4184
  • n000rbi
    Ja, bocs :) Sajnos nem annyi a honlap szerint, az a szett 69900Ft mindenestül (akciósan :P)...lehet gyűjtögetni :)
  • Csokis
    Én biztos nem, mivel én nem néztem, nekem csak ajánlották! Akkor nem annyi? Jó tudni.
  • buggyant
    gyorsabb lesz a kocsid, ha kikapcsolod az abs-t:) persze csak azokon a pályákon, ahol nem kell fékezni. indy-n meg daytona-n tökéletes megoldás.
  • n000rbi
    Ezt benézted, csak az ülés 35k ;)
  • N0RB3RT
    Basszus ez a ku..a nascar!!
    Minek raktak ilyen szart bele?? Lehetett volna helyette más ami sokkal élvezetesebb! Ez az első dolog amit szívből gyűlölök és negatívum és csalódás a GT5-ben
    Úgy felmérgelt, hogy szétpukkan a fejem!
  • Csokis
    Ilyen lenne most a jó, mert akciós áron van 35eHUF-ért!
  • antgecc
    Milyet rendeltél? link?
  • Sippie
    ó fák :( csak holnap jön meg az állvány...
  • Mnemomic
    Nekem is van egy ilyen ezzel a festéssel. Tegnap meg vettem egy McLaren autót az újabb típust.
  • buggyant
    a-spec mellett kell csinálni a jogsikat meg a special eventeket is. most level 27-nél kell elöször farmolnom, 40000 exp kell, hogy 28-as legyek.

• N0RB3RT

• N0RB3RT

• N0RB3RT

• antgecc
    Nyilvánvalóan a tizede okoska, mivel "demo"! És szted abban kimerül a játék minősége és milyensége, hogy grafikailag vagy technikailag mit tud?

Szted ez a játék az offline részéről szól? Komolyan el vagy tévedve öregharcos!
  • 5c0rp330n
    semmi gaz :)
    mindenesetre en is leallok a kirohanasaimmal, nincs ehhez se kedvem, se idom, se idegem. innentol kezdve unnepelyesen minden trollt leszarok.
  • cloud.strife
    Ezennel bocsánatot kérek, lázas vagyok és félreolvastam az egész vitát.

Bocsi... :)

u.i.: az ilyen Maszkfaszfélék mehetnének már a picsbe... :)
  • 5c0rp330n
    es meg en vagyok lebaszva akik a jatek kopkodoit probalom kicsit jobb belatasra birni. ok, meg se szolalok tobbet. csak tegyetek meg ki egy "all trolls are welcomed" tablat a bannerbe es nevezzetek at GT5fika topikra, es akkor nem is lesz meg az az illuzioja sem a topiknak hogy nem a fikazasrol szol
  • cloud.strife
    Jajj baszod, húzzál már vissza a leáld-ba és haggyá má itt békén mindenkit.
    Tetszk a GT5, örüjjé, nem tetszik, tudjuk. Kussolj már a híccencsígedet... :)
  • 5c0rp330n
    azt azert eleg nehez elhinni, hogy valaki ugy hogy rendesen jatszott mindkettovel, osszessegeben a prologue-t jobbnak mondja, ami technikailag is le van maradva tole, grafikailag is, tartalomban a tizede nincs benne. nem azt mondom hogy rossz volt, de ez azert egy vicc. meg mi az hogy a teljesbe akadsz el es majd ugyanazt 20szor kell megcsinalnod? te valamit nagyon szarul csinalsz akkor. a prologue az, ahol a versenyek minimalis szama miatt ra is voltal kenyszerulve erre, ellenben a teljesben nem volt meg olyan verseny eddig amit 3nal tobbszor megcsinaltam. vannak jogsik, vannak a-spec versenyek, vannak b-spec versenyek, vannak specialok, mindegyikkel tovabb lehet lepni. szoval ennek amit allitasz en a szoges ellentetet tapasztaltam.
    azzal semmi baj nincs ha nem tetszik. amivel baj van az az hogy ennek ellenere sokszor itt rontod a levegot es minden adando alkalommal odakopsz egyet.
  • cloud.strife
    Hát ez érdekes.
  • cloud.strife
    1-esen maradhat.
  • cloud.strife
    Elég bronzra is az első kettő és megadja a pályát.
  • Sippie
    online-t egyszer sem próbáltam :d nem tudtam hogy lehet vele pénzt keresni. No mind1 :) Daytona is fizetett, asszem 20ezret a győzelemért, és GTR-el gyerekjáték volt. Be kellett volna tanítanom egy majmot :D
  • pointer4
    31 jaa, miért?
  • antgecc
    És te tényleg 30-35 közt vagy?
  • antgecc
    Hmmm.. én csak onlineoztam és minden autó megvolt, volt amiből 3 is volt, csak más színben. F1-esem 2 db van és mellé kiakadva 2millán a zseton.
  • pointer4
    "a playseatem volt 100e huf, amit csak a GT5 miatt csináltattam. És most bele sem ülök....."
  • antgecc
    Na látod, GT5P-ben ez is egyszerű volt. Adott volt egy verseny, adott volt hozzá a PP és toljad neki, ki mit fut rajta a beállításaival.

