Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

sure
Szintén bumper camból játszom én is autós játékokkal (kivéve LFS,ott ha jól adja meg az ember a kormány fordulási szögét, akkor pont úgy fordul a virtuális kéz, mint az igazi. Persze ez 180 fokot fordulni tudó kormánnyal nem megy...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

MikX
Mondjuk nemtom, ki hogy van vele, de én pl bumper-cam bõl játszottam miníg a GT-t, s más autós stuffot, tehát ezt is úgy fogom. Nemtom, lebet csak én vagyok igy, de a belsõ kamera számomra csak a látványt jelentette, élvezetesen vezetni, time attack-olni nem tudok mûszerfalkamerából. Mivel 1: zavar, hogy keveset látok, akárhogyanis, de élõben sokkal többet kilátni egy kocsiból, mert nem csak egy fix méretû irányba látsz ki. 2: zavar a kormány a kézzel, mivel kormánnyal ottvan élõben a kormány, plusz soha nem pont úgy fordul, mint ahogyan ténylegesen tekerem a kormányt. Ergo nemérint egyátalán a cocpit-rinya, ami érint a kocsik, a vezethetõség, a hangok, a hangulat, és az a plusz, amit a GT mindíg képvisel: profizmus, precizitás, lélek... ámen:-)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

1031 autó, ami kb 400 alapverzió ilyen-olyan variánsa? Mégis kit zavar? Ez a GT sajátossága. Sok a japán vas? Az Enthusiában, Sega GT-ben nem volt sok? Mióta baj a több?
Skynet
Nemtom egyesek mit sírnak persze mehet a fika.
Mehet a fika mert az 1031 autóból jó ha van 600 különálló különbözõ modell,egy rakat autó egy és ugyanaz hajszálminimális változtatásokkal és évjáratkülönbséggel.
A beharangozott 71 pálya sem 71 pálya...A 71 úgy értendõ hogy ebben bennevan egyes pályák kisebbnagyobb módosítása és az ellentétes iránya...
Nincs mûszerfal egyes autókban...Hhhmmmm,mondjuk eddig errõl is lapítás volt,arról volt szó hogy lesznek sokkaljobban kidolgozott autók és kevésbé kidolgozottak..Sebaj,valahogy ez sem szegte a kedvem mert tetszik nemtetszik egyeseknek:

A GT6-ig Nov 24.-étõl (remélhetõleg😄) napvilágot lát minden idõk egyik legjobb autós stuffja....

Viszont ha egy normális multit amiben értelmesen összetudok hozni haverral egy meccset nem tolnak alá akkor tökönlövöm magam..😄
JGTC
Nem értem mit marjátok itt egymást, ha senkinek sem tetszik de mégis mindenki megveszi! 6év? Tökéletesen igazat adok csabushnak, ha a töküket vakarászták ha nem, mások ez alatt több játékot is piacra dobnak (ok nem ez a szint) Oltári nagy hiányosság szerintem is de, nem ez az egyetlen szempont... Ettõl még élvezetes lesz a játék, és pont!
Remélem elõbb utóbb ezt a hiányosságot pótolják, egy online upgraddel, PS3-óta ez már könnyedén megoldható.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DanielT
Ha belefért volna az idõbe, több mûszerfal lenne. Nem a töküket vakargatták eddig. Én se örülök neki, sõt! De ez van. Az eddigi produktumjaikból tudhatjuk, hogy amit tudnak, megtesznek, a rendelkezésre álló erõforrásokkal, idõvel.
cloud.strife
Ez a játék a világtörténelem legnagyobb bukása. Egy szar grafikájú, undorító szar az egész.

Senki se vegye meg...

www.digimomentsvideography.com

FlyHigh
Mondjuk nekem megfelel a lökös nézet is, persze jobb lett volna a belsõnézet minden kocsiba, de ez van. Amúgy a játék nagyobb részében a komolyabb kocsik lesznek az elõtérben vagy ezek a fél millás civicek és társaik? Nekem inkább ez a nem mindegy.

Thrash \'Till Death

csabush
Kicsit túlreagáltad, én például oltári nagy GT fan vagyok, imádom, hogy hétköznapi "szutykokkal" van tele, imádom az egész feelingjét, DE: azért a GT4 óta eltelt közel 6 év... Azóta fejlõdött némiképp a technológia, több lehetõség nyílt meg a fejlesztõk elõtt, lásd belekerült bizonyos szintû sérülés és ugye a mostani kritikus pontnak számító belsõ nézet is. Félreértés ne essék, nekem bõven elég lesz az a 200 gép, aminek van cockpitje, és a többinél se fogok sírva fakadni mikor játszom, de ha már megvan a lehetõség, és azt hiszem az idõ is megvolt, plusz gyanítom a pénzmaggal se volt probléma, akkor belerakhattak volna mindegyik autóhoz cockpitet. A premiumokba szebbet, a többibe valami egyszerûbbet, VAGY egyáltalán nem kellett volna beletenni, és akkor nem lenne félmegoldás szaga. Nekem inkább ezzel van gondom, persze ettõl függetlenül nyálcsorgatva várom. Jó lesz ez így is!

