Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EA-s arcok elég sok mindent ígérgettek már...hiszem ha látom. Shift szerintem már egész tûrhetõ színvonal volt minden segítséget kikapcsolva, jó nem egy hardcore szim de ellehetett vele játszogatni. Mostani nfs hot pursuit valami borzalom 3 méter után töröltem le az egészet...hogy tud valaki azzal ellenni?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

A Shift-et sosem ígérték annak, mikor csináltak interjút a fejlesztõkkel, elmondták, hogy megpróbálnak egy jó egyensúlyt találni a szimulátorozás és a casual-abb igényeket kielégítés között.

Most viszont ezt nyilatkozták:
Shift 2 vs GranTurismo 5
"Ha az a feltevés, hogy a leginkább autentikus vezetési élményt szeretnénk vissza adni és annak ábrázolása, hogy milyen érzés egy versenyautó belsejében ülni, akkor azt hiszem, hogy le tudjuk verni a GT5-öt. Ezt biztosan tudom."

Ettõl függetlenül az egész lehet egy bazi nagy reklám szöveg.
De a FIA GT1 és GT3 sorozatok azért mégis csak sejtetnek valamit, nem nagyon szokták a FIA lincenszet árkádos játékokhoz megkapni.

F1 2010 fejlesztéséhez meg közük nem volt.

deep
Ok, akkor megéri.
pointer4
Komolyan, azt bárki beveszi még nekik ? 😄 A Shiftet is szimulátornak ígérték, és egy használhatatlan árkád fos lett, akkor jött az F1 2010 hogy mekkora szim lesz, megint fos lett. Most a Shift 2 nél még van aki hisz nekik ?

lamerrichard: Én is csak azért vettem PS3-at, hogy tolhassam a GT5-el, persze közben még volt egy pár játék, ami örömet okozott, ezek persze inkább a régi PS2-rõl valók.
Vegyél egy PS3-at, már elég olcsó, ahhoz képes, amennyiért 3.5 éve vettem (GT5P és a mostani GT5 miatt elsõdlegesen), a maradékból meg fejleszd a PC-éd.

Sajnos a GT5-bõl nem csinálnak PC-és átiratot, így marad a PS3.

De a mostani géped is elég jó iRacing, LFS, netKarPro, Race On, stb szimekre, szóval egyenlõre szerintem bõvítsd a gyûjteményed a GT-vel, aztán fejleszd a géped, hiszen nálad gondolom még az NFS Shift 2 is elég szépen fog futni tavasszal (mondjuk lehet ahhoz már a 4870 kevés lessz ha fullon akarod tolni), amit a fejlesztõk most elõször komoly szimulátornak ígérnek, FIA GT1 és GT3 versenysorozatokkal, a sikeres SimBin-féle GTR szimulátorok mintájára.

bpeti72
280-300 fonton írt

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

280-300-on nem forintot értettem hanem (angol)fontot.
Másrészt amit írtál az még nem nagyon volt válasz a kérdésemre.<#whatever>

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

tomi890125
Richard Burns Rally, és rFactor-t játszol leginkább, és fejlesztenél gépet majd 100 ezerért? o.O
kárpótol a ps3 hidd el, és most úgy is virágzik a konzol játékipar, szóval nem bánnád meg

nem 280-300 ezret írt hanem font 😄

The Only One!

Ez engem is érdekelne.

OFF: A gépedben ha rám hallgatsz maximum a videokártyádat fejleszted ( a többi nem hoz lényeges változást)

deep
Ha veszel egy PS3-at és egy GT5-öt az legfeljebb 90e ft. Ha nem tetszik kb 5e bukóval tudod eladni. A 280-300 ezer instant bukó, ahogy kiadod a kezedbõl gépfejlesztésre 😄DDD
JohnnySmith
Megtalálni megtaláltam, nincs ezzel semmi gond, csak nem találja egymást a PS és a PSP... ez a baj 😊 USB-vel össze van kötve aztán nem is ír semmit a könyv, csak ennyit kb.
(jó lenne ha a karrierbe lehetne rakni a kocsikat szükségem lenne rájuk így az elején 😊 )

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hello.

Visszaolvastam jó sok HSZ-t de nem vettem ki rendesen a választ arra amikor valaki kérdezte hogy megéri-e venni egy PS3-at ehhez a játékhoz.

