4184
-
#1984 -
#1983 Szintén bumper camból játszom én is autós játékokkal (kivéve LFS,ott ha jól adja meg az ember a kormány fordulási szögét, akkor pont úgy fordul a virtuális kéz, mint az igazi. Persze ez 180 fokot fordulni tudó kormánnyal nem megy...) -
#1982 Mondjuk nemtom, ki hogy van vele, de én pl bumper-cam ből játszottam miníg a GT-t, s más autós stuffot, tehát ezt is úgy fogom. Nemtom, lebet csak én vagyok igy, de a belső kamera számomra csak a látványt jelentette, élvezetesen vezetni, time attack-olni nem tudok műszerfalkamerából. Mivel 1: zavar, hogy keveset látok, akárhogyanis, de élőben sokkal többet kilátni egy kocsiból, mert nem csak egy fix méretű irányba látsz ki. 2: zavar a kormány a kézzel, mivel kormánnyal ottvan élőben a kormány, plusz soha nem pont úgy fordul, mint ahogyan ténylegesen tekerem a kormányt. Ergo nemérint egyátalán a cocpit-rinya, ami érint a kocsik, a vezethetőség, a hangok, a hangulat, és az a plusz, amit a GT mindíg képvisel: profizmus, precizitás, lélek... ámen:-) -
Akey #1981 1031 autó, ami kb 400 alapverzió ilyen-olyan variánsa? Mégis kit zavar? Ez a GT sajátossága. Sok a japán vas? Az Enthusiában, Sega GT-ben nem volt sok? Mióta baj a több? -
#1980 Nemtom egyesek mit sírnak persze mehet a fika.
Mehet a fika mert az 1031 autóból jó ha van 600 különálló különböző modell,egy rakat autó egy és ugyanaz hajszálminimális változtatásokkal és évjáratkülönbséggel.
A beharangozott 71 pálya sem 71 pálya...A 71 úgy értendő hogy ebben bennevan egyes pályák kisebbnagyobb módosítása és az ellentétes iránya...
Nincs műszerfal egyes autókban...Hhhmmmm,mondjuk eddig erről is lapítás volt,arról volt szó hogy lesznek sokkaljobban kidolgozott autók és kevésbé kidolgozottak..Sebaj,valahogy ez sem szegte a kedvem mert tetszik nemtetszik egyeseknek:
A GT6-ig Nov 24.-étől (remélhetőleg:D) napvilágot lát minden idők egyik legjobb autós stuffja....
Viszont ha egy normális multit amiben értelmesen összetudok hozni haverral egy meccset nem tolnak alá akkor tökönlövöm magam..:D -
#1979 Nem értem mit marjátok itt egymást, ha senkinek sem tetszik de mégis mindenki megveszi! 6év? Tökéletesen igazat adok csabushnak, ha a töküket vakarászták ha nem, mások ez alatt több játékot is piacra dobnak (ok nem ez a szint) Oltári nagy hiányosság szerintem is de, nem ez az egyetlen szempont... Ettől még élvezetes lesz a játék, és pont!
Remélem előbb utóbb ezt a hiányosságot pótolják, egy online upgraddel, PS3-óta ez már könnyedén megoldható. -
#1978 Ha belefért volna az időbe, több műszerfal lenne. Nem a töküket vakargatták eddig. Én se örülök neki, sőt! De ez van. Az eddigi produktumjaikból tudhatjuk, hogy amit tudnak, megtesznek, a rendelkezésre álló erőforrásokkal, idővel. -
#1977 Ez a játék a világtörténelem legnagyobb bukása. Egy szar grafikájú, undorító szar az egész.
