Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Most viszont ezt nyilatkozták:
Shift 2 vs GranTurismo 5
"Ha az a feltevés, hogy a leginkább autentikus vezetési élményt szeretnénk vissza adni és annak ábrázolása, hogy milyen érzés egy versenyautó belsejében ülni, akkor azt hiszem, hogy le tudjuk verni a GT5-öt. Ezt biztosan tudom."
Ettõl függetlenül az egész lehet egy bazi nagy reklám szöveg.
De a FIA GT1 és GT3 sorozatok azért mégis csak sejtetnek valamit, nem nagyon szokták a FIA lincenszet árkádos játékokhoz megkapni.
F1 2010 fejlesztéséhez meg közük nem volt.
lamerrichard: Én is csak azért vettem PS3-at, hogy tolhassam a GT5-el, persze közben még volt egy pár játék, ami örömet okozott, ezek persze inkább a régi PS2-rõl valók.
Sajnos a GT5-bõl nem csinálnak PC-és átiratot, így marad a PS3.
De a mostani géped is elég jó iRacing, LFS, netKarPro, Race On, stb szimekre, szóval egyenlõre szerintem bõvítsd a gyûjteményed a GT-vel, aztán fejleszd a géped, hiszen nálad gondolom még az NFS Shift 2 is elég szépen fog futni tavasszal (mondjuk lehet ahhoz már a 4870 kevés lessz ha fullon akarod tolni), amit a fejlesztõk most elõször komoly szimulátornak ígérnek, FIA GT1 és GT3 versenysorozatokkal, a sikeres SimBin-féle GTR szimulátorok mintájára.
Másrészt amit írtál az még nem nagyon volt válasz a kérdésemre.<#whatever>#whatever>
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
kárpótol a ps3 hidd el, és most úgy is virágzik a konzol játékipar, szóval nem bánnád meg
nem 280-300 ezret írt hanem font 😄
The Only One!
OFF: A gépedben ha rám hallgatsz maximum a videokártyádat fejleszted ( a többi nem hoz lényeges változást)
(jó lenne ha a karrierbe lehetne rakni a kocsikat szükségem lenne rájuk így az elején 😊 )
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Visszaolvastam jó sok HSZ-t de nem vettem ki rendesen a választ arra amikor valaki kérdezte hogy megéri-e venni egy PS3-at ehhez a játékhoz.
A kérdésem nekem is hasonló lenne.
Én PC "fan" vagyok szóval nem volt elõtte sosem konzolom, és G27-en nyomom a szimulátorokat, bár leginkább a Richard Burns Rally-t, és rFactor-t.
Látván a képeket, videókat, és sok "jó" hírt a játékról megéri-e egy PS3-at venni ehhez a GT5-höz? Vagy meg inkább érdemes a 280-300 fontot gép fejlesztésre költeni?<#wink>#wink>
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Gondolom, ami adatot be tud húzni a PS3, az Arcade módban a "Portable Garage" fül alatt megjelenik.
(Tesztelni én magam nem tudom, mert nincs PSP-m, de kezdene keresni, mikor az Optionsbõl rányomok a PSP System-re...)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
A magamfajta kezdõkbõl azért biztos van egy pár, és ha más nem legalább a level alapján jó lenne, ha csoportosítani lehetne a futamokat. És nyílván a profiknak sem lenne ez haszontalan
Még egy dolog online versenyekkel kapcsolatban: honnan lehet tudni, hogy az adott versenyen (vagy room-ban, vagy nemtom' mi a pontos megnevezés) milyen szintû arcok nyomulnak milyen autókkal? Az elõbb bepróbálkoztam egy helyen (egyelõre csak annyit figyeltem, hogy a ping és a "race quality" jó legyen) erre olyan arcokkal versenyeztem, akik 5 másodperc alatt el is tûntek a horizonton...nem volt túl élvezetes
És azért nem FullHD a játék ? (jó mondjuk az azért nem az, mert gyenge a ps3)
BTW
Érdemes belegondolni és másoknak is elmondani:
200 ember (nem tudom mennyi) 6 évi melója van a korongon - 200 ember 6 évi munkájának megfelelõ zsét kellett finanszírozni, most egyszerûség kedvéért a gt4 "sikerébõl"+amit a "befektetõk" még hozzáadtak.
A polyphony digital kizárólag GT+TT termékeket csinál(t), ha pl most mindenki lemásolja a gt5-t az tiszta bukta és nem lesz akkor gt6 és az értékes hitech csapatot pedig szélnek eresztik
nem vagyok polyphony ügynök, hogy védelmi beszédet kellene értük mondani - egyszerû gémer vok ,aki még szeretne polyphony gémmel játszani😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de egy mondatban elfér a két kijelentés: ha egy minõségi játékot megveszel eredetiben (ergo díjjazod a munkát), akkor a folytatáshoz valószínûleg elég zsé jön össze, ha mindenki így tesz - a gt széria erre jó pl
remélem érthetõ, persze nem kell egyetérteni vele
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
<#vigyor>#vigyor>
Thrash \'Till Death
Az arcade módban elérhetõ pályák száma növekszik valamikor? Pl. a Nürburgring Nordschleife belekerülhet valahogyan?
Törés állítólag a késõbbi szinteken durvul.
Olajcsere szinte minden használt kocsinál érdemes. Motorcserét nemtom.
Multi ott van az A-spec mellett balra.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
He esetleg kell valakinek ez, akkor küldjön PÜ-t! <#smile>#smile>

lenne 1-2 kérdésem GT5-el kapcsolatban...hátha ti már tudjátok a választ:
1 - ha mondjuk 2. helyen végzek egy A-spec versenyen, akkor pl kapok érte 4000 creditet, majd ha ezután az 1. helyen, akkor megkapom az 5000-et. Ha rögtön 1. helyen végzek, akkor csak simán 5000-et kapok, és utána már nem jár az ezüstért pénz, azaz utóbbi esetben kevesebb dohányt lehet bezsebelni. Így van ez, vagy csak nem jól figyeltem meg?
2 - honnan lehet tudni, hogy már szükséges a szervízben a motor csere (vagy pl karosszéria csere)? Vagy csak használt autónál szükséges ez?
3 - már ütköztem jónéhányat premium autókkal, de még nem törtek össze semennyire. Tudom, hogy nem roncsderbi, és nem is célom ez, de hol kéne látni, hogy meg van zúzva az autó? Vagy ez csak bizonyos szint felett van?
4 - hol lehet másokkal online játszani? Valahogy eddig nem találtam meg sehol 😊
Elõre is köszi a válaszokat!