Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
úgy látom mindenkinek ilyen színben adja
<#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

cloud.strife

www.digimomentsvideography.com

5c0rp330n
mivel kb ez is tortenik amig nincs serules. ha van serules akkor mar a hang is mas lesz, legalabbis mintha ezt tapasztaltam volna, nem biztos.

antgecc
Mintha 2 mûanyag hordót összecsapnál. <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ilyen fos ütközés hangot még játékban nem hallottam mint ebben a játékban.
antgecc
Kár, hogy nincsen benne az új HSV...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Csabesz6
😊 ennyi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

MikX
Murcie egy nehéz nagy dög, a lóerõ n minden... Nsx el olyat vertem a lambo köridejére ringen, pedíg csak 280ló...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

antgecc
Azt azért ne felejtsük el, hogy az AI rendkívül butára és gyengére sikerült.

antgecc
Nekem nincs ilyen bajom az SLS-el. Fõleg, ha veszel rá mondjuk R2-t. Vagy mondom, ajánlom még a Corvetteket.

5c0rp330n
az igaz, de legalabb lehet vele kanyarodni altalaban 😊 SLS AMG specialt pont most csinaltam, az pedig valahogy sokszor tulfarol, illetve eleg erdekesen viselkedik farolas utan, de hozza lehet szokni es akkor mar nem rossz. az Esprit-re majd ranezek, az Elise tulsagosan csuszkal sztem, annal remelem jobban kezelheto..

antgecc
R35-öt nem mondanám kezes báránynak. Dobja magát oldalra mint a Murci. Ajánlom az SLSAMG-t, nagyon stabil és erõs, vagy ZR1 Corvette.

Skynet
Én jelenleg Esprittel csapatom és ilyen pagani zondák,ferrarik lamborghinik még pályagép formában sem ellenfelek...😊
5c0rp330n
ez a murcielago lp 670 amugy eleg nehezen kormanyozhato, es ahhoz kepest sokszor nem erosebb annyira a mezonynel.. nagyon le kell lassitani a kanyarokban hogy ne kapjam oket oldalba.. erdemes tuningolassal javitani valahogy a kezelhetosegen (soft versenygumikkal pl-ezek eleg dragak vagy egyebekkel) vagy gyujtsek inkabb valami kezelhetobb kocsira? Nissan R34 es R35 pl kezelhetosegben ott vannak a toppon, csak a loero nemelyik versenyhez keves bennuk 😊

MikX
Hako... legjobb 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

JGTC
Semmi õ sem tudja, max. szarkavarás!

Jó az avatarodon az öreg Skyline, épp tegnap vettem egy ilyet, elég drágán mérik! 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Ez már megint mi bázz? Uncsi már, hogy ha kijön egy GT akkor megjelennek a hozzád hasonlók és teleszemetelik a topikot. Forza topik is tele van b@szva ilyen szarságokkal? Szted mi miért nem járunk oda szemetelni? Fórumozzál már normálisan!

Christian88
Az, hogy foglalkozz vele és barátokat szerezzen.

http://www.twitch.tv/hegii

MikX
Próbálok rájönni, hogy ezzel a 2 kommentel mi lehetett a célod, de sehogy nem jut eszembe semmi, ami ésszerû, és értelmes...

cloud.strife
Úgy érted rajtam kívül ugye? 😊

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

Máté94
Vezetni nagyon nem tudtok. 😄
MaSzKa

JohnnySmith
A hangokkal erõsen nem értek egyett.... bár még nem ültem mondjuk EVO-ba példáúl...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

BenedekFeco
Valami "Autót" nem találtatok az elejére,csak ezt a Saab-ot:-)<#banplz>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

cloud.strife

rendben
kösz a gyors választ.

PS3 Slim 250 PC

Persze! Nyugodtan rendelheted onnan is.

Az lenne a kérdésem hogy lenne-e valami hátrányom abból ha a játékot nem itthon hanem külföldrõl rendelném meg? pl gamepontcopontuk

Természetesen a magyar kézikönyv hiányát leszámítva.
De a tartalom ugyanaz lenne nem?

PS3 Slim 250 PC

5c0rp330n
+pointer: thx a valaszokat.
azota felnyomtam magam level 14-ig, vettem egy lambo murcielago lp670-et, kiprobaltam 1-2 versenyen, es kozben vettem eszre hogy rongalodik, az eleje is behorpadt kicsit, rossz volt latni. a kovetkezo versenyen viszont eltunt rola a horpadas. szoval a kerdes: a magasabb szint miatt kezdtek el torni a kocsik vagy a versenytol fugg, esetleg a kocsitol? minden verseny utan magatol megjavulnak a kocsik? vagy csak kisebb hibak tunnek el es a komolyabb serulesek megmaradnak? mert lattam olyan menupontot ami megjavitana a kocsi alakjat valami 190ezerert (a kocsi maga alig volt 2szer annyi), szoval valamilyen serules gondolom megmarad, ha pedig igy van, elegge figyelnem kene ra mert rohadt draga a javitas.

