Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nektek melyik jogsifeladat volt eddig a legnehezebb?

level 18 playstation gamer.

szlalomos is tök jó volt. lökhárítóból esélyem se volt, külsõbõl meg sokkal jobban láttam, hogy milyen közel mehetek a bólyákhoz

pedig nekem nem egyszer, de nem is kétszer segített már a nézetváltás pontosan ilyen szituációkban, amikor pár századot kell már csak javulni.
persze ha 2 másodpercre vagy az arany idõtõl, akkor nem ér semmit a nézetváltás

JGTC
Így van azon nem sok múlik, én spec csak külsõ nézetbõl játszom! Néha belsõnézetre váltok a poén kedvéért, de úgy lassabb vok sokkal.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

antgecc
Sztem nem azon múlik, hogy lökhárító, vagy belsõ...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

köszi, majd meló után még próbálgatom. pont ez a baj, olyan rövid szakasz, hogy elképzelésem sincs hol lehet még benne idõ. eddig lökhárító meg külsõ nézetbõl próbálgattam, de a videó kommentjei között írja valaki, hogy neki csak cockipt nézetbõl jött össze

JGTC
Jahh, ez az? Ennél csak a kerékvetõket ki kell használni maximálisan, és akkor megmarad a lendület, asszem egy picit meg kell fékezni az elején és utána padlón végig.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Skynet
Aki nem multizik, az inkább úgy indítsa a játékot hogy psn-re be se lépjen.
Szarrá vannak terhelve valszeg, ennek köszönhetõ hogy egy csómószór sokat tölt a game,a menüben egy rakatszor a kurzorra várni kell,stbstb...Offline semmi gond a töltéssel sem semmivel.
Aki meg multizni akar....Hát türelem...😄
aha, nem olyan vészesek egy tapasztalt játékosnak sztem. egy-kettõ van amelyiknél meg kell izzadni az arany idõért.

Tényleg ennyire könnyûek a jogsik?!
A 4-el emléxem mit meg szenvedtem hogy mind arany legyen, persze a végén már nem is ment.
Abban volt kihívás.
Remélem nem könnyítették halálra ebben.
Csak a magam nevében beszélhetek, de eddig mind1ik GT-ben elõször csak a jogsikat toltam, semmi mást, hogy úgymond a vezetési technika már a reflexeimben legyen a versenyekre 😊
tapasztalati pont jár értük, trófeához is kell, meg lehet, hogy késõbbi versenyekhez is kelleni fog

antgecc
Én csak egy pár jogsit csináltam meg, de mivel lóvé nem járt érte, mentem versenyezni. Ti csak úgy a poén kedvéért csináljátok, vagy késõbb már credit is jár érte?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

köszi, találtam egy ilyet:

http://www.youtube.com/watch?v=YEecNBNl-zE

olyan rohadt egyszerûnek tûnik a videón pedig😊 lehet, hogy már álmos voltam azért nem sikerült.

JGTC
már nem is emlékszem melyik volt az, bár névrõl ismerõs majd meglesem, és megírom

én is a jogsikat nyomom, egyszer fagyott már nekem is.
A-8-ra valami tipp? Schumacher s kanyar.... 13.800 az arany idõ, legjobbam 13.805, de este már nem tudtam rajta javítani

JGTC
De, ott is fagy! 😞

köszi, kipróbálom

cloud.strife
No. Eddig 50 arany jogsi. 0-0 ezüst-bronz.

Má csak az uccsó van hátra, de most a 12-es lil-rõl fel kell tornásznom magam 15-re... :/ Addig nem mehetek az "S" jogsiba.... bááááázzzzz...... 😊

www.digimomentsvideography.com

antgecc
Nálam is ilyen tetûlassú :S

deep
Sign off-olj psn-rõl, akkor nem lesz gond. Túlterheltek a szerverek, mivel rászabadult 2 millió ember.
Jogsiknál nem fagy, a peccsig elleszek azokkal. <#vigyor2>
Jól látom, a Collectors Edition csak decemberben jön?

Banano007
Kiadták félkészen,mivel úgyis mindenki megveszi,aztán majd jön peccs?😄

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Nekem kb 5 perc töltés mire visszatér valahonnan a My Home-ba.
Legyen az a dealership, versenyek, akármi. Elviselhetetlenül sokat tölt...
Pedig feltelepítettem az elején :\
Másnál van ilyen probléma?

antgecc
Nekem is fagy. Röhej.

