Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GT versenyeken GT mode-ban röhej, hogy össze vissza levághatom a kanyarokat, akárhányszor fûre mehetek, semmi szankció... nagy nulla így a sikerélmény, mert a hülyegyerek is megnyeri a versenyeket, ha megveszi a legerõssebb járgányt a kategóriában, így meg hogy még vágni is enged... meg még gyenge is az AI... hát nah...
ellenben van ami megizzaszt, a merci esõs vezetõi tréningje elég izzasztó száraz gumikon. 😄 pláne, hogy tényleg alig látni ki a cockpit-bõl.
level 18 playstation gamer.
én is nekifeküdnék, de tropára van most a lábam... persze nem minta a legjobb 30-ba kerülnék, de kíváncsi lennék elsõ körben hova lennék jó. 😊
Azért elkezdtem állítgatni amit tudok fél óra gyakorlás után már 1:13.5-re levittem. 😊
www.digimomentsvideography.com
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Viszont a beállítások engedése miatt nem vagyok boldog.
Nekem annyi idõm nincs hogy napokat szöszöljek a beállításokkal, így sanszos hogy hagyom a csába az egészet..... :/
Miért nem lehetett egy fix kocsival, fix beállításokkal elidítani egy versenyt?
Majd egy pár kontroller vs kormány idõeredményt berakhatnál 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Frostbite 2
szóval az vegye meg ezt: link
minõségi cucc, pár mozdulat, és annyival jobb lesz a gamepad, hogy el sem tudom mondani. minden tekintetben sokkal kényelmesebb, biztosabb fogás, irányítás. hibátlan termék, minden PS3 tulajnak maximálisan ajánlom.
(OFF: LFS demóban én csak ufónak neveztem/nevezem a billentyûzettel/egérrel XFG-vel alsó 1:33-akat autózókat Blackwoodon, én különbözõ kormányokkal évek alatt, egyik patchben sem tudtam 1:34 alá menni... ON.)
Éveket játszottam autós meg repülõs játékokkal PC-n billentyûzetrõl, sosem a sajátomon (na jó, a C64-emhez volt joystickem): egyetemi gépteremben záróra után, barátnõ gépén stb., de mikor 2004-ben megvettem az elsõ saját PC-met, elsõ dolgom volt egy belépõ szintû joysticket és kormányt venni (Saitek Cyborg Evo, meg valami alap rumble "feedbackes" Logitech kormány), egész egyszerûen az élmény miatt, szerintem a leggagyibb kormány is nagyjából tízszeres élvezeti faktort jelent.
A PS3 gyári kontrollere amúgy egy nagyon decens beviteli eszköz, szerintem sokan nem is tudják, hogy némelyik gomb is 8 bites felbontással (256-os skálán) nyomásérzékeny is.
Isten nem bottal, hanem VMware.
akkor helyesbítek, teljes értékû GT-eddig konzolonként kettõ jött ki. Biztosra veszem, hogy nem hagyják még ki ezt a sanszot a PS3 ból, mivel a köv gen messze és ott úgyis a grafika fog ütni egy újabb GT terén, ezért itt simán belerakhatnak mindent, amit bele lehet nem kell tartalékolniuk a PS4 re!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nekem nincs viszonyítási alapom, ez az elsõ saját Gran Turismóm (még valamikor az elõzõ évezred végén PS1-en GT1-et próbáltam), számomra jó kihívás a játék, elég rapszodikusan "kap el", van, hogy hónapokat kihagyok, benne van még párszáz óra játék a "kijátszásig", a Seasonal Events meg remek és változatos pénzszerzési lehetõség, gyûlölném, ha farmolni kellene...vannak a neten videók ezekrõl a kontrollert gumival kiakasztós pénzbegyûjtõ módszerekrõl, hát ez pont a játék élvezetét veszi el.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ez pont jó, mert a 40 TT-n ismét esélytelen lennék, nincs meg a járgány amivel tolják a jobbnál jobb köröket. mondjuk asszem itt össze vissza vágnak sikánokat meg minden, amit csak a rendszer enged, kicsit gáz így vezetni, remélem a GT6-ra valamilyen "idõérvénytelenítõ bójákat" vagy valamiket (iracingben lemész a fûre már cseszheted, ott jól be van lõve
) kibasznak az útra, mert így közel nevetséges az egész TT.
szóval most elleszek a GT5-el egy jó ideig, nem is értem, ez hogy nem jutott eszembe... 😊
Ellenben a Special-ok meg halálra szivatnak. :/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És nem, nem a legerõsebb járgányt választottam az arcade menüpontos, lentebb felvázolt SPA futam alkalmával, közel sem a legerõsebbet, aztán mégis totál könnyû volt.
A-Spec alatt, már jobban meg lehet izzadni, viszont a versenykörülmények (hossz, idõjárás, ellenfelek száma etc) adott, nem variálható. Persze szórakozásnak jó, de ennél sokkal több kell GT6-ra, vagy esetleg tényleg kiadják azt a kreálj saját futamot kiegészítõt. Isteni döntés lenne, ha már elbaszták a játékot azzal, hogy alapból nem volt benne egy ilyen lehetõség.
jogsi, jó hogy említed... van olyan, aki magától (se netes segítség, se másnak a ghostja alapján) megtudta csinálni aranyra mindet?
http://9gag.com/gag/5135249
esetleg még indulhatsz gyengébb autóval, a lehetõség adott.
Én a kezdetek óta GT-zem, nekem soha nem jelentett különösebben nagy problémát. Kihívásra ottvannak a jogsik, miegymások (bár GT5-ben azokis egyszerûbbek sokkal)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ezek miatt egyre jobban várom a pCARS-t, pedig tetszik a GT5 a hibái ellenére is, de egyszerûen élvezhetetlen.
Remélem hamarosan kijön az a versenyszerkesztõ amirõl beszéltek, a GT-Planeten, aztán ott jobban meg tudom izzasztani magam, akár egy saját magam által belõtt másfél órás versenyen is.
viszont ez a GT6-ra rohadt kevés lesz, nagyon sok területen kell fejlõdnie a "játéknak"...
Attól most megkérnék mindenkit, hogy tekintsünk el, hogy nyomjam online meg ilyesmi. Nem arról van most szó.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
szerintem ma felnézek, én random cruise szerverekre szoktam menni, esetleg rendõrösre - kmh limittel, de ritka a jó szerver ilyen téren...
http://9gag.com/gag/5135249