4184
-
#2544 masik topicbol, ingyen jaguar facebookrol -
#2543 az a legjobb mikor a 10.kör végén megpördül és elenged mindenkit -
Mathiasse #2542 -
#2541 őőő... Pickup-ot lehet premiumban venni, vagy valamiért jár, vagy kukázhatom a used cars részlegből? Körülbelül mennyibe fáj egy olyan, mennyit spóroljak?
Amúgy a B-spec rendesen fel tudja kúrni az agyam, a pilótám bazmeg nem tud előzni, őt bezzeg egy kanyarban simán ott hagyják... 400kilóval könnyebb, 20 lóerővel erősebb kocsija van mint a többi verda. Faszkivan má. -
#2540 Installing GT5!!! -
N0RB3RT #2539 Üdv a klubban -
Csokis #2538 Jeeee, megérkezett!
-
#2537 -
#2536 LÁL
Legalább lelassult a verda :D "Reális" a fizika :D -
Csokis #2535
-
#2534 úgy látom mindenkinek ilyen színben adja
-
-
#2532 mivel kb ez is tortenik amig nincs serules. ha van serules akkor mar a hang is mas lesz, legalabbis mintha ezt tapasztaltam volna, nem biztos. -
#2531 Mintha 2 műanyag hordót összecsapnál. -
Laceee #2530 Ilyen fos ütközés hangot még játékban nem hallottam mint ebben a játékban. -
#2529 Kár, hogy nincsen benne az új HSV... -
#2528 :) ennyi -
#2527 Murcie egy nehéz nagy dög, a lóerő n minden... Nsx el olyat vertem a lambo köridejére ringen, pedíg csak 280ló... -
#2526 Azt azért ne felejtsük el, hogy az AI rendkívül butára és gyengére sikerült. -
#2525 Nekem nincs ilyen bajom az SLS-el. Főleg, ha veszel rá mondjuk R2-t. Vagy mondom, ajánlom még a Corvetteket. -
#2524 az igaz, de legalabb lehet vele kanyarodni altalaban :) SLS AMG specialt pont most csinaltam, az pedig valahogy sokszor tulfarol, illetve eleg erdekesen viselkedik farolas utan, de hozza lehet szokni es akkor mar nem rossz. az Esprit-re majd ranezek, az Elise tulsagosan csuszkal sztem, annal remelem jobban kezelheto.. -
#2523 R35-öt nem mondanám kezes báránynak. Dobja magát oldalra mint a Murci. Ajánlom az SLSAMG-t, nagyon stabil és erős, vagy ZR1 Corvette. -
#2522 Én jelenleg Esprittel csapatom és ilyen pagani zondák,ferrarik lamborghinik még pályagép formában sem ellenfelek...:) -
#2521 ez a murcielago lp 670 amugy eleg nehezen kormanyozhato, es ahhoz kepest sokszor nem erosebb annyira a mezonynel.. nagyon le kell lassitani a kanyarokban hogy ne kapjam oket oldalba.. erdemes tuningolassal javitani valahogy a kezelhetosegen (soft versenygumikkal pl-ezek eleg dragak vagy egyebekkel) vagy gyujtsek inkabb valami kezelhetobb kocsira? Nissan R34 es R35 pl kezelhetosegben ott vannak a toppon, csak a loero nemelyik versenyhez keves bennuk :) -
Csokis #2520 -
#2519 Hako... legjobb :D -
#2518 Semmi ő sem tudja, max. szarkavarás!
Jó az avatarodon az öreg Skyline, épp tegnap vettem egy ilyet, elég drágán mérik! :) -
#2517 Ez már megint mi bázz? Uncsi már, hogy ha kijön egy GT akkor megjelennek a hozzád hasonlók és teleszemetelik a topikot. Forza topik is tele van b@szva ilyen szarságokkal? Szted mi miért nem járunk oda szemetelni? Fórumozzál már normálisan! -
#2516 Az, hogy foglalkozz vele és barátokat szerezzen. -
#2515 Próbálok rájönni, hogy ezzel a 2 kommentel mi lehetett a célod, de sehogy nem jut eszembe semmi, ami ésszerű, és értelmes... -
#2514 Úgy érted rajtam kívül ugye? :) -
Gran Turismo 5 teszt
A Shift jobb a steril GT5-nél, mondja az EA
GT5 hírek -
#2512 -
#2511 Vezetni nagyon nem tudtok. :D -
#2510 GT5 vs. Forza 3 -
#2509 A hangokkal erősen nem értek egyett.... bár még nem ültem mondjuk EVO-ba példáúl... -
#2508 Valami "Autót" nem találtatok az elejére,csak ezt a Saab-ot:-) -
#2507 Magyar videóteszt.... velünk... :) -
ToM1113 #2506 rendben
kösz a gyors választ. -
Csokis #2505 Persze! Nyugodtan rendelheted onnan is.