Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Hopp, akkor lehet mégis elég a Driving Force GT? <#fejvakaras><#zavart2>
Alszok rá egy párat...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

antgecc
Viccnek azért nem mondanám. Sorold kérlek a kuplungos versenyautókat! Eltörpül a szekvenciálisak mellett. !Szinte! minden újabb sportautó/verseny autó füles vagy "lökdösõs" váltóval van szerelve.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Baszhatod, ha a GT nem kezeli rendesen a kuplungot. G25-öm van, nem a levegõbõl beszélek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

n000rbi
Köszi, rákérdeztem 😊

Pedig bizony elég komolytalan pl. egy ilyenhez képest! De mondom, ezek az úgynevezett high-end kormányok, ami high-end árral is társul és csak a nagyon fanatikusok veszik (gondolom én). A maga kategóriájában persze nagyon jók, ez nem kérdés!

pointer4
Az pont a G25 kategóriája.
Könnyû megkülönböztetni, ami nagyon komoly, az nem is megy PS3-al.
FlyHigh
fanatec porsche cuccok azért már komolyabbnak számítanak.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Jah és H váltója sincs, ami megint vicc.

Thrash \'Till Death

A kommersz kategóriában, tedd hozzá! Vannak ezektõl sokkal, de sokkal jobbak! Persze több 100 ezres kategóriában. <#vigyor>

FlyHigh
GT pedál szettjén viszont nincs kuplung, nem tartozik a sim szettek közé, de jó. G25, G27, meg a fanatec cuccai basznak oda a legjobban.

Thrash \'Till Death

sanzik
ph-n gianni árlistájában van g25 is meg DF GT is
annyit megér ,hogy rákérdezz mert neki sok minden van készleten...
JGTC
Na az nem semmi grat! <#eljen>
én most állok neki majd, eddig 41-van asszem... 😊 messze még a vége.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

cloud.strife
Ja és joy-al... 😄

www.digimomentsvideography.com

antgecc
Nekem G25 van, de GT annyival jobb, hogy tele van gombokkal a kormány és könnyen tudsz kézifékezni egy elbaszott kanyarban, oldalra nézni, aztán ott az új fícsör a duda és a fény. G25-el ezek használata mind borzasztó. 2 gomb van a kormányon: hátranézés, kézifék. Online versenyre elengedhetetlen az oldalra pillantás.

Amúgy G25 jóval jobb minõség, sokkal finomabb mûszer.

De sokaknak leginkább az ára miatt inkább GT.

cloud.strife
Jogsiaim: 60 arany..... 😊

www.digimomentsvideography.com

n000rbi
Újonnan hol találok ilyet? Nem csak G27-et lehet már kapni? Az meg 80 körül van, ami enyhe túlzás...

n000rbi
Ott a szmájli 😛 Azért kérdeztem, h valakinek nincs-e jobb ötlete.

deep
Hivatalos Gran Turismo kormány, erre írták a játékot. Szerinted szar lesz? 😄
bpeti72
Miért nem inkább G25?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

n000rbi
Egy Driving Force GT-vel nem fogok mellé ugye? 😊 Kb 30-ért vesztegetik...

Aki még nem vette meg és mostanság szándékozik annak ajánlom a konzol stúdiót. A boltok többségében 15 körül van náluk most még 12-ért lehet rendelni 😊
Míg szusszan egy pöttyet a PS3, beszámolnék egy kis magyar vonatkozásról. A rajtlistán olyan nevekkel lehet találkozni, mint Szabo, Varga, Molnar, Farkas (ez a B-Spec pilótám neve 😄) és olyan sikeres autóversenyzõ honfitársunk vezetékneve is feltûnik a mezõnyben, mint Walter Csaba, Wéber Gábor és Hartmann László. <#eljen> Ellenben egy szláv csengésû nevet nem vettem eddig észre, pedig mindig figyelem. Volt már Senna, Kristensen, Poulsen, Davidson, Faulkner, stb...
Akkor már én is én is 😊😊

Sippie
hopp nem jött össze 😄
Sippie
én is én is
énisénis
Scouser
A community fül alatt ha rámész a lounge opcióra akkor privát szobát tudsz létrehozni

You\'ll Never Walk Alone

antgecc
Jól vettem észre, hogy nem lehet lezárni az online szobákat?? Ez így nagyon gáz! Boldog-boldogtalan bejöhet! <#wow2>

okés, hétvégén bejelöllek. B-spec kell a jogsikhoz??
online még nem voltam, szal passzolom a választ a kérdésre. viszont most olvastam, hogy holnap jön ki egy patch, ami az online rész betegségeit fogja orvosolni.

level 18 playstation gamer.