Senki se vegye meg... -
#1976 Mondjuk nekem megfelel a lökös nézet is, persze jobb lett volna a belsőnézet minden kocsiba, de ez van. Amúgy a játék nagyobb részében a komolyabb kocsik lesznek az előtérben vagy ezek a fél millás civicek és társaik? Nekem inkább ez a nem mindegy. -
#1975 Kicsit túlreagáltad, én például oltári nagy GT fan vagyok, imádom, hogy hétköznapi "szutykokkal" van tele, imádom az egész feelingjét, DE: azért a GT4 óta eltelt közel 6 év... Azóta fejlődött némiképp a technológia, több lehetőség nyílt meg a fejlesztők előtt, lásd belekerült bizonyos szintű sérülés és ugye a mostani kritikus pontnak számító belső nézet is. Félreértés ne essék, nekem bőven elég lesz az a 200 gép, aminek van cockpitje, és a többinél se fogok sírva fakadni mikor játszom, de ha már megvan a lehetőség, és azt hiszem az idő is megvolt, plusz gyanítom a pénzmaggal se volt probléma, akkor belerakhattak volna mindegyik autóhoz cockpitet. A premiumokba szebbet, a többibe valami egyszerűbbet, VAGY egyáltalán nem kellett volna beletenni, és akkor nem lenne félmegoldás szaga. Nekem inkább ezzel van gondom, persze ettől függetlenül nyálcsorgatva várom. Jó lesz ez így is! -
#1974 Elég gázos alakok léptek be ide az elmúlt pár napban:) -
#1973 fúj, már csak 200 autóban lesz belsőnézet :D -
#1972 Helyes, és javasolom mindenkinek, hogy megne vegye ezt az izét, hát fúúúj nincs minden kocsiban belső kamera boáf...
Btw aki ilyeneken kiakad egy GT-n, az tényleg hanyagolja...
aki meg szereti, és átjön neki a gétéfíling, az úgysem itt sír, hanem vár, megérkezik, berak, játszik... -
#1971 -
tordi #1970 nem fogom -
#1969 Meg ne vedd! -
tordi #1968 Most már biztos, hogy ugrott az autók 80%-ból a cockpit
http://www.youtube.com/watch?v=7s-z5NPUgNE
6 év után van pofájuk így kiadni, elmennek a... -
#1967 Engem pl egy autós játékban egyáltalán nem érdekelnek a hétköznapi autók, golf, polo, lupo, skoda, meg az ehhez hasonlók. Itt olyant szeretnék kipróbálni amit talán soha sem vezetek. -
#1966 Szerintem minden kategóriába vannak nevek amiknek van belső nézete. Majd kiderül. Mindenesetre ez nagy érvágás. -
#1965 csak remélem nem faszom golfot meg ergya toyotakat szortak meg belső nézettel... 200 auto is elég lenne, de csak a fogam fogom szivni hogy nem tudom normálisan vezetni a jó autokat csak motorháztetőről vagy az aszfalt felett két centiről nézetben.... -
#1964 Hát ez viszont tényleg elég ergya így... Ez volt a fő húzó erő számomra. Mind1, majd elleszek azzal a 200al aminek van... Csak jöjjön már, mert élesben is kipróbálnám a szájkarate helyett.:) -
#1963 Hát még szép, 3D az kell. Úgy akarom tolni, amíg el nem szédülök :D -
#1962 Mondjuk ez tényleg gáz:/ De a 3D támogatás, az feltétlen fontos volt-.- -
KillTheKonzol #1961 6 év -
#1960 ez tényleg rohadt gáz... mi a faszon dolgoztak akkor 5 évet? ha egy egyen fülkét raknak minden autoba még az is jobb mint hogy egyáltalán nincs 800 autoban cockpit nézet!!! ááá -
pennzoilnismo #1959 Bocs, elszúrtam a "válasz" számát...Én egy másik helyről rendeltem. Annyit csináltam, hogy a dátum módosulása után felhívtam őket, hogy ugye áll még a rendelésem és ott azt mondták, hogy igen. Ezt javaslom Neked is, hívd fel őket és kérdezz rá. -
pennzoilnismo #1958 Én egy másik helyről rendeltem. Annyit csináltam, hogy a dátum módosulása után felhívtam őket, hogy ugye áll még a rendelésem és ott azt mondták, hogy igen. Ezt javaslom Neked is, hívd fel őket és kérdezz rá. -
High end PC #1957 De legalább az LP670 SV-ben lesz belső nézet, egy kis megkönnyebbülés. -
High end PC #1956 Tényleg nincs a kocsik 80 százalékában belső nézet?
Nemár, most nézem én is a listában, melyekben nincs, baszott gáz.
Pagani-ikban sincsen, tuning RUF Porsche-ékban sincs, Lambók egy részében sincs, köszönjük ezt az űber igényes játékot Lehet valakinek bántani fogja most megint a fülét, eddig a grafika miatt toltam volna elsődlegesen, mert hát mindent visz grafikára autókában, de ha a semmit kell néznem a kedvenc márkáimnál (az utat), az cockpit grafikára gagyi NFS szint.
