Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alszok rá egy párat...
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Thrash \'Till Death
annyit megér ,hogy rákérdezz mert neki sok minden van készleten...
én most állok neki majd, eddig 41-van asszem... 😊 messze még a vége.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Amúgy G25 jóval jobb minõség, sokkal finomabb mûszer.
De sokaknak leginkább az ára miatt inkább GT.

You\'ll Never Walk Alone
online még nem voltam, szal passzolom a választ a kérdésre. viszont most olvastam, hogy holnap jön ki egy patch, ami az online rész betegségeit fogja orvosolni.
level 18 playstation gamer.
Más, a játék ha online vagyok akkor ugye kiírja melyik PSN ismerõsöm hol tart a játékban, de nekem van csak 2db emberkét jelez ki, pedig van még rajtuk kívül pár aki tolja a játékot, ja és õket kijelzi a kezdetektõl, valamit rosszul csinálok, lehet én vagyok a láma, segítsetek már pls.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
tegnap nyomtam az 1000 méteres fékezõst, 26.700 kell aranyért. amikor úgy éreztem, hogy tök jól elkaptam a fonalat, akkor lett egy 26.704 meg két 26.703-as idõ, a guta megütött😄 utána csináltam egy 26.666-ot és fogalmam sincs mitõl lett ennyivel jobb az idõm, mint elõtte
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Ui: ezek a mocsok ellenfelek keresik a szélárnyékot. <#vigyor1>#vigyor1>
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"