JGTC
Rendben! Én 30-nál tartok. 😄 Tegnap meg a B-specet elkezdtem mert kell a jogsihoz az is, de ritka idegõrlõ, mini ringen senki ne kezdjen vele azt ajánlom! 😊
Más, a játék ha online vagyok akkor ugye kiírja melyik PSN ismerõsöm hol tart a játékban, de nekem van csak 2db emberkét jelez ki, pedig van még rajtuk kívül pár aki tolja a játékot, ja és õket kijelzi a kezdetektõl, valamit rosszul csinálok, lehet én vagyok a láma, segítsetek már pls.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

én felvennélek, ha nem gond😊 egyelõre még én is a jogsikat nyomom, az elsõ 29 van meg aranyra, de majd késõbb játszhatunk is.

arra nekem sincs jó taktikám. mi lehet a titka?
tegnap nyomtam az 1000 méteres fékezõst, 26.700 kell aranyért. amikor úgy éreztem, hogy tök jól elkaptam a fonalat, akkor lett egy 26.704 meg két 26.703-as idõ, a guta megütött😄 utána csináltam egy 26.666-ot és fogalmam sincs mitõl lett ennyivel jobb az idõm, mint elõtte

Banano007
IIIiiiiiii..holnap beszerzem már én is,és jó lesz a hétvégém asziszem😄

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

kíváncsi voltam milyen ez a photo mode. még kell vele ismerkednem egy kicsit, de kezdésnek itt van pár kép:

Nem baj, pár nap már nem sokat oszt/szoroz, meg tudom várni, addig talán patch-ek is jönnek a játékhoz, mert ahogy olvasom, még elég összecsapott/gyorsan kiadott állapotú.

De angliából is megrendelhetted volna! Aki elõrendelte angol üzletbõl, az már megkapta.

Nektek sem tud szerverhez csatlakozni ?

Javítanám magam: B1. Eddig csak a B jogsi van meg, mert a special eventekkel vacakolok.
Ui: ezek a mocsok ellenfelek keresik a szélárnyékot. <#vigyor1>
Kössz, akkor én megvárom a Collectors Editiont, annyira nekem nem sürgõs, az csak pár nap már.

Nekem mindig a fékezõs feladatok a legnehezebbek. <#idiota> Rosseb essen bele mindegyikbe. GT3-at csak a jogsikért vettem meg, de maradt ezüst az összes fékezõs. Viszont itt most ment 30-ból az A1. 5 ment elsõre aranyra, a maradék 4 meg kb 10-bõl. A Dunlop hairpin-ben a Nür-ön lehet egy picit "csalni": bejáratnál is használhatod a kerékvetõt.
Banano007

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

JGTC
Az összes részt külsõ nézettel pörgettem ki. Vegyél fel, és kiderül!<#smile> Csak most még a licencekkel bíbelõdöm.

Itt 29-et ír!

Srácok a hangok mennyire reálisak? pl. Subaru Impreza WRX STi?

ezt mondjuk nem értem mire jó.... lehet leköröz egy kétkörös versenyen, nemtudhatod sztem

n000rbi
Nem vagyok nagy multis, de a GT5-öt jó lenne online is csapatni (ha majd menni is fog 😛). Ehhez lenne kérdésem: tökmindegy, h USA, vagy EU verziójút veszek? Milyen van itt a többségnek? Egyáltalán van olyan korlátozás, h EU csak EU-val vagy ilyesmi?

samsung123
igazi amatõr..külsõ nézetbõl jobb vagy?<#taps>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014