4184
  • MikX
    Asdsdasd aham, jah, forza szebb... Mégha nem fotomod képeket hasonítgatunk, sem ér a közelébe sem... Megértem, ha valakinek jobban bejön, maga dolga, de az hogy szebb, az az évszázad baromsága
  • csabush
    Whine. Hihetetlen mennyi ember lepte el a tápigot, ha nem tetszik rendkívül egyszerű a helyzet, ne játsszál vele, add el a pst, stb. Nem kell ezt túlspilázni. Mint ahogy a Gameradaros teszt is írta, szerintük jobb a shift... Meg az f1 2010. Szívük joga. Aki eddig szerette a GT szériát, az ezután is fogja, felesleges szapulni a játékot.
  • antgecc
    Na akkor linkelj légyszives pálya képeket is, ne csak fotó módos lámpákat. Hasonlítsd össze pl Suzukát. Ég és föld...
  • 5c0rp330n
    hulyeseget beszelni nem ide kene jarni.
  • Tikal #2340
    kap rendesen a game... még nem próbáltam, de már várom... azt viszont látom hogy grafikai fejlődésen túl nem sok mindenre számíthatok...
  • Tikal #2339
    csak ezt ne mondtad volna... azért remélem nem vagy vagy rá még büszke is... de ha gondolod linkelj egy magyar nyelvű tesztet.. van már?
  • 5c0rp330n
    a jo eleg relativ fogalom. dontsd el:

• Krisztiam #2337
    miért a forza -nak nem jó a grafikája?
  • 5c0rp330n
  • antgecc
    Sztem forza 3
  • bpeti72
    Magyarországon nagyon kis részük tud angolul.
  • 5c0rp330n
    mutass mar egy autos jatekot szebb grafikaval.
  • Freedy
    Azért mert az emberek többsége, vagy legalábbis nagyon nagy részük tud angolul, és esetleg őket érdekelheti, mégpedig azért, mert sokminden külföldi oldalakon előbb megjelenik, vagy esetleg csak ott jelenik meg.
  • bpeti72
    Köszönjük szépen, és le is fordítanád azoknak akik nem értenek angolul?
    Miért kell angol oldalakat bemásolni egy magyar fórumra, soha nem értettem.
  • bpeti72
    Bocsi, grafikát akartam írni.
  • bpeti72
    Ez a kép melyik játékból van? Mert nagyon rettenet a fizika, nem hiszem el hogy ennyire gyenge. Épp most vagyok nagy dillemmába mit is vegyek vagy fejlesszek. Nagyon rá voltam izgulva a PS-re a GT 5 miatt de az itt látott képek teljesen elbizonytalanítanak.
  • sure
    Ez csupán attól függ, milyen messziről nézed a kijelzőt...
    (legjobb anti-aliasing a képernyőtől való távolság)
  • 5c0rp330n
    vegre megjott a dragasagom :)
  • Csokis
    Gamesradar teszt!
  • imprz
    Köszi. Akkor kűzdök mint az állat
  • Csokis
    Nofene, Kevin Butler is benne van?!

• SlickAdam
    grat! en meg az International A utolso, 2 korosevel szenvedek. 2. hely sikerul csak.:( ezzel lenne 50 db, utana jon az S jogsi, csak ahhoz 15-os szint kell.
  • DanielT
    Sehol, így nem enged csalni a játék.
  • imprz
    Helló!Hol tudom kikapcsolni az automata mentést?
  • lamerrichard

Köszönöm.

Ez kb. egy válasz a tegnapi kérdésemre.

Ma nekem is volt "szerencsém" kipróbálni egyik haveromnál.....komolyan mondom ekkorát még nem csalódtam egy játékban. Az a grafika.....meg azok a modellek.....
  • Krisztiam #2319
    akkor milyen?
  • tordi
    Azért a fotó mód és a játék közbeni grafika között óriási a különbség, természetesen nem ilyen játék közben
  • cloud.strife
    Bibibiiii.... :D

Grat! Monnyuk tény, hogy sokkal könnyebb, mint a GT4 volt. Ott sezvedtem a 100%-ért vagy fél évet.... :)
  • pointer4
    Én ezen úgy tettem túl magam, hogy a kormányom rá se kötöm a ps3-ra, gamepaddal tolom minden reggel 10 percet, amíg melegszik a melegszendó :D

Ilyen időt elütni, szórakoztató jelleggel megfelelően nagy témát felkaroló játék. Nem szabad vér komolyan venni, árkádnak limonádéval elmegy.
  • buggyant
    grat:) nekem még csak 50 arany, de van pár olyan, amit még nem is próbáltam. viszont nyomtam pár special eventet és azok talán nehezebbek, mint a jogsik.
  • JGTC
    Tegnap este volt időm befejezni a licenceket, 60 arany kontrollerrel.
    Lassan megnézem mi a hézag online...
  • Csokis
  • Tomsteel
    Köszi, hogy ezt leírtad, szerencsére én még a teljes játék megjelenése előtt eladtam a ps3-at, elég volt nekem már a Prologue is, kutyából meg ugye ritkán lesz szalonna.
  • antgecc
    Jah, itt még az árnyék is hibátlan. Photo Mode-ot ne keverjük az ingame kritikákkal.
  • tom235
    De ezek fotó módban készült képek nem? Egy másik fórumon azt írták, hogy ilyenkor 4 másodpercig még renderel a ps3 a kép elkészítése után.
  • sure
    Én flém helyett képet teszek inkább. Tényleg ocsmány a grafika...

