Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Miért kell angol oldalakat bemásolni egy magyar fórumra, soha nem értettem.<#idiota>#idiota>
(legjobb anti-aliasing a képernyõtõl való távolság)
Isten nem bottal, hanem VMware.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Köszönöm.<#worship>#worship>
Ez kb. egy válasz a tegnapi kérdésemre.
Ma nekem is volt "szerencsém" kipróbálni egyik haveromnál.....komolyan mondom ekkorát még nem csalódtam egy játékban. Az a grafika.....meg azok a modellek.....<#wilting>#wilting>
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Grat! Monnyuk tény, hogy sokkal könnyebb, mint a GT4 volt. Ott sezvedtem a 100%-ért vagy fél évet.... 😊
www.digimomentsvideography.com
Ilyen idõt elütni, szórakoztató jelleggel megfelelõen nagy témát felkaroló játék. Nem szabad vér komolyan venni, árkádnak limonádéval elmegy.
level 18 playstation gamer.
Lassan megnézem mi a hézag online...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

.: SUZUKI heart, GTi mind :.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Tuningolva nagyon teper:
Imádnivaló (alig várom, hogy legyen kreditem venni egyet és megküldeni max tuninggal, akárcsak a Fityót):
Standard autón enyhe törés (örültem, hogy ki tudtam pördíteni egy AI-t <#ravasz1>#ravasz1>, és a replayben észrevettem, hogy picit lemortizálta a lökhárítót. Mondjuk használtan vettem a kocsit, de a verseny rajtjánál még nem volt ilyen):

Isten nem bottal, hanem VMware.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ha autos nyelven kellene kifejeznem a Forza3 egy Lancer EVO VI T.M. a GT5 meg egy EVO VII mondjuk. a 6-osban ott a jatek a gep a megzabolazhatatlan, a gyerek. A 7es verprofibb palyan de adrenalint negyedet nem termel. Idore jobb leszel, de nem fog pezsegni a vered. Es akkor a rengeteg bosszanto GT5 hibakrol nem beszelek. 1 oras install ( okes csak egyszer kell de sztem ez 2010ben elfogadhatatlan) Install utan is 3 perces toltes egy 12mp-es licenc palyahoz. Tele rengeteg olyan apro hibaval ami szerintem ennyi csuszas utan elfogadhatatlan es felhaborito. A fizika pedig nincs annyira realis mint a forzaban. Hangoknak sem sok koze van a valosaghoz sajnos. De probald ki ez a legjobb. Mert minden ember mas. En szerencses embernek vallom magam, mert rengeteg autot vezettem mar eletemben, mivel imadom oket. Rengeteg olyat ami mindket jatekban benne van. Es az en velemenyem szerint a valosagot sokkal jobban visszaadja a forza. Marmint az autok viselkedeset. Lehet rossz topikban beszelek neked errol. De t.keppen nem erdekel. A velemenyem osztom meg! Es a forumnak ez a lenyege. GT5 az ev csalodasa szamomra. Nem is inkabb az ev. Legyen inkabb evtized. Es beszelnek a gt6rol. Ezt kellene elobb befejezni. Mert en erosen felkesznek erzem. De majd 16 update-el lehet belole jatek. De az 1000 autot felejtsd el, mert max 300x 3 varianssal. Nincs belsonezet csak keb a kocsik felehez. Szora sem erdemes sajnos. Es mondom ezt annyi atvirasztott GT4-es ejszaka utan... Szegyen.
Slightly Mad Studios fejlesztõi pedig ettõl még a stúdió megalakulása elõtt is csináltak valamit, nem gondolod? Vagy mind ott kezte a pályáját, mi? 😊
mutass mar egy professzionalis teljesen objektiv tesztet ahol ezt a konkluziot hozzak le. vagy tobbet ha ennyire durva kulonbsegrol van szo.
mellesleg a slightly mad eddig egyetlen jatekot rakott az asztalra (shift), aminel a gt legrosszabb resze is sokkal jobb volt. es ez jo esellyel igaz a tobbi emlegetett jatekra is.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Hogy miért hasolítja a GTR2-höz? Mert miért ne? Kérdezték tõle, hogy pc-s sim-ekhez képest milyen. Na erre mégis mit válaszoljon? Egyébként mond az neked valamit, hogy "the real driving simulator"? Köszönöm....
A GT sorozatnak sokkal több tapasztalata van fizika programozás terén. Nfs-éknek rengeteget kell behozniuk. És amíg nem felejtik el a hálivúdi fény és hangeffekteket, az idétlen képelmosódást, addig csak egy arcade ál-szimuláció marad.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ezekszerint, gondolom nemigen játszottál GT-vel, vagy ha igen, kihagy a memóriád picit. Soha nem is akart tökéletes szimulátor lenni a GT.
Egyébkéntmeg senki nem kényszerít, hogy játtsz ezzel a "szarral"
tény, hogy sokáig kellett rá várni, sokaknak nagyok az elvárásai, de nekem csak grafikai téren nem ütött akkorát, de ez is azért lehet, mert idõközben a ps3 elavult, de azért kihozták belõle amit lehetett.
Meg általában mindíg új játszok egy játékkal, hogy a pozitívumait teszem elõtérbe, negatívat csak akkor látom meg, ha nagyon zavar, de egyenlõre nincs ilyen. Talán az intro, fura kicsit, és valahogy nemtudom beilleszteni az eddígiekhez.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ez meg bazi vicces 😄
Egyébként a Shift alá is egész tûrhetõ fizikát varázsolt pl az Overhaul mod.