Itt most mi van? Beírod az idődet, de fingunk sincs, hogy milyen tuning van a kocsidban, mennyire erős, milyen gumival, stb... Nehéz így jót versenyezni egymás idejével.

Tudom, ott az arcade mód, adott autókkal. De akkor hol marad a setupolás, ami az egész sava-borsa?
  • Sippie
    azért én a GT5P-ben is körözgettem a daytonán 20x hogy legyen pénzem valami normális verdára (és még így sem lett meg a ferrari F1 :D )
    itt legalább a b-spec elvégzi helyettem a farmolást a lóvéra :D
    Viszont grafikai hibában asszem a GT5 visszafejlődött, b-specnél "tv" nézetben eléggé elbaszódnak a textúrák még a prémium autóknál is, ha úgy esik rájuk a fény, vagy árnyék... ilyen feketedés megy rá, fogalmam sincs, talán az a V-sync?
  • antgecc
    Azt hiszed nem tudom mi a GT5P? Ne nézz már hülyének! És mi lenne, ha képes lennél elfogadni más véleményét? Nem olyan nehéz. Én se fikázok senkit, akinek tetszik az NFS v a GT5 v akármi és nekem pedig nem. Nem vagyunk egyformák, nem olyan bonyolult ez.

És igen, a Gt5P egy jól sikerült játék volt. Nem kellett volna mást tenniük Yamáéknak, mint belerakni a GT5 pályáit, prémium autóit és a lehetőséget a privát szobákhoz. A prologueban jól működött a single player rész is, rendesen lehetett fejlődni, nem úgy, mint itt, hogy elakadsz egy szinten és 1-1 versenyt 20x kell megcsinálnod, valamint a PP rendszer is nagyon jó volt, fingom sincs miért kellett kivenni a fullból. Sorolhatnám még a hibákat, de titeket ez úgyse érdekel, úgyhogy nem fárasztom magam.

Akinek tetszik, egészségére, játszon vele jókat. Én néha összecsapok majd a haverokkal és csókolom. Sajnálom, mert csak a playseatem volt 100e huf, amit csak a GT5 miatt csináltattam. És most bele sem ülök.....

al_age: BTH ftw!
  • tournemire
    6.42...
  • tournemire
    6.46..most, úgy hogy egyszer kicsúsztam...6.40 simán reális... van valahol olyan fórum ahol legjobb időketírnak szerintetek? nagyon kiváncsi vagyok mi a legjobb amit futottak..
  • Al Age
    A driving line-t jobb kikapcsolni... :P
    Ugye ezért volt jó, hogy GT4 arcade módban alapból elérhető volt a Nordschleife, ott lehetett gyakorolni szabadon.
  • Al Age
    Nekem pont az SL-nél tűnt nehezebbnek a teljes kör, az SLS kellemes meglepetés volt, az nem volt olyan vészes. Erősen él még bennem a GT4-es 190 AMG "bakkecske" és az SLR-es Driving Mission-ös rettenet. :D
    Na azokhoz képest nem volt gáz. :-)
    Az esős SL is megvan már, na az tényleg nem volt veszélyes. Az első szektorosnál picit bénáztam, de ha abban aranyad lesz, akkor onnantól tudod hogy kell bánni a kocsival ezen a vizes pályán és tuti az arany a többi 4-re is (3 szektor + teljes kör).

Kontrollert átprogramozni felesleges fékerő miatt, én csak annyit csináltam, hogy az R1-ről levettem a kéziféket és a sima üzemi féket tettem rá, így kontrollerrel is lehet "ballábfék" kombózni. :P
    Néha hasznos tud lenni, az említett feladatokban viszont nem emlékszem, hogy használtam-e.
  • tournemire
    köszi a gyors választ! akkor vagy tre is nagyon ügyes vagy, vagy nem annyira élethű a játék, mielőtt nagyon elbízom magam..:)
  • 5c0rp330n
    vagyis ugyanennek a jateknak a demoja? grat.
  • tournemire
    szia! te milyen időt tudsz futni a nordschleife-n? 6.47-nek már jónak számít? most kezdtem 2 napja.. egy dodge viper-rel nyomom...
  • antgecc
    Mondok én neked kapásból, nem is kell messzire menni: GT5P
  • antgecc
    Nah, hát ennyire igazak a hírek látod... Más a reklám és más a valóság.
  • antgecc
    Közepes tuningos SLS-el 6:48 nálam