4184
  • antgecc
    Onnan, hogy érdemben egyszer sem szóltál hozzá a témához.

De nem ez a lényeg. Hanem az ostoba beszólásod, Tikal-nak.

Sorry a többiektől, befejeztem.

A lényeg, hogy ne fikázzuk a másikat a játékról alkotott véleménye miatt.
  • tomi890125
    igen, és valószínűleg havernál sem jártam tolni pár órácskát...
    szóval honnan is veszed hogy nem játszottam? o.O
  • antgecc
    Onnan, hogy nem vagyok hülye.
    - Ha nem tetszik add el nekem!
    - Menj el a boltba, vedd meg!
    - Nem vagyok milliomos!

Szted hihető, hogy azóta megvetted használtan?? Vagy újonnan akár és ezt nem osztottad meg velünk tapasztalataiddal együtt?

ha-ha!
  • Tikal #2421
    Milyen hiba oka? :D

Egyébként nem fogsz hiányozni, olvassgass csak máshol :)
  • tomi890125
    honnan veszed hogy nem játszottam?
    másrészt nem a negatív véleménye zavar hanem hogy mást sem olvasok csak a vitákat...
    de részemről ennyi inkább más felé fogok olvasgatni
  • antgecc

Ember! Ez egy fórum, ahol bárki leírhatja bármilyen véleményét! Ki van írva vlahova, hogy a topicokban csak pozitív véleményt lehet nyilvánítani?

Te még a játékkal sem játszottál, de már osztod azt, akinek valamiért nem tetszik.

Legyünk már annyira felnőttek, hogy tiszteletben tartjuk a másik véleményét, legyen az negatív vagy pozitív!
  • tomi890125
    és igen ezt azért írtam mert "bántottad a kicsikémet"
  • tomi890125
    nem értem te még miért vagy itt?
    menj forzázni vagy bánja a geci, nem veszed észre hogy te vagy a hiba oka?
    kicsit unalmas téged olvasni
  • Tikal #2416
    "Tőlem aztán bánthatod, csak azt nem érted meg, hogy LESZAROM, attól még az én szemléletem nem változik, hogy a zesgén egy számomra xy akárki mit mond."
    Azt hiszem a személyeskedés itt kezdődött, de nem baj, nem vettem olyan komolyan... egyébként persze, elfogadom a véleményed.. valószinüleg nekem is tetszeni fog a játék, de én azért mégis többet vártam, csak ennyi.
  • MikX
    Ne süllyeddjünk a személyeskedésig, ok?
    Egyébként 26, ha nagyon kíváncsi vagy... ;)

Csak azért ott leírják, hogy attól, hogy vannak ilyen hibák, nemszámít, mert ez a GT... aki szerette az elejétől fogva, az most is fogja, mert benne van minden, amit megszerettünk '98-ban.
    Én speciel szeretem benne, hogy nem akart minden résszel gyökeresen megváltozni, megmaradt a menü stílusa, a hangok, csak ezeket finomítgatták, de nem minden résszel egy ismeretlen új valami jött ki.

Elismerem, soha nem is mondtam, hogy nincsenek hibái, mindíg is voltak, mindíg is úgy játszottam az aktuális résszel, hogy remélem ezt meg azt javítják legközelebb, de könnyen túltettem magam, mert lefoglalt az környezet, az az élmény, ami nincs meg semmi másban.
    Ámbár itt hozzátenném, hogy PS3-nál megvan az a lehetőség, hogy utólagosan javítgassanak, patcheljenek, neadjisten rakjanak új verdákat is bele, ami eddíg nem volt. Ez talán gyógyír lehet a gyermekbetegségekre, és nem lesz olyan mint a GT3 volt, ott ugye a PS2 launch miatt siettették, megis lett az eredménye.

