4184
  • tournemire
    csak mert azt olvastaqm valahol hogy nagyon élethű (futamidőarányban is)( a játék..és úgy tudom hogy pont ennyi a rekord is egy pagani zondával...
  • tournemire
    sziasztok! ment valaki már 6.47-es köridőt a nürburgringen?nekem sikerült egy teltuningolt viper-rel:) én vagyok nagyügyes vagy, ez nem is akkora kunszt? kiváncsi vagyok véleményekre...
  • MikX
    Ez a szép minden GT ben... :-D Nemmegy, nemmegy, meg kell még 4mp, énis vagyok igy, de aztán sok probálkozás után meg az arany alá megyek, vanhogy nyolc tizeddel. Ez ilyen... Bár a jogsik között is lenne több ilyen az 5 ben...
  • BenedekFeco
    Én simán alap beállításokkal csináltam.(Joy-jal)Ezeknél a fékezősöknél nem használtam az analóg gázt-féket.Az is idő,amíg a kart elölről hátra húzod.Hüvelykujjad egyszerre az x-en,meg a négyzeten.Aztán már csak azt kell kitapasztalni,hogy melyik szaggatott vonalnál kell nyomni a féket.Nálam 5-6próbálkozásból megvolt mind.
  • Sippie
    hmm.. ok köszi, megpróbálom. egyéb beállítások? ABS? próbáltam off-on, nem jött be :D előtte 1-en volt. Rakjam maxra azt is?
  • Sippie
    de kormánnyal tuti jobb? én GTR2-ben is elég pancser voltam vele, igaz hogy fullpro beállításokkal, de úgy repülgettem a pályáról mint a huzat :D
    megmondom őszintén félek hogy csak bénább leszek mint joyal.
    A teljes kör meg szar, zavarnak a pályán a többiek nem tudom azokat minek kellett berakni.
    Kicsit azért idegesít hogy addig nem játszhatod kedvedre a pályát, amíg kibaszott precízen hiba nélkül végig nem mentél rajta. Én magamat ismerve meg soha az életben nem lesz olyan :D főleg 8 percen keresztül. Komolyan a versenyeken is az utolsó körben dobom el a verdát :D Van is egy replay-em, hogy Romában az utolsó előtt kb 4 kanyarral repültem, ketten megelőztek és csak a +LE-nek köszönhettem hogy az egyenesben tized másodpercel megelőztem a lambót :D Jó lenne ha tudnám hogy lehet bedigitaliználni replayt.
    Viszont holnap jön a tartó, úgyhogy minden kiderül hamarosan :D
  • cloud.strife
    Kis titok. Programozd át a joy-t, hogy tudj menet közben TCS-t, meg fékerőt állítani és az utóbbit rakd max-ra. Fékezős jogsik simán meglesznek.
  • cloud.strife
    2. meccs az SLS-el nekem szakaszonként meg van aranyra, az nem gáz, de majd amikor kimész teljes körre, nekem ott speciel 10mp felett kéne találnom valamit, igaz még egy tiszta kört sem sikerült összehoznom. Most szakaszonként nyomom neki, első kettőn már jó vagyok, de a végét mindig elb@szom... :D

Kormány kéne már ahhoz. Nekem sincs tartóm, így joy-ozok... :/
  • Sippie
    a driving line összes utasítását a megfelelően betartva? Komolyan nem tudom hol nyerhetek 4 másodpercet.
    Igaz nálam az is röhej hogy a 200m-es gyorsulás, megállást sem tudtam még aranyra :D
  • Al Age
    Kontrollerrel is megnyerhető, kézifék sem kell.
    Gyakorolj. Sokat. Menni fog.
  • Sippie
    Bazmeg... komolyan csak én vagyok akkora pancser hogy a nürburgring beginner szarjait nem tudom aranyra csinálni? Az első még ment szenvedés árán, de a második szakaszon már 4!! kibaszott másodpercet kéne találnom... hogy a f*szba?? kontrollerrel nyomom, már várom a támaszt a kormányhoz de nem hiszem hogy azzal jobban fog menni... kézifékezzek vagymiarák?
  • JGTC
  • JGTC
    Akkor én is.