Ha még a szimulátor jellegét is elkúrják, és sokadrangú fizikai modellezés lesz (ennyi autónál elég valószínű), hát én nem fogom sokat tolni, amolyan Forza 2 szintű porosodás lesz nálam a polcon, azt se csíptem a belső nézet nélkül és a nevetséges fizikai modellezéssel. -
#1955 S4 van tény hogy nem '10-es, Mazda3 MPS (már a GT5P is volt), Seat Leon szintén lesz (volt is)... Sirocco-t meg láttam videóban.
100% -os hivatalos autólista szvsz nincs még a neten.... -
tordi #1954 köszi a választ! akkor ez így ebben a formában több mint nevetséges. Egy játékká gyúrták a GT4-et és a GT5P-ot, megszórták némi esővel oszt ennyi -
#1953 Nem lesz. -
tordi #1952 sácok, valaki tudna nekem biztos választ adni arra, hogy a standard gépekben végülis lesz e cockpit nézet vagy sem? nálam ezen áll vagy bukik a játék, és egyszerűen a neten sem tudok eligazodni ebben a kérdésben, normális standard videót sem láttam még. szóval jó lenne tudni, mégis csak a játék 80%-a. előre is köszi -
ST220 #1951 Nekem sem tetszik a kocsilista...
Se egy Audi S4 '10, TT-RS, Focus RS MKII, Mazda 3 MPS, SL65 Black Series, Seat leon Cupra, sok köcsög lupo, meg Polo, meg beetle, sehol egy Golf VI R, vagy sirocco.
A RUF-ról meg annyi, hogy szutyok, mert 2000-es évjáratú a legújabb. Annyi új Ruf is van, de ezek szarok. Inkább lett volna Porshce, GT3, Turbo, GT2... Carrera GT...
Lehet, hogy van 1000 autó, de sok szutyok van.
Iszonyat gyönyörű a játék, meg biztos fantasztikus... De szerintem sehol nincs a kocsilista a Forza Motorsport 3-éhoz... -
Akey #1950 Radical, Caparo, Königsegg. Az autógyártás színe-java. :D Ha megnézitek az autólista újdonságait, akkor tisztán látszik, hogy próbálták tartani a keleti-nyugati egyensúlyt, ami a sorozat történelmében egyedülálló dolog. Helyszíneket tekintve is megfigyelhető: jött Madrid, London, Róma, Monza. Én is hiányolok dolgokat, pl a Maserati MC12-t, de van 100 másik, amit szívesen hajtok. -
#1949 Hi! Valaki rendelt már közületek az überkonzoltól?én előrendeltem tőlük még anno de mivel csúszott nem tudom érvényesek még szerintetek az előrendeléseik mert azóta nem is hívtak se nem küldtek emailt hogy most mivan. Nekem meg nincs kedvem várni megjelenés után 1 héttel is mint a messiást.. -
#1948 jav: Koenigsegg -
#1947 Nem tudom, mi a gondotok vele? Más arányokat várt, ennyi! És abban abszolult igazat adok neki hogyha pl egy Konisegg videóval befűtik a népet akkor legyen már benne. Van egy véleménye és pont!
Ettől függetlenül szerintem annyi plusz autó pakk lesz ehhez a játékhoz storeban ami eddig még soha nem fordult elő. Biztos, hogy elöbb utóbb minden igényt lefed, és ugye ez az első rész amit fognak tudni fejlesztgetni még a kiadás után is. Ezt a játékot nem annyi időre készítették mint az eddigieket.
Láma kérdésem: Ez az autó lista hivatalos? (nem tudom megnyitni a lenti linket sajnos) -
N0RB3RT #1946 Hűtsd már le magad. Senkise kiváncsi a nyavajgásodra. Ócsárolod itt a játékot mert láttál egy listát az kocsikról, de közben elővan rendelve. Elég nagy LOL vagy xD Iyen ember kezébe nem adnék GT lemezt, nem érdemelnéd meg :) Menj és told a bullshit NFS-t. Szia. -
#1945 Szerintem teljesen jó ez így, ez a játék soha nem a luxus sportautók körül forgott. Nyilván nem normális a 100 toyota, de nem zavar.