4184
  • ToM1113
    Az lenne a kérdésem hogy lenne-e valami hátrányom abból ha a játékot nem itthon hanem külföldről rendelném meg? pl gamepontcopontuk

Természetesen a magyar kézikönyv hiányát leszámítva.
    De a tartalom ugyanaz lenne nem?
  • 5c0rp330n
    +pointer: thx a valaszokat.
    azota felnyomtam magam level 14-ig, vettem egy lambo murcielago lp670-et, kiprobaltam 1-2 versenyen, es kozben vettem eszre hogy rongalodik, az eleje is behorpadt kicsit, rossz volt latni. a kovetkezo versenyen viszont eltunt rola a horpadas. szoval a kerdes: a magasabb szint miatt kezdtek el torni a kocsik vagy a versenytol fugg, esetleg a kocsitol? minden verseny utan magatol megjavulnak a kocsik? vagy csak kisebb hibak tunnek el es a komolyabb serulesek megmaradnak? mert lattam olyan menupontot ami megjavitana a kocsi alakjat valami 190ezerert (a kocsi maga alig volt 2szer annyi), szoval valamilyen serules gondolom megmarad, ha pedig igy van, elegge figyelnem kene ra mert rohadt draga a javitas.
  • Skynet
    2-es kérdésre válasz: Nem a dealernél váltogatja a kínálatot hanem a használtautók közt,és nem naponta hanem XY időnként...Én pl benéztem,toltam 2-3 versenyt ujra benéztem és már más volt a kínálat.

3.: Lehet kocsit online küldeni,ajándékba adod...SEND gomb vhol.

4. Menj SPECIAL és jogsi módoknál is,kapsz autót azokért is. Egyébként nem feltétlen kell sorba csinálni a versenyeket így késöbb is megcsinálhatod azokat amikhez nincs éppen autód.

5. A bspec sajnos ilyen se időgyorsítás se semmi,én kiba**tul unom, azthittem legalább olyan lesz mint a 4-ben,hogy ha gondolom kihívom a sofőrt és beülök én,de nem....Arra jó hogy izomautót belőj a parasztnak amivel tud nyerni és közbe tv-zel vagy bármimást csinálsz--> addig legalább gyűlik a zseton.
  • pointer4
    Jól hangzik, látom most is gondba lesznek, nem sikerül karira hozni.
    Gondolom a GT1 minden hibáját javították már, ezt már érdemes megfontolni!

még pár kép

5c0rp330n:
    - japánban is jobb kormányosok a verdák, gondolom í]y akkor érthető miért jobb kormányos a legtöbb modell.
    - passz
    - passz
    - érdemes a jogsikat aranyra megcsinálni, mert kapsz érte 3 féle autót is, amit tudsz használni a versenyen
    - passz

Az én kérdésem a következő lenne:
    - A szülinapi autó miatt, hol tudom megnézni, nekem PSNre mi lett beíva, illetve hol tudom átírni?
    - A Delivery kamionból muszáj egyesével ráklikkelni minden autóra, hogy bekerüljön a garázsba ?
  • Csokis
    Új Fanatec kormány PC/PS3/Xbox 360-hoz!
  • 5c0rp330n
    1-2 amator kerdes:
    -miert jobboldalon vannak a kormanyok? nemtom h minden kocsinal-e, de tobbnel biztosan. be lehet ezt allitani? foleg belso nezetben zavaro. lehet h amiatt van h angliabol rendeltem? :)
    -hallottam hogy a kocsivasar ugy megy hogy napontha valtogatja a kinalatot. nalam viszont a dealernel sztem semmi nem valtozik, minden nap ugyanaz kaphato, nehanyszaz kocsi lehet mindenfele markabol, sztem mindegyik premium.
    -kocsit lehet online kuldeni? ez hogy is mukodik? :)
    -egy csomo versenyen csak ilyen meg olyan speci kocsikkal lehet indulni.. tenyleg vennem kene kocsikat 1-1 versenyre? nehezen elkepzelheto h abbol anyagilag pozitivan jonnek ki..
    -bspec-nel muszaj vegignezni a versenyeket? most kezdtem es ilyen mindenfele amator versenyen indultam a kocsimmal, fel koroket ravert a mezonyre a pilota, sok izgalom nem volt benne.
  • Skynet
    Aopciókban a hardware résznél van a sorvégén a kamera belövése,beállítgatása...
    Csak arcade módban működik egyébként,GT módban nem.
  • n000rbi
    Nnna, a Driving Force GT megvan, már csak egy GT5 kell :)
  • SD456
    Sziatsztok!

