4184
  • 5c0rp330n
    masik topicbol, ingyen jaguar facebookrol
  • JGTC
    az a legjobb mikor a 10.kör végén megpördül és elenged mindenkit
  • Mathiasse
  • Sippie
    őőő... Pickup-ot lehet premiumban venni, vagy valamiért jár, vagy kukázhatom a used cars részlegből? Körülbelül mennyibe fáj egy olyan, mennyit spóroljak?

Amúgy a B-spec rendesen fel tudja kúrni az agyam, a pilótám bazmeg nem tud előzni, őt bezzeg egy kanyarban simán ott hagyják... 400kilóval könnyebb, 20 lóerővel erősebb kocsija van mint a többi verda. Faszkivan má.
  • n000rbi
    Installing GT5!!!
  • N0RB3RT
    Üdv a klubban
  • Csokis
    Jeeee, megérkezett!

• antgecc
  • pointer4
    LÁL
    Legalább lelassult a verda :D "Reális" a fizika :D
  • Csokis

• JGTC
    úgy látom mindenkinek ilyen színben adja
  • cloud.strife

• 5c0rp330n
    mivel kb ez is tortenik amig nincs serules. ha van serules akkor mar a hang is mas lesz, legalabbis mintha ezt tapasztaltam volna, nem biztos.
  • antgecc
    Mintha 2 műanyag hordót összecsapnál.
  • Laceee
    Ilyen fos ütközés hangot még játékban nem hallottam mint ebben a játékban.
  • antgecc
    Kár, hogy nincsen benne az új HSV...
  • Csabesz6
    :) ennyi
  • MikX
    Murcie egy nehéz nagy dög, a lóerő n minden... Nsx el olyat vertem a lambo köridejére ringen, pedíg csak 280ló...
  • antgecc
    Azt azért ne felejtsük el, hogy az AI rendkívül butára és gyengére sikerült.
  • antgecc
    Nekem nincs ilyen bajom az SLS-el. Főleg, ha veszel rá mondjuk R2-t. Vagy mondom, ajánlom még a Corvetteket.
  • 5c0rp330n
    az igaz, de legalabb lehet vele kanyarodni altalaban :) SLS AMG specialt pont most csinaltam, az pedig valahogy sokszor tulfarol, illetve eleg erdekesen viselkedik farolas utan, de hozza lehet szokni es akkor mar nem rossz. az Esprit-re majd ranezek, az Elise tulsagosan csuszkal sztem, annal remelem jobban kezelheto..
  • antgecc
    R35-öt nem mondanám kezes báránynak. Dobja magát oldalra mint a Murci. Ajánlom az SLSAMG-t, nagyon stabil és erős, vagy ZR1 Corvette.
  • Skynet
    Én jelenleg Esprittel csapatom és ilyen pagani zondák,ferrarik lamborghinik még pályagép formában sem ellenfelek...:)
  • 5c0rp330n
    ez a murcielago lp 670 amugy eleg nehezen kormanyozhato, es ahhoz kepest sokszor nem erosebb annyira a mezonynel.. nagyon le kell lassitani a kanyarokban hogy ne kapjam oket oldalba.. erdemes tuningolassal javitani valahogy a kezelhetosegen (soft versenygumikkal pl-ezek eleg dragak vagy egyebekkel) vagy gyujtsek inkabb valami kezelhetobb kocsira? Nissan R34 es R35 pl kezelhetosegben ott vannak a toppon, csak a loero nemelyik versenyhez keves bennuk :)
  • Csokis
  • MikX
    Hako... legjobb :D
  • JGTC
    Semmi ő sem tudja, max. szarkavarás!

Jó az avatarodon az öreg Skyline, épp tegnap vettem egy ilyet, elég drágán mérik! :)
  • JGTC
    Ez már megint mi bázz? Uncsi már, hogy ha kijön egy GT akkor megjelennek a hozzád hasonlók és teleszemetelik a topikot. Forza topik is tele van b@szva ilyen szarságokkal? Szted mi miért nem járunk oda szemetelni? Fórumozzál már normálisan!
  • Christian88
    Az, hogy foglalkozz vele és barátokat szerezzen.
  • MikX
    Próbálok rájönni, hogy ezzel a 2 kommentel mi lehetett a célod, de sehogy nem jut eszembe semmi, ami ésszerű, és értelmes...
  • cloud.strife
    Úgy érted rajtam kívül ugye? :)
  • MaSzKa

Gran Turismo 5 teszt
    A Shift jobb a steril GT5-nél, mondja az EA
    GT5 hírek
  • MaSzKa
  • Máté94
    Vezetni nagyon nem tudtok. :D
  • MaSzKa
    GT5 vs. Forza 3
  • JohnnySmith
    A hangokkal erősen nem értek egyett.... bár még nem ültem mondjuk EVO-ba példáúl...
  • BenedekFeco
    Valami "Autót" nem találtatok az elejére,csak ezt a Saab-ot:-)
  • cloud.strife
    Magyar videóteszt.... velünk... :)
  • ToM1113
    rendben
    kösz a gyors választ.
  • Csokis
    Persze! Nyugodtan rendelheted onnan is.