Forzával is játszottam, annak is vannak jó részei, meg nagy hibái, ettől még lehetne ellenfele a GT-nek, de számomra közelsincs hozzá, mert hiányzik belőle valami, és aki játszott GT-vel kipróbálásnál többet, az tudja is, hogy mi.
  • Tikal #2414
    nahát, csak nem ugyanarról beszél amiről én? :)

kár hogy támadásnak veszed amit irok, de gondolom még fiatal vagy......
  • MikX
    "Egy tökéletes játékhoz már vajmi kevés - a Gran Turismo 5 sem az. Vannak igénytelen apróságai, szokatlan kettőség érződik rajta, a mesterséges intelligenciája még mindig hagy kívánnivalót maga után, és bizonyos szempontból visszalépésnek tekinthető az előző részhez képest. Ha azért vártál hat évig, hogy végignézd a perfekcionizmus bukását, akkor örülhetsz: itt a remek alkalom a diadalittas csúfolódásra és a skalpok lóbálására. Tedd csak. Úgysem számít."

Ezt kiemelném a G365 cikkből...
    Remélem, ezzel azért egyetértesz, ha, mint mondottad, GT fan vagy... :D
  • Tikal #2412
    Az érdekes csak az hogy amig nem tudtad hogy nem probáltam még igazat is adtál valamilyen szinten, tehát tudtad hogy van benne igazság, aztán meg mégse, mert tudod hogy nem játszottam vele, ez gyerekes, ne is tagadd :D Mielőtt vásárolok valamit szoktam tájékozodni, ennyi, valoszinuleg megveszem, de azért teszteket lehet olvasgatni, bugreportokat még nem találtam... :)
    Olyanok vagytok mint az F1 2010 topikban... ott is ha valaki felhozott egy hibát rögtön ment a höbörgés, hogy de nem is igaz meg élvezd a játékot blabla... élvezem is, de attól még a hibáit látom...
  • MikX
    Ne terelj, tudod te is hogy bullshit olyanról véleményt alkotni, amit kisem próbáltál, hameg nem érzed így, akkor asszem veled van a baj... :D
    De, mint mondottam nyugodtan nézegess glitchvideokat, meg bugreportokat, addíg pedíg itt sokan inkább gurulunk, és élvezzük... ;)
    Na pííísz...
  • N0RB3RT
    Van már megoldás a save file kimentésére?
    Én konkrétan ezért nem cserélem le a gépemet, mert akkor elveszik minden. Pedig karácsonykor akartam venni egy slimet. De úgynézki a fa alatt egy g27 lesz helyette
  • Tikal #2409
    multi javítása
  • Tikal #2408
    én is csak kérdezek.. csak egyeseknek szarul esik ez.. de ez érthető... senki sem szereti ha bántják a kicsikéjét. nincs ezzel probléma...
  • Tikal #2407
    Fejlődés amikor újat mutatsz másokhoz képest, szerintem, persze az is fejlődés ha aj áték önmagéhoz képest fejlődik, de az nem sok... képzeld csak el, az olyan mintha a piacon csak egy szereplő lenne, akkor bármire rá tudná mondani hogy fejlődött, hiszen csak önmagéhoz kell viszonyitani :) Szerencsére nem így van, hanem több szereplős a piac, így nem csak magukkal kell versenyezni hanem a konkurenciával is.

Érdekes egyébkétn, hogy a véleményem elfogadod, talán mert tudod hogy igazam van, de ugy már nem hogy tudod hogy nem probáltam, csak tesztetek olvastam róla... hát ez vicces, vagyis inkább csak gyerekes :) jaj, el is felejtettem, te vagy az az XY az sg-ről akinek a véleméynét leszarom :)
  • Csokis
    Gamer365 teszt!

Ha valaki egy korrekt, objektív tesztet akar, olvassa el! Utána pedig szépen menjen és vegye meg a játékot.
  • pointer4
    Tudni mi van az 1.02 updateben ?
  • cloud.strife
    Én csak kérdezek, leszarom konkrétan a "hibáit".