Valaki megtudná mondani, hogyan kell használni a head track-et?
    Bevan kötve a kamera, de nem mûködik a fejkövetés :S

Elõre is köszönöm!
  • N0RB3RT

• antgecc
    Vaészeg ezért is jön az új hivatalos GT kormány.
  • Freedy
    Ma végre én is hozzájutottam a játékhoz, nagyon vártam már. Sajnos csalódás ért engem is, bár engem csak grfikával kapcsolatban. Az árnyékok egyszerűen szörnyűek. Pályák se néznek ki túl jól, de a grafika ellenére nagyon jó játéknak tartom természetesen, de a videók alapján nagyon-de nagyon nem erre lehetett számítani szerintem.
  • sure
    Úgy tűnik, a PlanetJuego-s linket leszedték, itt viszont van még pár kép, meg egy kis magyarázat az olyan hüjjéknek, mint én, a HIVatalos meg nem HIVatalosságról.
  • sure
    Igen, a tekerentyű néha tényleg jól jön, de a Prologue-joz képest csökkentették a funkcionalitását - ott pl. a menükben navigáláshoz is lehetett használni, a végleges GT5-ben (a jelenlegi patch szinten legalábbis...) nem.
  • Csokis
    Nincs több kérdésem.
  • pointer4
    Mert gombokat nem lehet úgy odarakni, hogy idétlen krix-kraxokat nem festenek rá :D
  • Csokis
    Elolvastad egyáltalán, hogy ez a Thrustmaster T500 RS kormány mi is? Mert akkor eleve nem kérdeznél ilyen butaságot.
  • pointer4
    Jó, hát ha belegondolok, reklámértéke tényleg nagyobb. Hátha valaki ezt kéri apucitól karira. Viszont aki meg komolyan gondolja, és ECCI meg VPP kormányok helyett választana ilyet, annak ez a bóvli cucc jele.
  • Csokis
    Ugye ezt most nem komolyan kérdezted?!
  • pointer4
    Azt értem, hogy minőségi kormány, de akkor hogy lehet PS3 gombokat rárakni? Aki ennyire komolyan gondolja, nyilván PC-n szimulátorozik.
  • Csokis
    Na és ugye ebbe nincs benne a váltó! Azt külön kellene venned!
  • DanielT
    Csak 150-160 ezer Ft? Rohanok, nehogy elfogyjon!
  • Csokis
    Itt a Thrustmaster T500 RS kormány!

- 30cm detachable wheel
    - 1080º turning
    - 16bit precision (65.536 directional values)
    - force feedback 150 mNm, 3000 rpm, 65 W, 52mm

- pedals can be used in two positions
    - adjustable brake pedal pressure

- €499 for wheel & pedals, shifter sold seperately
    - releasing this month

• JGTC
    Min. világrekord!
  • Csokis

• buggyant
    special eventek között az advanced rally-hoz milyen kocsi kell? (nem a LOEB rally, hanem a snow, dirt meg tarmac és 8 szakaszt kell teljesíteni egymás után)tuningolt C4 WRC-vel próbáltam, a havasra simán jó volt, de a többin lenyomnak és nem is kicsit.
  • buggyant
    hehe, én 76-os évjárat vagyok és pár hsz-szel lejjebb tippeltem, hogy én biztos 1-es golfot kapnék és tényleg:)
  • antgecc
    Nem a tejelés miatt hivatalos, hanem amiatt, hogy a kormányon van egy piros tekerentyű és egy +- gomb, amit kizárólag a GT-hez találtak ki. Fékelosztás, abs, TCS, stb... állítási lehetőségek menet közben. És igen, JELENLEG a GT a hivatalos, és ha az új kijön, akkor az lesz. Nem olyan nehéz ezt megérteni sztem. Szóval tejelésnek ehhez semmi köze.
  • Csokis
    Hehh, mit találtam. Így lehet kicsalni a szülinapi kocsikat.

