4184
-
#4024 engem is érdekel a dolog, azért kérdeztem :) -
#4023 Na.Hogyan kell pénzt csalni?Nekem kéne:) -
#4022 Már már csak nagy ritkán kapcsolom be a GT5 öt. akkor is a 2J és 2D-t hajhászom, muszáj egy kis csalással előre betáraznom a kasszát hogy-ha netán bedobja..(már minden meg van csak azok nincsenek) Kár hogy csak most jöttem rá erre a trükkre. :) -
#4021 20 milliót két perc alatt? :) -
#4020 Új patch vajon csak egyszeri alkalommal törli a "hackelt" aútókat vagy véglegesen ha irreális értéket érzékel a rendszer? Mert ha egyszeri kicsit hasztalan mivel 1 percbe se telik vissza csinálni. Viszont örömmel látom hogy 20 milliót még mindig lehet 2 perc alatt csinálni. -
vegytek #4019 vagy elhasználta... -
Chunky #4018 Igen, van írva, hogy Academy Edition.
Azt írja, hogy nincs mit letölteni, menjek a hivatalos oldalra.
Amikor megvettem használtan, akkor nem volt benne papír kóddal, és a tokon sincs semmi. Azt gyanítom, hogy az eredti tulaj nem rakta vissza. :( -
#4017 Főmenüben jobb szélső ikonra kattintva mi a helyzet?
link -
#4016 Tutti biztos, hogy ez van meg neked?
Gran Turismo 5: Academy Edition -
Chunky #4015 Szia!
A tokban nem volt papír, a tokon nincs semmi kód. :(
Ha menüből megyek rá, akkor vásárlásnál írja, hogy meg kell vennem a store-ban. De a store-ban csak pénzért engedné. -
#4014 Szia!
Keress kódokat a tokban egy papíron vagy a kiskönyv hátuljában.Ha vannak és nem működnek akkor a gyerek ellőtte őket.Ha nincsenek kódok akkor töltsd le a packot a menüből és menni fog. -
#4013 Nincsen rajta a tartalom ami rá van írva?
-
Chunky #4012 Sziasztok!
Vettem egy használt GT5 AE-t, de nem engedi a car pack-os autók használatát, mert kiírja, hogy le kell töltenem.
Jól sejtem, hogy ha az eredeti tulaj leszedte, akkor már nem lehet?
Mondjuk én azt hittem, hogy alapból rajta vannak a lemezen.
Előre is köszi a válaszokat! -
#4011 Szerintem senki sem bánná ha végre megmutatnák, h tényleg össze tudnak dobni valami tisztességes munkát pár év alatt is, mert eddig tétű lassan dobálták ki az eddig részeket. (jó tudom vannak más szempontok is) -
unrealnoise #4010 miért ne? a GT5 valszeg az "elbaszott" koncepció, a félkész és csak úgy ahogy befoltozgatott grafikus motor (eső nincs mindenhol, ahol lehetne ugye...) és hát a PS3-as nehézkes celles felépítése is megnehezítette.
simán kiadhatják a GT6-ot hamarosan, ami alatt egy pöpecül kipofozott GT5-öt értünk. most te komolyan elhiszed, hogy csak a forza-sok képesek két év alatt egy új címet összedobni? majd melátjuk hogy lesz, de:
1. a nyilatkozatok PS3-as megjelenést emlegetnek
2. ebből következik, hogy vagy idén, vagy jövő év első felében jönnie kellene. (utána meg minek?)
3. vagy mégis ps4-esre jön, amit nem tartok valószínűnek...
a csönd a GT6 körül nyílvánvalóan azért van, mert nem akarnak a rajongókkal olyan szinten még egysze kibaszni, ergo szvsz ha előállnak valamivel, akkor már tényleg valami konkrétumot mondanak, vagy kussolnak amíg nem tudnak biztosat.
E3, aztán elválik... -
#4009 Még idén? Ezt nem gondoltad komolyan. -
#4008 Az dolog átgondolt részével valamelyest egyet tudok érteni. -
unrealnoise #4007 Te... ez pcars. aztán meg GT6-tól ha PS3-ra jön, nem kell grafikai csodát várni, ahogy más autós játéktól sem erre a genre, de egy minden téren obb, és átgondolt játékot várok. és még idén. -
#4006 így szokott lenni -
#4005 kibaszod őket. Solved -
#4004 Na ja csak melyik file-t meg hol... kerestem videót de nem találtam róla.