Pedig láttam idióta hülyegyerekeket, akik azon voltak fennakadba, hogy ha keresztbe állnak egy féktávnál, akkor össze-vissza beléjük száll a "buta" AI, meg hogy szembe frontális ütközésnél szánalmas a törésmodell, meg ha megállnak az autóval az út szélén és nézegetik közelről a tájat, falat, textúrát, akkor ilyen gagyi, ecetera, ecetera.

Hát sajnos el kell fogadni, hogy ez nem egy Burnout, nem egy NFS, nem egy platform, ugrálós játék, de még csak nem is FPS.
    Igen, ez egy autóverseny vezetési élmény szimulátor. SZIMULÁTOR. Ahol a vezetés életszerűségére gyúrtak rá és a fotórealisztikus grafikára. Utóbbin simán dolgozhattak volna még egy fél évet hogy TÖKÉLETES legyen, de én megelégszem a 98%-os értékeléssel. (engem egyébként a rece és az árnyék zavar, azt gondoltam kijavítják a zizis kasznit, villanykábeleket, utóbbit (árnyék) pedig csak a rajtnál látom és a visszajátszásnál néha, ez kevésbé zavaró sztem).

Egy szó mint száz, sajna nem lett 10/10 a gamma, csak 9.8/10... :)

u.i.: nem is neked szólt a hsz, hanem mindenkinek... peace... :)
  • sure
    Szekszi GT overál Home-on, markolja fel mindeki, ingyér van... :P

• MikX
    Értem, akkor szerinted semmi nem fejlődés, mert ahogy telnek az évek, úgy jönnek az újabb dolgok, persze azok egyike sem fejlődés, mert ez alap, elvárt, így nem az... Érdekes logika.
    "de nyilván meg fogom venni a játékot" ezmeg NC... kritizálsz olyasmit, amit ki sem próbáltál, csak youtube-on néztél videokat, hát ehez meg külön gratulálok. tudod el is fogadtam volna a véleményeidet, de így, hogy összenethuszárkodsz mindenféle hülyeséget, anélkül, hogy kipróbáltad volna, és állítasz dolgokat...
    Részemről itt lezártam, nem pazarlom az időmet rád, és a hasonlókra...
  • Kishozi
    Gt5 magyar teszt!
  • Tikal #2400
    ja igen, a féknyomok az aszfalton se fejlődés... ezek már elvárt dolgok 2010ben.. nyilván önmagához képest fejlődött, de azért ne ez legyen már a mérce, mert féknyom talán még a GTA-ban is van :)
  • Tikal #2399
    A motorhangok állitolag eredetiek.. nekem ezt mondták.. persze ettőlk még sok auto hangja borzalmas, régen is az volt... zúgnak..
  • Tikal #2398
    a stilusod továbbra is utszéli, jobbis ha nem szólsz hozzám... mint mondtam nekem a törés meg a nappal éjszaka nem nagy fejlődés, de nyilván meg fogom venni a játékot, mert hát ezért vettem ps3-at, de sokat nem várok már tőle, mint az eddigi szintet néhány ujdonsággal.. 5év... háát...
  • Tikal #2397
    csak egy video.. bemutat valamit.. lehet róla beszélgetni... hogy mit bizonyit? azt hogy még mindig gyerekcipőben az AI a GT-ben. te is írtad hogy kiváncsi voltál rá hogy javitottak e már ezen... Vagy neked még nem tűnt fel hogy más játékokhoz képest gyengébb az AI? A legtöbb reviewban felhozzák pedig ezt a hibát, és a régebbi GT-k is ettől szenvedtek. Igazából csak azt nem értem hogy miért kell háborogni ha valaki felhoz egy hibát.. hát istenem.. egy évvel ezelőtt azért vettem PS3at hogy ezzel a játékkal tudjak majd játszani.. PS2-n is ez volt a kedvencem, de attól még a hibáit látom, ennyi.
  • sure
    Ha most itt páran azt mondják, igen, akkor visszaköveteled majd tőlünk a pénzt, ha mégse jön be?