A kérdésem nekem is hasonló lenne.
Én PC "fan" vagyok szóval nem volt elõtte sosem konzolom, és G27-en nyomom a szimulátorokat, bár leginkább a Richard Burns Rally-t, és rFactor-t.
Látván a képeket, videókat, és sok "jó" hírt a játékról megéri-e egy PS3-at venni ehhez a GT5-höz? Vagy meg inkább érdemes a 280-300 fontot gép fejlesztésre költeni?<#wink>

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Elméletileg jövõ héttõl kapható itthon is a Collectors Edition, ugye? Hol érdemes venni?

sure
A fõmenüben az "Options"-ban (vagy GT módban a "My home settings -> Options") legalsó menüsor (Miscellaneous) utolsó menüje a "PSP System" (Import Gran Turismo for PSP system Garage data).

Gondolom, ami adatot be tud húzni a PS3, az Arcade módban a "Portable Garage" fül alatt megjelenik.

(Tesztelni én magam nem tudom, mert nincs PSP-m, de kezdene keresni, mikor az Optionsbõl rányomok a PSP System-re...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

5c0rp330n
en meg nem (nincs meg itt a gt5) de majd tervezem. hol akadt meg a folyamat? psp-sben mar lattam h options-ben ott van a transfer car collection data, gondolom kabellel ossze kell kotni a ps3-al addig, gt5-ben hogy kozben hova kell nyomni azt nemtom.. remelem a regio nem kavar be, mert akkor valoszinuleg beszopnam en is.

a játék helpjében le van írva, hogy hogy kell...de gondolom azt már nézted.

JohnnySmith
Egyenlõre nem sikerült a PSP-s garázst összekombinálnom, a PS3-mal.... Valaki próbálkozott még ezzel?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hogy szar a GT5 törésmodellje? Aha-aha! <#hehe> link Elõbb meg kéne tanulni vezetni. <#vigyor>
bpeti72
Van még G25 is, én még a nyáron vettem 42e-ért. Tegnap is néztem az árgépen, még ugyan ennyi volt, ma meg már 64e a legolcsóbb. Karácsonyra direkt felnyomják az árát.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

ja, azthittem ez alap 😊
A magamfajta kezdõkbõl azért biztos van egy pár, és ha más nem legalább a level alapján jó lenne, ha csoportosítani lehetne a futamokat. És nyílván a profiknak sem lenne ez haszontalan

deep
Sehonnan szerintem.
Köszi.
Még egy dolog online versenyekkel kapcsolatban: honnan lehet tudni, hogy az adott versenyen (vagy room-ban, vagy nemtom' mi a pontos megnevezés) milyen szintû arcok nyomulnak milyen autókkal? Az elõbb bepróbálkoztam egy helyen (egyelõre csak annyit figyeltem, hogy a ping és a "race quality" jó legyen) erre olyan arcokkal versenyeztem, akik 5 másodperc alatt el is tûntek a horizonton...nem volt túl élvezetes

pointer4
talán itt
oneal1
Hol adjak most legjobb aron a progit?
Koszi

!Forza Ferrari!

pointer4
De a GT 1-2-3-4et lehetett másolni, most akkor ezért van az 1000 autóból csak 200ban belsõnézet? 😄
És azért nem FullHD a játék ? (jó mondjuk az azért nem az, mert gyenge a ps3)
mohus
neked is igazad van😊 és borítékolni lehet a további sikereket is.

BTW
Érdemes belegondolni és másoknak is elmondani:
200 ember (nem tudom mennyi) 6 évi melója van a korongon - 200 ember 6 évi munkájának megfelelõ zsét kellett finanszírozni, most egyszerûség kedvéért a gt4 "sikerébõl"+amit a "befektetõk" még hozzáadtak.

