4184
  • Sippie
    ahhoz képest nagyon ügyesen hozod egy sértődött kisgyerek szintjét. És még te Ovisozol le másokat... kackac, még szerencse hogy eddig neked aztán nagyon ment az építő jellegű hozzászólás, csak nem tudom hol. ;)
  • antgecc
    30 vagyok, ellenben ő még 18 sincs... ebbe jól belenyúltál. De látom nem sikerült építő jellegűen hozzászólni.
  • Sippie
    ignoráld, majd megunja a sértődött kisgyerek.
  • antgecc
    "be lehet az auto minden apró paraméterét állítani amit csak tudsz bármelyik "HC" szimulátorban is."

Aha, hát persze, ahogy ezeken a képeken is látszik: GTR2
  • antgecc
    nagyon fiatal vagy még kiskoma, ja én irigy vagyok rátok

nesze, ez a troll, csak hogy tanulj valami újat.
  • simon7108
    itt szo sincs róla,hogy azért lennél troll mert negatív a véleményed.
    de ha észrevennéd magad akkor tudnád,hogy minden kommentedben benne van,hogy a gt5 szar.na ezt nevezik trollkodásnak ha valaki 50x leírja,hogy ez vagy az szar.
    de én megértem,hogy miért csináljátok.szerintem irigyek vagytok azokra akik jól szórakoznak a játékkal és az ő szórakozásukat akarjátok elrontani ezzel.
    csak sajnálni tudlak titeket...
    és én ezzel végeztem!többet nem reagálok rátok és ezt javaslom mindenki másnak aki szereti a játékot mert ha reagálunk rájuk azzal csak etetjük őket.
    előbb utóbb ugyis megunják ha semmibe vesszuk őket!

• antgecc
    Tisztában vagytok ti nagyokosok a troll fogalmával? Mert látom nem. Nem az a troll akinek negatív véleménye van és próbálja megvitatni, hogy az adott játék hol helyezkedik el az árkád és a szimulátor pontok közt!

Birom, amikor az ilyen kis okoskák semmi mást nem tudnak bebüfügni, csak a trollos képeket. Kurva nagy divat lett sg fórumon. Úgynéz az a nagy ász, aki ilyen képeket linkel. Ovisok....

Meg lehetne normálisan is vitatni ezt a témát, de sajnos nem lehet, ugyanis egyes kis nagyokosok, akiknek fingjuk sincs az autóversenyzésről, jönnek a trollos kis képeikkel értelmes, építő vita helyett.

Sehol sincs leírva, hogy ez a topic arra való, hogy csak magasztaljuk a játékot. Ha egy gt fan közösséget akartok, akkor csináljatok egy oldalt és ott nyaljátok Yama lukát. Ez elvileg egy pártatlan topic volna.

Egyébként elárulom, hogy van ilyen oldal, van egy csapat, aminek hál istennek tagja lehetek, a GT a mindenünk, versenyeket szervezünk, nemzetközi mezőnyökön indulunk és sorolhatnám. És olyan arcok vannak nálunk, akiket senki más magyar nem ver meg és szimulátorokon illetve GT-ken nőttek fel. És elárulom, hogy nagyrészt ott is a fikázás megy, mert ezt bizony elkúrták. De játszunk vele, én is játszok vele, versenyzünk, de attól még tisztán látjuk, hogy el van baszva.
  • BenedekFeco
    valami van...

• hege79
    Sziasztok. Hogy tudok csatlakozni online versenyekhez?
  • tomi890125
    na a múltkor pont ezen húztam fel magam, és én voltam a szar alak! :D
  • MikX
    Gratulálni tudok, ha GTR, meg LFS hez hasonlítgatod, ki is van eltévedve? Nemtetszik, leirtad, tudjuk, nem kell minden bárki által irt kommentet fikázni, vagy helyeselni, attól függően, hogy pozitív, vagy negatív...
    Komolyan a tököm tele, hogy benézek ide, és állandóan a flém megy... No de pár hónap, és az ilyenek úgyis lemorzsolódnak, és marad, akit érdekel is a játék...
    Bár ki lehetne gyomlálni az ilyen trollokat, egyszerüen csak semmibe kell venni... Nomeg kéne egy HG...
  • N0RB3RT

