Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na és ugye ebbe nincs benne a váltó! Azt külön kellene venned! <#rolleyes>

DanielT
Csak 150-160 ezer Ft? Rohanok, nehogy elfogyjon!
Itt a Thrustmaster T500 RS kormány!

- 30cm detachable wheel
- 1080º turning
- 16bit precision (65.536 directional values)
- force feedback 150 mNm, 3000 rpm, 65 W, 52mm

- pedals can be used in two positions
- adjustable brake pedal pressure

- €499 for wheel & pedals, shifter sold seperately
- releasing this month

JGTC
Min. világrekord! <#nevetes1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

<#hehe>

special eventek között az advanced rally-hoz milyen kocsi kell? (nem a LOEB rally, hanem a snow, dirt meg tarmac és 8 szakaszt kell teljesíteni egymás után)tuningolt C4 WRC-vel próbáltam, a havasra simán jó volt, de a többin lenyomnak és nem is kicsit.

level 18 playstation gamer.

hehe, én 76-os évjárat vagyok és pár hsz-szel lejjebb tippeltem, hogy én biztos 1-es golfot kapnék és tényleg😊

antgecc
Nem a tejelés miatt hivatalos, hanem amiatt, hogy a kormányon van egy piros tekerentyû és egy +- gomb, amit kizárólag a GT-hez találtak ki. Fékelosztás, abs, TCS, stb... állítási lehetõségek menet közben. És igen, JELENLEG a GT a hivatalos, és ha az új kijön, akkor az lesz. Nem olyan nehéz ezt megérteni sztem. Szóval tejelésnek ehhez semmi köze.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hehh, mit találtam. <#vigyor> Így lehet kicsalni a szülinapi kocsikat.

1. Create new PSN
2. Make your Bday 1967
3. Start GT5
4. Send car to your real PSN.
5. ????????
6. Profit.

Itt meg lehet nézni melyik évekhez mit ad!

sure
Aham, akkor ezért van ez a modell feltüntetve az Optionsben a Steering Controllers alatt. Amúgy WTF hogy hivatalos GT kormány? Aszittem, a Logitech DFGT a "hivatalos" GT5 kormány. Bár gondolom ez a titulus pusztán attól függ, hogy az adott gyártó mennyit tejel a Yamauchi mûveknek...

Isten nem bottal, hanem VMware.

JGTC
Az a minis, vagy a toyotás változat? A toyotás elég nehéz, de fék nélkül kell végig menni, és megfelelõ ritmusban mindig kicsit elvenni a gázt, és persze milliméterekre a bójától, nekem az volt az egyik legnehezebb a 60-ból.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Azt a nemjóját! Cseppet drágán fog érkezni a hivatalos GT5 kormány, a Thrustmaster T500-RS! Yamauchi Twitter

"About $500. They are high-end ones. RT @tomm_n: @Kaz_Yamauchi , could you tell us in which price range the Thrustmaster T500 RS will fall into?"

BenedekFeco
A lehetõ leggyorsabban,és a lehetõ legegyenesebben kell köztük elmenni...:-) Kb. ennyi😄<#wave>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

nekem eddig csak a nationalA és B van meg full aranyra, egyet leszámítva: a B-bõl a francos bólyás szlalom még ezüstre sem akar összejönni.
Van valami tippetek, hogy mire figyeljek? Ezt így írásban nyílván elég nehéz, de hátha 😊

Köszi!

GTpsp-bõl vették át pl. a Veyront, a Mazda Furai-t és az Audi R8 LMS-t. A minõségükkel semmi gond. A GT4-bõl származik az a néhány elnagyolt jármû, ami 5 évvel ezelõtt a CRT virágkorában még szépnek számított.
B-spec, professional szint, gt world championship kupánál a circuito de madrid pályán képtelen végig menni a driver. Hiába kap olyan kocsit ami 250-300 lóerõvel több mint az ellenfél, nem hajlandó elõzni csak befékez mögé és tolja hátulról, kanyarok elött csutkára lefékez mintha lövése sem lenne, hogy merre visz az a kanyar, tegnap óta ezzel a résszel szenvedek de nem sikerül<#rinya>
Mit lehet ilyenkor csinálni ?
Lépjek át az expert szintre és késöbb ha már magasabb lesz a karizmája próbáljam meg újra ?

JohnnySmith
Szép shottok 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Nem lehet, hogy egyes kocsikat a psp verzióból emeltek át?

JGTC
Grat! Én a specialt csak elkezdtem, de nincs kedvem hozzá, tényleg nem könnyû! 😊
Akkor ezek szerint jól tudtam. Ez a graf., dolog tegnap szúrt szemet nagyon... Nyertem egy régi 1800-as GSR Lancert sima standard autó hozzáillõ kinézettel, ok! Aztán begurult hozzám egy HPA R32-és szegény olyan pixeles volt, hogy azt hittem rosszul látom olyan a B oszlop rajta mint amit láncfûrésszel simogattak, még össze is néztem a kettõt. Természetesen mind a kettõ standard, de van egy E55 AMG-m is ami szintén ugyanilyen ocsmány, szóval nem értem egy két autó (eddig kettõ) miért lóg ki ennyire feltûnõen a sorból??? <#nemtudom>

aha, oké😊 az az egy rész maradt ki nekem a sorozatból, meg nem is szoktam annyira belemerülni a grafikai dolgokba. eddig egy autót vettem a játékban, de annál is csak az árának a végzõdését néztem a penniless trófea miatt😄

antgecc
gt5p-sek is premiumok.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

aha, a nagyon kidolgozott kocsik a premiumok, a standardok meg elvileg a gt4-bõl és a gt5p-bõl vannak átemelve. a garázsban is külön lehet õket megjeleníteni.

