Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
köszi szépen!

ps3 játékok itt a legolcsóbbak?
Vagy melyik a legolcsóbb konzolbolt/ok?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Tibi7
Szia!
Ez az alapjáték, és ez ami tartalmazza a DLC-ket. Az academí is megéri ezt az árat, de szerintem mindenféle dlc nélkül is óriási élmény a játék. Ezt már csak a pénztárcád dönti el.
SpeedXHUN
Értem,köszi így már kezdem átlátnia dolgot.
Most a legtöbb helyen az Academyt látom ez a legújabb verzió?
Ez végül is az alapjáték+rakat dlc?

Yoda001
A Prologue az a teljes játék "bemutató" verziója, amit hivatalosan kiadtak, ízelítõnek is mondható... jóval elõbb kint volt mint a GT5, nem teljes játék 😊

akkor a sima lesz a te játékod, ha meg érdekelnek a dlc-k, akkor store-ról úgyis tudsz szedni dolgokat hozzá, ráadásul egyáltalán nem drágán 😊
sõt, tippre jobban megúszol mindent onnan, mint egy egybepakkot itthonról

http://9gag.com/gag/5135249

SpeedXHUN
Ami fontos,hogy online játék legyen,dlc-k egyelõre nem érdekelnek.
Sima GT5 öt vegyem?
Prolouge miben tér el?

Yoda001
az a kérdés, hogy milyen igényeid vannak a játékkal kapcsolatban, mikre van szükséged? ezt itt senki nem fogja megmondani, nézd meg, hogy ár/értékben neked mi a legjobb 😊

az alap játék is teljesen jó egyébként

SpeedXHUN
Hali!

Vettem ps-t nem rég,és nem tudom melyik GT5 vegyem több változatot találtam.
Tipp?😊

JGTC
csak neten játszom már jó ideje

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Vadnokedli
Honda új hangja Egy rakat szar az elõzõhöz képest (ha még ez reálisabb is)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

SylarHun
Sziasztok!

Én is beszálltam a a GT5A világába!
SylarHUN a felhasználónevem.

Yoda001
örömmel hallom, úgyis elhanyagoltam szegény GT5-öt mostanság... 😞
köszi az infót!

Ingyenes lesz az új Corvette DLC! link Ráadásul a videó leleplezte a Willow Springs pályát. link
Vadnokedli
az hogy megkapjad a trófeát az 1000 akárhány autóval. Amúgy nem tudom. De amúgy az F1 es event nél 10 körért kapsz 2 milliót kb ami 12 perc mondjuk. Szóval autókat eladni értelmetlen.

fook
De ratyi. És ennek mi az értelme ?!

Vadnokedli
1 millió feletti autókat nem enged eladni. ahogy átküldeni se havernak. (azt hiszem)

fook
mindig azt irja ki:this car cann not be sold remove it from your garage?

fook
sziasztok.miért nem lehet eladni a Bugatti Veyront csak eltávolitani?

Yoda001
csabush-nál és Laceee-nál a pont, annyi kiegészítõssel, hogy a nem Premium autók között is vannak igen szépen kidolgozottak, na meg tényleg kissé gagyik 😊
de nincs velük probléma, minddel élvezhetõ a vezetés, Premium-mal kifejezetten belsõbõl, a simáknál pedig akár a motorháztetõ/tetõ nézetbõl, akár ha nem zavar a kidolgozatlanság a belsõben, akkor belülrõl is 😄

