Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt lehet tudni már, hogy milyen felbontásban érkezik eme remek játék?
Bár van egy olyan érzésem, hogy a fullHD csak felskálázással lesz elérhetõ...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
<#wow1>#wow1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

De nyugalom ha azt nézzük hogy az elsõ megjelenési dátum 2005 vége volt 😄 Én meg 2007-be vettem a gépemet a GT miatt (csakis) azóta mondjuk kaptam pár játékot... Talán magamtól nem is vettem semmit a GT5P-n kívûl... (ja de az EoJ-t) 😄
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mert valahogy nem akar összejönni a beállítás, vagy egyáltalán nem támogatja a játék?
de a prologe hoz képest a teljes változik valamit, írtad hogy eltelt 3 év..
!Forza Ferrari!
A teljes GT5 meg a teljes GT5.
gt5 prologe miben ülönbözik majd ettõl mi megjelenik mostanában?
!Forza Ferrari!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Release Date: 28 January 2011
Csúnya lenne, ha igaz lenne. <#shakehead>#shakehead> Reméljük tévednek. <#smile>#smile>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Képekkel próbálkoztam, borzalmasak lettek, ez a legértelmesebb. Link
A képminõség miatt érdemes belepillantani.
Most viszont évek óta csak a GT5 fejlesztgetés megy.
November végén úgyis beközlik mikor jelenik meg és biztos iparkodnak,a Sony nagyon bukik ha idén nem hozzák ki. A karácsonyi szezon elött sokkal jobban fogyna a játék (és a ps3 gépek is), viszont ha túllépik a karácsonyt akkor bizony szépszámú "ajándékozótól" esnek el...
Szal türelem,ha minden jólmegy max 2-3 hét késés lesz.