Két fakó kép Godzilláról (R34 szín)

• MikX
    FOSza...
    :-D
    /elfut
  • 5c0rp330n
    mondj mar egy autos jatekot ami nem szar akkor.
  • csabush
    A szar egy kissé erős túlzás. Vannak hiányosságai, ez tény, de a szartól elég messze van.
  • MikX
    Mit vétettek ezek a szegény mercik, hogy ilyen vasalódeszkát aggattál rá? :-D
  • antgecc
    Tévedés, én nem tudtam, hogy ezt a szart kapom a pénzemért!
  • N0RB3RT
    Legújabb gépek :):)

• MikX
    Elég sokat ki lehet hozni abból a verdából, sztem megéri tuningolni, előbb egy jó futómű, meg gumik, aztán jöhet némi paci is bele! :D

Vagy nézelődsz használt tuán, egy R32-vel már nyert ügyed van az elején, még alap állapotában is.
  • JohnnySmith
    Én azt mondom, egy hátsókerekest is és egy 4WD-t is érdemes lenni tunnigolnod finoman....
  • Yoda001
    na, eddig a 20ezer kreditből tuningolt (amennyire futotta) swift sporttal tolom, elég jól. kérdésem hogy a következő autó mi legyen, vagy esetleg tuningoljam ezt tovább? jelenleg van 90k kredit, amit ellehetne költeni erre
  • 5c0rp330n
    te nekem nem parancsolsz.
    #2598: es ez most hogy a faszomba jon ide es megis ki a faszomat erdekli hogy egy isten hata mogotti szinvonaltalan szanalmas forumon egy huszadrangu pistike mi a faszomat mondott?

senki sem kivancsi itt rad. ennek a topicnak a jatekrol kene szolnia nem pedig egy szerencsetlen balfaszrol (rolad) aki ugy probalja meg meggyozni azokat akik napi szinten jatszak a jatekot hogy meg soha nem is latta. takarodj mar innen a retkes halal faszara, te szerencsetlen faszonszopott hulyegyerek.
  • MikX
    Vagycsak lehet leszarja?
    Nemúgy mint a PC huszár rinyapinák, akik youtube videokból meg házibarkács review-k ból megállapítják egy játék milyenségét?
  • MaSzKa
    Javítás:
    Véleménye helyett vélemény-t akartam írni.
  • tomi890125
    fölösleges teszteket keresni, és készíteni is erről a játékról, szerintem a sok millió emberből aki megvette a játékot, leszarta a teszteket, mert mindenki tudta, hogy a pénzéért mit fog kapni!
  • MaSzKa
    Egy véleménye attól aki megvette, de találni többet is.

Te nem csalódtál benne semennyire vagy csak te sem vetted meg egész egyszerűen?

A te színvonaladat meg az minősíti, hogy nem nagybetűvel kezded a mondatot és ékezeteket se használsz magyar ember létedre pedig már általános iskolában követelmény volt.
  • MaSzKa
    Akkor mutass egy színvonalasabb cikket most, de ne csak 2 oldal legyen!
  • 5c0rp330n
    az pedig hogy szerinted a gamepod-on van szinvonalas teszt, a te szinvonaladat minositi.
  • 5c0rp330n
    mar bocs, de te most tenyleg azoknak magyarazol a jatekrol, akiknek megvan es nagyban jatszanak vele, te aki nyilvanvaloan azt sem tudja hogy mi fan terem es soha nem is jatszott vele?
  • MaSzKa
    Ezen a képen látszik, hogy 800 autó inkább GT4 HD, mintsem GT5.
  • MaSzKa
    Gran Turismo 5 - Teszt

Egy színvonalasabb teszt.

• antgecc
    Nah én Lv 22-n feladtam az A-specet. Nulla kihívás, versenyek ismétlése 800x. Elég volt.
  • JGTC
    Már megoldottam de azért köszi. Zonda R-el simán nyertem a Like The Windet amit meg ott kaptam az jó az All Starshoz.
  • N0RB3RT
    GTAS-t 787b-vel de minden pályán végig a seggemben voltak, hiba nélkül kell menni. Nagyon jó volt, talán a legizgalmasabb versenyem volt eddig:)
  • JGTC
    Én még nem próbáltam, de azért a régi Test Course ovált igazán benne hagyhatták volna... :(

Gran Turismo All Starst és a Like The Windet mivel nyertétek meg?
  • 5c0rp330n
    amugy kinek mekkora a legnagyobb loereju kocsi amit tuningolt es mennyivel ment vele max? nyertem egy veyront es tuningoltam ahol tudtam, 1173 loero, 414 kmph-val mentem vele max.
  • Csokis
    Mindegy.
  • Csokis
    [img=http://img138.imagevenue.com/loc74/th_99310_8R5AiQafU0E4F2G2zB_0_122_74lo.jpg] [img=http://img11.imagevenue.com/loc75/th_99312_c8lldsGxD1yDax8Fh_0_122_75lo.jpg] [img=http://img217.imagevenue.com/loc800/th_99313_fpqI4rZHfTvU7wgEi_0_122_800lo.jpg]
    [img=http://img243.imagevenue.com/loc191/th_99316_nO5ph7HPRCa4PBuAXf_0_122_191lo.jpg]
  • Csokis