Csabesz6
Elég gázos alakok léptek be ide az elmúlt pár napban😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

zaki
fúj, már csak 200 autóban lesz belsõnézet 😄

MikX
Helyes, és javasolom mindenkinek, hogy megne vegye ezt az izét, hát fúúúj nincs minden kocsiban belsõ kamera boáf...

Btw aki ilyeneken kiakad egy GT-n, az tényleg hanyagolja...
aki meg szereti, és átjön neki a gétéfíling, az úgysem itt sír, hanem vár, megérkezik, berak, játszik...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
<#eljen>
nem fogom
DanielT
Meg ne vedd!
Most már biztos, hogy ugrott az autók 80%-ból a cockpit
http://www.youtube.com/watch?v=7s-z5NPUgNE
6 év után van pofájuk így kiadni, elmennek a...
bpeti72
Engem pl egy autós játékban egyáltalán nem érdekelnek a hétköznapi autók, golf, polo, lupo, skoda, meg az ehhez hasonlók. Itt olyant szeretnék kipróbálni amit talán soha sem vezetek.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

csabush
Szerintem minden kategóriába vannak nevek amiknek van belsõ nézete. Majd kiderül. Mindenesetre ez nagy érvágás.

Tikal
csak remélem nem faszom golfot meg ergya toyotakat szortak meg belsõ nézettel... 200 auto is elég lenne, de csak a fogam fogom szivni hogy nem tudom normálisan vezetni a jó autokat csak motorháztetõrõl vagy az aszfalt felett két centirõl nézetben....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

csabush
Hát ez viszont tényleg elég ergya így... Ez volt a fõ húzó erõ számomra. Mind1, majd elleszek azzal a 200al aminek van... Csak jöjjön már, mert élesben is kipróbálnám a szájkarate helyett.😊

pointer4
Hát még szép, 3D az kell. Úgy akarom tolni, amíg el nem szédülök 😄
Victor1103
Mondjuk ez tényleg gáz:/ De a 3D támogatás, az feltétlen fontos volt-.-

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

6 év

Tikal
ez tényleg rohadt gáz... mi a faszon dolgoztak akkor 5 évet? ha egy egyen fülkét raknak minden autoba még az is jobb mint hogy egyáltalán nincs 800 autoban cockpit nézet!!! ááá

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bocs, elszúrtam a "válasz" számát...Én egy másik helyrõl rendeltem. Annyit csináltam, hogy a dátum módosulása után felhívtam õket, hogy ugye áll még a rendelésem és ott azt mondták, hogy igen. Ezt javaslom Neked is, hívd fel õket és kérdezz rá.
Én egy másik helyrõl rendeltem. Annyit csináltam, hogy a dátum módosulása után felhívtam õket, hogy ugye áll még a rendelésem és ott azt mondták, hogy igen. Ezt javaslom Neked is, hívd fel õket és kérdezz rá.
De legalább az LP670 SV-ben lesz belsõ nézet, egy kis megkönnyebbülés.

Tényleg nincs a kocsik 80 százalékában belsõ nézet?
Nemár, most nézem én is a listában, melyekben nincs, baszott gáz.
Pagani-ikban sincsen, tuning RUF Porsche-ékban sincs, Lambók egy részében sincs, köszönjük ezt az ûber igényes játékot<#eljen> Lehet valakinek bántani fogja most megint a fülét, eddig a grafika miatt toltam volna elsõdlegesen, mert hát mindent visz grafikára autókában, de ha a semmit kell néznem a kedvenc márkáimnál (az utat), az cockpit grafikára gagyi NFS szint.
Ha még a szimulátor jellegét is elkúrják, és sokadrangú fizikai modellezés lesz (ennyi autónál elég valószínû), hát én nem fogom sokat tolni, amolyan Forza 2 szintû porosodás lesz nálam a polcon, azt se csíptem a belsõ nézet nélkül és a nevetséges fizikai modellezéssel.

JohnnySmith
S4 van tény hogy nem '10-es, Mazda3 MPS (már a GT5P is volt), Seat Leon szintén lesz (volt is)... Sirocco-t meg láttam videóban.

