Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero

Unatkoztam:]

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kishozi
Köszi a választ<#taps>

DanielT
Úgy fel lesz bontva, hogy beszarsz!

Egyébként a Prologue 1280x1080 -ban futott.
Kishozi
Sziasztok!
Azt lehet tudni már, hogy milyen felbontásban érkezik eme remek játék?
Bár van egy olyan érzésem, hogy a fullHD csak felskálázással lesz elérhetõ...

JGTC
Végre!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

tomi890125

The Only One!

Mercedes Benz SLS AMG

<#wow1>

cloud.strife
Középsõt köszi, GT5-re szarnék rá... 😊

www.digimomentsvideography.com

Tikal
vinnék mindent 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Elkészült a Gran Turismo 5

GT Csajok<#szeret>

Tikal
<#vigyor>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyomdában a cucc. Ajánlom, hogy ne kamu legyen. <#duma>
2005 vége. Jah. És X360-ra mi? GTHD volt betervezve, ami egy feltupírozott GT4 lett volna, de végül kiadták ingyenesen techdemo gyanánt. Elég nagy a sötétség GT ügyben, úgy vettem észre az elmúlt egy-két évben.
JohnnySmith
Nem hivatalosan a "gond" az, hogy feltörték a PS3-at. Csúnyán. Ez pedig pont az aranytojás GT5 megjelenése elõtt rossz hír a Sony-nak. Szóval fogták, és az SDK341 (amit már feltörtek) helyett a vadonás új (elvileg nem feltört) SDK350-re állnak át. Csak ez kb. egy hét csúszás az aranylemez leadása szempontjából. A gyártósorok meg nem úgy mûködnek, hogy jó, akkor most egy hétig állunk, megvárjuk, amíg a Sony-s srácok elhozzák azt a fránya aranylemezt, addig leülünk kártyázni a sarokba... A gyártósoroknak elõre lekötött kapacitásuk van, és egy ilyen leadási késés akár egy-két hónapos csúszást is jelenthet (plusz gondolom egy szép kis kötbért), pláne a közelgõ karácsonyi roham idején.
De nyugalom ha azt nézzük hogy az elsõ megjelenési dátum 2005 vége volt 😄 Én meg 2007-be vettem a gépemet a GT miatt (csakis) azóta mondjuk kaptam pár játékot... Talán magamtól nem is vettem semmit a GT5P-n kívûl... (ja de az EoJ-t) 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

<#levele>

mire ez a játék kijön, ezt is emulálni tudom majd, mint az elõzõ 4 részt <#hehe>

Ombika
Majd kapunk,nyugalom!!

Vége a hónapnak, de megjelenési dátumot még most se kaptunk. :S Pedig ugye arról volt szó, hogy a hónap végén bejelentik a megjelenési dátumot. :/

Ombika
Akkor szerinted mi?

bpeti72

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
Legalacsonyabb fokozaton is annyira rángatja a kormányt hogy sokkal kezelhetõbb lenne nélküle az F1-es. Próbáltam már más játékban nélküle és sokkal jobb idõket lehet menni. Én is hitetlenkedtem mikor szim-es fórumokon olvastam és a G25 fórumon szim-es emberkék is ezt ajánlják hogy teljesen érdemes kikapcsolni. Mondom kipróbálom, mert elõször rendesen fent volt és visszavettem 0-a jobb lett sokkal de nem az igazi mert nem lehet teljesen levenni. Igaz a GT5 nem is szimulátor.

Ombika
FFB-t kikapcsolni mi a loszarnak, ezt nem mondod komolyan?! 😮

bpeti72
szia Annyi csak hogy nincs ott a beállításokban a kormány felsorolásnál és nem tudom kikapcsolni teljesen az FFB-t. Kézi váltót egyáltalán nem lehet használni?

Csabesz6
Féktávon ballábfék, nem szarozik😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ombika
Mond mi a kerdesed, en azzal tolom!

pointer4
Minden fut vele tutin, mindenféle állítgatás nélkül, mi a problémád ?
oneal1
ezt akartam kérdezni bár nekem még nins ps3 am de g25 van már😄

!Forza Ferrari!

bpeti72
sziasztok Nyomja valaki Logitech G25-el a GT 5 P-t?
Mert valahogy nem akar összejönni a beállítás, vagy egyáltalán nem támogatja a játék?

oneal1
ezt vágom😊

de a prologe hoz képest a teljes változik valamit, írtad hogy eltelt 3 év..

!Forza Ferrari!

DanielT
Azóta a legszebb autós amióta megjelent és ez nem is fog változni, a GT a csúcs.
oneal1
áhám, köszi

és grafikailag?

!Forza Ferrari!

DanielT
A Prológ egy lassan 3 éves "demó" 5 pályával és 75 körüli autóval.

A teljes GT5 meg a teljes GT5.
oneal1
most tervezek ps3 at venni, ismerkedem a dolgokkatl😊

gt5 prologe miben ülönbözik majd ettõl mi megjelenik mostanában?

!Forza Ferrari!

Az Auto-Presse szerint a GT5-ben benne lesz Hockenheim is. Remélem a 2001-es vonalvezetést is megcsinálják. <#finom>
JGTC
lál

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ahogy a novemberi megjelenést is? <#hehe> <#smile>

A Sony Australia garantálja a karácsonyi megjelenést.
link
pointer4
Akármekkora is a cég, ez azért elég nagy érvágás, hogy nem tudják karácsonyra prezentálni.
Láttátok Zavvi.com-on a GT5 megjelenési dátumot?! <#confused>

Release Date: 28 January 2011

Csúnya lenne, ha igaz lenne. <#shakehead> Reméljük tévednek. <#smile>

Csabesz6
hegeszt*😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DanielT
Francba. Átrakom.
Skynet
Rossz topik 😊
Egyébként ennyi. 1 film és eltünik a francba ugyanez nálam is.
DanielT
Égetés teszt befejezve, szépen látszik minden felirat és health bar.

Képekkel próbálkoztam, borzalmasak lettek, ez a legértelmesebb. Link
Skynet
1 évvel gt4 után,és gt4 fejlesztése közben állítólag már heggesztették a motoros cuccot is, passz.
DanielT
Eidos, Apple event (rühes Macintosh + egyéb hasztalan szutykaik) nézhetõ iPhone-on. Link

A képminõség miatt érdemes belepillantani.
DanielT
GT4 után jött bõõõõven a Tourist Trophy GT4 enginre építve.
Skynet
Azt se felejtsétek el hogy a GT3 és a GT4 között a polyphinyék a Tourist Trophy-t is heggesztették....
Most viszont évek óta csak a GT5 fejlesztgetés megy.
November végén úgyis beközlik mikor jelenik meg és biztos iparkodnak,a Sony nagyon bukik ha idén nem hozzák ki. A karácsonyi szezon elött sokkal jobban fogyna a játék (és a ps3 gépek is), viszont ha túllépik a karácsonyt akkor bizony szépszámú "ajándékozótól" esnek el...
Szal türelem,ha minden jólmegy max 2-3 hét késés lesz.
TNFS feelingem van. <#eljen>

A Red Bull X1 cikk.