4184
-
#1864 G25 -
#1863 Legalacsonyabb fokozaton is annyira rángatja a kormányt hogy sokkal kezelhetőbb lenne nélküle az F1-es. Próbáltam már más játékban nélküle és sokkal jobb időket lehet menni. Én is hitetlenkedtem mikor szim-es fórumokon olvastam és a G25 fórumon szim-es emberkék is ezt ajánlják hogy teljesen érdemes kikapcsolni. Mondom kipróbálom, mert először rendesen fent volt és visszavettem 0-a jobb lett sokkal de nem az igazi mert nem lehet teljesen levenni. Igaz a GT5 nem is szimulátor. -
#1862 FFB-t kikapcsolni mi a loszarnak, ezt nem mondod komolyan?! :O -
#1861 szia Annyi csak hogy nincs ott a beállításokban a kormány felsorolásnál és nem tudom kikapcsolni teljesen az FFB-t. Kézi váltót egyáltalán nem lehet használni? -
#1860 Féktávon ballábfék, nem szarozik:) -
Petike125 #1859 -
#1858 Mond mi a kerdesed, en azzal tolom! -
#1857 Minden fut vele tutin, mindenféle állítgatás nélkül, mi a problémád ? -
#1856 ezt akartam kérdezni bár nekem még nins ps3 am de g25 van már:D -
#1855 sziasztok Nyomja valaki Logitech G25-el a GT 5 P-t?
Mert valahogy nem akar összejönni a beállítás, vagy egyáltalán nem támogatja a játék? -
#1854 ezt vágom:)
de a prologe hoz képest a teljes változik valamit, írtad hogy eltelt 3 év.. -
#1853 Azóta a legszebb autós amióta megjelent és ez nem is fog változni, a GT a csúcs. -
#1852 áhám, köszi
és grafikailag? -
#1851 A Prológ egy lassan 3 éves "demó" 5 pályával és 75 körüli autóval.
A teljes GT5 meg a teljes GT5. -
#1850 most tervezek ps3 at venni, ismerkedem a dolgokkatl:)
gt5 prologe miben ülönbözik majd ettől mi megjelenik mostanában? -
Akey #1849 Az Auto-Presse szerint a GT5-ben benne lesz Hockenheim is. Remélem a 2001-es vonalvezetést is megcsinálják. -
#1848 lál -
Csokis #1847 Ahogy a novemberi megjelenést is? -
Akey #1846 A Sony Australia garantálja a karácsonyi megjelenést.
link -
#1845 Akármekkora is a cég, ez azért elég nagy érvágás, hogy nem tudják karácsonyra prezentálni. -
Csokis #1844 Láttátok Zavvi.com-on a GT5 megjelenési dátumot?!
Release Date: 28 January 2011
Csúnya lenne, ha igaz lenne. Reméljük tévednek. -
#1843 hegeszt*:) -
#1842 Francba. Átrakom. -
#1841 Rossz topik :)
Egyébként ennyi. 1 film és eltünik a francba ugyanez nálam is. -
#1840 Égetés teszt befejezve, szépen látszik minden felirat és health bar.
Képekkel próbálkoztam, borzalmasak lettek, ez a legértelmesebb. Link -
#1839 1 évvel gt4 után,és gt4 fejlesztése közben állítólag már heggesztették a motoros cuccot is, passz. -
#1838 Eidos, Apple event (rühes Macintosh + egyéb hasztalan szutykaik) nézhető iPhone-on. Link
A képminőség miatt érdemes belepillantani. -
#1837 GT4 után jött bőőőőven a Tourist Trophy GT4 enginre építve. -
#1836 Azt se felejtsétek el hogy a GT3 és a GT4 között a polyphinyék a Tourist Trophy-t is heggesztették....
Most viszont évek óta csak a GT5 fejlesztgetés megy.
November végén úgyis beközlik mikor jelenik meg és biztos iparkodnak,a Sony nagyon bukik ha idén nem hozzák ki. A karácsonyi szezon elött sokkal jobban fogyna a játék (és a ps3 gépek is), viszont ha túllépik a karácsonyt akkor bizony szépszámú "ajándékozótól" esnek el...
Szal türelem,ha minden jólmegy max 2-3 hét késés lesz. -
Akey #1835 TNFS feelingem van.
A Red Bull X1 cikk. -
#1834 aaaa faszt, nem csak te vagy türelmetlen!!!!!! már beleéltem magam, hogy pár hét és tolom!
most már csak az vigasztalna, ha december elsejéig megjelenne!!!
decemberben szabin leszek végig és akkor lenne egy kis elfoglaltságom :P -
#1833 GT3 2001
GT4 2005
4év igazad van nem sok
Na mind1 itt hagytam abba, elmondtam amit akartam! Jó a játék, imádom csak türelmetlen vok. (biztos csak én) -
#1832 Hát igen, arra tökéletesen megfelelt, hogy kezdésnek legyen egy húzócím, és h el lehessen ütni vele az időt a 4-ig. -
#1831 Főleg, hogy a 3 igazából egy "alfa" verziója a 4-nek, igazából sztem a ps2 launch miatt elsiették kicsit, de azéé fasza az is. -
#1830 GT3-GT4 váltás elég gyors volt, bár ott nem kellett talán alapjaiban új játékot fejleszteni. -
#1829 Akkor meg ne rinyálj :) -
#1828 Érdekes meglátás. Hogy a Jailbreak törések miatt késik a GT5.
Még finomítanak a védelmen.... -
#1827 Itt rinya? Ez a rinya! :) -
#1826 1000%, hogy mindenki aki megveszi elégedett lesz, csak nekem ez a sok idő szokatlan, azt hittem a GT3 és 4 közti időt nem fogják tudni überelni. Szimplán erről írtam. -
#1825 1. Sokáig várunk, mert sokáig dolgoznak rajta.
2. Tökéletesen igaz hivatalosan tényleg ez az első megjelölt dátum amit most csúsztatnak. De mindannyian tudjuk, hogy eddig is már volt szó nem 1-2 kiadási dátumról ami az Ő házuk tájáról érkezett csak nem hivatalosan. Azt nem tudom, hogy akkor tájt hol tarthattam még a játékkal ha még most sem tudják(akarják) kiadni. Mert ez is eszembe jutott csak már nem akartam ezt leírni ide, hogy még nagyobb fekete bárányt csináljak magamból. Pedig egy ilyen kaliberű játékot nem mindegy mikor dob piacra a Sony főnleg így év vége közeledtével...
Ne nevettess már, szerinted miért beszélek etalonként a játékról? Ha tudnék jobbat nem azzal tölteném a szabadidőmet, hogy itt arról irkáljak meddig kell még várni... LOL
Ha ez mond valamit, már 3db Ps-t kicsináltam ezzel a játékkal, úgyhogy talán várom annyira mint itt egyesek!