Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2-nél is volt így, 3-al még nemtudom, nemvolt ilyen probléma...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
az okos és bölcs hsz-ekkel meg nem tûnsz okosabbnak...
szintén ennyi
az utolsó mondattal egyetértek
The Only One!
De nem ez a lényeg. Hanem az ostoba beszólásod, Tikal-nak.
Sorry a többiektõl, befejeztem.
A lényeg, hogy ne fikázzuk a másikat a játékról alkotott véleménye miatt.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
szóval honnan is veszed hogy nem játszottam? o.O
The Only One!
- Ha nem tetszik add el nekem!
- Menj el a boltba, vedd meg!
- Nem vagyok milliomos!
Szted hihetõ, hogy azóta megvetted használtan?? Vagy újonnan akár és ezt nem osztottad meg velünk tapasztalataiddal együtt?
ha-ha! <#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként nem fogsz hiányozni, olvassgass csak máshol 😊
másrészt nem a negatív véleménye zavar hanem hogy mást sem olvasok csak a vitákat...
de részemrõl ennyi inkább más felé fogok olvasgatni
The Only One!
Ember! Ez egy fórum, ahol bárki leírhatja bármilyen véleményét! Ki van írva vlahova, hogy a topicokban csak pozitív véleményt lehet nyilvánítani?
Te még a játékkal sem játszottál, de már osztod azt, akinek valamiért nem tetszik.
Legyünk már annyira felnõttek, hogy tiszteletben tartjuk a másik véleményét, legyen az negatív vagy pozitív!
menj forzázni vagy bánja a geci, nem veszed észre hogy te vagy a hiba oka?
kicsit unalmas téged olvasni
The Only One!
Azt hiszem a személyeskedés itt kezdõdött, de nem baj, nem vettem olyan komolyan... egyébként persze, elfogadom a véleményed.. valószinüleg nekem is tetszeni fog a játék, de én azért mégis többet vártam, csak ennyi.
Egyébként 26, ha nagyon kíváncsi vagy... 😉
Csak azért ott leírják, hogy attól, hogy vannak ilyen hibák, nemszámít, mert ez a GT... aki szerette az elejétõl fogva, az most is fogja, mert benne van minden, amit megszerettünk '98-ban.
Én speciel szeretem benne, hogy nem akart minden résszel gyökeresen megváltozni, megmaradt a menü stílusa, a hangok, csak ezeket finomítgatták, de nem minden résszel egy ismeretlen új valami jött ki.
Elismerem, soha nem is mondtam, hogy nincsenek hibái, mindíg is voltak, mindíg is úgy játszottam az aktuális résszel, hogy remélem ezt meg azt javítják legközelebb, de könnyen túltettem magam, mert lefoglalt az környezet, az az élmény, ami nincs meg semmi másban.
Ámbár itt hozzátenném, hogy PS3-nál megvan az a lehetõség, hogy utólagosan javítgassanak, patcheljenek, neadjisten rakjanak új verdákat is bele, ami eddíg nem volt. Ez talán gyógyír lehet a gyermekbetegségekre, és nem lesz olyan mint a GT3 volt, ott ugye a PS2 launch miatt siettették, megis lett az eredménye.
Forzával is játszottam, annak is vannak jó részei, meg nagy hibái, ettõl még lehetne ellenfele a GT-nek, de számomra közelsincs hozzá, mert hiányzik belõle valami, és aki játszott GT-vel kipróbálásnál többet, az tudja is, hogy mi.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
kár hogy támadásnak veszed amit irok, de gondolom még fiatal vagy......
Ezt kiemelném a G365 cikkbõl...
Remélem, ezzel azért egyetértesz, ha, mint mondottad, GT fan vagy... 😄
Olyanok vagytok mint az F1 2010 topikban... ott is ha valaki felhozott egy hibát rögtön ment a höbörgés, hogy de nem is igaz meg élvezd a játékot blabla... élvezem is, de attól még a hibáit látom...
De, mint mondottam nyugodtan nézegess glitchvideokat, meg bugreportokat, addíg pedíg itt sokan inkább gurulunk, és élvezzük... 😉
Na pííísz...