-fav
  • sanzik
    hallod neked ez a vesszőparipád,hogy "ugye nem vezettél még igazi versenyautót?"
    neked amugy van jogsid igaziból vagy vagy bármilyen autot is vezettél már az életben?
    az meg,hogy senki nem ugathat ebbe a témába aki nem vezetett még igazi versenyautót mert nincs összehasonlítási alapja az is vicc...
    ha lenne jogsid még te is vezethetnél,mert ez nem egy elérhetetlen dolog a mai világban...
    én mentem már durva subaruval is meg evox-al ,bár ezek nem igazi versenyautok gondolom...
  • pointer4
  • cloud.strife
    Nem én vergődök itt egész nap baszod.......
  • Sippie
    de miért nem mész rFactorozni akkor?
  • pointer4
    Fájdalmas lehet a szűklátókörűség!
  • cloud.strife
    Életében nem játszott vele 5 percet sem, haggyadmár, had örüjjön....
    Leesek a székről úgy röhögök, ahogy visszaolvasom ezt a két díjnyertes ökröt..... Szánalmas, de szórakoztató! :)
  • Sippie
  • simon7108
    lehet véletlenul valami mást tett be...
  • BenedekFeco
    Te biztos vagy benne,hogy a GT5-tel játszol?

"Nem érezni ha hideg/meleg a gumi, nem érezni a csúszáshatárokat"
  • dudeeg
    Hát, többek között ezért is (lenne) jó dolog a moderálás :(
  • pointer4
    rFactorban van golf I-II-III-IV-V, suzuki swift, trabant, kispolák, warthburg, skoda 120s, tehát ilyeneket azért van esélye az embernek vezetni. És nem sport/verseny felszereléssel.
    Összehasonlítani nehéz ezt a valósággal, rengeteg fizikai élmény elmarad.
    Viszont a GT5 még ezt a valóságtól távoli szintet sem éri el.
    Nem érezni ha hideg/meleg a gumi, ha a felfüggesztés megsérül, nem érezni a csúszáshatárokat, az egész futóművet a kormányon, mintha egy tál takonyban keverné az ember a fakanlat, kezdetnek..

2800: Ez amúgy baromi zavaró lehet, amikor benne ülsz az autóban (kamera nézet szerint) Mert ugye te szimulátornak használod, még véletlenül sem külső nézetből tolod, mint a láma 8 évesek.
    Szememben pl te vagy a troll.
  • Sippie
    sértődött kisgyerekek hisztiznek
  • 5c0rp330n
    nemtom pontosan megis mit kene latni ezekben a videokban, azon kivul hogy pl 1:56-nal tisztan latni hogy hozza sem er a kocsi kereke a talajhoz es ugy gurul (forza feeling), de nem is akarom mar tudni.

reszemrol itt befejeztem, nem erek ra egesz nap trollokat etetni. mindenesetre ajanlom mindenkinek a figyelmebe, hogy ez a gt5 topic, szoval nem arrol a szarozasrol kellene hogy szoljon amirol nehanyak folyamatos erofeszitesei miatt most is szol. tovabbi jo trollkodast, csak ha lehet, ne itt.
  • cloud.strife
    Jéjjzusmárgya, mi megy itt?
  • pointer4
    "a tobbi resze (ugyanolyan mint az nfs) annyira nevetseges hogy nem is kommentalom."

A kínos részeket a legkönnyebb átugrani, és nem véletlenül a Forza-t említettem előbb, autófelhozatal szempontjából NFS labdába se rúghat, nincs benne 24 fajta Suzuki Capuccino :D
  • simon7108
    hát antgecc azt írta,hogy 1 szimulátor ettől szimulátor ha elolvasod azt a kommentet amire válaszoltam.én csak leírtam,hogy mindez a gt5-ben is megvan.
    mellesleg mond már nekem,hogy milyen okból nevezed az rfactort szimulátornak ha gondolom nem vezettél még igazi versenyautot?
    szerintem 1 játékról csak akkor tudjuk megmondani,hogy élethű e ha már vezettünk olyan autot a valoságban is mint amit a játékban.
  • pointer4
    Én sosem mondtam, hogy az rFactor reális fizikájú lenne. Közel áll hozzá, de szerintem a szimulátor programok legalja. Ami topp szimulátor az az iRacing, a Netkar, és (sajnos mert utálom) az LFS.

pl1 , pl2
  • 5c0rp330n
    barki tervezhet autokat, ha tovabbtanul :)
    ha kello ero nyomja le a kocsit es a gumijai kelloen jok, akkor kurvajol fog tudni kanyarodni, ehhez sem kell tul okosnak lenni. es ezeknek a szellemeben ha egy auto elmeleti elkepzelese, egy nem tokeletesen szimulalt (ilyen nem is letezhet) jatekban ilyen jol kanyarodik, arra nem feltetlenul jogos reakcio az a szardobalas, amit te is csinalsz.

a tobbi resze (ugyanolyan mint az nfs) annyira nevetseges hogy nem is kommentalom.

