4184
  • Ombika
    Igy van es ,mint kiderul csak par napot. Szal folosen rinyalnak itt emberek! :(
  • csabush
    Sokat kell rá várni, ez tény, de most ezért hisztizni (nem rád értettem, hanem úgy általában). A Polyphony meg ezzel nem fogja hitelét veszteni. Majd kiderül. Ha tényleg tökéleteshez közelít majd a játék (én azt gondolom, hogy ahhoz fog) akkor mindenki elégedett lesz, annak ellenére mennyit vártunk rá. Bukni senki nem bukott ezen a várakozáson semmit, ezzel szerintem csak nyerhetünk. Ez nem az a fajta csúsztatás, mint pl a Duke Nukem esetében, erre megéri várni:D
  • DanielT
    1. Régóta várunk, mert régóta dolgoznak rajta.
    2. Ez az első csúszás, pár hétről van szó. Soha nem volt másik bejelentett dátum.

De még mindig lehet mondani alternatívát, ami ennyit tud mint a GT5 fog, sőt lehet játszani is velük, ha nem tetszik a várakozás.
  • pennzoilnismo
    Ugyanígy gondolom én is. Bár lehet, hogy csak az elkeseredettség szól belőlem, mert amíg nem volt pontos dátum, én is vártam türelmesen. Aztán lett végre és úgy gondoltam, na ez az! Akkor mostmár mehet! Mostmeg még egy kis türelmet kérnek tőlünk.

Egyértelmű, hogy addig várok, amíg ki nem jön, ettől most nem fogom kidobni a PS-t meg a többit, de már nagyon nyomnám hosszú-hosszú körökön át :)
  • pointer4
    Decemberben a sok meló miatt úgy se lenne időm játszani, így meg kérheti az ember a családtól karira :D
  • JGTC
    Tényleg nem fognak csalódást okozni, mert már okoztak azzal, hogy k**va régóta váratják az embereket. Nem mellesleg ezt egy vállalatnak sem jó eljátszani ennyire sokszor, mert egy idő után hitelét veszti a dolog.
    Ettől elvonatkoztatva nem fogom felkötni magam ez miatt a kis idő miatt, de már azon sem lepődnék meg ha jövő karácsonyra adnák ki. Biztos szuper lesz, és ismét bekockulok megint a PS elé mint ahogy tettem azt az eddigi részeknél is de ez már kezd sok lenni!

Amúgy ebben a topikban hirtelen milyen önsegítő szakkör hangulat lett úrrá :), h nem baj kivárom, nem baj csak jó legyen.... Szerintem meg baj, és már kezd vicces is lenni, de nincs mit tenni, és ettől még ugyanúgy megveszi mindenki, beleértve engem is.
    Csak kissé azt érzem hogy kezd visszaélni a Polyphony azzal, hogy tudják mennyire etalon a többségnek egy GT játék és "úgyis megveszik".
  • MikX
    Az meg a másik fele, hogy nem 1-2hónapig fogjuk nyomni, majd elfelejteni, hanem évekig, ennek tudatában az a pár hónap semmi, pont kibírom.
  • Ombika
    Kurvara nem erdekel meg ,ha 3 honapot csuszik akkor sem, mivel tudom ez a jatek rovasara megy, jo ertelemben! :)
  • MikX
    Ennyi...
  • csabush
    Ott a pont, valószínűleg durva játékideje lesz, és ahogy a srácokat ismerhetjük, nem fognak csalódást okozni. Amikor kész lesz, kész lesz, ennyi. (Bár lassan jöhetne:D:D)
  • Csokis
    Itt találtam egy új megjelenési időpontot a GT5-re, méghozzá December 9. Csütörtök!
  • buggyant

• Ombika
    Ha nincs kesz, akkor nincs kesz nem kell a rinya!!
  • pennzoilnismo
    Pár perce olvastam én is...nem akartam hinni a szememnek. Berendeltem én is a "TUTI BIZTOSAN AKKOR JELENIK MEG" dátumra és készültem, hogy kb 3 hét múlva már nyomni fogom. Erre már nem tudok mit mondani. Mégis mit gondoltak?! A karácsonyi láz majd megdobja a forgalmat, vagy mi?! Ez lassan kezd szánalmas lenni...
  • Tikal #1810
    semmi.
  • neszoljalbe
    Jó , hogy pont pár napja vettem újra PS3 at , és kezdtem újra begyakorolni a Prolog ot , hogy mire kijön a teljes, jól tudjam tolni ... Olyat káromkodnék most , hihetetlen ...

