Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balla27
sziasztok!ha az összes event-et aranyra megcsinálom a gt5-ben ,akkor megkapom az f1 ferrarit?vagy csak pénzért lehet megvenni.köszi a választ

THX
JohnnySmith
Igen.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hello
A GRAN TURISMO 5 PROLOGUE-ben lehett ketten bontott képernyõn nyomatni ugye?Elõre is köszönöm.
Totti5
Ez olyan mint amikor pécén lebutítom az rfactort és leszedem a speckó effekteket, utána nincs szikra, nincs füst és nincs guminyom... gagyi

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

deep
Ez egy olyan dolog, mint a Forzában a belsõ nézetes váltás animáció. Megvagy nélküle, de igenis fontos tud lenni, hinyzik ha nincs. Evvan :S
DanielT
Hát megint egy olyan rohadt fontos dolog amit remélni érdemdes 😄D Szerintem nem lesz benne.
deep
Sajnos jól. Egyik részben sem volt eddig. Remélem a véglegesbe valahogy azért beleteszik.
Örülhettek Ps3 talajok.

A Gamestaron találtam:
"Ha minden a tervek szerint alakul, holnap a Playstation Networkön elérhetõvé válik a Gran Turismo 5 játszható demója.

Ami az Xbox360 tulajoknak a Forza 3, az a PS3 szerelmeseinek a Gran Turismo 5. Ám míg az elõbbi már egy ideje köztünk van, addig a Polyphony Digital gyönyörûségén még az utolsó simításokat végzik, hiszen a legkorábbi japán megjelenés is csak valamikor márciusra várható.

Szerencsére, hogy kipróbáljuk a GT5-öt nem kell az olvadásig várni, mert holnap a Playstation Network rendszerében elérhetõvé válik a Gran Turismo 5 játszható demója. A mindössze egy aszfaltcsíkot, névszerint az Indianapolis Speedway-t és két féle Nissan 350z autót kínáló demóban csak az idõvel szállhatunk majd versenyre."

Gameplay

Jól látom, hogy nincs guminyom amikor csúszik az autó? Pl.: 3:22-nél.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Valaki probált már a high speed ringen idômerôt menni??? Online a legjobb idôket úgy csinálják hogy az utolsó nagy vissza fordító kanyarban a fal mellett mennek!!! Próbákoztam az imént de nekem adja a büntit. Amúgy ennek van értelme hogy "csalással" mennek legjobb idôket???
GT Academy linkje. Szép karácsony lesz. 😉
DanielT
Milyen új ingém videó? Hol? Mikor? Kivel? Hányszor?

JGTC
Amúgy azt csodálom h itt (ebben a topikban) ekkora csend van... 😊 A youtube már tele van egy rakat új ingame videóval.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

balla27
(december 17)gran turismo 5 demo.

Sziasztok!

Kérdésem az lenne hogy játszik-e valaki online a játékkal. Még az S versenysorozatot nem teljesítettem, de mondjuk ehhez nincs semmi köze 😊
Mit hogy kell, hova csatlakozni, hogyan, stb. Szívesen versenyeznék elõ emberkékkel, mókásabb mint a géppel.<#wink>

Az cirka 1600 év. Nincs nekem annyi idõm játékokra. Van életem is. 😄 Viszont egy hosszabb karrier mód érdekelne.
DanielT
Attól függ. 1 percig szeretsz autózni, vagy tizennégymillió óráig.

6 pálya, 76 autó.

Mennyi a Prologue játékideje? Megéri beszerezni, vagy már ki lehet bírni a nyárelõig valahogy?
DanielT
Nem Proloug hanem Prömölõgiéó. Lehet állítani miután teljesítetted a C,B,A kategória összes versenyét éremre.
A prolougba lehet állítani a kocsi beállításain? futómû, motor stb? vagy csak annyit amit a verseny elõtt feldob, hogy pl menetstabilizátor ki meg ilyen alap szarokat.

MaSzKa
PSP-s GT-vel már kicsit leamortizáltam a gépet :S

gombok nem bírják
és nincs karrier meg tuning se 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
😄XD<#worship> nekem is ilyen kell

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ombika
Haromszoget nyomod rajt utan es maris el a kuplung H valtoval!

deep
Jah, asszem.
Lehet láma kérdés, de faq híján megkérdezem: Logitech g25 kompatiblilis e teljes mértékben a játékkal (jelenleg prolouge)? Kuplungot és a H váltót be lehet állítani?

LOL lesznek benne!

Most megnéztem és a GT3-ban is csak 20 helyszín volt. Viszont a Forza 3-ban is csak 19 van. Még mindíg a GT az ász. A 40 terep (rallyt levonva) nekem is bejönne.
DanielT
Azóta eltelt pár év és már a GT4 -hez szokva azért vannak elvárásaim...

40 totálisan kölönbözõ tereppel lennék elégedett.
A GT2-ben is kereken 20 pálya volt (és annak 50 variációja) és hogy el voltunk vele. Majd lesznek DLC-k és a GT6-ra meglesz a 200 helyszín is. <#wink>
DanielT
20 különbözõ pályával illetve azok vonalvezetéseivel felgyújtanám magam. Rallyval+valós pályákkal+GT hagyományos pályákkal együtt 20? Remélem nem így lesz...
Layout = pálya? Nem! 70 vonalvezetés. Ha csak 3-4 verziója lesz egy pályának, akkor már meg is van a 70 vv. Nürburgringbõl és Le Mansból alapból van 5-5 vonalvezetés. De remélem neked van igazad, akkor fizetek egy sört. 😉
DanielT
20 kölönbözõ környezet/ország van, nem pálya. A fordításból nem derül ki. Pálya 70+ lesz.

A Nascarról meg csak annyit ír, hogy nem lesz benne nyilván az összes versenyzõ, pálya, csapat stb.

1. When asked about the number of tracks, Yamauchi reiterates the mysterious “20 different environments” and “around 70 different layouts”.

2. The entire NASCAR roster of tracks, teams, and drivers will not be in the game.
DanielT
Nincs szmájli. Továbbá nézd meg melyik kommentedre írtam.
Egy szmájlit nyomhatnál utána, mert még meg találok sértõdni. 😄 <#nezze> link
DanielT
Most hagyjuk abba a hülyeséget, köszönöm.
pointer4
100 pályáról volt szó tudtommal.
Ja és a 20 pálya. Ennél még a NASCAR-ban is több van. Csak nehogy az legyen, mint a Forza 3 V8 Supercars licencével. Autó van, pálya nincs.
GT5-ben is lesz visszatekerés. <#zavart1>
http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_5_Prologue

PSN: berghold

Fel tudna valaki engem világosítani arról, hogy milyen GT5P verziók jöttek ki eddig és mikben térnek el egymástól?
balla27
köszi a választ

Csabesz6
tudja:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

balla27
sziasztok!a g25 kormány az tudja a kuplungot,meg a h váltót?

balla27
sajnos.a legjobb pálya

balla27
nem néz ki kamunak

DanielT
Áh! Ez valami spéci bemutatásra csinált verzió, tömegeknek nem elérhetõ sajnos.
balla27
errõl mit gondolsz?

balla27
http://www.youtube.com/watch?v=4suUwTrVfcs&feature=PlayList&p=25AA48F2D32CDC15&playnext=1&playnext_from=PL&index=7

DanielT
Keress! 😊