Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
szia, köszi a beállíásokat, holnap megírom én is.

ma azzal kísérleteztem elõbb, hogy leveszem a hp-t, és könnyû autóval nagy leszorítással megyek, de nem jött be!

helyette több lóerõ +3 körül inkább több súllyal és kevesebb leszorítóerõvel, így megvolt a 288 max is!

a hátsó nagy egyenes utáni hosszú kanyar a kulcsfontosságú 😊

a kocsit én is leültettem (ride height), spring rate-ben még nem gondoltam ekkorára. max turning angle mehet 45ig, elvileg jobban fordul tõle a kocsi.

abs lehet 0 szerintem de kirpóbálom így is. ja és van egy 6. helyezett magyarunk online daytonán.

persze én se értek hozzá, ezt gyorsan hozzáteszem 😊 gt4.ballor.hu-n van egy kis tuning leírás magyarul.

a váltó nagyon érdekes, fõleg az 5. és 6. ami itt a lényeges ezen a pályán szerintem. én az 5.et 250-260 körül szoktam hagyni, 6. pedig 310 körül, de így is jónak kell lenni!

Csabesz100
Egyenesben max 288, kanyarban min 273

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Írom részletesen a beáálításokat, hogy mi hol van! Elõször is teljesen amatõr vagyok, úgyhogy ha nagyon rossz a beállítás, akkor nem lehurrogni! :-) Ha valaki tud rajta finomítani pozitív irányba vagy úgy gondolja, hogy valami nem jó, akkor szóljon, hogy mi a hiba és javítsuk ki. Jobb lenne az 1. helyen magyar zászlót látni, mindegy, hogy ki is az!

Szóval a beállítások:

Power: 352 -5
Weight: 1377 95%
Tyres: R3/R2
Aerodynamics 5 - 5

Ride Height -15 - -15
Spring rate: 10 - 10
Damper: 5 - 5
TOE: 0.00 - 0.00
Camber Angle: 1.0 - 1.0
Brake Balance: 5 - 5

Max Turning Angle: 40
Traction Control: Off
ABS: 1

Transmission: 1st: 65km/h 3.794
2nd: 107km/h 2.324
3rd: 154km/h 1.624
4th: 196km/h 1.271
5th: 232km/h 1.076
6th: 304km/h 0.876
Final Gear: 3.813

Remélem jók és tudjátok használni! Várom az építõ jellegû kritikákat! :-)

EmThor
na ez az, 286 a plafon pedig 300 körülre fel kéne hozni.

ugyanezt a pályát próbáltam nissan gtr 07-el, de az 680 pontos asszem, néhány 10 kilóval le kellett butítani 😄

JGTC
köszi, írok neki... megvitatjuk a versenyt 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Nexxuss
ejj na ma toltam kicsit S event-ben. Na az már döfi! Írgalmatlanul hangulatos ott már a cucc. Sebesség érzet is frankó, a büntetések is jók. Szóval ZSÍR!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

A lapomon van a srác. Keresd ott.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

JGTC
Vki nyomja innen redwings néven? 😊

F2007-et most vettem meg, sztem sokkal jobb vezetni mint az eddigi formula autókat.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csabesz100
Köszi! Most én is melóban vagyok, de mikor hazamegyek megnézem és elküldöm a beállítáûsokat! Én is 286 körül megyek az egyenesekben, a kanyarokban meg olyab 274-275 körülig lassulok le!

EmThor
nagy grat, én csak 84. lettem <#eljen>

kontrollerrel, automata váltóval, abs, traction control meg ilyen hülyeségek kikapcsolva, szimuláció alapból professional ugye.

na most, melóba vagyok, részleteket csak holnap tudok mondani 😊

egy kis kitérõ erejéig: sokáig úgy tekntettem a nascar versenyekre, melyek többsége ilyen döntött oválpályán van, hogy nem olyan nagy kunszt. hát nem a fenét nem 😄 nagyon profi ez a gt5.

játékmenettel kapcsolatban, 2.-3. kör lehet igazán éles ugye, mert ekkora gyorsul fel a kocsi igazán, ha hibázol alapból 2 kört buksz be,ha nem hármat halmozott bünti miatt. falnakütközés passz, gondolkoztam, hogy hogy figyelhet a progi: adott falszakasz, adott sebesség, puff, bünti?! passz.