1. Create new PSN
    2. Make your Bday 1967
    3. Start GT5
    4. Send car to your real PSN.
    5. ????????
    6. Profit.

Itt meg lehet nézni melyik évekhez mit ad!
  • sure
    Aham, akkor ezért van ez a modell feltüntetve az Optionsben a Steering Controllers alatt. Amúgy WTF hogy hivatalos GT kormány? Aszittem, a Logitech DFGT a "hivatalos" GT5 kormány. Bár gondolom ez a titulus pusztán attól függ, hogy az adott gyártó mennyit tejel a Yamauchi műveknek...
  • JGTC
    Az a minis, vagy a toyotás változat? A toyotás elég nehéz, de fék nélkül kell végig menni, és megfelelő ritmusban mindig kicsit elvenni a gázt, és persze milliméterekre a bójától, nekem az volt az egyik legnehezebb a 60-ból.
  • Csokis
    Azt a nemjóját! Cseppet drágán fog érkezni a hivatalos GT5 kormány, a Thrustmaster T500-RS! Yamauchi Twitter

"About $500. They are high-end ones. RT @tomm_n: @Kaz_Yamauchi , could you tell us in which price range the Thrustmaster T500 RS will fall into?"
  • BenedekFeco
    A lehető leggyorsabban,és a lehető legegyenesebben kell köztük elmenni...:-) Kb. ennyi:D
  • dudeeg
    nekem eddig csak a nationalA és B van meg full aranyra, egyet leszámítva: a B-ből a francos bólyás szlalom még ezüstre sem akar összejönni.
    Van valami tippetek, hogy mire figyeljek? Ezt így írásban nyílván elég nehéz, de hátha :)

Köszi!
  • Akey
    GTpsp-ből vették át pl. a Veyront, a Mazda Furai-t és az Audi R8 LMS-t. A minőségükkel semmi gond. A GT4-ből származik az a néhány elnagyolt jármű, ami 5 évvel ezelőtt a CRT virágkorában még szépnek számított.
  • N0RB3RT
    B-spec, professional szint, gt world championship kupánál a circuito de madrid pályán képtelen végig menni a driver. Hiába kap olyan kocsit ami 250-300 lóerővel több mint az ellenfél, nem hajlandó előzni csak befékez mögé és tolja hátulról, kanyarok elött csutkára lefékez mintha lövése sem lenne, hogy merre visz az a kanyar, tegnap óta ezzel a résszel szenvedek de nem sikerül
    Mit lehet ilyenkor csinálni ?
    Lépjek át az expert szintre és késöbb ha már magasabb lesz a karizmája próbáljam meg újra ?
  • JohnnySmith
    Szép shottok :D
  • tom235
    Nem lehet, hogy egyes kocsikat a psp verzióból emeltek át?
  • JGTC
    Grat! Én a specialt csak elkezdtem, de nincs kedvem hozzá, tényleg nem könnyű! :)
    Akkor ezek szerint jól tudtam. Ez a graf., dolog tegnap szúrt szemet nagyon... Nyertem egy régi 1800-as GSR Lancert sima standard autó hozzáillő kinézettel, ok! Aztán begurult hozzám egy HPA R32-és szegény olyan pixeles volt, hogy azt hittem rosszul látom olyan a B oszlop rajta mint amit láncfűrésszel simogattak, még össze is néztem a kettőt. Természetesen mind a kettő standard, de van egy E55 AMG-m is ami szintén ugyanilyen ocsmány, szóval nem értem egy két autó (eddig kettő) miért lóg ki ennyire feltűnően a sorból???
  • buggyant
    aha, oké:) az az egy rész maradt ki nekem a sorozatból, meg nem is szoktam annyira belemerülni a grafikai dolgokba. eddig egy autót vettem a játékban, de annál is csak az árának a végződését néztem a penniless trófea miatt:D