4184
-
#2704 ZONDA-R-el like the winden simán nyersz, ott meg már megkapod a minoltát, nekem is ez volt a gondom azért tudom. Minoltával meg már gyerekjáték a többi... -
#2703 GT500 kategoriaja alatt a tobb gyarto barmelyik 500 loero koruli kocsijara gondolsz? es tokmind1 melyiket veszem meg marka szintjen is? valamelyik tenyleg kene, extreme ligaban elegge potolhatatlannak tunik egy korrekt race car. pl Minolta Toyota-rol hallottam hogy eleg fasza, de ahol meg lehetne nyerni, az pont az a verseny, ahova kene (like the wind) -
#2702 Ez akkor baromsag, nem csak auton dolgoztak amigo! -
#2701 *rendszerint -
#2700 nekem inkább az a gondom, hogy egyáltalán nem kéne minden szarból premiumot csinálni. A standardok lowpoly modelljét viszont javítsák ki tűrhetőre, komolyan mondom 1 nap alatt még én is megtudnék csinálni egy modellt, a meglévő javítását élvezhető szintre. Az A, C oszlopok rendszerik a legszarabbak, olyan nehéz lenne kiegyesesíteni őket? nem hinném. -
#2699 Na ja, meg azért tegyük hozzá, hogy sok autó csak felszereltségben más, tehát a modell kb ugyanaz, kisebb-nagyobb változtatásokkal.
No de azért tényleg érdekel, hogy mikorra dobják össze ezt a cuccot.
Amúgy szerintem, ha Yamauchi-n múlt volna, nem adta volna ki, csak ha 3000+ prémium modell van benne :D -
#2698 valószínűleg az 5 év alatt csak az autókat csinálták... -
Laceee #2697 5+év alatt 200 autó=~9 nap egy autó, ~20év 800 autó -
#2696 Remelem addig nem lesz megallas, amig osszes ilyen nem lesz! :) -
#2695 Addigra már GT6-ot akarok! :)
Lévén, hogy még az is PS3-ra jön (állítólag), hamarabb itt kell lennie. -
#2694 2év -
#2693 A lényeg, hogy foglalkoznak vele, ez már pozitív. (ha meg nem fizetős DLC-ként jön, akkor pláne :P:P) -
#2692 Jó hír, de amit Yama mond el kell osztani kettővel. Kérdés, hogy mennyit csinálnak és mikorra!? -
#2691 Erről van szó -
Csokis #2690 A nap hire: Standard Cars to be Upgraded to Premium!!! -
#2689 Ha fáj a vállad/hátad, akkor messze van a kormány. Előrenyújtott kezednél, alkarod közepénél legyen a kormány teteje (esetleg csuklódnál).
Csokis : Mondjuk a kettő is kevés lenne 3 monitorhoz, legalábbis egy géppel, kiegészítő hardware nélkül. -
#2688 Köszi :)
Valami noname, neten böngésztem ki. Előre-hátra is lehet tologatni. Nekem bejön :) -
#2687 fotelben : DDD meg kell mondanom hogy egy kör nordshielfestrasseblabla után már fájt a vállam :D rendesen fáraszt ez a kormányozás, a pedálokon is még állítani kéne, a jobb lábam rendesen megfáradt szintén :D
de amúgy mókás, gyors kocsiknál gedva nehéz, de hogy már meg tudtam javítani a joy-os időt (még ha nem is sokkal) az mindenképp bíztató, egy olyan pancsertől mint én :) -
Csokis #2686 A PS3-at annak idején 2 HMDI kimenettel álmodták meg! Még az előzetes "fotókon" is ilyen volt, akár csak ugye a banán alakú kontroller. Végül nem lett belőle semmi. -
#2685 Jajj, azt el is felejtettem írni, hogy babán néz ki a cockpit! Milyen dönthetőtámlás sportülés az?
Sippie: neked is grat az állványhoz! Miben ülsz? -
#2684 na összeraktuk a speedblacket, egyelőre pár századot sikerült javítanom a nürburgringen a joy-os megoldásomnál, van még mit fejlődni :D ellenben MOMO-val nyomom, és nem igazán jöttem rá hogy lehetne állítgatni pár dolgot, a kéziféket rá kéne raknom a sebváltós cuccra. Zavar hogy nincsenek finom beállítások a kormány résznél. Meg a MOMO fassága hogy verseny közben elállítódik a közép, PC-n egy patchel már javították, de PS3-ra hogy pecseljek? :D -
#2683 Ari a kutyi :)
A három monitort, hogy három PS3 hajtsa ki, az lehet működik. Még ilyet fotón/videón csak XBoxal láttam a Forzánál.
Bár a prológgal is volt valami olyasmi, hogy 4 FullHD tévén, 4 PS3 küldte, UltraHD felbontáson. Osztott, monitor fal stílusban. -
#2682 GT500 kategóriát ajánlom. 950.000 Cr. mind.. -
#2681 azt a citroen-t vetted vagy nyerted? elegge gecidraga ahogy lattam.
kene lassan valami igazi versenykocsi nekem, a veyronnak hiaba van nagy loereje, kanyarodni nem tud, igy eselytelen sok versenypalyan. -
#2680 Nájsz! :) -
#2679 -
#2678 add mar el nekem baszod ha ugyse hasznalod :) -
#2677 GTR Evolution-el szoktam tolni, meg GT5-özök is azért, de csak online, haverokkal. -
Azért nyugtass meg, hogy azért,mert a GT5 nálad FAIL, nem hagyod parlagon. pl. Ferrari Challenge/The Racing Experience-szel is kompatibilis az ülés...
(SZVSZ az "szimulátrabb", mint a GT5, csak sokkal monotonabb) -
#2675 Bocsánat, így már meg tudod nézni: klikk -
#2674 Tudom, akinek nincs fácséja, az nem is létezik, de kíváncsi lettem volna rá ... Szemezek én is Playseats-el, de sajna Alcantara modell kifogyott (amúgy nem csak GT5-höz, de PC-hez meg akár házimozizáshoz/zenehallgatáshoz is el tudom képzelni) -
#2673 Íme az enyém -
#2672 Nem nagyon ajánlom. Volt hasonlóm, de ellenkormányzásnál, mikor dolgozik az FF úgy dobod el oldalra a szerkezetet, hogy öröm nézni. Feltétlen olyan megoldás kell, ami vagy elég széles és nehéz vagy rögzítve van az üléshez. -
#2671 Nem rossz, de nem is tudom...nem zavaró hosszú távon az a tartókonzol középen? Ahogy elnézem egyelőre marad a csodálatosan és zseniálisan egyszerű farostlemez cockpitem kanapéval :D:D -
Csokis #2670 Uhh, az úgy már elég drága! Akkor egy ilyet kell venni! -
#2669 Ilyet
Nekem bőven elég, ülés meg minden fityfaszhoz már nincs helyem, hiába akciós 70é :D ezt meg berakom a fotel elé ;) -
#2668 3 monitorral? Támogatja a gém? Nem úgy van, hogy ahhoz 3 ps is kll? -
#2667 :D -
#2666 Nem kaptam vissza még havertól a g25 pedálomat, úgyhogy jól festek, a szimulátorban ülve, a háromból csak 1 monitor megy, sok műszer, váltó, pedál, kikapcsolva és gamepad-al tolom a kezemben :D -
#2665 Most én egy farostlemezből eszkábált "állvánnyal" nyomom, de még így is el vagyok ájulva tőle :D:D Tény , hogy a GT5-nek vannak hibái, de egy jobb kormánnyal vezetni akkor is iszonyat nagy élmény ;)