lényeg: kerekek, r2\r3, +3 lóerõ, +5 leszorító, innen a súly kiszámíható. a kocsi magasságát levettem elöl hátul 10 mm-t, gondolkoztam h leszorítóerõ miatt hátul feljebb hagyom. Hm, rugózás 5 körül volt elöl hátul, damper = legnéscsillapító 7-7 körül, nem is nagyon pattogtam. toe in elöl talán +valamennyi, holnapra pontosan megnézem. fékerõt elöl egy kicsit megnöveltem.

váltómóka: úgy érzem ez lesz a kulcs. plafon a célegyenesben, meg a hátsó nagy egyenesben 286 volt, kanyarsebesség nem mehet 270 alá, szakaszos kormányzás, fullgázzal, ezzel javítottam fél másodpercet a vége fele.

Csabesz100
Megvan! Ki is próbáltam! 63. hely a PP600 Daytona Sppedway Time Trial/Pro-n! 2. legjobb magyar vagyok.
Milyen beállításokkal mész? Megoszthatnád, hátha javulnék még! Én is leírom az enyémet!<#vigyor3><#vigyor3>

EmThor
gt concept, 70.000 credit, nissan 350, daytona online 660pp, ezzel tartják az elsõ 100-ban az idõt

Csabesz100
Emthor: megvan a kocsi! Csak vissza kellett olvasni pár hozzászólást! <#falbav>

Csabesz100
1 verseny hiányzik, hogy minden arany legyen. De ezzel az egy versennyel nem boldogulok. Harmadik helytõl jobbra nem megy! Nagy BMW fan vagyok, de most szidom õket, mint a bokrot. A verseny az A-3-as! Adjatok már valami tanácsot, hogy hogy lehet megnyerni, mert félek, hogy a Ps nem éli meg a reggelt?! :-)

Emthor: Hogy lehet ilyen vasat szerezni? Ez melyik a dealer-nél?

EmThor
házem elõtt lehetne egy ilyen 😄

EmThor
vársz egy kicsit ebben az online ranking-os ablakban, akkor kiírja, gt concept autóknál van a 350-es nissan, 70.000 credit, csak okosan kell beállítani.

ja és ez nem arcade time trial, hanem online!! kanyarodás a titka mindennek, istenem, jöjjön már ki a driving force gt kormányom!!

na holnap bepróbálok én is erre. milyen kocsival mentél?

EmThor
600pp online, pro, time trial, daytona

84. 😊

EmThor
thx, megnézem még 1szer

Szerintem a naptár ok.1. hónap=január,...4. hónap=április, az aktuális nap alá van húzva, ma a 25.-e.
Pedig az az,ha a garázsodban a kis képen látod akkor-Gran Turismo 350Z RS,viszont amikor rákattintasz a cserére, akkor ez jelenik meg:
Are you sure you want to change your car to Amuse/Opera Performance Gran Turismo 350Z RS?
EmThor
kösz, de ott vmi 70.000 kredites volt és az nem az, gyanítom egy bónuszautóról van szó csak nem tudom miért jár ajándékba

Az autómárkák legvégén vannak a tuningoltak, pl.: Concept by GT és stb. ott lesz valamelyikben.

EmThor
PP600-as onlien event, daytona, körpálya, vmi amuse zs 350 vagy milyen autóval tartják a rekordot, de nem találom hol lehet megvenni?!

Sziasztok! Kis kérdésem lenne a nagyobb tudásúakhoz. Megvettem az amerikai storeból a GT5p-t. Gyönyörûen mûködik, csak a MyPage naptára mindig 2008. április 4-et mutat... Hol lehet beállítani? Help, please!
EmThor
gt5 fejlesztõi interjú, 1. rész, ha jól értem szeretnének idõjárást a fullba, lehet csak 2010-re lesz kész ééééés õszre lesz törés úgy néz ki!

