4184
-
#2584 Előbb húzná le a rolót Yamauchi a komplett poliphony-val együtt, minthogy ez megtörténne...
Ezek elvek... -
#2583 Köszi mindkettőtöknek! :) -
Csokis #2582 Bazz. Elnézést, a link lemaradt! http://www.gran-turismo.com/hk/ -
buggyant #2581 http://www.gran-turismo.com/hk/ -
#2580 hol itt? :) -
buggyant #2579 köszi, meg is néztem:) az enyém miért kb 5 nappal ezelőtti állapotot mutat? pedig tegnap este frissítettem a trófeáimat. vagy esetleg a játékon belül is be kéne jelentkeznem?:) -
Csokis #2578 Elérhető a hivatalos GT5 oldalon a GT5 profil! Az angol nyelvű Hong Kongi oldalon jelentkezzetek be, azaz itt!
-
#2577 Igen, talán ez illik rá a legjobban. Ha érdekel, olvass utána, nagy kultusznak örvend. -
Csokis #2576 Legvidámabb? -
#2575 Talán mert mind a kettő AE86?:D
Csokis, megtaláltad az univerzum egyik legvidámabb driftautóját, lehet kövezni:P -
storm181 #2574 Egy hosszabb, tartalmasabb GT5 teszt -
#2573 de király. Tegnap egyébként is a háttérben ment a B-Spec, amíg a gépen játszottam : D így legalább be se kell kapcsolni a ps-t, az önműködő pénz és xp szerzéshez. Woot -
Csokis #2572 Ja, és szerintem ez valóban küldés, nem megosztás! -
#2571 Új fogalom van születőben: a bérelhető PC-s B-Spec driver :D De aztán tisztességesen dolgozzanak :D:D -
Csokis #2570 Nekem úgy volt, hogy a Commonity részen kaptam egy Gift-et. Rányomtam és írta, hogy kaptam egy Gift kártyát, ami tartalmazza a Nissan-t. Utána bekerült az Item részbe ez a Gift kártya. Ha az Item-ben rányomsz erre a kártyára, akkor kiírja, hogy kaphatod meg a kocsit. Úgy, hogy arra a kamionra kell "nyomni" és utána "aktiválható" a kártya, így megkaptam a Nissan-t! Elég hülye megoldás ennyit szórakozni vele szvsz. Mindegy, már ezt is tudom. -
#2569 Mire fel ez a nagy önbizalom? :D
És ha lesz? :D -
#2568 Valóban, ott a pont ;) -
#2567 Ehhez kell a PS3 verzió megléte, hisz csak távolról azt a profilt menedzseled. -
#2566 Böngészőből játszható B-Spec módot kaphatnak a PC-sek a pletyka szerint... :P -
#2565 Kevésbé röviden, de legalább tényszerűen: Soha a büdös életben nem fog egyetlen GT rész sem megjelenni Pc-re. Se a 6, se a 7, se a 876.
-
#2564 ez a kocsi kuldes amugy hogy megy? tenylegesen kuldesrol van szo tehat aki kuldi annak elveszik a kocsi, vagy inkabb megosztasrol? (psp-sbe ilyesmi volt asszem) -
#2563 biztos lehetsz benne hogy soha nem fog kijonni pc-re. -
#2562 Akkor röviden.
Nem, nem lesz PC-re.
GT6 esetleg. -
fiveteen #2561 hát köszi az nfo-t de az a mocskos helyzet hogy kb 2 napja nézek utána és semmit nem találok az egészről csak hogy majd egyszer kijön.ezért gondoltam azt hogy itt biztos tudja valaki mi a dörgés. -
#2560 Majd a PS3 szimulátoron, egy pár év múlva max :D :D -
buggyant #2559 a gran turismo sorozat az elmúlt 20 évben playstation exkluzív volt, nehezen tudom elképzelni, hogy kiadnák más platformra is. -
SomebodyEra #2558 Látom, szegénynek nem válaszol senki..majd én.
Igen, lesz. Csak még sokkal sokkal komolyabb verzióban. Több autó, komolyabb fizika, még realisztikusabb lesz. És, ami a legjobb: nem lesz több, mint egy LFS.
:D
u.i.: ennyire nehéz használni egy keresőt? -
fiveteen #2557 emberek ez a game lesz PC-re? vagy csak konzolon lesz? -
buggyant #2556 de én tolom, de pont az hiányzik, ami neked is:) amg meg a grand tour vagy mi a franc kivételével minden más arany. -
Csokis #2555 Wow, kaptam ajándékba a barátlistán lévő ismerőstől egy Nissan 350Z-t!
-
#2554 Senki se tolja a Special-okat komolyabban? :/ -
qper #2553 dettó u.ezt vásároltam.
szimpla futómű tuninggal végigversenyeztem vele mindent beginner's series-ben amit lehetett -
#2552 Én Suzuki Swift Sportot vettem, még tuningolni is tudtam. Ja, és prémium autó. Ez elég volt kezdéskor. -
qper #2551 teljesen olyan mint a sprinter trueno, bukólámpa nélkül.
-
Csokis #2550 15ezer valamennyi. De csak 4511km volt benne, a többiben mind 10000km felett volt! -
qper #2549 mennyi volt ez az s-es verda? -
Csokis #2548 Elkezdtem a játékot és vettem egy használt autót kezdésnek, amiben rögtön olajat is cseréltem. Nem volt nagy választék 20000 creditből.
Toyota Corolla Levin
-
#2547 -
fiveteen #2546 sziasztok bocs egy olyan kérdésem lenne hogy ez meg fog jelenni PC-re ha meg akkor mikor?és mennyibe lesz előre is köszi a választ csáó -
#2545 Special AMG szekcióba lehet szívni rendesen. Épp a 2.-at (SLS) próbálom befejezni aranyra, már csak a teljes kört kell, a többi az, de valahogy nem jön össze. Valaki szórakozott már vele? A szektorokat külön-külön megcsinálom aranyra, erre a teljes körnél meg 13mp-el vagyok elmaradva tőle. Fáradt vagyok és holnap meglesz? Vagy szivat? :/
De legalább az óvodás jogsik után itt a kihívás... :)