4184
  • antgecc
    Na, végre egy értelmes frissítés. A-spec verseny után nem kell kilépni és újból betölteni a pályát, simán lehet újra indítani, lehet gyorsan pénzt farmolni.
  • cloud.strife
    Minden GT részem 100%-ra kitolva, persze ettől még árkádhuszár vagyok (NOT). Meg hát az életkorom se annyi mint neked, tegezhetlek azér?
  • cloud.strife
    Nemtom hol olvastad hogy én egyfolytában istenítem a GT-t. Hogy más mit csinált azt meg pont kereszbeszarom.
    Szeretem. Ennyi. Te okoskodtál be minden fórumba, hogy szar a GT (akkor még meg se jelent, LOL). Erre baszott le mindenki, hogy mit Trollkodsz.
  • sure
    Az egy lóerő jelképe. Sport kipufogóval (=trágyafogó), versenygumikkal (=új patkó), racing modification-nel (=szemellenző) akár 3 lóerősre is tuningolható, valami beginner Sunday Cup-on akár lenne is esélye...
  • Laceee
    Nem ez is standard, mondanom se kell, hogy ennél sincs belső nézet csak az elvakult GTfanok unlockolhatják
  • Akey
    Ez prémium verda? Milyen zársebességgel csináltad? A keretet Photo Mode-ban raktad rá vagy utómunka?
  • Laceee
  • Totti5
    Különösebben nem érdekel a szófosás ami itt megy, de kifejthetnéd hogy a GThez mennyivel több életkor kell mint a Forzához? tudományosan ha lehet.
  • 5c0rp330n
    qrvra nem estunk pofara, barmennyire is probalod megmagyarazni a faszsagaidat, es qrvajol szorakozunk a jatekkal, amit elore megmondtal az pont nem jott be. fail.
  • antgecc
    Különbözőek vagyunk. Valakinek ez csak egy játék és csak játszik vele, másoknak meg komoly versenyeket jelent/jelentene és sokkal igényesebb minden pontjára. Evvan. Nem mindenki casual player, mint ti. Kösz a segg jelzőt, egy árkádhuszártól megtisztelő.
  • Laceee
    Nem én voltam az aki éveken keresztül képek és videók alapján megmondta, hogy tökéletes lesz a játék, most pofára estetek, és parasztoztok össze vissza, ti vagytok akik szinte minden játékot fikáztok, ha a legkisebb hibát látjátok benne, ha tetszik, ha nem a GT5 nem hozta az előző részek színvonalát (idáig).
  • cloud.strife
    Én ezt mondom. Végre kijött. Szájízünk nem a legjobb, de legalább frissítik, igaz nekem - amennyit játszom vele - teljesen rendben van a cucc. Vannak faszságok, logikátlanságok, de evvan. Még így is a legkomolyabb autós játék konzolra.

Akinek nem tetszik az mondja el egyszer, aztán kussoljon.

u.i.: seggeknek, parasztéknak meg már az se jó ha utólag is foglalkoznak a cuccal, mer sokgiga....... agyam eldobom bazzeg. Ennyi hisztis picsát még nem láttam egy helyen... kivéve Laciiiijééé-t, az már jóideje vergődik a Gété témán......
  • pointer4
    Inkább foglalkozzanak a témával, fejlesztgessék, javítgassák, mint az Atari a TDU-val, hogy szart mindenkire és hiába rinyáltak, fél évre rá lett kijavítva. :D
    Ráadásul, lehet még 1 évig ki se adták volna, ha nem tudnák utólag javítgatni.
  • JohnnySmith
    Niceos képek :)
  • Yoda001
    egyébként 2011ig több exp és kredit jár a versenyekért (improved rewards)
  • cloud.strife
    PS3-ra jósok játék kapott már gigapeccseket.
    Evvan, ettől még nem béta, szar egy játék. Ennyi.
    Hogy itt a hülyegyerekek mit írnak az nem mérvadó.
  • Yoda001
    1.05 patch:
    Seasonal Events
    Online Collector's Dealership
    Online Race Rewards and Experience
    Driving Distance and Number of Wins in Online Races
    Improved Rewards
    Race Information Display
    Save Data Backup
    User BGM (Menu)
    Red Bull X1 átnevezve Red Bull X2010-re
  • pointer4
    Nekem pl a TwoWorlds patch-je ugrott be elsőnek, 1.2gb.
    Mondjuk ez nem konzol, azt nem tudom kitétel-e.
  • antgecc
    A starcraftot ne keverd bele. Az balance pecseket kap. Teljesen más téma.