#2792: nem minden a graf, ja. ennek ellenere 2 hozzaszolassal ezelott pont a standard autok miatt kopkodted a jatekot. sajat magadnak mondasz ellent, akkor most dontsd mar el hogy szamit-e a grafika. ja, akkor szamit amikor kopkodni kell a jatekot, akkor nem amikor egy masik fostalicskat kell vedeni. csak trollkodni jarsz ide, el is felejtettem.
  • pointer4
    Ha szerinted ettől szimulátor egy szimulátor, akkor nagyon komoly tévedésben vagy.
  • Laceee
    Gratulálok, összehasonlítod pistike98 modját, amit 5 nap alatt készített, egy ~60 millió$ költségvetésű/Sony hátszelű/100+ fejlesztő készítette játékkal
  • antgecc
    rFactor fizikájáról beszéltem csak, a szimulációról. Láttad már te hogy néznek ki az F1-es csapatok szimulátorai? Behánynál a grafikáján. És ők azon gyakorolnak. Nem minden a graf....
  • simon7108
    a GT5-ben is lehet használni kuplungos kormányt igaz itt nem doglik le ha elcseszed hanem visszavált N-be.
    be lehet az auto minden apró paraméterét állítani amit csak tudsz bármelyik "HC" szimulátorban is.
    az auto viselkedése a lehető legreálisabb.(amit igazából nem tudom honnan tudtok megálapítani mondjuk 1 ferrarinál vagy 1 lemans-os autonál mivel gondolom még nem ult egyikotok sem ilyenben)
    a gázra is figyelni kell mivel ha ki van kapcsolva a TC akkor lehetetlen elindulni padlogázzal.
    tudod vannak a játékban segítségek amik alapból minden be van kapcsolva.jártál egyáltalán az options menuben?
  • pointer4
    Pubi, a személyeskedést, meg a parasztozást kicsit hanyagold.
    Amúgy nekem a tanult szakmám pont gépjármű technikus, az az, aki tervezheti az autókat, főleg ha továbbtanul. Ehhez nem kell túl okosnak lenni, hogy lássam, ilyet, egy tapadási surlódási elven közlekedő jármű nem tudhat (ma). Talán, ha sínen megy.
    Nyolc éves gyerekek meg evvel fognak játszani, mert semmivel sem különb a Forzánál, meg az NFS-nél. A GT sorozat, ezeknél mindig is jobb volt, mára viszont már utolérték. Nem kiemelkedő a piacon, maximum csak a nevét körül ölelő legenda. Ettől még én élvezettel fogom unalmas perceimben tolni.
  • 5c0rp330n
    "mi van az rfactorban ami reálisabb mint mondjuk a gt5-ben?"
    hat, a kocsik biztos nem :)
    link1
    link2

#2786: akkor vedd ugy hogy csak premium autok vannak benne es ne jatsz standardokkal. de nem ertem hova ez a nagy igenyesseg amikor az rfactort istenited ahol ugy neznek ki a kocsik a gt5 standardokhoz kepest is hogy a bokamat lehanyom.
  • antgecc
    Féktechnika, féktáv belövés, autó viselkedése, gázadás, és sorolhatnám.... Csak mondom, pl GTR-ben, ha megállásnál nem nyomsz kuplungot lefullad a kocsi és újra kell indítani. Normálisan bele lehet kuplungolni és lehet csúsztatni, GT-ben ez lehetetlen. GTR-ben külön hallod mindegyik gumi csúszását, nem csak egy cakkpakk csúszás hangot hallasz! Érzed ahogy megcsúszik a jobb és utána a bal kerék. És még sok sok sok dolog...

Ez a GT csak egy játékra sikerült. A "real driving..." jelzőért még sokat kell dolgozniuk.
  • Laceee
  • antgecc
    Igen, jobb lenne.

Valamint kétlem, hogy annak az 1000 autónak mind élethű fizikája volna...

GTR-ben jó ha van 100 autó és tökéletesen eljátszunk vele. Nem a mennyiség, a minőség! Aranyszabály az élet bármely területén!
  • simon7108
    mitől is számit,hogy 1 játék szimulátor mond el nekem kérlek.
    mi van az rfactorban ami reálisabb mint mondjuk a gt5-ben?na és mivel verseny autokról van szó kérdem én,hogy honnan tudod,hogy reális?mivel kétlem,hogy itt valamelyikőtök is ult volna valaha igazi versenyautoban.