4184
-
#1504 vicc -
#1503 http://gamepod.hu/hir/gran_turismo_5_valoszinuleg_osszel.html -
#1502 Elkeszult igen ezt mondta, de o meg nem elegedett meg vele ezt is hozzatette! AMEN!! -
Leky #1501 Gran Turismo 5 - Őszig pihen
El lehet pakolni a kormányokat, egy ideig még tuti nem érkezik a GT 5.
Érdekesen alakulnak a Gran Turismo 5 körüli események. A játék elméletben már tavaly ősszel elkészült, a fejlesztők szerint simán kijöhetett volna karácsonyra. Aztán jött a hír, hogy a Gran Turismo 5 bizonytalan időre elhalasztva.
Pedig még a márciusi megjelenéssel is kibékültek volna szerintem a fanok, de ez sem valósulhat meg. Kérdés, hogy miért. A legújabb infók szerint ugyanis a Gran Turismo 5 2010 ősz előtt nem jön ki, és akkor is csak japánban. Hogy mi mikor játszhatunk vele, nem tudja senki, még a Sony sem. Hüpp.
Forrás: Gamestar -
#1500 Nem azzal van a baj, hanem, hogy egy idő után állati idegesítő csikorgást sikerült kiválasztaniuk a 4-ben :) -
#1499 Youtube-on nézegess pár pl. Top Gear videót, úgy csikorognak a gumik mint az állat.... :D -
#1498 Igen, a GT5 Prológban is javították már. -
#1497 A valóságban milyen hangja van szerinted a guminak?:D -
#1496 hello gt fanok!
eddig az 1-4ig minden egyes GT ott pihen a polcon.
PS2-t Gran Turismo miatt vettem és PS3at is ezért fogok,
DE...
Van rá esély,hogy azt a borzalmas kerékcsikorgást végre kiszedjék a játékból?
Nagyon magasra helyezték a mércét.Ferrari,Lambo,Bugatti,Mclaren.
Remélem jól olvastam,hogy a hangokat még tökéletesítik.üdv -
#1495 Nem egy bonyolult mondat, de szerintem nem sikerült helyesen értelmezned. -
#1494 "Ez az oka annak is pl hogy nem láthatunk az olyan játékokban valódi autó modelleket mint a Burnout vagy a GTA4."
Ez még viccnek is rossz.Egyik sem valódi:D -
ballor #1493 Kazunori Yamauchi interjú -
ballor #1492 GT5 -
#1491 Gran Turismo 5 - újabb és újabb hírek!
Éjszakai verseny, változó időjárás és IndyCar autók. *UPDATE*
Sok minden apróság kiderült már a GT5-ről - csak az nem, mikor kaphatjuk kézhez. Jólértesült források persze mindig csepegtetnek egy kis hírmorzsát...
A GTPlanet.net oldalon megjelent cikk szerint az egyik olvasójuk vásárolt egy Official PlayStation Magazine-t, melynek a februári számában egy 10 oldalas cikk található a kedvencünkről. (És egy GT5 poszter!)
A mellékelt képek alapján állítólag azt jelentik be az újság hasábjain, hogy megtalálhatók lesznek a játékban az IndyCar (IRL) sorozat autói is (a Nascar és a WRC mellett tehát újabb sorozat kerül bele a csomagba), valamint változó időjárási körülmények között és éjszaka is versenyezhetünk, ráadásul az összes pályán!
De nézzük, mit is kaptunk eddig:
- sérülni fog minden autó, a versenyautók nagyobb mértékben
- több mint 1000 kocsi lesz benne, mindegyik lemodellezett belsővel
- 16 játékos online futamokon hajszolhatjuk egymást barátainkkal (ez már a GT5P-ben is volt)
- az IndyCar versenyautói és versenypályái is elérhetőek lesznek
- fejkövető technika használata (PlayStation Eye kell hozzá)
- HD minőségű videók közvetlen feltöltése Youtube-ra
- éjszakai verseny az összes pályán
- 170-nel törni fog a fülke is, a többi csak külső sérüléseket szenvedhet majd
- az éjszaka-nappal ciklusok a valóságnak megfelelően változnak a versenypályákon, miközben versenyzünk
- a törés nem csak vizuális lesz, hanem az autó fizikáját is érinti
-
#1490 Nem is banom, de tokeletes legyen! -
#1489 Illene! -
#1488 Hát igen, nézem USA, AU/NZ megjelenést is 2010 Q3-ra jósolják több helyen. Hátha csurgatnak addig is még valami demót... -
#1487 Márciusban Japánban jelenik meg, szerintem nekünk még legalább 2-3 hónapot kell várni. -
#1486 Pálinkás jó reggelt mindenkinek, viszonylag friss PS3 tulajdonos vagyok (október eleje óta), nemrég "vittem ki" a GT5 Prologue-ot, és természetesen alig várom a GT5 megjelenését (remélem, tényleg kijön márciusban, és meglephetem magam vele születésnapomra :D), mindenesetre topiknak +fav, nem tudom, mennyire aktív vagy nem aktív (a normál PC-s SG-sekhez képest nem sok ez a kb. 1500 hsz, persze a topik tárgya még meg se jelent, meg itt talán nem is lesznek "honnantöccsemle és hogykrekkejjemmeg" vérpistikék).
