tré! És egyre több az ilyen kamikaze. Ezért nem is játszom rajta már annyit. -
#1550 pontosan! és beadod a prológot... sőt, tulajdonképen beadod a prológot és kicserélik neked eredeti full GT5-re, ráadásul a special edition 3 blu-ray-es kiadásra -
#1549 egyébként a véglegesben lesz lehetőség haverokkal versenyezni, vagy csak ilyen véletlen összesorsolás lesz ott is? -
#1548 uu, de felbosszantott ma a játék... online verseny... az egyik butaarcu nekem csattan hátulról szándékosan, kirepülök a homokra, erre még én kapok shortcut büntetést, az meg vígan elhúz... remélem a véglegesben megoldják még ezeket a problémákat, mert sok a köcsög :) -
#1547 Netes vásárlás esetén gondoltam. -
#1546 Érdekelne, hogy hogy képzelted el? Bemész a boltba a Prológgal és adnak 5 ezer Ft kedvezményt?
-
#1545 Jaja, nem szeretem a marketing szagát :)
Másik dologhoz annyit, hogy hozzá tartozik ez is, hogy full koncentráltan vezetsz végig, figyelsz előre/hátra. Szerintem ez adja a sava-borsát.
Ettől függetlenül is jó lenne ha nem csak 16-an lennénk pályán, főleg egy Nordschleife méretű pályán.