200 kidolgozott autó van, a többi 800 PS2 szint...
csabush
Igaz, nincs kidolgozott belsejük. A fizika tudtommal ugyanaz, a hangok terén meg vannak gondok az egész játékkal, ezen a téren lenne hova fejlõdni, a motorhangok elég lagymatagok, 1-2 kivételtõl eltekintve, mindemellett a külsejük sem annyira kidolgozott mint a "premium" modelleknek. Van egy-kettõ ami rém gagyi, de a legtöbb szerintem bõven elfogadhatóan néz ki. Én mint GT rajongó, játszottam a Forzával is (a fórumokat olvasgatva te abba beleöltél némi játékórát), véleményem szerint a két játék egyvelege lenne a kánaán (forzába jók a hangok, viszont nekem fura a fizika, és túl színes az egész, a gt a fakóságábal jóval életszerûbb)😄

w77d
Sziasztok! Az Xboxom mellé tervezgetem PS3 vásárlását is, fõleg a GT5 miatt. Azt olvastam, hogy a játékban a legtöbb kocsi nem rendelkezik kidolgozott belsõvel. Ez igaz? Ezeknél a kocsiknál a külsõ is gagyibb? Illetve ezeknél a hangokkal és a fizikával mi a helyzet?

köszike! most vettem meg a játékot ismi-tõl 6000 pénzért aztán oda adta és különbséget nem láttam bár kaptma hozzá kódokat azokról leszedtem a cuccokat kaptam vagy +35 autót meg ugye pályát most néztem

Al Age
2.07-ig minden frissítés benne van, alapból jár hozzá sok DLC, meg valami online versenyen is részt vehetnek az Academy tulajok.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Srácok a sima GT5 és az Academy Edition közt mi a különbség?(Borítón kívül)😄

Yoda001
elég sokan 😊

Vadnokedli
Én igen ha,van kivel játszani. És driftelni szoktam

The Protector
elvétve

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fook
Játszik valaki neten ?

The Protector
Még lenne kérdésem.
A specben egyáltalán nem is lesznek idõjárási effektek?Mindent verõfényes napsütésben kell megcsinálni?Nekem ez annyira nem jön be.
A B spec az tényleg arról szól h indítasz egy AI által vezérelt versenyzõt akinek tudsz utasításokat adni és közben nézed a versenyt te te magad nem is mehetsz?Ha igen akkor ez nem az én világom,ez nagyon nem jön be.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Yoda001
akkor ajánlom a cruise/freeride szervereket, talán a legegyszerûbb módja ennek a verseny típus szûrése, baloldalt tudod állítgatni, hirtelen a pontos nem jut eszembe 😊
lényeg hogy nem drift, meg race vagy shuffle race, hanem a legalsó emlékeim szerint

itt nyugi van, lehet lazán mendegélni bármelyik pályán, én rendszerint a Nürb.ring-en megyek a többiekkel, ellehet vele lenni, bár idõ után unalmas lehet, ha pl. minden autóval már mentél 4-5-6 kört xy emberrel 😊

The Protector
Most már egyre jobban megy a játék,van már sok tütüm és lassan az 1milliót is elérem.

Eddig egyszer merészkedtem ki Online,nagyon nem is értettem még a koncepciót.Egy versenyt mentem ahol uccsó elõtti lettem,alig volt esélyem olyan autók ellen amikkel voltak,egyedül egy srácnál voltam gyorsabb de õ még nálam is lassabb kocsival volt,de az elsõk nem tudtak vezetni mert folyamatosan kipördültek de egy nürburgon nem sokat számít ez mert úgy lehagytak gyorsulásban és sebességben, hogy öröm volt nézni😊

Yoda001
bizony, Soft a legjobb 😊 (legyen az bármelyik típusú gumi egyébként)
online viszont a racing softot nem szeretik néha, mert azt mondják a "lámáknak" van...