Az árnyék is röhej és a standard autók grafikája is röhej.

Fizika viszont hibátlan.

Banano007
Azt nem tudod véletlenül hogy a Gyöngyösi sony centerben lehet e GT5-t kapni?😛

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Nálam sem akar menni. Megáll minden és befagy a gép xD

cloud.strife
zsoltbarabas a PSN-em.... 😊

Egyébként csak nálam fagy szarrá folyamatosan az online része? Szánalmas komolyan.... :/

JGTC
Dettó, én is csak a licenceket toltam eddig. Az elsõ 29 licence arany, a többit pedig még meg sem néztem. Majd holnap...

Aki gondolja nyugodtan vegyen fel ismerõsnek, jó lenne már online összehozni egy nagyobb magyar brigádot.

cloud.strife
Ja igen, kb a"B" és "A" jogsiknál. Aztán mondjuk az "A" jogsi utolsó versenyét már megszenveded, onnantól meg jönnek az izgalmak.
Nekem az elsõ négy arany mind, most esek neki a többinek is, addig nem játszom versenyeket, amíg mind nem arany... 😄

HAJRÁ!

GT5 signature edition nem kell nekem ezek szerint, elég a collectors edition, itthon aznban se az 576 se a CDGalaxis nem forgalmazza, itthon hol lehet kapni, hol érdemes venni?

Autó segge riszál kanyarban?
Vagy lesznek ismét Enthusia vs GT videók a jutyubon? 😊
Mario Cart???

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

pointer4
hmm.. remélem igazad van.
A Signature Edition miben különbözik a "sima" Collectors-tól?

Ha csak ilyen kisautó, meg pénztárca, USB, kulcstartó, az nem érdekel, akkor jó lesz a "sima" Collectors is, de ha minden kézikönyv meg a plusz kocsik nem elérhetõ a Collectorshoz az annyira nem tetszene.
Úgy tudom 2 könyvet is adnak a Signature Editionhoz, ugye?
Kössz

én csak az elsõ licence elsõ kettõ részét csináltam meg, de elsõre mindkettõ arany nem is kicsivel.
emlékszem anno a GT2-ben mennyit szenvedtem mire a 200m és megállás arany lett... ahhoz képest ez gyerekjáték volt.
többirõl még nem tudok nyilatkozni

JGTC
Licence elég fura. Én még csak azt tolom, de némelyik éppen arany, van amelyiknek meg simán alá megyek pár tizeddel. <#nemtudom>

tomi890125
add is el, megveszem! 😄

The Only One!

AMG challange-t meg kell csinálni elõször 😊

antgecc
Én se találom :S

Amúgy én nagyot csalódtam....

pointer4
Akarok menni Nordschliefen, mi a tetves lóhugyos szájbaba***** életért nem találom a menüben?
Vaksi vagyok ?
Azt ne mondjátok, hogy DLC lesz, 1 éve már tolták a prológgal is Nordon, kiállításokon.
DanielT
Inkább a Super Mariohoz hasonlítanám.

Ez egyébként szimulátor vagy nfs szerû autós-játék???

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

B-spec remote play, tehát hogy a PC-mrõl irányítsam a b-spec versenyeket hogyan és mikortól elérhetõ?
valahol azt olvastam, hogy csak decembertõl lesz ez elérhetõ. tud errõl valaki valamit?

Most elõször csatlakoztattam ezt a kormányt a ps3 hoz.

A menüben valahol írnia kéne hogy csatlakoztattam? valahol be lehet valamit a kormánnyal kapcsolatban állítani.

A menüben tudok a kormánnyal jobbra ballra váltogatni a menüpontok között.

Dirt 2 demo-n próbáltam a kormányt, a játék inditásakor megrándult de utánna se kép se hang, nem reagál semmire.

PS3 Slim 250 PC

DanielT
Kiválóan fog azzal a kormánnyal mûködni.
Van logitech force feedback kormányom:

Csakhogy ez még anno pár évvel ezelõtt PC hez lett véve, USB-s vezetkes.

Nameg rögziteni kell a kormányt.... vagyis nem kell, csak nem tudom rögzités nélkül hogyan lehetne játszani vele....

Ez akkor bukta mi?

PS3 Slim 250 PC

antgecc
Driving Force GT alá nem adnám... Inkább spórolnék.

DanielT
Nyilván lehet, csak nem érdemes. 😊

13 ezer egy Logitech, új, force feedbackes, ölbe rakható, teljesen korrekt kormány, vegyed meg szépen.