Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Érdeklõdni szeretnék hogy Kormány nélkül, kontrollerrel is lehet-e a játékkal normálisan játszani? Tehát megszokható-e, persze tudom a kormánnyal jóval realisztikusabb, élvezhetõbb lenne.

Köszönöm.

PS3 Slim 250 PC

Egyetértek! Inkább csak az alapjáték + egy normális kormány. <#eljen> <#smile>

DanielT
Neked nem elérhetõ, de a gépnek igen.
BenedekFeco
Akkor már én is az enyémet...😄DD

A svájci posta nem szívbajos!
Megrendeltem a netrõl.Mondom ma már biztos jön az értesítõ,hogy csomagom van,menjek érte...A f@szt!!!
GT5 a postaládában,meg a csekk,hogy lehet fizetni...
Beszartam.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

n000rbi
Kösz...de most, hogy jobban belegondoltam, lehet mégiscsak classic verzió lesz belõle és inkább gyûjtögetek egy G25/27-re😛, mégiscsak úgy lenne az igazi.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

antgecc
Ilyen alacsony szinten még nem elérhetõ a tuning. Szal nem ez a baj.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Elméletileg itt!

pointer4
Semmilyen, de itt a melóban bármelyik Panasonic 3D-s plazmán játszhatok 😄
Munkahelyi ártalom, de otthon sokára lesz 😄
Jól néz ki, de csak akkor van sok értelme, ha épp van elõtted autó, mert a pálya messzi elemei nem adnak semmi extra 3D hatást, (meg a motorháztetõ, a mûszerfal meg a Hud). Logikus, az emberi szem sem látja a távoli tárgyakat 3Ds-nek.
Szóval érdekes, de nem létszükséglet 😄
DanielT
Nyomd a gázt! <#fogmosas>

Egyébként meg nem tudhatod, hogy mit tunnyantottak azokon a verdákon... te is beállhatsz 300 ló fölé húzott Pözsóval, versenyfutómûvel, stb.

Ha kevés a verda, toldd meg pacikkal!
Banano007
Milyen 3D tv-d van?Hogy megy GT 5 alatt a cucc?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

antgecc
Nemtom normális-e ez, másnál is így mûködik-e, de engem szörnyen dühít:

5-ös szinten vettem egy Z4 3.0i-t, erre a szaros 207-esek és egyéb fosok úgy hagynak ott az egyenesben, mintha állnék. Rajtnál szintén simán legyorsulnak. Nem vágom mi a tök ez....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

pointer4
Azt tudom, ahhoz már kevés lenne gép, hogy FullHD ban számoljon kétszer annyit.
De 2D üzemmódban egy cseppet sem szebb mint a prológ.
n000rbi
Azt nem tudjátok, hogy hol lehet CE-t kapni?

az enyém is ilyen😛

a kiskönyv kissé minimál dizájn, 4 oldal és fekete-fehér, de a játékban van egy elég részletes manual

level 18 playstation gamer.

JGTC
Végre!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DanielT
Ha ugyanaz mint a Prológ és valszeg ugyanaz, akkor 1280x1080 felskálázva 1080p-re, ez majdnem 50%-kal több pixel natívan mint a 720p.

Ja, ha 3D-ben nézed, akkor valóban csak 720p.
pointer4
Akkor valamire félre emlékezem. 😞
Amúgy szerintem ez a játék csak 720p, nem igazi FullHD.
DanielT
Nem.

A PSP verzióból lehet importálni.
pointer4
Nem arról volt szó, hogy a prológ autói meg pénze átjön a véglegesbe?

Megnéztem most egy 50"-os 3D-s tévével, jó a képe 😄
10 perce futott be a cucc, azóta lehidaltunk a zintrótól (HD tévén jobban üt, mint jutyúbon, pláne hangcuccal) és már csak 40 percig telepít, aztán nem lesz életem. 😄 Jáááj!
JGTC
jaja ott még anno roomtuningnak nevezték, én is így vagyok vele.

Na de én indulok is a boltba megvenni, nyitásra már rárabolok!!! (ahol elõrendeltem ott lemondták <#csodalk> )

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Fõképpen azért, mert ez a játék, kimondva-kimondatlanul, a sorozat rajongóinak készült leginkább. Tegyük hozzá Hála Istennek!
<#eljen>

én már tegnap beszereztem a játékot és pontosan azt kaptam, amit vártam. 1-4 részeket kipörgettem régen és már most tudom, hogy ezt a részt is imádni fogom.

level 18 playstation gamer.