Ez a game, ahogy ezerszer írtuk, erősen béta állapotú, muszály patchelni. Nincs ezzel gond. Csak igazolják vele az igazunkat.
  • 5c0rp330n
    valaki leirna tomoren h hogy mukodik ez a save backup? sose csinaltam meg ilyet.
  • 5c0rp330n
    a starcraft 1-et (12 eves jatek) a mai napig patch-elik. szerinted ez azt jelenti hogy egy bugosan kiadott szar amit a mai napig nem sikerult kiadni? rajossz magadtol is az osszefuggesre hogy mitol mondtal megint kolosszalis baromsagokat es fikaztad a jatekot teljesen jogtalanul, vagy megtobbet kell segiteni? annak azert sok esze biztosan nincs akinel az egy negativum hogy kiadas utan is foglalkoznak a jatekkal.
  • cloud.strife
    Hülyevagy.

Erőltesd meg jobban az agyad. Simán röpködnek a frissítések gigaszámra.
  • pointer4
    "Save backups"
  • Csokis
    Hmm... Szóval ez csak Practice módban érhető el! Mármint a törés.
  • Csokis
    Nem! Eddig csak "külsőleg" tört az autó, de most már a vezetést is befolyásolja! Az előző patch-ben ez még csak online működött.
  • Laceee
    Olyat nem tudok mondani amihez több mint 1GB javítás lett volna, és még nincs vége...
  • cloud.strife
    Tudsz mondani egy olyan mai modern játékot amihez nem jött ki egyetlen peccs se? (Tetris-en kívül:)

Amúgy agyfaszt kapni a sok peccstől, de hát sajna ez a divat. Minden szarhoz mindenféle szart kell frissíteni..... :/
  • 5c0rp330n
    "Mechanical damage offline"
    ez mit akar jelenteni? eddig is volt vagy nem?
  • Csokis
    Sok mindent!

No HUD options
    Save backups
    Online Events
    Online Car Dealerships
    Mechanical damage offline
    Grip Reduction on Wet Track/Track Edge option

Egyelőre ennyi biztos.
  • Laceee
    két új menüpont: "Seasonal Events", és "Online Collector's Dealership".
  • Laceee
    Má szedem izs, (má több mint 1GB patch jött ehhez a tökéletes JÁTÉKhoz )
  • cloud.strife
    És mit tud?
  • Csokis
    Kijött az új patch, méghozzá az 1.05-ös! 608MB!
  • JGTC
    Nagyon jók ezek a képek, nekem még ennyire jó minőséget nem sikerült összehozni, rá kéne szánnom az időt. :)
  • JGTC
    Másnak is feltűnt, hogy amikor kész az expert szint is akkor a használt autó felhozatal jelentősen megváltozik? Úgy értem addig nem látott modellek hirtelen előkerülnek zsákszámra Pl: RZ Supra, stb...
  • Ombika
    Szanalom ez a topic,aszem kiveszem a kedvencekbol. Nem hiaba sokan elhuztak sg-rol!
  • Akey
    Húzzatok bele, mert sose kerülünk ki a főoldalra / TOP10-be.
    Szerintem meg laposak a fák.
  • MikX

• Mathiasse
    Kéne valami főnök ide gyerekek vagy nemtudom de ez nem állapot hogy csak azon az egy-két negatívumon kell lovagolni folyamatosan.
  • antgecc
    Egyáltalán nem sértődtem meg. Másold légyszives a sértődött mondatomat. Mint már írtam párszor, nekem olyan mind1, hogy kinek mennyire tetszik a játék. Azt is többször írtam, hogy kívánom mindenkinek, hogy körözzön sokat és élvezze. Efelett biztso elsiklottatok, mert csak egy troll vagyok.

Másik: többször elmondtam a különbséget egy igazi szim és egy álszim közt, többször elmondtam a hibákat is, amit egyesek képtelenek felfogni illetve elfogadni, ezután már csak annyit írok, hogy szar lett (többször elmondtam, hogy a várokazáshoz képest), bár még így is jobb egy nfs-nél, nyílvánvalóan. És sorolhatnám, de minek, úgyis csak trollkodok, ugye?