A polyphony digital kizárólag GT+TT termékeket csinál(t), ha pl most mindenki lemásolja a gt5-t az tiszta bukta és nem lesz akkor gt6 és az értékes hitech csapatot pedig szélnek eresztik

nem vagyok polyphony ügynök, hogy védelmi beszédet kellene értük mondani - egyszerû gémer vok ,aki még szeretne polyphony gémmel játszani😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

pointer4
Ebben igazad van, de ha az 1.8 millió helyett 1.4 milliót adtak volna el, attól még holnap meglenne a munkahelyük 😄
cloud.strife
Felvettél már PSN-en? 😄 Hajrá... 😊

www.digimomentsvideography.com

mohus
egymáshoz úgy semmi ahogy kérdezed,
de egy mondatban elfér a két kijelentés: ha egy minõségi játékot megveszel eredetiben (ergo díjjazod a munkát), akkor a folytatáshoz valószínûleg elég zsé jön össze, ha mindenki így tesz - a gt széria erre jó pl

remélem érthetõ, persze nem kell egyetérteni vele

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

pointer4
Mi köze van a minõséghez a warez/eredeti témának ?
pointer4
Egy picit gyengébb mint a GTR-EVO.
mohus
gratula😊 megjósoltam már pár éve...2010 év vége lesz belõle, minõségre megérni várni és eredetiben megvenni

Megéri csak ez miatt a játék miatt venni ps3-at? G25-tel tolom pc-n lfs meg hasonló szimulátorokkal, ha kikapcsoltok minden segítséget melyik pc-s játék szintén van az irányírása?

antgecc
Nem. Van egy csomó versenyautó a GT-ben, nekem az bõven elég. A többi 1000-et kb leszarom. Amúgy is abból kb. 800 standard, hányadék külsõvel. Én olyannal nem fogok menni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

FlyHigh
Pedig a GT-ben nagy szerepet kapnak a sima autók.

Thrash \'Till Death

pointer4
Akkor nem egy másik játékot kellett volna megvenned?
antgecc
A Golf mióta sport autó? Egyébként ezen kár vitázni... kinek mi jön be. Én nem azért vettem meg a GT5-öt, hogy Golfokkal és Yarisokkal tekerjek. Én csak versenyautókkal megyek/fogok menni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

DanielT
Komoly. Vérkomoly.
JGTC
Ez most komoly, hogy csak a premium kategóriánál lehet alufelnit venni csereberélni? Vagy ez csak az elején van? Emellett elég kevés a felni, használt sincs ami eddig volt... ezt nem tudom hová tenni.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Dehogy. <#vigyor> Meg se bírnám fizetni.

FlyHigh
De a GT-ben az autók háromnegyede H váltóval van szerelve, az én golfomban nem volt pofozós váltó, az biztos.
<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Gazgoblin beállításaival végre mûködik a PS Eye, köszönöm!
Az arcade módban elérhetõ pályák száma növekszik valamikor? Pl. a Nürburgring Nordschleife belekerülhet valahogyan?
deep
A versenyeken akárhányszor lehet indulni, mindig megkapod az aktuális helyezésedért a pénzt. A Special eventeken csak egyszer kapsz pénzt minden helyezésért, de ha elsõre aranyat nyersz, megkapod az ezüst és a bronz pénzt is.

Törés állítólag a késõbbi szinteken durvul.

Olajcsere szinte minden használt kocsinál érdemes. Motorcserét nemtom.

Multi ott van az A-spec mellett balra.
n000rbi
"csak a nagyon fanatikusok veszik (gondolom én)" ...ebbõl kiderül 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ombika
Neked ilyen van?

Nem hiszem el😊

Persze, hogy elég! Nyugodtan veheted.

He esetleg kell valakinek ez, akkor küldjön PÜ-t! <#smile>

pointer4
Pl a Suzuki Capuccino 😄
Sziasztok!

lenne 1-2 kérdésem GT5-el kapcsolatban...hátha ti már tudjátok a választ:

1 - ha mondjuk 2. helyen végzek egy A-spec versenyen, akkor pl kapok érte 4000 creditet, majd ha ezután az 1. helyen, akkor megkapom az 5000-et. Ha rögtön 1. helyen végzek, akkor csak simán 5000-et kapok, és utána már nem jár az ezüstért pénz, azaz utóbbi esetben kevesebb dohányt lehet bezsebelni. Így van ez, vagy csak nem jól figyeltem meg?

2 - honnan lehet tudni, hogy már szükséges a szervízben a motor csere (vagy pl karosszéria csere)? Vagy csak használt autónál szükséges ez?

3 - már ütköztem jónéhányat premium autókkal, de még nem törtek össze semennyire. Tudom, hogy nem roncsderbi, és nem is célom ez, de hol kéne látni, hogy meg van zúzva az autó? Vagy ez csak bizonyos szint felett van?

4 - hol lehet másokkal online játszani? Valahogy eddig nem találtam meg sehol 😊

Elõre is köszi a válaszokat!