Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma azzal kísérleteztem elõbb, hogy leveszem a hp-t, és könnyû autóval nagy leszorítással megyek, de nem jött be!
helyette több lóerõ +3 körül inkább több súllyal és kevesebb leszorítóerõvel, így megvolt a 288 max is!
a hátsó nagy egyenes utáni hosszú kanyar a kulcsfontosságú 😊
a kocsit én is leültettem (ride height), spring rate-ben még nem gondoltam ekkorára. max turning angle mehet 45ig, elvileg jobban fordul tõle a kocsi.
abs lehet 0 szerintem de kirpóbálom így is. ja és van egy 6. helyezett magyarunk online daytonán.
persze én se értek hozzá, ezt gyorsan hozzáteszem 😊 gt4.ballor.hu-n van egy kis tuning leírás magyarul.
a váltó nagyon érdekes, fõleg az 5. és 6. ami itt a lényeges ezen a pályán szerintem. én az 5.et 250-260 körül szoktam hagyni, 6. pedig 310 körül, de így is jónak kell lenni!
Szóval a beállítások:
Power: 352 -5
Weight: 1377 95%
Tyres: R3/R2
Aerodynamics 5 - 5
Ride Height -15 - -15
Spring rate: 10 - 10
Damper: 5 - 5
TOE: 0.00 - 0.00
Camber Angle: 1.0 - 1.0
Brake Balance: 5 - 5
Max Turning Angle: 40
Traction Control: Off
ABS: 1
Transmission: 1st: 65km/h 3.794
2nd: 107km/h 2.324
3rd: 154km/h 1.624
4th: 196km/h 1.271
5th: 232km/h 1.076
6th: 304km/h 0.876
Final Gear: 3.813
Remélem jók és tudjátok használni! Várom az építõ jellegû kritikákat! :-)
PS3 ID: Csabesz82
ugyanezt a pályát próbáltam nissan gtr 07-el, de az 680 pontos asszem, néhány 10 kilóval le kellett butítani 😄
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
F2007-et most vettem meg, sztem sokkal jobb vezetni mint az eddigi formula autókat.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
kontrollerrel, automata váltóval, abs, traction control meg ilyen hülyeségek kikapcsolva, szimuláció alapból professional ugye.
na most, melóba vagyok, részleteket csak holnap tudok mondani 😊
egy kis kitérõ erejéig: sokáig úgy tekntettem a nascar versenyekre, melyek többsége ilyen döntött oválpályán van, hogy nem olyan nagy kunszt. hát nem a fenét nem 😄 nagyon profi ez a gt5.
játékmenettel kapcsolatban, 2.-3. kör lehet igazán éles ugye, mert ekkora gyorsul fel a kocsi igazán, ha hibázol alapból 2 kört buksz be,ha nem hármat halmozott bünti miatt. falnakütközés passz, gondolkoztam, hogy hogy figyelhet a progi: adott falszakasz, adott sebesség, puff, bünti?! passz.
lényeg: kerekek, r2\r3, +3 lóerõ, +5 leszorító, innen a súly kiszámíható. a kocsi magasságát levettem elöl hátul 10 mm-t, gondolkoztam h leszorítóerõ miatt hátul feljebb hagyom. Hm, rugózás 5 körül volt elöl hátul, damper = legnéscsillapító 7-7 körül, nem is nagyon pattogtam. toe in elöl talán +valamennyi, holnapra pontosan megnézem. fékerõt elöl egy kicsit megnöveltem.
váltómóka: úgy érzem ez lesz a kulcs. plafon a célegyenesben, meg a hátsó nagy egyenesben 286 volt, kanyarsebesség nem mehet 270 alá, szakaszos kormányzás, fullgázzal, ezzel javítottam fél másodpercet a vége fele.
Milyen beállításokkal mész? Megoszthatnád, hátha javulnék még! Én is leírom az enyémet!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Emthor: Hogy lehet ilyen vasat szerezni? Ez melyik a dealer-nél?
ja és ez nem arcade time trial, hanem online!! kanyarodás a titka mindennek, istenem, jöjjön már ki a driving force gt kormányom!!
Are you sure you want to change your car to Amuse/Opera Performance Gran Turismo 350Z RS?
megcsináltam gt-ben 2 jogsit + kezdõ versenysorozatból elsõt és vmi 0.8% O_O
na ilyet szeretnék a fullban. addig meg S-9-en farm a 250.000-es amuse-ra, 600pp-s online time trialhoz 😉
mm-ben voltam láttam 35ért driving force pro-t, edigitalnál 24.600, fával. rohadt driving force gt sose jön ki eu-ban? és ki fogja árulni? tömve vannak a polcok így is, auchanban driving force ex van, lol
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
F1 ben pl van külön g25 menü , itt miért nem tudták megcsinálni nem értem. Esetleg egy jó angolos nem tudna összedobni egy levelet a készitõknek hogy miért nincs és és esetleg a fullba be kerül ?
lesz madridi városi pálya, hivatalos spanyol pálya licensze valszínû drága lett volna...
most olvasom van online time trial, azt is csekkolom 😊
kicsit fura ez a p. point rendszer, de szokható. végül is 5letes volt az interaktív manual, de nyomtatva se lett volna rossz :\
5 kör, olyan 50 mp-es átlaggal. Kiszámolható, hogy kicsit több, mint 4 perc alatt meg is van a 32.500. Óránként lehet zúzni elég sokat, persze nagyon uncsi a dolog a pálya vonalvezetésébõl adódóan.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
De még ne ilyedj meg, lehet nekem nem tûnt fel.
Megvárjuk mások véleményét.
thx
Hmmm, mire lehetne ezt hasznosítani..... Bizti lesznek 5letek....
Lehet, hogy lesz GT5P köridõs bajnokság is. De még nincs eldöntve.