100% -os hivatalos autólista szvsz nincs még a neten....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

köszi a választ! akkor ez így ebben a formában több mint nevetséges. Egy játékká gyúrták a GT4-et és a GT5P-ot, megszórták némi esõvel oszt ennyi
DanielT
Nem lesz.
sácok, valaki tudna nekem biztos választ adni arra, hogy a standard gépekben végülis lesz e cockpit nézet vagy sem? nálam ezen áll vagy bukik a játék, és egyszerûen a neten sem tudok eligazodni ebben a kérdésben, normális standard videót sem láttam még. szóval jó lenne tudni, mégis csak a játék 80%-a. elõre is köszi
Nekem sem tetszik a kocsilista...
Se egy Audi S4 '10, TT-RS, Focus RS MKII, Mazda 3 MPS, SL65 Black Series, Seat leon Cupra, sok köcsög lupo, meg Polo, meg beetle, sehol egy Golf VI R, vagy sirocco.
A RUF-ról meg annyi, hogy szutyok, mert 2000-es évjáratú a legújabb. Annyi új Ruf is van, de ezek szarok. Inkább lett volna Porshce, GT3, Turbo, GT2... Carrera GT...
Lehet, hogy van 1000 autó, de sok szutyok van.
Iszonyat gyönyörû a játék, meg biztos fantasztikus... De szerintem sehol nincs a kocsilista a Forza Motorsport 3-éhoz...
Radical, Caparo, Königsegg. Az autógyártás színe-java. 😄 Ha megnézitek az autólista újdonságait, akkor tisztán látszik, hogy próbálták tartani a keleti-nyugati egyensúlyt, ami a sorozat történelmében egyedülálló dolog. Helyszíneket tekintve is megfigyelhetõ: jött Madrid, London, Róma, Monza. Én is hiányolok dolgokat, pl a Maserati MC12-t, de van 100 másik, amit szívesen hajtok.
Victor1103
Hi! Valaki rendelt már közületek az überkonzoltól?én elõrendeltem tõlük még anno de mivel csúszott nem tudom érvényesek még szerintetek az elõrendeléseik mert azóta nem is hívtak se nem küldtek emailt hogy most mivan. Nekem meg nincs kedvem várni megjelenés után 1 héttel is mint a messiást..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

JGTC
jav: Koenigsegg

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Nem tudom, mi a gondotok vele? Más arányokat várt, ennyi! És abban abszolult igazat adok neki hogyha pl egy Konisegg videóval befûtik a népet akkor legyen már benne. Van egy véleménye és pont!

Ettõl függetlenül szerintem annyi plusz autó pakk lesz ehhez a játékhoz storeban ami eddig még soha nem fordult elõ. Biztos, hogy elöbb utóbb minden igényt lefed, és ugye ez az elsõ rész amit fognak tudni fejlesztgetni még a kiadás után is. Ezt a játékot nem annyi idõre készítették mint az eddigieket.

Láma kérdésem: Ez az autó lista hivatalos? (nem tudom megnyitni a lenti linket sajnos)

Hûtsd már le magad. Senkise kiváncsi a nyavajgásodra. Ócsárolod itt a játékot mert láttál egy listát az kocsikról, de közben elõvan rendelve. Elég nagy LOL vagy xD Iyen ember kezébe nem adnék GT lemezt, nem érdemelnéd meg 😊 Menj és told a bullshit NFS-t. Szia.

csabush
Szerintem teljesen jó ez így, ez a játék soha nem a luxus sportautók körül forgott. Nyilván nem normális a 100 toyota, de nem zavar.

Eddig le se szartam a szériát, épp az önimádó autólista miatt, de ha szerinted az normális arány, hogy van 5 RUF (az a maréknyi mokkult kocsi sem igazán idézi a Porsche történelmének egyik ikonikus darabját sem) meg 150 csak pl egyetlen japán márkából, meg túlnyomó részt egyetlen ország önimádatából tevõdik össze az autólista, akkor egészségedre.
Inkább 100 Mazda helyett tettek volna bele 50-et, és a másik 50 helyre Porsche-t, vagy a kb 100 Toyota helyett csak 50-et, a másik 50 Ferrari és Lamborghini, stb. De ez így még mindig gáz, hihetetlen, hogy a japánok ezt az önimádó stílust nem bírják kinõni.

JohnnySmith

Ne nekem magyarázd már el a RUF-ot....
A lényeg hogy van benne porsche (még jobb is picit mint a gyári) felesleges volt a sírás... (a GT-ben a RUF jelentette a porschet, több jóval nívósabb gyártó adta a nevét õk meg nem... szégyen 😄 )

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

csabush
Tehát szerencsére akkor az alapja se porsche, ergo semmi köze hozzá... Dzsíz, gondolom azért hisztizel hogy csak RUF van benne, mert vezettél RUFOT is már meg Porschét is, és érzed majd a különbséget... Amúgy visszatérve a sírás-rívásodra, látom nagyon otthon voltál a szériában, mindig is ezeket az autókat helyezték elõtérbe, az, hogy most nyitottak az olasz front felé csak pozitívum lehet. De tényleg, ha nem tetszik az a csekély mennyiségû autó amit felvonultat, akkor menjél és játszál mással a hájend pcden.

Porsche=/=RUF.
RUF=tuning GmbH Porsche

JohnnySmith
Porsche=RUF

#1938-ban megválaszolták helyettem is.

D0C

Máté94
Te azt se tudod mi lesz ez a játék...
pointer4
Vedd meg és nézd meg.
Lambókban lesz mûszerfal nézet?