Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Standard models won’t have an interior view, less detailing and no crash model. The problem is that premium models take a lot of time to create and we wanted to include many more vehicles than before. To make premium versions of all the cars we want to put in would take ten years or more and I don’t think people are prepared to wait long!"

elõre is köszi!
Anno a GT4P-ból pl pár jogsit (amit engedett) meg 50K-t át is vittem a GT4-be. Jó móka volt úgy is. Elsõ autó amit megvettem GT4-be így egy 1989-es Skyline GT-R (R32) volt használtan (ocsmány lila szinû volt 😄)
De jó sok pénzt hajtottam vele össze.
Imádkozzunk a hasonlóan fasza karrier módhoz mint az eddigi GT szériákban volt (mert PSP-n szörnyû hogy nem tették bele....nem is értem)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Lesz valami közös featura a psp-s GT és a GT5 között vajon?
Isten nem bottal, hanem VMware.
Special Stage Route 5

fõleg a õs is 3ledes lesz manapság
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
El lehet pakolni a kormányokat, egy ideig még tuti nem érkezik a GT 5.
Érdekesen alakulnak a Gran Turismo 5 körüli események. A játék elméletben már tavaly õsszel elkészült, a fejlesztõk szerint simán kijöhetett volna karácsonyra. Aztán jött a hír, hogy a Gran Turismo 5 bizonytalan idõre elhalasztva.
Pedig még a márciusi megjelenéssel is kibékültek volna szerintem a fanok, de ez sem valósulhat meg. Kérdés, hogy miért. A legújabb infók szerint ugyanis a Gran Turismo 5 2010 õsz elõtt nem jön ki, és akkor is csak japánban. Hogy mi mikor játszhatunk vele, nem tudja senki, még a Sony sem. Hüpp.
Forrás: Gamestar
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
www.digimomentsvideography.com
eddig az 1-4ig minden egyes GT ott pihen a polcon.
PS2-t Gran Turismo miatt vettem és PS3at is ezért fogok,
DE...
Van rá esély,hogy azt a borzalmas kerékcsikorgást végre kiszedjék a játékból?
Nagyon magasra helyezték a mércét.Ferrari,Lambo,Bugatti,Mclaren.
Remélem jól olvastam,hogy a hangokat még tökéletesítik.üdv
Ez még viccnek is rossz.Egyik sem valódi😄
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Éjszakai verseny, változó idõjárás és IndyCar autók. *UPDATE*
Sok minden apróság kiderült már a GT5-rõl - csak az nem, mikor kaphatjuk kézhez. Jólértesült források persze mindig csepegtetnek egy kis hírmorzsát...
A GTPlanet.net oldalon megjelent cikk szerint az egyik olvasójuk vásárolt egy Official PlayStation Magazine-t, melynek a februári számában egy 10 oldalas cikk található a kedvencünkrõl. (És egy GT5 poszter!)
A mellékelt képek alapján állítólag azt jelentik be az újság hasábjain, hogy megtalálhatók lesznek a játékban az IndyCar (IRL) sorozat autói is (a Nascar és a WRC mellett tehát újabb sorozat kerül bele a csomagba), valamint változó idõjárási körülmények között és éjszaka is versenyezhetünk, ráadásul az összes pályán!
De nézzük, mit is kaptunk eddig:
- sérülni fog minden autó, a versenyautók nagyobb mértékben
- több mint 1000 kocsi lesz benne, mindegyik lemodellezett belsõvel
- 16 játékos online futamokon hajszolhatjuk egymást barátainkkal (ez már a GT5P-ben is volt)
- az IndyCar versenyautói és versenypályái is elérhetõek lesznek
- fejkövetõ technika használata (PlayStation Eye kell hozzá)
- HD minõségû videók közvetlen feltöltése Youtube-ra
- éjszakai verseny az összes pályán
- 170-nel törni fog a fülke is, a többi csak külsõ sérüléseket szenvedhet majd
- az éjszaka-nappal ciklusok a valóságnak megfelelõen változnak a versenypályákon, miközben versenyzünk
- a törés nem csak vizuális lesz, hanem az autó fizikáját is érinti
GT Academy Time Trial demo ígéretesnek tûnik, oké, nincsenek guminyomok, de az irányítás kifinomultabb (=nehezebb) lett. Kontrollerrel szinte lehetetlen normálisan menni, kormánnyal (Driving Force EX) már élvezhetõ, de ahogy elnéztem a Top20-at, az összes idõt 900 fokban elforgatható kormánnyal csinálták.