De mi van azokkal akik a legdrágább verziót rendelték elő amiért előleget is kell fizetni , és megsem jön ki akkor a játék ?
  • tomi890125
    nem, ezen már röhögni se lehet, szánalom!!!
  • Csokis
    Gran Turismo 5 Release Update Ezen már csak röhögni bírok.
  • Afe
    Nem haragszom:) Most néztem a képeken, és R2 tényleg nincs a GT-n.
    De most direkt összeraktam a DFP+GT4-et, és ezen működik az elméletem. Menet közben kikapcsoltam a 900fokos elfordulást, és rögtön érzékenyebb lett az irányítás. Van némi esély, hogy ez a DFGT+GT5p-nál is működik.
    A kód Select + R3 + Jobboldali váltó fűl.
    A visszacsatolás erősségét Select + R3 + Baloldali váltó fűl kóddal lehet 60%-ra levenni.
  • Ombika
    Mar ne is haragudj, de ilyen gomb nincs rajta vagy igen?! :O
  • Afe
    Ha magán a kormányon kikapcsolod a 900 fokot, akkor elvileg úgy fog menni ahogy szeretnéd, bár ezt még nem próbáltam. Select + R3 + R2 a kód, ha minden igaz:)
  • Mathiasse
    milyet borult már :DDD
  • pointer4
    XD
  • pointer4
    De faxán néz ki. Bár elég illúzió rombolóan vezet a srác :)
  • Csokis
  • DanielT
    Úgy kell használni, ahogy az ki van találva.
  • Ombika
    GT5P-ben nem lehet, vegleges persze mas kerdes!
  • neszoljalbe
    Hali

Nemrég vettem egy Logi DFGT kormányt , és az érdekelne , hogy GT5 ben vagy GT5P ben be lehet állítani , hogy ne 900 fokot forogjon a kormány , hanem kevesebbet ? vagy ezt csak pc-n lehet ? Vagy máshogy hogy lehet beállítani gt5 ben , hogy olyan érzés legyen , hogy kevesebbet kell tekerni , progresszivitással , vagy érzékenység változtatásával ?
  • pointer4
    Ha ez az, felismered a képről. Akkor a gyártó szerint megy PS3-al. Állítani a PS3-on semmit sem kell, maximum a játékban.
  • hege79
    sziasztok.
    logic3 Topdrive GT-PSU448 típusú kormányom van. be lehet ezt állítani ps3 konzolhoz? Segítsetek!!!!
  • pointer4
    Nem is csak az 1 autótól nem lesz F1, hanem a körítés hiányától :D
    Depó, időmérő, versenysorozat, karrier stb :D
    Ha csinálnának 24 skint, az emberek többségének úgy se tűnne fel, hogy a modell ugyan az :D
  • Tikal #1793
    ??
  • MikX
    Tudom, de 1 autótól még nem lesz F1 játék...
    Amúgy már a 4-ben is volt, leginkább az akkori hondához hasonlított
  • pointer4
    De van benne F1 :D Már annak a fizikája is jobb mint az F1 gammának, ezért extra FAIL :D
  • MikX
    Nyilván, de a GT azért GT, mert nem bullshitF1...
  • Tikal #1789
    pedig biztos színvonalasabb lenne mint amilyen most... Codemasters kicsit lazán vette a témát...
  • MikX
    Nem... nemkéne... és igazából jó is így...
  • Tikal #1787
    Nekik kéne Forma-1es játékot készíteniük.... epic lesz ez a játék..
  • Mathiasse
    bizony
  • ST220
    Az fain!
    Akkor csak akkor tudjuk meg, mikor kint lesz a játék????