The Protector
Meg van mi volt a baj.......rossz gumik,gyakorlatilag majdnem mindenhol utcai alappal mentem,most még egy ford mustangis úgy veszi a kanyart mint egy versenygép😊

The Protector
Hali.Tudtok nekem ajánlani egy jó autót amivel labdába is rúgok?Alulról a harmadik,asszem professional szinten vagyok már,csinálnám a GT championshipet meg a Tuned Car Championshipet de nem nagyon megy sajnos mert csúszik a kocsim és nehezen vesz be kanyart.Egy MClaren F1-el tolom teljesen feltuningolva,beállításokkal nem szarakodtam ehéz én kevés vagyok pedig az angolom meglenne hozzá.Nehezen kanyarodik és túl sokszor kikapja a hátulját.
Tudtok ajánlani olyan kocsit ami jól megy és az irányítással sincs gond?Vagy egész egyszerûen én vagyok béna,más autóval 300al tépek a nürburgon is akár de ezzel annyira nem megy.
Elõre is köszi.

a.carkey
Baromi igényes. Gratula!

A medve nem játék.

Yoda001
nem semmi, köszönjük szépen!! 😊
láthatóan elég sok munka volt a pdf és ennek az egésznek az elkészítésében, ami szintén nem semmi 😊

Megjelent az elsõ BTH Magazin. Letölthetõ PDF formátumban. Kellemes olvasgatást mindenkinek!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

pedobear
Gran Turismo 5 Signature Edition

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Gran Turismo 5 Academy Edition
Gran Turismo 5 Platimum Edition
Gran Turismo 5
Gran Turismo 5 Prolugue
Gran Turismo 5 Collector Edition

Ezek között mi a pontos különbség, Vannak még más verziók, Melyik mennyit ér?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

cloud.strife
1:11.853 levágások nélkül.

www.digimomentsvideography.com

hát én is tolnám, csak tropára ment a lábam, meg nem is tudnék meló miatt valszeg ott lenni, bár valszeg amúgy sem kerülnék be, viszont a kitartás és a segg sok-sok tizedet jelent, szóval nem feladni! 😊

több száz kör biztos meghozza az eredményt! 😊
kár hogy a sector idõk meg ilyesmik tiszta "bénák", iracingben nem tudom láttad egy a szektor idõs rendszert, eszméletlen sok mindent tud, kurva jól testreszabható. zseniális. kár hogy a legtöbben nem igénylik az ilyen komoly cuccokat..
cloud.strife
Gyakorlok még és meglátjuk.

Nekem egyenlõre még nem állt össze igazán egy jó kör sem, ismerkedem a kormánnyal (3 éve csak joy-al nyomom).

Bár a lenti dologok erõsen elveszik a kedvem az egésztõl...... :/

nah mondjuk azt azért kétlem, hogy ez így szabályos és nincs benne erre vonatkozóan valami a szabályzatban... egyébként nem tudom mennyire pro idõket toltok, de szerintem ez a csalás nem lehetséges. 😊 vagy kizárnak vagy mittudomén.

más: itt találtam az idõket. link
de egy srác ment már 1:06,978-at is, gondolom nem õ az egyedüli aki bemegy 07 alá.
cloud.strife
Fasza..... :/

hm, picit utánajártam a témának. az autó 1370 kg, de ha letörlöd a patch-eket, akkor csak 1120 kg lesz. már tudom az 1:08 alatti idõk titkát....

level 18 playstation gamer.

igen😊 meg még az utolsó kanyarban is ki lehet sodródni egy picit kívülre.

cloud.strife
Akkor hol vágsz le kanyart? Alagút elött kettõvel az aszfaltozott bukótéren? 😊

nincs beállításom. csak végsebességet állítottam és az utolsó sebességi fokozat hosszúságát.

aztán próbáltam ezt: http://www.gt5-tuning.com/index.php?title=Amuse_nismo_380RS_Super_Leggera

rosszabb nem lett tõle a kocsi, de idõt javítani nem sikerült. nekem ez a kocsi nagyon alulkormányzott, alig tudom megmozdítani a seggét.

cloud.strife
Nekem ez most 1:13, de van benne még legalább 3mp.

cloud.strife
Beállításaid elárulod?

Az enyém:

Aero: 20/35
Trans: 260 kmh
LSD: 15/44/25
Height: -5/-5
Springs: 12.5/11.3
Ext: 7/7
Comp: 7/7
Roll: 3/3