4184
-
#2024 fuck, fuck ,fuck Nincs M6 os bassssszzzzzzzzzzzza meg -
#2023 Remélem az összes jogsi arany már! :D -
High end PC #2022 -
#2021 Hehehehe.......
Ez ma volt, ebéd után, ha hiszitek, ha nem.... :D (ott a PSN ID-m, jertek hitetlen népség, koppanátok vala:)
-
KillTheKonzol #2020 ilyen alapon nekem már mult héten megvolt a játék, leszarom mit hiszel :D -
#2019 fölösleged bizonygatnod neki szerintem! ki ő neked?
a lényeg hogy neked megvan és javában tolhatod!
jó játékot! -
#2018 zsoltbarabas a psn nevem, vegyél fel barátlistára és úgy 1 óra múlva less rá mivel jáccom... :) -
#2017 De lehetne újságíró is :D -
Freedy #2016 Boltja van, így hamarabb hozzá tudott jutni. -
Petike125 #2015 nem értem mit számít neked, hogy tényleg megvan-e neki vagy sem...
megvan, hidd el ;) -
High end PC #2014 Ha ez saját, akkor ezt nem értem:
Release date(s)
* NA November 24, 2010[1]
* EU November 24, 2010[2]
* JP November 25, 2010[3]
* AUS November 25, 2010[2]
Persze ettől még meglehet neked, hátha elavultak az információim, de akkor már miért nem olyan képet csináltál, amin a lemez is látszik, háttérben evvel a topic-al. -
#2013 "ezért minden autós játékban van 2-3 fajta nézet"
Konkrétan amivel én játszom, abban nincs :)
Csak belső nézetből lehet vezetni, még motorháztető nézetből sem, és ezt tartják a szimulátorok királyának.
Bár azt tudom, hogy a gt5 nem lesz szimulátor, látatlanban, nem is ezt fogjuk benne szeretni :D -
#2012 Nem érted mit akarok.Nem mindenki az Enzo miatt szimezik, mivel nagyon sok berögződött szimes mozdulatot fel tudsz használni a közúton is! -
tordi #2011 Ha nekem itt állna a garázsomban pl egy Enzo akkor eszembe nem jutna szimezni :) a valóságnak azért mégis csak jobb a grafikája -
N0RB3RT #2010 Grat hozzá:)
Lenne egy kérdésem, mennyi szabad helyet igényel a teljes telepités ? -
buggyant #2009 ebben van valami:) pont azért a külső nézet, mert szeretném látni a verdát. sőt, akkor már azt is elárulom, hogy soha nem játszom first person nézetű játékokat sem, mert zavar az a kameraállás.
tök jó, hogy különbözőek vagyunk:) -
Petike125 #2008 mocskosul irigy vagyok most :D -
#2007 "Azért játszik szimulátorral az ember, hogy elhitesse magával, hogy olyan autókat vezet amiknek a való életben a közelébe sem kerül"
ez azért nem egészen így van -
tordi #2006 Nem tudom, nekem olyan érzés az mint amikor 5 éves koromban távirányítós autóval játszottam. Azért játszik szimulátorral az ember, hogy elhitesse magával, hogy olyan autókat vezet amiknek a való életben a közelébe sem kerül, és hát nem kérdés, hogy a valóságban honnan nézünk ki az útra. Max a superman képes arra, hogy felette lebegve irányítsa :) -
buggyant #2005 nem baj az sztem:) külső nézetből éreztem rá először az autós játékokra és azóta nem változtattam a jól bevált dolgokon.
ezt szerencsére a fejlesztők is tudják, ezért minden autós játékban van 2-3 fajta nézet és mindig van köztük legalább 1 külső:) -
#2004 Akkor valahol máshol lesz a baj :D -
buggyant #2003 az megvolt 10 éve:) épp most cseréltettem le, mert lejárt az orvosim érvényessége -
#2002 Jaa, én úgy a valóságra gondoltam. -
tordi #2001 Bal kéz ! ugyanis ha van én kizárólag a cockpitet használom, ez így van már a gtr2 óta ! Nem tudom jobbat mennék e más nézetből, de nem is érdekel, nálam mindig előrébb van az élvezeti faktor mint a kockákkal való versengés -
buggyant #2000 ha az első 4 részben megvolt a 100%-om, és azóta nem felejtettem túl sokat, akkor talán most is sikerül:)
amúgy nem emlékszem ilyesmire, hogy jogsiknál nincs külső nézet -
#1999 soha nem is nyomtam külső nézetből :) akkor már inkább front bumper :) -
#1998 Kellemetlen lesz letenni a jogsit gyerekek, ott nincs külső nézet :D -
#1997 Szted? :) -
#1996 Sajat akkor ok! :) -
#1995 Hát ez van gyerekek.... :)
-
#1994 Loooooool! :) -
buggyant #1993 szintén zenész, kb én is akkor kezdtem és mai napig külső nézetből nyomom mindennel, ez alól csak az F1 2010 a kivétel, azt bukósisak nézetből játszom:) -
#1992 jobb kéz, külső (autós) nézetből nyomom 96-óta :) -
buggyant #1991 na és az milyen rengeteg lehet, aki nem abból játszik:)
egyébként láttam már olyat is, hogy valaki focis játékot olyan közeli kameraállásból nyomta, a csávó combja elfoglalta a fél képernyőt. kérdeztem tőle, honnan látod kinek kell passzolni? aszonta ő önző, úgyse szokott passzolni:) -
#1990 LFS-ben pl budos eletbe nem hasznalok mast csak belso nezet, es meg rengetegen!! -
buggyant #1989
pont erre akartam én is kitérni. tegye fel a bal kezét, aki belső kameraállásból tudja a legjobb köridejeit elérni. most tegye fel a jobb kezét, aki nem abból:) nekem a jobb kezem van fönt:) -
#1988 De ,ha valos REAL SIM, akkor erre miert nem figyeltek. szerintem ez kurva nagy hiba! :( -
High end PC #1987 Nem vagy egyedül. -
#1986 Vegre nem csak engem zavar a kormany mozgas, kurvara zavaro ,mert ellenkormanyzasnal idegesito, ellenben LFS-nel nagyon jol megoldottak es driftnel is sokat dob elvezhetosegen! -
#1985 Élvezetes lesz ez tény, nem is vitattam, hogy (számomra) a legjobb autós stuff kerül piacra, csak tartom azt a megállapításom, hogy ez elég félmegoldás szagú.
A bumper-cam tökéletes volt eddig is, és lesz ezután is, ezzel sincs gond, viszont a kormány szög kérdés engem sose érdekelt, mivel nem nézem egyszerre a saját kormányom/kezem, meg a virtuális kormányt/kezet. Működjön jól, és ennyi. A lényeg, hogy megmaradtak azok a dolgok amik istenkirály játékká tették a Gran Turismo szériát. Ezt még a cockpit dolog se veszi el.