Én konkrétan ezért nem cserélem le a gépemet, mert akkor elveszik minden. Pedig karácsonykor akartam venni egy slimet. De úgynézki a fa alatt egy g27 lesz helyette<#vigyor1>#vigyor1>
Érdekes egyébkétn, hogy a véleményem elfogadod, talán mert tudod hogy igazam van, de ugy már nem hogy tudod hogy nem probáltam, csak tesztetek olvastam róla... hát ez vicces, vagyis inkább csak gyerekes 😊 jaj, el is felejtettem, te vagy az az XY az sg-rõl akinek a véleméynét leszarom 😊
Ha valaki egy korrekt, objektív tesztet akar, olvassa el! Utána pedig szépen menjen és vegye meg a játékot. <#smile>#smile>
Pedig láttam idióta hülyegyerekeket, akik azon voltak fennakadba, hogy ha keresztbe állnak egy féktávnál, akkor össze-vissza beléjük száll a "buta" AI, meg hogy szembe frontális ütközésnél szánalmas a törésmodell, meg ha megállnak az autóval az út szélén és nézegetik közelrõl a tájat, falat, textúrát, akkor ilyen gagyi, ecetera, ecetera.
Hát sajnos el kell fogadni, hogy ez nem egy Burnout, nem egy NFS, nem egy platform, ugrálós játék, de még csak nem is FPS.
Igen, ez egy autóverseny vezetési élmény szimulátor. SZIMULÁTOR. Ahol a vezetés életszerûségére gyúrtak rá és a fotórealisztikus grafikára. Utóbbin simán dolgozhattak volna még egy fél évet hogy TÖKÉLETES legyen, de én megelégszem a 98%-os értékeléssel. (engem egyébként a rece és az árnyék zavar, azt gondoltam kijavítják a zizis kasznit, villanykábeleket, utóbbit (árnyék) pedig csak a rajtnál látom és a visszajátszásnál néha, ez kevésbé zavaró sztem).
Egy szó mint száz, sajna nem lett 10/10 a gamma, csak 9.8/10... 😊
u.i.: nem is neked szólt a hsz, hanem mindenkinek... peace... 😊
www.digimomentsvideography.com

Isten nem bottal, hanem VMware.
"de nyilván meg fogom venni a játékot" ezmeg NC... kritizálsz olyasmit, amit ki sem próbáltál, csak youtube-on néztél videokat, hát ehez meg külön gratulálok. tudod el is fogadtam volna a véleményeidet, de így, hogy összenethuszárkodsz mindenféle hülyeséget, anélkül, hogy kipróbáltad volna, és állítasz dolgokat...
Részemrõl itt lezártam, nem pazarlom az idõmet rád, és a hasonlókra...
A 2. videó kapcsán: avval könnyebb lenne együtt élni, hogy frontális ütközéskor ledobja magáról az összes festéket az autó?...
"vagy fejlõdés az hogy unlockolni kell a törést? " az, mivel eddig nem volt tores. az ai sem hiszem hogy ugyanolyan hulye mint 10 eve. folyamatosan hulyesegeket beszelsz. tobbet nem is reagalok ilyen faszsagokra amiket osszehordasz, ovodaban meg elmenne az az esz nelkuli szardobalas amit csinalsz, mashol nem. ha csak ilyen faszsagokat tudsz irni, jobb ha megtartod magadnak es nem is irsz semmit.
Hozzáteszem, hogy ilyen jellegû hibákat minden videójátékból ki lehet csikarni. Csak azt nem értem, hogy ez mit bizonyít?
www.digimomentsvideography.com
Korábban szinte biztos voltam, most a kritikák hallatán már nem teljesen. Leginkább az érdekelne, hogy várható (a korábbiakhoz volt-e) valamilyen patch, esetleg kiegészítések, több belsõ nézet?
A másik, ami nem tetszett a videókban, a motorhangok, valahogy mindegyiknek van egy furcsa torzítása, nem tudom, hogy ezzel mennyire lehet megbarátkozni, tényleg ennyire rossz?
erre gondolok:
Veyron GT5
Veyron Forza 3
<#worship>#worship>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ketten két oldalról kerülnek ki.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ilyet,mint ami a videón van,-hogy mindegyik kivétel nélkül telibe-még csak hasonló sincs benne.