4184
-
#2384 most akkor vegyuk szepen ujra elo amit irtal csak hogy vilagos legyen hogy mire hiszed azt hogy nem volt hulyeseg:
"azt viszont látom hogy grafikai fejlődésen túl nem sok mindenre számíthatok..."
remelem nem sok magyaraznivalo van a dolgon. -
#2383 mert nekem pl fejlődés lett volna az AI fejlesztése.. .elvégre ellene versenyzek... vagy fejlődés lett volna a multi résznél valami, mert ami most van az semmi, ráadásul még patch is kell hozzá, háát.. -
#2382 ne kezd már megint... unalmas vagy... az egy vélemény volt.. a hibák utána jöttek...
egyébként te nagy fejlődést látsz tényleg? ( törés, időjárás ma már alap, meg se említsd.. ) -
#2381 te nem hibat irtal hanem hulyeseget, aminek koze nincs a valosaghoz. -
#2380 ezért nem értem mit kell itt beszarni ha valaki ir egy hibát.. igazad van egyébként... -
#2379 True -
Akey #2378 Az elmúlt nap velős hozzászólásai alapján állíthatom, hogy senki véleménye nem számít, amíg abból nekem hátrányom nem származik. Attól, hogy fikázzák a GT5-öt, még nem lesz rosszabb játék. Az én igényeimet teljes mértékben kielégíti, nem vágytam többre. Aki a játék hibáival nem tud együtt élni, (recés árnyék, 2D fa, sínautózó ellenfelek) annak nem való ez a játék. Valószínűleg emiatt lemaradnak pár száz óra magas színvonalú játékélményről. Így a végére meg annyit, hogy Wanille-t nem engedem többet a PS3-am közelébe. -
buggyant #2377 sztem is jópofa:) na most izgulhatok rajta júliusig, milyen autót fogok kapni:) ha a születési év is számít, akkor lehet, hogy egy 1-es golfot kapok:D -
dudeeg #2376 persze ehhez nyílván az kell, hogy a psn accountodnál is ez a dátum legyen megadva -
#2375 Nekem is megjött végre :) December 9.-én van a szülinapom akkor majd kiderül :) -
dudeeg #2374 A GT5 a user születésnapján ajándékba ad egy autót. És állítólag az autó a user születési évéhez van igazítva. Szerintem jópofa :) -
tordi #2373 korrekt -
#2372 Lóvét nem hozhatsz át a PSP-sből? :) -
Csokis #2371 GameSpot teszt! - 8 pont. -
Csokis #2370 Kérdezd meg a hivatalos EU PlayStation fórumon! Ott már csak tudják. -
#2369 szerintem nem mert nekem nem ment es rakeresgelve valszeg pont ezert nem ment :S -
SlickAdam #2368 arrol tudsz valamit, hogy az EU-s GT5 mukszik-e egy amcsi PSP GT-vel? -
#2367 Flame flame flame, GT4-nél is ugyanez a történet volt lefightolva. Uncsi, lépjetek tovább! -
#2366 Beraktam a PSP-s verdákat GT5-be...
50 gépet rakhatsz át, csak árkád módban használhatóak (basszus jobb lett volna a GT garázsba rakni )
Menet nálam a következő volt:
PSP benne GT indít, PS3 GT idít, (usb-n összekötve) PSP-s GT-ben a beállításokban (legutolső fül) ott lehet a garázst exportálni, PS3-s GT beállítások, hardvare, PSP system... sync psp aztán kilehet választani hogy milyen gépeket akarsz átrakni (psp GT-be is lehet GT5 gépet rakni)
A lényeg hogy mind a két gépet szimultán "nyomkodni" kell :) -
N0RB3RT #2365 -
#2364 persze, csak te nem véleményt mondtál, hanem "gúnyolodtál" :) -
#2363 reagálni azért reagáltam, mert a véleményem énis kifejthetem, nem? -
#2362 Ha felőled bánthatom, akkor nem reagáltál volna. Azt meg nem is tudom honnan veszed hogy nekem fájna hogy neked bejön a játék ilyen formában, nem erről beszéltem. de csak hogy te is képben légy: én is az első GT óta követem a játékot és pl az AI hiánya már régóta zavar...
De remélem nem haragszol meg, ha ezek után én is leszarom a véleményed, elvégre te is csak egy xy vagy itt az sg-n, aki nem jelent számomra semmit... -
#2361 Tőlem aztán bánthatod, csak azt nem érted meg, hogy LESZAROM, attól még az én szemléletem nem változik, hogy a zesgén egy számomra xy akárki mit mond.
Képzeld feltűnt, 12 éve nyomom a GT-t, megvan az összes itthon kapható rész, csakhogy képben légy. Csak nemistudom, megszoktam? Az tetszik leginkább benne, hogy 12 éve is nagyjából ugyanígy lehetett vezetni, oké a fizika sokat változott, meg úgy minden, de nem lett gyökeresen más az egész játék.
