Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én a magyarokra vagyok kiváncsi (nem igazán egyértelmû ki magyar ki nem), amúgy 160. vagyok
redbull0304
1 nincs erre 2millióm, 2 Nézd meg az online ranglistát...

Máté94
NO PC,NO COMMENT!

😄
úgy látom nem, igazán nyomjátok ezt a játékot, megtudom érteni...
milyen idõket mentek Ferrari F2007-el Suzuka-ba ?
JGTC
Az igen, szépen benéztem akkor!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

redbull0304
Okok! 😄

JGTC
na akkor nemsokára találkozunk 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

redbull0304
Aki szokta tolni GT5P online az nyugodtan vegyen fel!
PS3 ID: BTH_Kristof

<#integet2>

DanielT
A PS3 hulladék grafikus megoldása és az egész architektúra nehezen kihasználhatósága miatt.
pointer4
Reklámszöveg.
GTA4 mégis jobban megy pc-n.

DanielT
Tessék friss pletyó a már emlegetett autó/pálya számokat is érintõen:

- Simultaneous worldwide GT5 release March 2010. (12 months - 30 days)

- 600 cars and 96 tracks, some of which are modelled from previous releases.

- Customisable user created tracks

- Multiplayer with voice chat, clan/team support

- Two versions to be released. One full version - more expensive, one cheaper, but able to download and customise what is required. eg Blu Ray/PSN editions?

- Another platform release - one that "has not been uncovered". PSP2 perhaps?
Nem pont a rendszermemóriára gondoltam, sokkal inkább a processzor órajelére és a grafikus processzorra {{http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28143}}A processzor elméleti maximális teljesítménye 256 gigaflops, azaz milliárd lebegõpontos mûvelet másodpercenként, ez már-már szuperszámítógépes mércével mérhetõ. Tervezõi szerint a chip önmagában nagyobb teljesítményre képes, mint a Garri Kaszparovot sakkban legyõzõ Deep Blue számítógép. A Cell végleges változata várhatóan 4,6 GHz-en mûködik majd, egyes becslések szerint megfelelõen optimalizált programkód futtatása esetén nyers számítási teljesítménye négy-öt modern, kétmagos szerverprocesszoréval mérhetõ össze.
"Gates kimondottan keresi az ilyen embereket a microsoft programozói 70%-a hekker volt"
azért van ennyi biztonsági rés a windowsokban 😊
pointer4
"még kb 10év addigra talán lesz pc-re olyan erõs hardver mint most a PS3-ban van."
Ez csacsiság 😄 , csak a hardware emulációhoz hihetetlen géptöbblet szükséges. 256 mb ram melyik gépben nincs ma ? 😄
A 400MHz-es celeronon még beszaggatott a c-64 emu, pedig az 0.985 MHz 😄
PoisonChihuahua
"Gates kimondottan keresi az ilyen embereket a microsoft programozói 70%-a hekker volt"

Urban legend...
Az a helyzet ,hogy még PS2-re sem létezik mûködõ emulátor, pedig nagyon sokan próbáltak már készíteni. A PS3 hardverének paraméterei alpján ha tudnának is készíteni emulátort pc-re ,hogy fusson rajta a PS3-as game még kb 10év addigra talán lesz pc-re olyan erõs hardver mint most a PS3-ban van. Ezért ez eggyértelmû kamu!!!!!!!!!!! abszurdum. De ha így van vedd vel a kapcsolatot a SONY-val, vagy Bill Gates-el mind ketten több millió dolláros havi fizetésért foglalkoztatnának, Gates kimondottan keresi az ilyen embereket a microsoft programozói 70%-a hekker volt.
redbull0304
<#hehe><#zavart2><#nevetes1><#wave>

Máté94
Bizonyíts!<#wow3><#wilting><#nevetes1><#nevetes2>
Banano
Én itthon kifejlesztettem egy ps3 emulátort amit csakis a GT5P-re optimalizáltam ezért más játékkal nem is mûködik,és mivel ügyes vagyok egy mezei 6600GT-n is full grafón megy.Ha érdekel írj.<#integet2>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

2,4220401247502721798678750938124e+1689 kocsi kicsit tulzás 😄

PSN: berghold

DanielT
Hû, de jólértesült itt mindenki 😊 Én minden apró infómorzsát levadászok amit csak lehet a játékkal kapcsolatban, de semmi HIVATALOSSAL nem találkoztam se az autók számával se a konkrét listával kapcsolatban...

Amik itt elhangzottak, színtiszta találgatások.
redbull0304
700! 2 hét... Én meg 3 hónapot hallottam... 😄 Senki nem tud semmi pontosat, fõleg, hogy Polyphony nem nagyon szeret elárulni semmit, másrészt a neten keringõ GT5 hírek 90%-a fake... 😄 Úgyhogy majd meglátjuk! 😊

pointer4
nem 600 ?
Illetve itt egy felni áll annyi poligonból mint gt4ben egy autó.
Ha jól emléxem, azt írták, hogy egy verda digitalizálása, és a modell elkészítése 2 hét. Ha van annyi felszerelésük hogy egyszerre 4 verdát digizzenek, akkor is regeteg idõ.
Örülhetünk annak a 700-nak.
Én sajnos halottam már olyan hírket, hogy ilyen mint granurismo 5 soha nem jelenik meg, és ennek egyre nagyobb a valószínûsége, elõször így akarták kiadni de rájöttek ,hogy a game még nem áll készen, hiszen tökéletesre akarták csinálni. A játéknak készen kellett volna lennie a ps3 megjelenésekor, többszöri csúszás után mostmár szinte biztos ,hogy ilyen mint gt5 nem lesz, lesz egy alap szoftver csomag gt5 amihez folyamatosan úgy lehet majd letölteni a bõvítéseket autókat pályákat fejlesztéseket. egyenlõre így áll a helyzet a SONY szerint.
redbull0304
700 autó volt a GT4-be is... Ezt tuti überelni akarják! 😄

pointer4
Nem úgy írták, hogy 700 autó és 100 track?
Tudtommal ez állt a prologue megjelenésekor az ígéretekben, ami így is gyönyörû és szép nagy szám.