GT Academy Time Trial demo ígéretesnek tűnik, oké, nincsenek guminyomok, de az irányítás kifinomultabb (=nehezebb) lett. Kontrollerrel szinte lehetetlen normálisan menni, kormánnyal (Driving Force EX) már élvezhető, de ahogy elnéztem a Top20-at, az összes időt 900 fokban elforgatható kormánnyal csinálták. -
#1485 Ha mindent megcsinálsz legalább bronzra, akkor veheted meg. -
#1484 sziasztok!ha az összes event-et aranyra megcsinálom a gt5-ben ,akkor megkapom az f1 ferrarit?vagy csak pénzért lehet megvenni.köszi a választ -
milanking100 #1483 THX -
#1482 Igen. -
milanking100 #1481 Hello
A GRAN TURISMO 5 PROLOGUE-ben lehett ketten bontott képernyőn nyomatni ugye?Előre is köszönöm. -
#1480 Ez olyan mint amikor pécén lebutítom az rfactort és leszedem a speckó effekteket, utána nincs szikra, nincs füst és nincs guminyom... gagyi -
#1479 Ez egy olyan dolog, mint a Forzában a belső nézetes váltás animáció. Megvagy nélküle, de igenis fontos tud lenni, hinyzik ha nincs. Evvan :S -
#1478 Hát megint egy olyan rohadt fontos dolog amit remélni érdemdes :DD Szerintem nem lesz benne. -
#1477 Sajnos jól. Egyik részben sem volt eddig. Remélem a véglegesbe valahogy azért beleteszik. -
Leky #1476 Örülhettek Ps3 talajok.
A Gamestaron találtam:
"Ha minden a tervek szerint alakul, holnap a Playstation Networkön elérhetővé válik a Gran Turismo 5 játszható demója.
Ami az Xbox360 tulajoknak a Forza 3, az a PS3 szerelmeseinek a Gran Turismo 5. Ám míg az előbbi már egy ideje köztünk van, addig a Polyphony Digital gyönyörűségén még az utolsó simításokat végzik, hiszen a legkorábbi japán megjelenés is csak valamikor márciusra várható.
Szerencsére, hogy kipróbáljuk a GT5-öt nem kell az olvadásig várni, mert holnap a Playstation Network rendszerében elérhetővé válik a Gran Turismo 5 játszható demója. A mindössze egy aszfaltcsíkot, névszerint az Indianapolis Speedway-t és két féle Nissan 350z autót kínáló demóban csak az idővel szállhatunk majd versenyre."
Gameplay
Jól látom, hogy nincs guminyom amikor csúszik az autó? Pl.: 3:22-nél. -
lacokpatok #1475 Valaki probált már a high speed ringen időmerőt menni??? Online a legjobb időket úgy csinálják hogy az utolsó nagy vissza fordító kanyarban a fal mellett mennek!!! Próbákoztam az imént de nekem adja a büntit. Amúgy ennek van értelme hogy "csalással" mennek legjobb időket??? -
Akey #1474 GT Academy linkje. Szép karácsony lesz. ;) -
#1473 Milyen új ingém videó? Hol? Mikor? Kivel? Hányszor?
-
#1472 Amúgy azt csodálom h itt (ebben a topikban) ekkora csend van... :) A youtube már tele van egy rakat új ingame videóval. -
#1471 (december 17)gran turismo 5 demo. -
Canga81 #1470 Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy játszik-e valaki online a játékkal. Még az S versenysorozatot nem teljesítettem, de mondjuk ehhez nincs semmi köze :)
Mit hogy kell, hova csatlakozni, hogyan, stb. Szívesen versenyeznék elő emberkékkel, mókásabb mint a géppel. -
Akey #1469 Az cirka 1600 év. Nincs nekem annyi időm játékokra. Van életem is. :D Viszont egy hosszabb karrier mód érdekelne. -
#1468 Attól függ. 1 percig szeretsz autózni, vagy tizennégymillió óráig.
6 pálya, 76 autó.
-
Akey #1467 Mennyi a Prologue játékideje? Megéri beszerezni, vagy már ki lehet bírni a nyárelőig valahogy? -
#1466 Nem Proloug hanem Prömölőgiéó. Lehet állítani miután teljesítetted a C,B,A kategória összes versenyét éremre. -
Bandy #1465 A prolougba lehet állítani a kocsi beállításain? futómű, motor stb? vagy csak annyit amit a verseny előtt feldob, hogy pl menetstabilizátor ki meg ilyen alap szarokat.