EmThor
ebben a zipben van egy pdf autós magazin vagy mi, 37. oldaltól driving forve gt teszt, persze nem egy naprakész, de akit érdekel olvasgassa...

megcsináltam gt-ben 2 jogsit + kezdõ versenysorozatból elsõt és vmi 0.8% O_O

na ilyet szeretnék a fullban. addig meg S-9-en farm a 250.000-es amuse-ra, 600pp-s online time trialhoz 😉

EmThor
tegnap megvettem GT4-et, hibátlan 😊

mm-ben voltam láttam 35ért driving force pro-t, edigitalnál 24.600, fával. rohadt driving force gt sose jön ki eu-ban? és ki fogja árulni? tömve vannak a polcok így is, auchanban driving force ex van, lol

pointer4
Biztos hogy megvan az oka, hogy miért nem került bele a setup részbe a képe, de azért az bíztató jel, hogy mindent kezel rajta, H váltó, kuplung,select/start, minden. Valszeg a véglegesbe már ott fog vigyorogni a képe.
HAF Rigel
Figyi a 20 ezres egyszerû logitech kormányt is külön menüpontban tudod állitani , addig a legdrágábbat meg nem . Ez nekem egy oltári csalódás volt a programtól , nem azt mondom hogy nem lehet használni. AZ F1 es progiban is külön benne van a g25 támogatás szóval nem lehetetlen dolog . Talán arra gondolok a DF GT kormányt akarják ezzel támogatni , de én pont azért vettem G25 hogy 1 kormányom legyen ps3 és pchez is .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

pointer4
Azért azt nem mondhatni hogy nem támogatja, minden megy rajta szépen, csak állítani nem tudsz.... bár sztem nincs is mit.
HAF Rigel
Nézegetem ez a kormányt de van egy G25 így valószínû nem nagyon veszek pazarlás lenne . Viszont az zavar , hogy a prologban nincs g25 támogatás .
F1 ben pl van külön g25 menü , itt miért nem tudták megcsinálni nem értem. Esetleg egy jó angolos nem tudna összedobni egy levelet a készitõknek hogy miért nincs és és esetleg a fullba be kerül ?

EmThor
EmThor
bevillanás és egyéb hibák -> mások is írták a neten, ez van, fullban kijavítják.

lesz madridi városi pálya, hivatalos spanyol pálya licensze valszínû drága lett volna...

EmThor
köszönöm Nektek, délbe kelek, megnézem <#eljen>

most olvasom van online time trial, azt is csekkolom 😊

kicsit fura ez a p. point rendszer, de szokható. végül is 5letes volt az interaktív manual, de nyomtatva se lett volna rossz :\

Igen, ahogy lentebb van, S-9.
5 kör, olyan 50 mp-es átlaggal. Kiszámolható, hogy kicsit több, mint 4 perc alatt meg is van a 32.500. Óránként lehet zúzni elég sokat, persze nagyon uncsi a dolog a pálya vonalvezetésébõl adódóan.

HAF Rigel
A eventben is van egy olyan ahol daytonában kell menni 5 kört és 20000 credit , aztén S eventnél úgyanez csak 32000ért , ott a 9 event ha jol emlékszem .

EmThor
online-on kívül melyik versenyen farmoltok pénzt? én B-5-ön szoktam nissan gtr 07-el

fsgh
Én jelenleg ott tartok hogy kormánnyal még nem megy de kontrolerrel meg már nem megy a GT5P....😄 Mármint nem tudok jó idõket elérni

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

JGTC
Integra a legjobb autó a többiek megõrítésére! Daytona Speedway-en nyertem vele 600as kategóriában!!! <#nezze><#nevetes1><#taps><#vigyor>

EmThor
f430 megvan, s kategória jön

Rengeteget tolom a játékot, de még egyszer sem láttam ilyen felvillanást!
JohnnySmith
Gyüjtsééé inkább pízt az F430ra pázze, ne a buggokat figyeld 😄DDDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

EmThor
én még kontrollerrel tolom...

pointer4
Lehet a kormány fícsöre, mer én még ilyet nem láttam.
De még ne ilyedj meg, lehet nekem nem tûnt fel.
Megvárjuk mások véleményét.
EmThor
suzuka-i pályán, 1 körön belül többször is néha fehéren felvillan belsõ nézetbe a kép, mintha grafikai hiba lenne, ez másnál is elõfordult már?

thx

pointer4
Világít a logo ? Lol 😄 nem zavaró sötétbe?
Hmmm, mire lehetne ezt hasznosítani..... Bizti lesznek 5letek....
EmThor
így van, világít középen a cucc :]

pointer4
Hát novemberben vettem meg a ps3-at, és januárig amíg nem jött meg a gt5pr addig a g4et csak 17% ig toltam a sok meló mellett 😄
Ezek szerint nem vagy GT4-es. Az elég régen került fel a lapomra. Tessék csatlakozni hozzánk és versenyezni!
Lehet, hogy lesz GT5P köridõs bajnokság is. De még nincs eldöntve.