Tuningolva nagyon teper:

Imádnivaló (alig várom, hogy legyen kreditem venni egyet és megküldeni max tuninggal, akárcsak a Fityót):

Standard autón enyhe törés (örültem, hogy ki tudtam pördíteni egy AI-t , és a replayben észrevettem, hogy picit lemortizálta a lökhárítót. Mondjuk használtan vettem a kocsit, de a verseny rajtjánál még nem volt ilyen):
  • antgecc
    Senki nem mondta, hogy hülye vagy, vagy hogy hülye, akinek tetszik. De nem kell leszólni senkit azért, mert neki nem tetszik, neked meg igen. Én is játszok vele, mert vannak benne jó dolgok, valamint rengeteg haverom tolja és sokat fogunk online csatázni. De ettől még tény, hogy egy félkész játékot adtak ki.
  • BillW79
    Hey! Szerintem mindenkepp probald ki a jatekot elotte vhol. En 3 eve beruhaztam egy PS3-ra a GT5 miatt mert nagy GT fan voltam. Istenigazabol nem vettem kormanyt hozza mert nem volt ertelme normalis jatek hianyaban. Anno £300 volt. Most erre kijott es egy jo nagy csalodas ez egesz. Aldom az eget hogy a PS utan vettem egy Xbox360-at is. Ahhoz mar volt jatek es erdemes volt kormanyt venni anno a Forza 2. Most pedig a Forza3. Objektiven ossze tudom hasonlitani a ket platformot, nem vagy elfogult egyikkel sem. Probald ki te is mindkettot.
    Ha autos nyelven kellene kifejeznem a Forza3 egy Lancer EVO VI T.M. a GT5 meg egy EVO VII mondjuk. a 6-osban ott a jatek a gep a megzabolazhatatlan, a gyerek. A 7es verprofibb palyan de adrenalint negyedet nem termel. Idore jobb leszel, de nem fog pezsegni a vered. Es akkor a rengeteg bosszanto GT5 hibakrol nem beszelek. 1 oras install ( okes csak egyszer kell de sztem ez 2010ben elfogadhatatlan) Install utan is 3 perces toltes egy 12mp-es licenc palyahoz. Tele rengeteg olyan apro hibaval ami szerintem ennyi csuszas utan elfogadhatatlan es felhaborito. A fizika pedig nincs annyira realis mint a forzaban. Hangoknak sem sok koze van a valosaghoz sajnos. De probald ki ez a legjobb. Mert minden ember mas. En szerencses embernek vallom magam, mert rengeteg autot vezettem mar eletemben, mivel imadom oket. Rengeteg olyat ami mindket jatekban benne van. Es az en velemenyem szerint a valosagot sokkal jobban visszaadja a forza. Marmint az autok viselkedeset. Lehet rossz topikban beszelek neked errol. De t.keppen nem erdekel. A velemenyem osztom meg! Es a forumnak ez a lenyege. GT5 az ev csalodasa szamomra. Nem is inkabb az ev. Legyen inkabb evtized. Es beszelnek a gt6rol. Ezt kellene elobb befejezni. Mert en erosen felkesznek erzem. De majd 16 update-el lehet belole jatek. De az 1000 autot felejtsd el, mert max 300x 3 varianssal. Nincs belsonezet csak keb a kocsik felehez. Szora sem erdemes sajnos. Es mondom ezt annyi atvirasztott GT4-es ejszaka utan... Szegyen.
  • High end PC #2306
    Kipróbálod a GT Legends-et, és rájössz, ha te az ellenkezőjét hozod ki, akkor még életedben nem vezettél semmit sem.

Slightly Mad Studios fejlesztői pedig ettől még a stúdió megalakulása előtt is csináltak valamit, nem gondolod? Vagy mind ott kezte a pályáját, mi? :)
  • 5c0rp330n
    "amik akkor durván leverték fizikára az összes GT-ét"
    mutass mar egy professzionalis teljesen objektiv tesztet ahol ezt a konkluziot hozzak le. vagy tobbet ha ennyire durva kulonbsegrol van szo.
    mellesleg a slightly mad eddig egyetlen jatekot rakott az asztalra (shift), aminel a gt legrosszabb resze is sokkal jobb volt. es ez jo esellyel igaz a tobbi emlegetett jatekra is.