Amugy remélem hamar javítani fogják mert online is mennek ezekkel az autókkal és elég idegesítő, h szemétkednek vele, és nyüzsög tőlük az összes szoba. -
#4003 Akármelyiken meg lehet csinálni, csak egy file-t kell kicserélni a mentésetekben. Ha akarjátok rá kereshettek, egyszerű. De ha kijavítja a Polyphoni megsemmisül a mentésetek. :) Már ha úgy hagyjátok. -
#4002 ...de remélhetőleg ezek nem tudnak onlájn menni, illetve valid onlájn időket regisztrálni. Így is elég ufó idők vannak az Academy-ken meg a Seasonal eventeken. Kontrollerrel, f@szom. -
#4001 gondolom kell az adott FW a PS3-on, aztán mehet a menet... ha jó a verzió akkor bármit lehet, szó szerint bármit (sajnos)... :( -
#4000 Jaaa. ezt én is most kérdezem havertól. :D -
#3999 Tudja valaki hogy lehet az autókat hackelni? 3000 lovas Civic és társaira gondolok.... -
#3998 Ez egy teljesen másik szim...(C.A.R.S. talán?) -
ha ez lesz a gt6 akkor az azért gáz, mert már a gt5 előtt is mutattak hasonló vagy jobb színvonalú kamuvideókat. -
#3996 ha lesz a PS3-nál generáció váltás, akkor biztos, hogy 2 év alatt nem dobnak össze egy játékot... sőt év végére sem, mert akkor már rég el kellett volna kezdődnie a reklámozásnak...
engem már nem érdekel, sajnos a GT5 a várt dolgokhoz képest nem aratott akkora sikert, és sajnos hiába a sok-sok adat, szám, ezt jól igazolják az eladási mutatók is... úgy hogy jöjjön amikor akar az új rész, de az legyen olyan is :)
egyelőre GTA V a várós, bár sajnos úgy néz hogy ők is nagyon akarnak dobbantani, lehet sikerülni is fog, de egyelőre nem állnak olyan fázisban, hogy ez hihető legyen... pedig ők sem két napja vannak a témán... -
unrealnoise #3995 nah srácok, ti mit vártok, GT6 hova jön?
szvsz az E3 alatt be lesz jelentve/mutatva a GT6, ami valszeg még PS3-ra fog jönni, és kicsit helyreteszi a GT széria renoméját.
erre a genre csak egy GT cím jutott lényegében, PS3-ra alapból nem volt egyszerű fejleszteni, ezt az időt meg gondolom nem akarják kukázni, hanem odabasznak még a PS4 előtt egy utolsót a Microsoftnak (egy komoly autós címmel is, a last of us, meg etc mellett).
aztán 2 év múlva jöhet a GT7.
Én bírnám, ha már év végén lehetne csapatni egy minden téren jobb GT6-ossal. -
unrealnoise #3994 ide is behányom, sorry srácok:
de eladó egy elég komoly MABO cockpit meglehetősen jó áron szvsz. :) állítható üléssel, bill-, H-váltó-, monitor-, pedál- és kormánytartóval. hátha valakit érdekel. :) az ár irányár.
link -
#3993 Gran Turismo 5: Academy Edition
GT5 teljes + Complete Pack (Car Pack, Course Pack, Special Paint Pack, Racing Gear Pack) + Car Pack 2 + Car Pack 3 és Course Pack 2
Láthatjuk, hogy miként vezeti a sorozat atyja, Kazunori Yamauchi Nissan GTR-jét az idei 24-órás nürburgringi futamon.
Magyarul All in one pack
Meg tartalmaz még pár játék Patch-et is. -
#3992 GT Academy tartalmazza az eddig kiadott kiegészítőket a játékhoz (A másik szimpla), ami hasznos ha hosszútávra tervezed a játékot és az interneten is szeretnél játszani vele(villoghatsz másoknak haha). (Ha jól tudom mindet tartalmazza.) Majd valaki meg írja ha jobban tudja. Sorry -
#3991 Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy a GT 5 és a GT Academy közt mi a különbség? Mennyivel több? Elvileg ugyanaz a játék több pályával és autóval? -
#3990 Azta -
#3989 Beállítás kérdése. Ha kikapcsolsz minden segítséget akkor joyjal szinte lehetetlen játszani. -
#3988 Biztos,mert komolynak tűnik:)
A GT4 el játszottam ,de az olyan gyerekeknek való volt a forzához képest,alig csuszott ki a kocsi segge,olyan volt a kocsi mint egy lomha kő.
De néztem videót GT5 ről ez már sokkal komolyabbnak tűnik,még sosem játszottam vele. -
#3987 Én még nem forzáztam, de vélemények alapján abban szebb a grafika, a gt viszont jobb szimulátor. -
#3986 Ez elég korrekt árnak tűnik, de ajánlom a jatekaim.hu-t és a hardverapro.hu megfelelő rovatait. Ott lehetőséged van használtakat cserélni, eladni. Nem mindig érdemes az újat venni. Viszont GT5-ből ennél olcsóbbat újonnan nem nagyon fogsz találni. -
#3985 Egyébként várom nagyon mondják,hogy fasza,forzáztam sokat,ott bírtam,hogy lehet csapatni,kuplungot rúgni,főleg így hogy életbe is tolom!
Biztos ez is élethű lesz:)