Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látom a felszopó lány állás már foglalt, gratulálok !
DanielT
Annak is kevés lennél.
6 év alatt idáig jutottak, pazmeg nincs egy takarítói állás a PD-nél ?
pointer4
Confusing Yamauchi Statement

"Standard models won’t have an interior view, less detailing and no crash model. The problem is that premium models take a lot of time to create and we wanted to include many more vehicles than before. To make premium versions of all the cars we want to put in would take ten years or more and I don’t think people are prepared to wait long!"
Monza és a római F1-es futam szervezõinek veszekedése kapcsán elkezdtem kutakodni a Gmaps-ben és megtaláltam a jövõbeni pálya tervrajzát. Nos ezt a Gran Turismo jó távolról elkerüli. 😞 Viszont valszeg benne lesz a GT2-bõl és 3-ból ismert nappali pálya, ugyanis a videóban látott Altare della Patria (gúnyosan írógép) mellet ott van egy köpésre a Colosseum. De ugye ezzel nem mondtam újat senkinek. 😄

ok😊

DanielT
Fáradj át az Xbox 360 topikba, ott kapsz majd választ.
hát jah! Nem vagyok annyira otthon az xbox 360 játékokba tudnál ajánlani párat amit feltétlenül ki kéne próbálnom????

elõre is köszi!

pointer4
Bizonyám, ilyenek ezek a platform reklámozó/hajtó top játékok 😄
És az mikorra várható? Most ezért kell vennem még egy ps3 mat is ?:😄:S:S:S:S

hát az nem sok😄😄😄😄

pointer4
Ja, majd a Halo PS3-as változata után.
DanielT
Azonos eséllyel mint a lottó. Ha nem veszel szelvényt.
gt5 kijön xbox 360 ra valamikor??

De hát bizunk a PD-ben, mert mindenben a tökéletességre törekednek, PSP meg csak egy mellékág volt, hogy felfrissüljenek, meg a pénz sem volt rossz <#buck>
DanielT
Érdekes, de méginkább ijesztõ nyilatkozatok hangzottak el Yamauchi szájából, mégpedig, hogy a PSP és a GT5 karriermódja között sok hasonlóság lesz... Remélem valaki észheztérítette, hogy ezzel a GT esszenciáját vonná ki... ha más nem, a PSP verzió gyalázatos pontozása talán megkongatta a vészharangot nála...
JohnnySmith
A sulikat így is meg kell majd csinálni, abból meg tetemes pénz jön össze így is...
Anno a GT4P-ból pl pár jogsit (amit engedett) meg 50K-t át is vittem a GT4-be. Jó móka volt úgy is. Elsõ autó amit megvettem GT4-be így egy 1989-es Skyline GT-R (R32) volt használtan (ocsmány lila szinû volt 😄)
De jó sok pénzt hajtottam vele össze.

Imádkozzunk a hasonlóan fasza karrier módhoz mint az eddigi GT szériákban volt (mert PSP-n szörnyû hogy nem tették bele....nem is értem)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ombika
Hat en azert nem fogom kiporgetni, mivel csak kedvenc kocsijaimat akarom megvenni, de par het es ujbol veszek kormanyt GT5-hoz! 😊

DanielT
Szerintem tönkreteszi a karrier módot, hogy már ott van a rengeteg kocsi.
JohnnySmith
Ez nagyonjól hangzik 😊 (bár a creditnek jobban örültem volna 😄 )De hol van még GT5.... 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

deep
Átviheted a kocsikat, amiket megvettél a PSP-s verzióból.
cloud.strife
Lassan nekem is meglesz a 100% abba is... 😄

www.digimomentsvideography.com

Ombika
En masfel hete tettem is es azota is aldom az isten, h ujbol vettem! 😊

JohnnySmith
Nem bírtam ki és a héten vettem kínomba egy psp-t hozzá meg egy GT-t.... ez már elvonási tünet?
Lesz valami közös featura a psp-s GT és a GT5 között vajon?

sure
Zsír, szépen látszik az új fizika, 70 helyett 80-al be lehet venni ugyanazt a kanyart <#idiota>

Isten nem bottal, hanem VMware.

GT5P vs GT Academy build

Special Stage Route 5
MaSzKa
jó ötlet

fõleg a õs is 3ledes lesz manapság

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

deep
Vegyél, játssz vele, majd amikor jön a GT5(talán karácsony) akkor eladod.
redbull0304
Én már lassan ott tartok, hogy veszek egy 360-ast és egy Forza 3-at... <#pardon1>

JGTC
vicc

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ombika
Elkeszult igen ezt mondta, de o meg nem elegedett meg vele ezt is hozzatette! AMEN!!

Gran Turismo 5 - Õszig pihen

El lehet pakolni a kormányokat, egy ideig még tuti nem érkezik a GT 5.

Érdekesen alakulnak a Gran Turismo 5 körüli események. A játék elméletben már tavaly õsszel elkészült, a fejlesztõk szerint simán kijöhetett volna karácsonyra. Aztán jött a hír, hogy a Gran Turismo 5 bizonytalan idõre elhalasztva.