A 2. videó kapcsán: avval könnyebb lenne együtt élni, hogy frontális ütközéskor ledobja magáról az összes festéket az autó?...
  • 5c0rp330n
    eloszor amikor megkerdezted beszurtam egy kepet ami legalabb 10 dolgot felsorol. tenyleg vak vagy vagy csak ennyire jol teteted?
    "vagy fejlődés az hogy unlockolni kell a törést? " az, mivel eddig nem volt tores. az ai sem hiszem hogy ugyanolyan hulye mint 10 eve. folyamatosan hulyesegeket beszelsz. tobbet nem is reagalok ilyen faszsagokra amiket osszehordasz, ovodaban meg elmenne az az esz nelkuli szardobalas amit csinalsz, mashol nem. ha csak ilyen faszsagokat tudsz irni, jobb ha megtartod magadnak es nem is irsz semmit.
  • cloud.strife
    Pont ezt teszteltem én is, mikor megkaptam a cuccost, hogy javítottak-e ezen a hülyeségen. De valahogy nekem nem sikerült ezt összehozni. Simán megálltam a célegyenesben és szépen kikerült mindenki.

Hozzáteszem, hogy ilyen jellegű hibákat minden videójátékból ki lehet csikarni. Csak azt nem értem, hogy ez mit bizonyít?
  • sure
    Ugyan, félreértitek ezt a videót, a GT5-ben a kék BMW igenis okosan, szándékosan és önfeláldozóan csinálja, amit csinál - eltakarítja az útból az akadályt, hogy a mögötte jövők még véletlenül se tudjanak beleütközni...
  • vass17
    Gondolkozok egy Ps3 beszerzésén, szerintetek megéri kizárólag a GT5 miatt venni egyet?

Korábban szinte biztos voltam, most a kritikák hallatán már nem teljesen. Leginkább az érdekelne, hogy várható (a korábbiakhoz volt-e) valamilyen patch, esetleg kiegészítések, több belső nézet?
    A másik, ami nem tetszett a videókban, a motorhangok, valahogy mindegyiknek van egy furcsa torzítása, nem tudom, hogy ezzel mennyire lehet megbarátkozni, tényleg ennyire rossz?

erre gondolok:
    Veyron GT5

Veyron Forza 3

• Tikal #2391
    senki nem mondta hogy nincs ilyen, ne is folytasd :))
  • BenedekFeco
    Most lőttem,ökörködés közben.

ketten két oldalról kerülnek ki.
  • Tikal #2389
    akkor reméljük nem túl gyakori hiba.. már a prologueban is utáltam hogy tolakszanak, dodzsemeznek.
  • BenedekFeco
    Viszont az érdekes,amikor szemben mész(lassan) a forgalommal...:-)
  • BenedekFeco
    Nah,én nem tudom hogy hozták össze ezt béna AI comparsion videót.De nálam ilyet nem csinál a GT5.Most teszteltem ezt a "megállokazideálisívenmeglátjukmilesz"dolgot.Engem pl kikerült az AI.Amelyik belém jött azon is látszott,hogy próbál kikerülni,de amerre akart menni,pont volt egy másik.Így telibe kapott.
    Ilyet,mint ami a videón van,-hogy mindegyik kivétel nélkül telibe-még csak hasonló sincs benne.
  • Tikal #2386
    vagy fejlődés az hogy unlockolni kell a törést? vagy hogy az AI ugyanolyan hülye mint 10 éve? szerintem nem az... A GT megmradatr jo autokás játéknak, ahol a legjobb egyedül róni a köröket...
  • Tikal #2385
    ezért kérdem mi asz a sok minden, sorolhatnád.... ehelyett csak pampogsz...