Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy
http://www.psdowngrade.com/
Ha elindul már végre.
Különben én is elõrendeltem, de amint lehet eladom, és tolom úgy tovább, ha egyáltalán bejön majd.
Nincs erõm beszámolót írni. Jó a fizika, mindig is az volt, ami a vezetést illeti.
Ha tényleg a GT5p kidolgozás a prémium szint, az szerintem igen kevés.
Az autók fizikájáról írhatnál valamit, mennyire lett szimulátorosabb, másként vislekednek e a standard és a premium autók?
Corvette HUD-ra válasza valakinek?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nincs jelentõs különbség a prológ és a végleges autói között, ha van egyáltalán.
The Only One!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
visszaolvasni: A ps3-hoz, és így a prológhoz is még most
jutottam hozzá, pár napja. Az mindenkinél úgy van, hogy a
Z06-os Corvette-nek nem mûködik a HUD-ja, ellenben a GT
tuningos Corvette-nek igen?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
pár kép legyen már...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85