Ja most nézem a listát, sajnos ez tuti fake...
redbull0304
Érdekesnek érdekel a lista... Nem tudom, hogy ez a tervezett-e amibõl majd válogatnak, vagy csak egy unatkozó agyszüleménye! 😄 Ha ennyi lenne benne akkor többet nem játszanék semmivel! 😄

redbull0304
1000 tuti lesz benne, ezt ígérték! 😄 Nem hiszem, hogy "becsapnának"! Viszont én azt tartom valószínûnek, hogy kiveszik belõle a tuningrész, és csak tologatni lehet majd a lóerõt és a súlyt! :/

DanielT
Tömõblogot!!! <#taps>
Petyus_
1 MILLION CARS CONFIRMED!!!!4

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

DanielT
Dehogy. Egymillió lesz. A többi pedig késõbb letölthetõ. 😊

Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy kevesebb lesz benne mint a 4-ben. 3-400 ra gondolok és még ezek sem egyedi típusok, hanem szokás szerint egy verzióból 23 évjárat, stb.

Remélem tévedek 😊
Ombika
HAt menni megy vele, de atszabni nemigazan lehet, mert hivatalosan nincs benne a listaban!

DanielT
Na, az lenne ám csak az igazi pofátlanság 😄
SD456
Hi!

Én meg azt hittem ha kijön egy újabb akkor meg kell venni 😊 Kösz!

PS3 ID: SDani456

DanielT
Itthon 99.999999999999999999999999999999999999% hogy az Európai verziót fogod megvenni, de teljesen mindegy melyiket veszed, mert netrõl azonnal frissíti magát a legújabbra. Támogatja a G35-öt.
SD456
Hi all!

Szeretném megvenni a Gran Turismo 5 Prologue-t. Olvastam, hogy van belõle több verzió is. Na most honnan tudom, hogy amit veszek az a legújabb (North America-ban) kiadott verzió ? Fel van ez tüntetve a dobozán ? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a játék támogatja e a Logitech G25ös kormányt ?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Ombika
Ekkora baromsagot irni, mint te JEZUSOM!!!

elkestek az aprilis 1 viccel mivel 6an toltottek fel. sonys gamma, ps familia 1ik legnagyobb huzocime es mindjart pcre fogjak kiadni? 😊 ez ugyan az mintha a killzone vagy a gow jonne pcre. ki talall ki ieneket? de meg hirerteke sincs a hirnek. semmi konkretumot nemir. "úgy tûnik" "talán" - 😄 nagy tenyek. konkreten megirtak. 😄

PS3 ID: iib

balla27
nem kell pc-re a gt sorozat.elég nekik a need for speed is.

Dícséretes kollekció, jó látni ,hogy vannak még akik tudják mi a jó, és értékelik azt. az én gyüjteményem kb ugyanígy néz ki, csak a végérõl hiányzik a GT5 PROLOGUE, ha kiadták volna az új gt5 full verziót vettem volna ps3-at így addig nem veszek amíg nincs rá full gt5, haragszom a sony-ra amiért még nem adta ki a full gt5-öt, ez hiba volt a sony részérõl amikor piacra dobta a ps3-at egyidejüleg ki kellett volna adni a gt5 full verziót, addig amig nem jön ki xbox360-on nyomom de ott az eggyetlen jó autós game a race driver grid. {{{{forza,-race pro,-project gotham racing stb. értékelhetetlen szemét mind.}}}
Máté94
<#nevetes2><#nevetes1><#crazya>
DanielT
Hahaha. Álmodozz.
Máté94
redbull0304
Gratula! <#eljen><#worship> Nekem is csak eredeti GT lemezeim vannak, megtisztelem a Polyphony azzal, hogy megveszem eredetibe! 😊

DanielT
Legjobb értesüléseim szerint olyan, hogy Gran Turismo 2000 nem létezik és nem is létezett. Munkacím volt(illetve az E3-on is így állították ki), ami végül Gran Turismo 3 néven jelent meg.

A Polyphony sem tud róla, hogy kiadtak volna ilyen néven bármit 😊

Nagy vétel lehetett volna, kár, hogy lekésted 😄DD
Ombika
Itt annyiban lesz jobb ,h lehet patchelni, bar remelem nem szoknak ra! 😊

JGTC
Szép!!! 😊 Nemrég én is beújítottam az elsõ 3 részt! Hülye fejemmel anno eladtam a régi Ps-el együtt. Gran Turismo 2000 ami igazából hiányzik nekem... a többi pipálva van. Egyszer láttam itthon h valaki árult olyat, de lekéstem. 😞

Sippie
az egy dolog hogy az elõzõ részek bejöttek, azok még nem ps3-ra voltak, láttam a 4-ért egyenesen rajongsz. Értem én hogy a hiba az hiba, nyilván kevés dolog tökéletes, azért is kérdeztem hogy nem te mondtad-e, elképzelhetõ hogy kevertelek valakivel, mint mondtam nem támadás volt, hanem kérdés. Csak nekem úgy rémlett hogy a prologue egy drága és szar demó, de akkor elnézést a tévedésért.