4184
-
#2064 a prologueban volt úgy emlékszem, és szerintem ami abban megvolt belső nézettel az a teljesbe is meglesz -
#2063 a prologue-hoz képest változtattak kicsit a grafikán? -
Joe E34 #2062 Az F40-nek nem lesz műszerfala? Kár! Egyébként jelentős változás nem sok lesz a 4-hez képest az értelmes autók kategóriájában, főleg a már meglévő típusok újabb változatai adják a sok kocsit. -
#2061 Hitelesnek tűnő 1031 (teljes) autó lista, Premium és a Standard autók jelezve.
Eurogamer -
Petike125 #2060 Gran.Turismo.5.PS3-DComics
-
#2059 Legalább olvasnád el hogy miért neki címeztem. -
#2058 -
#2057 Itt nalunk ma teljes a kaosz az egyik bevasarlo kozpontban. Most tettek ki ertekesitesre a GT5-ot 52EUR aron. Minden masodik embernel a kasszanal GT5 van :)...oc en is a "masodik" kategoriaba tarozom. -
#2056 vagy hogy pofánüsd:D -
#2055 Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kezet nyújts. -
Joe E34 #2054 Üdv Urak! Lehet lerágott csont már, de nincs energiám
visszaolvasni: A ps3-hoz, és így a prológhoz is még most
jutottam hozzá, pár napja. Az mindenkinél úgy van, hogy a
Z06-os Corvette-nek nem működik a HUD-ja, ellenben a GT
tuningos Corvette-nek igen? -
#2053 Nevetséges 20k-nál többet nem ér, az az autómodell rohadt gagyi. -
#2052 Signature Edition
-
-
#2050 gondoltam az a smiley lett volna amit postoltam :)
pár kép legyen már...
-
Akey #2049 Bővebben? Vissza ne tartsd az infót! -
Akey #2048 Töltheted, a játék lett törhetetlen, nem a gép. Viszont, ha majd összefutsz Yamauchi bácsival, hogy fogsz a szemébe nézni? -
#2047 -
#2046 Ha tényleg úgy áll a Jailbreak, ahogy hírdetik, akkor inkább letöltöm :D -
#2045 -
#2044 lol... valahogy nem ez a smile akart lenni, mentségemre, hogy telon nem látom az animációt :D -
#2043 Vegyed csak. -
#2042 Én csak válaszoltam rá hol lehet megvenni majd kb 1600-ft ért. -
#2041 Vegyétek csak 14 000-ért Ha kell valakinek 9000-ért megrendelheti nálam -
#2040 :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ -
#2039 -
#2038 Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, még rosszabb idő, kib@szott Mary Poppins... LONDON!!! -
#2037 London -
#2036 mit lehet tudni a bevezető árról? -
#2035 ??? -
#2034 Megjelenéstől három napig 5 fontért fogják árulni -
#2033 Fasza..... de mennyire hurtára nem érdekel ez AMÚGY...... :) -
#2032 Ne idegesíccsé'! Nem felszereltséget szintjén különböztetünk meg Premium és Standard kocsikat, hanem hogy melyiket csinálta meg a Polyphony GT5 színvonalon és melyiket emelte át a GT4-ből.
A jogsiknál csak Premium kocsik vannak. A Dealershipben csak premium kocsik vannak.
A standard autók a használtkereskedésben lelhetőek fel, műszerfal nélkül, néhol borzalmasan ocsmány kidolgozással, (közelről nézve az oldalsó ablakkeretek, kerékjárati ívek). -
#2031 Mi az hogy standard verda?
Suzuki Swift nem sport verza? -
#2030 Azok nem standardok voltak, mert a jogsiknál csak Premium verdákat használhatsz.
További kérdések elkerülése végett: NINCS_MŰSZERFAL_A_STANDARD_AUTÓKBAN. -
tordi #2029 hogy mi?? ez a nap híre !!!!
így már NAGYON város nekem is !! -
#2028 Eddig mindegyikbe volt (kb 30 féle klasszik autó) -
tordi #2027 Azt áruld már el, hogy a véglegesben van e cockpit a standard autókban? Ugyanis egyes oldalakon már arról olvasni, hogy lesz mégis és az eddigi videók kamuk voltak -
#2026 Alakul... B meg A már megvan... :) -
#2025 Tehát: Minél közelebb a megjelenés, tehát csökken a napok száma, ezzel fordítottan arányos a topic látogatók száma, és ezzel egyenesen arányos az idióta, értelmelen postok száma. (mint ez :D)