Skynet
2-es kérdésre válasz: Nem a dealernél váltogatja a kínálatot hanem a használtautók közt,és nem naponta hanem XY idõnként...Én pl benéztem,toltam 2-3 versenyt ujra benéztem és már más volt a kínálat.

3.: Lehet kocsit online küldeni,ajándékba adod...SEND gomb vhol.

4. Menj SPECIAL és jogsi módoknál is,kapsz autót azokért is. Egyébként nem feltétlen kell sorba csinálni a versenyeket így késöbb is megcsinálhatod azokat amikhez nincs éppen autód.

5. A bspec sajnos ilyen se idõgyorsítás se semmi,én kiba**tul unom, azthittem legalább olyan lesz mint a 4-ben,hogy ha gondolom kihívom a sofõrt és beülök én,de nem....Arra jó hogy izomautót belõj a parasztnak amivel tud nyerni és közbe tv-zel vagy bármimást csinálsz--> addig legalább gyûlik a zseton.
pointer4
Jól hangzik, látom most is gondba lesznek, nem sikerül karira hozni.
Gondolom a GT1 minden hibáját javították már, ezt már érdemes megfontolni!

még pár kép

5c0rp330n:
- japánban is jobb kormányosok a verdák, gondolom í]y akkor érthetõ miért jobb kormányos a legtöbb modell.
- passz
- passz
- érdemes a jogsikat aranyra megcsinálni, mert kapsz érte 3 féle autót is, amit tudsz használni a versenyen
- passz

Az én kérdésem a következõ lenne:
- A szülinapi autó miatt, hol tudom megnézni, nekem PSNre mi lett beíva, illetve hol tudom átírni?
- A Delivery kamionból muszáj egyesével ráklikkelni minden autóra, hogy bekerüljön a garázsba ?
5c0rp330n
1-2 amator kerdes:
-miert jobboldalon vannak a kormanyok? nemtom h minden kocsinal-e, de tobbnel biztosan. be lehet ezt allitani? foleg belso nezetben zavaro. lehet h amiatt van h angliabol rendeltem? 😊
-hallottam hogy a kocsivasar ugy megy hogy napontha valtogatja a kinalatot. nalam viszont a dealernel sztem semmi nem valtozik, minden nap ugyanaz kaphato, nehanyszaz kocsi lehet mindenfele markabol, sztem mindegyik premium.
-kocsit lehet online kuldeni? ez hogy is mukodik? 😊
-egy csomo versenyen csak ilyen meg olyan speci kocsikkal lehet indulni.. tenyleg vennem kene kocsikat 1-1 versenyre? nehezen elkepzelheto h abbol anyagilag pozitivan jonnek ki..
-bspec-nel muszaj vegignezni a versenyeket? most kezdtem es ilyen mindenfele amator versenyen indultam a kocsimmal, fel koroket ravert a mezonyre a pilota, sok izgalom nem volt benne.

Skynet
Aopciókban a hardware résznél van a sorvégén a kamera belövése,beállítgatása...
Csak arcade módban mûködik egyébként,GT módban nem.
n000rbi
Nnna, a Driving Force GT megvan, már csak egy GT5 kell 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

SD456
Sziatsztok!

Valaki megtudná mondani, hogyan kell használni a head track-et?
Bevan kötve a kamera, de nem mûködik a fejkövetés :S

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

antgecc
Vaészeg ezért is jön az új hivatalos GT kormány.

Ma végre én is hozzájutottam a játékhoz, nagyon vártam már. Sajnos csalódás ért engem is, bár engem csak grfikával kapcsolatban. Az árnyékok egyszerûen szörnyûek. Pályák se néznek ki túl jól, de a grafika ellenére nagyon jó játéknak tartom természetesen, de a videók alapján nagyon-de nagyon nem erre lehetett számítani szerintem.

sure
Úgy tûnik, a PlanetJuego-s linket leszedték, itt viszont van még pár kép, meg egy kis magyarázat az olyan hüjjéknek, mint én, a HIVatalos meg nem HIVatalosságról.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Igen, a tekerentyû néha tényleg jól jön, de a Prologue-joz képest csökkentették a funkcionalitását - ott pl. a menükben navigáláshoz is lehetett használni, a végleges GT5-ben (a jelenlegi patch szinten legalábbis...) nem.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Nincs több kérdésem.

pointer4
Mert gombokat nem lehet úgy odarakni, hogy idétlen krix-kraxokat nem festenek rá 😄
Elolvastad egyáltalán, hogy ez a Thrustmaster T500 RS kormány mi is? Mert akkor eleve nem kérdeznél ilyen butaságot.

pointer4
Jó, hát ha belegondolok, reklámértéke tényleg nagyobb. Hátha valaki ezt kéri apucitól karira. Viszont aki meg komolyan gondolja, és ECCI meg VPP kormányok helyett választana ilyet, annak ez a bóvli cucc jele.
Ugye ezt most nem komolyan kérdezted?!

pointer4
Azt értem, hogy minõségi kormány, de akkor hogy lehet PS3 gombokat rárakni? Aki ennyire komolyan gondolja, nyilván PC-n szimulátorozik.