Hagyd rá. Ilyen emberek voltak, vannak és lesznek is akik csak a hibákat, hiányosságokat keresik egy játékban. Sosem fogják úgy átélni, élvezni ezt játékot mint ahogy az kellene. Mi viszont igen, ennyivel vagyunk gazadabbak mint õ😊

deep
Lehet játszani más játékokkal. Azokban is biztos ennyi autó, pálya és lehetõség és igényesség van, mint a GT5-ben...
Milyen levágásokról beszélsz? Én csak azt a minimumot akarom ami más hasonló játékokban is alap, pl ha valami elszúrok akkor lemegyek az útról, kisodródok, na de nem az, hogy az út szélénél visszapattanok egy láthatatlan falról, vagy egy papírszalagról
Na de most komolyan. Tegyenek bele neked levágásokat meg ugratókat vagy mégis mit akarsz? Ez a Gran Turismo. Egy steril matchboxgyüjtemény, ami nem porosodik és a korához képest legjobb grafikával van felvértezve. Ezen felül élvezetes játékmenet társul a viszonylag élethû vezetési modellhez, amit szinte mindenki el tud sajátítani, de sok melóval lehet csak magas szinten mûvelni. Ezért szeretjük, nem a láthatatlan fal miatt. A Top Gear pálya amúgy is egy nonszensz, nem is értem, hogy rakhatták bele a GT-be. Ez már szinte a Shift és a Grid 8-as pályáinak a szintje.
deep
Aha, hajrá, megnézem majd a köridõket és a gyõzelmek számát ezzel a hozzáállással😊
Én inkább úgy mondanám, egyszerû mint a faék, majd csak végig megy az ember a csövön
deep
Egyébként én már tolom😊

deep
Az úton kell menni, ilyen egyszerû😊
Hát pedig ez gáz, most láttam youtube-on egy GT5 videót ahol már korlát sincs, egyszerûen egy láthatatlan fal az úttol 1m-re, és nem ralli volt hanem a top gear tesztpálya
n000rbi
Ne nézz már hülyének😊...úgy értettem, h akár meg is változtathatják az árat, ha megjelenik. (mint ahogy lejjebb az überkonzolról is írták)

Mivel nem jelent meg, azaz nem lehet kapni, nyílván elõrendelhetõ.

n000rbi
Itt is csak elõrendelési árként van feltüntetve a 45k...azért jobb az óvatosság.

BenedekFeco
<#eljen>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ezt a tuning lehetõséget várom a GT2 óta. És most itt van! <#szeret>
A Signature edition! Ezeket tartalmazza:

- Limitált kiadású fémdoboz
- Mercedes SLS AMG modell autó
- GT bõr pénztárca
- GT USB pendrive
- Letölthetõ dinamikus téma
- 11 exkluzív autó (az alapjátékhoz képest)
- GT kulcstartó
- GT képeskönyv
- APEX vezetés technikai füzet

Megkapod hazai boltban 45eHUF-ért, itt!

Review! Nem valami jókat ír.

A játéknak mi lesz a legspécibb kiadása?

Ismerek egy srácot, aki 58k-ért árul egy csomagot.

Az jobb, amikor a Colin DiRT-ben Pikes Peak-en az utolsó kanyarokban járok, kiütök egy mûanyag kordon-tartó rudacskát és kiírja, hogy "not posible to recover" vagy mi az istennyilát? Ha WRC-t vagy IRC-t szoktál nézni vagy netán kijársz rally szakaszokra, akkor már rájöhettél, hogy nem a biztonsági kordon átszaggatása a lényeg, hanem a minél gyorsabb haladás.
überkonzolnál faszán megemelték az árat 13500ra... 11ezer volt amikor elõrendeltem. erre most odabiggyesztettek egy olyat, hogy "az ár változhat". jófejek.

remélem legalább holnap kiszállítják

Jól látom, hogy ugyanúgy ahogy a GT5p-ban itt is visszapattan az autó a papírszalagról meg a hálóról?
És ismét tõle! 😊

És már vissza is értem!
itt van a kezemben, létezik!!! magyar nyelvû borító minden fasza!
na szerintem én ezt feltelepítem, az meg nem kis idõ, szóval majd estefelé lesz írás róla.

Egy fórumról. <#smile>

Felhívtam a konzolokszervízét és azt mondták nyugodtan bemehetek érte ma is, pedig elõ se rendeltem...szóval akinek kell akkor hajrá!

Volt eszük. 😄 A jövõben ebbõl tuti rutint csinálnak.
DanielT
Jah, pusztítottam vele kicsit 😊 Egyébként a videón pont a kameraman voltam és Deep barátom vezetett.
Látom, meghajtottad az esztergomi vasat. 😄 A GT Planet ki is tette az oldalára. youtube