Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.twitch.tv/hegii
Ezért vettem PS-t lassan 2éve és még mindíg semmi!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
majd hétvégén azért utána járok 😛 😊
The Only One!
Az nem tetszik a multiban, hogy csak olyan pályára tudsz bejelentkezni ahol vadidegenekkel tudok versenyezni, meg az autók közötti külõnbség is vicc.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
2. Mikor elindotod a jatekot(versenyt), nyomd meg a haromszoget a joyon es lam-lam van kuplung jatekban! 😊
a lényeg hogy válaszd ki a g25ös kormánytípust és configold saját ízlésed szerint 😊
The Only One!
Köszi elõre is! Sipi
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
szerk: Azóta bele tudtam menni és ami az USA accounttal free-nek, vagy 0 dolcsisnak volt írva, az itt már mind fizetõs...
Kissé idegesítõ. Az alap adásokat "le tudom szedni" amik gyakorlatilag a vinyón vannak a Prológgal együtt tömörítve és csak kibontja amikor downloadot nyomok.
Best Motoring meg a többi az csúnyán beint, USA account, pénz is van rajta, noha a videók ingyenesek.
Hát akkor addig ráérek bevásárolni.
G25-ös kormánnyal lehet rendesen játszani vele?
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
http://www.gran-turismo.com/en/gt5p/
Vagy akkor mi van?
Manapság nem vagyok benne a konzol világában
Nemsokára tervezek egy ps3-at venni és persze egy Gran Turismo 5-õt hozzá.
Bár valahol mintha azt olvastam volna hogy 50 autó van benne ez igaz?
Én annó gt1-el meg kettõvel nyomultam de mintha már azokban is több gép lett volna.
www.digimomentsvideography.com
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagyon szûkre van ám szabva az idõ, ha bronznál jobbat akarsz elérni... századokért küzdök.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A prof néhol nekem túlzásnak tûnik a kocsi kezelésének nehézségét illetõen.