én is tolom szinte minden nap😊 60 arany jogsi már megvan, de ezek a special eventek még durvábbak. nordschleife-n elég komoly idõket kell menni aranyra és nincs ghost, amihez viszonyíthatnék. nagyon sokat kell rajta gyakorolnom, ha meg akarom szerezni az összes aranyat, elleszek vele😊

JGTC
Vannak azért nagy kérdõjelek ebben a játékban. A Veyron pl: miért Standard kategóriás?
Jól tudom, hogy kétféle graf. színvonallal jellemezhetõk az autók? Mert találkoztam már csodaszéppel, széppel, és okádékkal...

Ezektõl függetlenül tolom mintha kötelezõ lenne! 😊

Ahol a Ferrarik vannak, az monza?
n000rbi
Tudom, itt az okok, amiért nem érdekelt volna a plusz 3-4k, hogy azonnal megvan és ha gond van, akkor csak a szomszédba kell átugrani vele. MM-be direkt azért nézek be, mert elõfordul, hogy néhány dolgot valami nagytudású áraz és hozzájuthatok egy-egy játékhoz nevetségesen olcsón. (mint pl. legutóbb egy Prof. Layton-t találtam DS-re 2900ért 😊) A kormányt viszont tegnap már ph-n megrendeltem gianni-tól, úgyhogy az MM bek*phatja 😛

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

<#lama>

antgecc
Nehogymár MM-ben vásárolj. Árgépezd ki a legolcsóbbat és küldesd ki postán. Itt például 28ezer a kormány.

5c0rp330n
MM meg altalaban alapbol is qrvadraga..

n000rbi
Rohattyon meg az MM 😛 Hétfõn 32k volt a Driving Force GT, mondom oké, szerdán visszanézek és megveszem...39990 <#mf1><#mf1><#mf1><#falbav>

Jön a karácsony, emberek 😛

Valaki már találkozott ezzel a használt autó kereskedésben?
Ha igen, akkor mennyibe kerül?

A spec ben függ valamitõl , hogy mennyi tapasztalat pontot kapsz egy gyõzelem után ? Szóval hogy milyen erõs autóval indulsz vagy milyen gumival , mennyit elõzöl ? Vagy fix tp-t lehet kapni ? Ha volt már ez a kérdés bocs.

Összes Endurance Races a GTPlanet-ról:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Endurance(Level Based Unlocking)
Level 25 : Grand Valley 300km - Honda HSC Conept '03 (S)
Level 26 : Roadster 4 hours
Level 27 : Laguna Seca 200 miles
Level 28 : Indianapolis 500 miles
Level 30 : Suzuka 1000km
Level 32 : Nurburgring 4h
Level 33 : Tsukuba 9h
Level 35 : Le Mans 24h
Level 40 : Nurburgring 24h

Ha van a szöveg mellett smiley, akkor értem. <#hawaii>
Krisztiam
látom a viccet nem érted egyáltalán.. 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

5c0rp330n
grafikailag nem erosebb egy felmillio forintos pc-nel, ebben annyi igaz. viszont ha jatekrol van szo, van nala egy nem jelentektelen elony a pc-vel szemben: van ra jatek.

5c0rp330n
kthxbye <#violent>

Ha van otthon elfekvõben egy HDTV, akkor simán megéri venni egy PS3-at a GT5 kedvéért. Sokan ennél még többet költenek egy játék miatt PC fejlesztésre. Ha meg kijátszottad, akár el is adhatod a gépet, viszonylag jól tartja az árát. Bár vétek lenne PS3 tulajként kihagyni az Uncharted, God of War meg Heavy Rain minõségû exkluzívokat.
Pedig másra nem kellene, elhiheted.
Filmet tudok nézni a gépen, vagy a tv-n is egy egyszerû pendrive segítségével, full hd-ban is. Egyelõre nincs szükséges blue ray lejátszóra, úgyse használnám filmezésre.
Játékra ugyancsak ott a pc, nem hinném, hogy grafikailag bármivel is gyengébb, mint a PS3.

Persze a legjobb az lenne, ha a GT megjelenne pc-n is, de mivel ez nem fog megtörténni, nincs túl sok választás😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ha "Krisztiam" azt mondja minden indoklás nélkül - neve helyett egy Windows® logóval - hogy X360-at vegyél, akkor sztem hallgassatok rá, mert hótsicher nagy szaktekintély a csávó.
Krisztiam
ne vegyél.. inkább Xbox360-at vegyél..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

"Gondolkozok egy Ps3 beszerzésén, szerintetek megéri kizárólag a GT5 miatt venni egyet?"

bocs a hülye kérdésért, de hogy lehet egy PS3-at "kizárólag" a GT5 miatt venni? 😊
ez azt jelenti, hogy sosem néznél rajta filmet, sosem játszanál más játékkal rajta, vagy hogy? 😊

De hogy válaszoljak is: igen 😊

pointer4
Na ilyesmi ötletre vártam. Keresik is egy szétszerelési útmutatót, ne érjen meglepetésként a dolog.
Egy portalanítás sose árt! Még egy újrapasztázás is beleférne, gondolom már jóval több mint 1 éves a gép.

Tikal
akkor lehet az xbox-al kevertem... volt olyan is itthon <#whatever>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
Nekem másfél éve van meg egy 80as (egy barátomtól vettem, szinte nem is játszott vele), de kb egy hónapig használtam állítva, így is, úgy is tökéletesen mûködik 😊... de azt aláírom, hogy jobb lehet a hõleadása állítva, a fizika is ezt diktálja 😊