Persze, jobb lenne, ha kikerülnének, meg sokminden jobb lenne, de nekem bejön így szarul, ahogy van, remélem el tudod fogadni, és nem fáj. :D -
#2360 nekem nem a 2d fákkkal, a copy paste tájjal, meg a 2d emberekkel a pálya szélén van gondom.... de azért ne akarjuk már elbagatelizálni egy autus játékban az AI szerepét... most megint csak mások véleményére kell támaszkodnom, illetve review-ban olvastam, hogy pl a töréseket is unlockolni kell. azért ez bénaság szerintem, a célját nem látom, de ha tudod mond el.
ezektől függetlenül várom a játékot, mert mindig is ez volt a kedvencem, csak valahogy azért titkon vártam, hogy pl a menü hangok megváltoznak, a start szignál szintén, ezek jelentéktelen dolgok, de szerintem már rohadt bénák, persze tudom nem ez a lényeg :D -
#2359 az a baj, hogy olyanok vagytok mint a gyerekek, akik rögtön bezárkoznak ha bántják a játékukat...
képzeld, én sem szoktam visszafelé versenyezni, de van hogy egy kanyar szarul jön ki, elfékezem stb, na most ilyenkor az AI szépen neked megy hátulrol... vagy neked még nem tunt fel az eddigi gt részekben hogy ugy megy az előre megirt vonalon hogy kirobbantani sem lehet? én csak nem értem hogy egy ilyen alapdolgot miért nem birtak leprogramozni egy autos játékban, ahol az lenne a cél hogy egymást leelőzzük.. pl ha kicsuszol egy kanyarban, akkor nem kell attól tartanod hogy a real driving simulator többi tagja oldalba kap... még a leszarozott f1 2010ben is kikerülnek a versenytársak... -
#2358 Nem kell emgállnod a pálya közepén ahhoz, hogy ezt észrevedd. A GT5 AI, ha lehet így nevezni, sima verseny közben is úgy megy, mintha ott se lennél. Az egyenesben letúr, ha közéjük ragadsz, kicsúszásnál nem kerül ki. Ezen kár vitázni, ezt mindenki belátja, nem értem miért erőlteted itt magad ezzel az idióta példával. Az AI úgy e van baszva, ahogy lehet. A mellékelt videó pedig zseniálisan szemlélteti egy példával az 1000 lehetőség közül. Okoska. -
#2357 Igen, meghajlok előtted, tényleg tök gáz, nemis értem, hogy hogy nem vettem én észre, pedíg mindíg visszafelé haladok a pályán, meg megállok, és bevárom a pálya közepén az ellenfeleket...
Fujj, már töröm is ketté a lemezt... :D -
#2356 jo draga helyen veheted a jatekaidat, en kb 12k-t adtam ki erte mint mostanaban minden mas jatekert.
#2354: amikor egyszer olyat irsz ami a valosagnak a szoges ellentete, nem ertem megis mit varsz. vedd ugy hogy valamit rosszul tudtal es en megmondtam h hogy van kb valojaban. nem hiszem h ezek utan te lennel az aki akinek joga lenne kioktatasra.
#2355: ha az ai-s videora gondolsz - nem tudom mit kene hozzafuzni. senki nem mondta hogy a jatek minden teren tokeletes, tobb helyen is leirtak hogy az ai itt ilyen, ez van, ezt kell szeretni. talan ha majd nagyon sokan panaszkodnak, egy patch-el javitanak rajta. -
#2355 ja, a linkelt videorőól mi a véleményed? mert ugye te már játszottál is vele, azért kérdem.. -
#2354 hogy te mekkora paraszt vagy...
véleményem anélkül is lehet hogy nem játszottam vele, ennyi. nyilván ez így még kevés, de az előzetesek alapján is lehet véleménye az embernek... vagy neked nem volt véleményed mikor még csak a prologue-al játszottál, vagy nézegetted a képeket, trailereket? addig csak néztél a világba, fogalmad nem volt milyen lesz a játék, majd mikor bekapcsoltad a játékot akkor hirtelen lett véleményed, hogy ez mekkora fasza játék :) -
#2353 Aha... hát akkor menj végig Roma pályán szépen, lassan és nézd meg azokat a házakat.... -
Wanille #2352 Én már játszottam vele, láttam, így van róla némi fogalmam.
Neked megvan, jópézér ha jól sejtem.
Kiadtál közel 100k-t h játszhass 1 játékkal. Sok hülye meg aszongya h válság van.
Mondom én h mafia2 effekt! -
#2351 velemenyed csak olyan dologrol lehet, amit mar jatszottal, amit lattal, de legalabb amirol van barmi fogalmad. ez pedig rolad nyilvanvaloan nem mondhato el, igy a velemenyeddel kitorolheted a segged. -
Freedy #2350 Hát ez tényleg szomorú:S:S -
#2349 a jogsikra nagyon kiváncsi vagyok én is... az eddigi részekben azért az több napi munka volt nekem, nem is sikerült soha full-ra.. bár nem is probálkoztam sokat mindegyikkel, pláne kormány nélkül... majd meglátjuk -
#2348 majd te mondod meg hova kell járni, nem, vagy talán tiéd a forum?.. ne fárassz már... a véleményem leirhatom, ha nem tetszik, majd legközelebb nem olvasod.
ezt csak úgy a szomszédból... tényleg itt tartunk 5 vagy 6 év fejlesztés után 2010ben? azért ez már bármelyik autokás játék megoldja... ezt mindig is utáltam a GT-ben, hogy hülye az AI... de nem is hülye.. nincs benne egyáltalán, csak mennek egy előre felfestett vonalon:
A grafikűról ne beszéljünk már többet, azt mindenki elismeri...már millió képet láttunk a napokban... probléma nem ott van -
Wanille #2347 Egyre inkább mafia2 érzésem van itt.
Értsd: aki látatlanban megvette az dícséri(perszehogy, nehmár beégjen), aki csak kipróbálta, az meg fikázza.
Az is 1 jel, hogy a 4ben vértizzadós gold jogsikat itt 1-2 nap alatt kitolták.
Majdnem vettem gépet emiatt is(mint PS2-GT4), de ahogy látom, mostanában inkább hanyagolom. -
#2346 Google a barátod, keress, nem kell itt felesleges kép flém... -
#2345 palya kepekben hasonloan durva a kulonbseg ami a 3. kepen is latszik. az egyik viszonylag valosagos, a masik mintha valami csodaorszagban jatszodna amit valaki belyegeket nyalogatva talalt ki.