Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdeklõdni szeretnék hogy Kormány nélkül, kontrollerrel is lehet-e a játékkal normálisan játszani? Tehát megszokható-e, persze tudom a kormánnyal jóval realisztikusabb, élvezhetõbb lenne.
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
A svájci posta nem szívbajos!
Megrendeltem a netrõl.Mondom ma már biztos jön az értesítõ,hogy csomagom van,menjek érte...A f@szt!!!
GT5 a postaládában,meg a csekk,hogy lehet fizetni...
Beszartam.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Munkahelyi ártalom, de otthon sokára lesz 😄
Jól néz ki, de csak akkor van sok értelme, ha épp van elõtted autó, mert a pálya messzi elemei nem adnak semmi extra 3D hatást, (meg a motorháztetõ, a mûszerfal meg a Hud). Logikus, az emberi szem sem látja a távoli tárgyakat 3Ds-nek.
Szóval érdekes, de nem létszükséglet 😄
Egyébként meg nem tudhatod, hogy mit tunnyantottak azokon a verdákon... te is beállhatsz 300 ló fölé húzott Pözsóval, versenyfutómûvel, stb.
Ha kevés a verda, toldd meg pacikkal!
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
5-ös szinten vettem egy Z4 3.0i-t, erre a szaros 207-esek és egyéb fosok úgy hagynak ott az egyenesben, mintha állnék. Rajtnál szintén simán legyorsulnak. Nem vágom mi a tök ez....
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
De 2D üzemmódban egy cseppet sem szebb mint a prológ.
a kiskönyv kissé minimál dizájn, 4 oldal és fekete-fehér, de a játékban van egy elég részletes manual
level 18 playstation gamer.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ja, ha 3D-ben nézed, akkor valóban csak 720p.
Megnéztem most egy 50"-os 3D-s tévével, jó a képe 😄
Na de én indulok is a boltba megvenni, nyitásra már rárabolok!!! (ahol elõrendeltem ott lemondták <#csodalk>#csodalk> )
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
én már tegnap beszereztem a játékot és pontosan azt kaptam, amit vártam. 1-4 részeket kipörgettem régen és már most tudom, hogy ezt a részt is imádni fogom.
level 18 playstation gamer.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

- Limitált kiadású fémdoboz
- Mercedes SLS AMG modell autó
- GT bõr pénztárca
- GT USB pendrive
- Letölthetõ dinamikus téma
- 11 exkluzív autó (az alapjátékhoz képest)
- GT kulcstartó
- GT képeskönyv
- APEX vezetés technikai füzet
Megkapod hazai boltban 45eHUF-ért, itt!
Ismerek egy srácot, aki 58k-ért árul egy csomagot.
remélem legalább holnap kiszállítják
És már vissza is értem!
itt van a kezemben, létezik!!! magyar nyelvû borító minden fasza!
na szerintem én ezt feltelepítem, az meg nem kis idõ, szóval majd estefelé lesz írás róla.
Felhívtam a konzolokszervízét és azt mondták nyugodtan bemehetek érte ma is, pedig elõ se rendeltem...szóval akinek kell akkor hajrá!