Pedig még a márciusi megjelenéssel is kibékültek volna szerintem a fanok, de ez sem valósulhat meg. Kérdés, hogy miért. A legújabb infók szerint ugyanis a Gran Turismo 5 2010 õsz elõtt nem jön ki, és akkor is csak japánban. Hogy mi mikor játszhatunk vele, nem tudja senki, még a Sony sem. Hüpp.

Forrás: Gamestar

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

DanielT
Nem azzal van a baj, hanem, hogy egy idõ után állati idegesítõ csikorgást sikerült kiválasztaniuk a 4-ben 😊
cloud.strife
Youtube-on nézegess pár pl. Top Gear videót, úgy csikorognak a gumik mint az állat.... 😄

www.digimomentsvideography.com

DanielT
Igen, a GT5 Prológban is javították már.
Máté94
A valóságban milyen hangja van szerinted a guminak?😄
Jamirofan89
hello gt fanok!
eddig az 1-4ig minden egyes GT ott pihen a polcon.
PS2-t Gran Turismo miatt vettem és PS3at is ezért fogok,

DE...
Van rá esély,hogy azt a borzalmas kerékcsikorgást végre kiszedjék a játékból?
Nagyon magasra helyezték a mércét.Ferrari,Lambo,Bugatti,Mclaren.
Remélem jól olvastam,hogy a hangokat még tökéletesítik.üdv

DanielT
Nem egy bonyolult mondat, de szerintem nem sikerült helyesen értelmezned.
Máté94
"Ez az oka annak is pl hogy nem láthatunk az olyan játékokban valódi autó modelleket mint a Burnout vagy a GTA4."

Ez még viccnek is rossz.Egyik sem valódi😄

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

JohnnySmith
Gran Turismo 5 - újabb és újabb hírek!

Éjszakai verseny, változó idõjárás és IndyCar autók. *UPDATE*
Sok minden apróság kiderült már a GT5-rõl - csak az nem, mikor kaphatjuk kézhez. Jólértesült források persze mindig csepegtetnek egy kis hírmorzsát...

A GTPlanet.net oldalon megjelent cikk szerint az egyik olvasójuk vásárolt egy Official PlayStation Magazine-t, melynek a februári számában egy 10 oldalas cikk található a kedvencünkrõl. (És egy GT5 poszter!)

A mellékelt képek alapján állítólag azt jelentik be az újság hasábjain, hogy megtalálhatók lesznek a játékban az IndyCar (IRL) sorozat autói is (a Nascar és a WRC mellett tehát újabb sorozat kerül bele a csomagba), valamint változó idõjárási körülmények között és éjszaka is versenyezhetünk, ráadásul az összes pályán!

De nézzük, mit is kaptunk eddig:

- sérülni fog minden autó, a versenyautók nagyobb mértékben
- több mint 1000 kocsi lesz benne, mindegyik lemodellezett belsõvel
- 16 játékos online futamokon hajszolhatjuk egymást barátainkkal (ez már a GT5P-ben is volt)
- az IndyCar versenyautói és versenypályái is elérhetõek lesznek
- fejkövetõ technika használata (PlayStation Eye kell hozzá)
- HD minõségû videók közvetlen feltöltése Youtube-ra
- éjszakai verseny az összes pályán
- 170-nel törni fog a fülke is, a többi csak külsõ sérüléseket szenvedhet majd
- az éjszaka-nappal ciklusok a valóságnak megfelelõen változnak a versenypályákon, miközben versenyzünk
- a törés nem csak vizuális lesz, hanem az autó fizikáját is érinti

Ombika
Nem is banom, de tokeletes legyen!

DanielT
Illene!
sure
Hát igen, nézem USA, AU/NZ megjelenést is 2010 Q3-ra jósolják több helyen. Hátha csurgatnak addig is még valami demót...

DanielT
Márciusban Japánban jelenik meg, szerintem nekünk még legalább 2-3 hónapot kell várni.
sure
Pálinkás jó reggelt mindenkinek, viszonylag friss PS3 tulajdonos vagyok (október eleje óta), nemrég "vittem ki" a GT5 Prologue-ot, és természetesen alig várom a GT5 megjelenését (remélem, tényleg kijön márciusban, és meglephetem magam vele születésnapomra 😄), mindenesetre topiknak +fav, nem tudom, mennyire aktív vagy nem aktív (a normál PC-s SG-sekhez képest nem sok ez a kb. 1500 hsz, persze a topik tárgya még meg se jelent, meg itt talán nem is lesznek "honnantöccsemle és hogykrekkejjemmeg" vérpistikék).

GT Academy Time Trial demo ígéretesnek tûnik, oké, nincsenek guminyomok, de az irányítás kifinomultabb (=nehezebb) lett. Kontrollerrel szinte lehetetlen normálisan menni, kormánnyal (Driving Force EX) már élvezhetõ, de ahogy elnéztem a Top20-at, az összes idõt 900 fokban elforgatható kormánnyal csinálták.

pointer4
Ha mindent megcsinálsz legalább bronzra, akkor veheted meg.