Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
level 18 playstation gamer.
persze ha 2 másodpercre vagy az arany idõtõl, akkor nem ér semmit a nézetváltás
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Szarrá vannak terhelve valszeg, ennek köszönhetõ hogy egy csómószór sokat tölt a game,a menüben egy rakatszor a kurzorra várni kell,stbstb...Offline semmi gond a töltéssel sem semmivel.
Aki meg multizni akar....Hát türelem...😄
A 4-el emléxem mit meg szenvedtem hogy mind arany legyen, persze a végén már nem is ment.
Abban volt kihívás.
Remélem nem könnyítették halálra ebben.
Csak a magam nevében beszélhetek, de eddig mind1ik GT-ben elõször csak a jogsikat toltam, semmi mást, hogy úgymond a vezetési technika már a reflexeimben legyen a versenyekre 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
http://www.youtube.com/watch?v=YEecNBNl-zE
olyan rohadt egyszerûnek tûnik a videón pedig😊 lehet, hogy már álmos voltam azért nem sikerült.
A-8-ra valami tipp? Schumacher s kanyar.... 13.800 az arany idõ, legjobbam 13.805, de este már nem tudtam rajta javítani
Má csak az uccsó van hátra, de most a 12-es lil-rõl fel kell tornásznom magam 15-re... :/ Addig nem mehetek az "S" jogsiba.... bááááázzzzz...... 😊
www.digimomentsvideography.com
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Legyen az a dealership, versenyek, akármi. Elviselhetetlenül sokat tölt...
Pedig feltelepítettem az elején :\
Másnál van ilyen probléma?
Az árnyék is röhej és a standard autók grafikája is röhej.
Fizika viszont hibátlan.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Egyébként csak nálam fagy szarrá folyamatosan az online része? Szánalmas komolyan.... :/
Aki gondolja nyugodtan vegyen fel ismerõsnek, jó lenne már online összehozni egy nagyobb magyar brigádot.
Nekem az elsõ négy arany mind, most esek neki a többinek is, addig nem játszom versenyeket, amíg mind nem arany... 😄
HAJRÁ!
Vagy lesznek ismét Enthusia vs GT videók a jutyubon? 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ha csak ilyen kisautó, meg pénztárca, USB, kulcstartó, az nem érdekel, akkor jó lesz a "sima" Collectors is, de ha minden kézikönyv meg a plusz kocsik nem elérhetõ a Collectorshoz az annyira nem tetszene.
Úgy tudom 2 könyvet is adnak a Signature Editionhoz, ugye?
Kössz
emlékszem anno a GT2-ben mennyit szenvedtem mire a 200m és megállás arany lett... ahhoz képest ez gyerekjáték volt.
többirõl még nem tudok nyilatkozni
Amúgy én nagyot csalódtam....
Vaksi vagyok ?
Azt ne mondjátok, hogy DLC lesz, 1 éve már tolták a prológgal is Nordon, kiállításokon.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
valahol azt olvastam, hogy csak decembertõl lesz ez elérhetõ. tud errõl valaki valamit?
A menüben valahol írnia kéne hogy csatlakoztattam? valahol be lehet valamit a kormánnyal kapcsolatban állítani.
A menüben tudok a kormánnyal jobbra ballra váltogatni a menüpontok között.
Dirt 2 demo-n próbáltam a kormányt, a játék inditásakor megrándult de utánna se kép se hang, nem reagál semmire.
PS3 Slim 250 PC
Csakhogy ez még anno pár évvel ezelõtt PC hez lett véve, USB-s vezetkes.
Nameg rögziteni kell a kormányt.... vagyis nem kell, csak nem tudom rögzités nélkül hogyan lehetne játszani vele....
Ez akkor bukta mi?
PS3 Slim 250 PC