4184
-
#2904 BTH for the win! -
#2903 http://gt5.ballor.hu
Aki ismerte és szerette az előzőt jöjjön ismét.
Plusz persze a többiek is, akit csak érdekel. :-)
Kulturált fórumozást kérek! ;) -
#2902 Na, ezért kéne az a rohadt, jól megszokott PP rendszer! Nem tudom mi a tökért kellett kivenni....
Megoldaná ezt a szar helyzetet. -
#2901 Ahogy mondod, kb ilyenekre gondoltam én is.
Az azonos kocsikkal való online is jó lenne, de én nem használnám, mert ha egy autót megtanultam vezetni úgy ahogy van, akkor nem fogok lecsupaszított, szargumissal nekiállni harcolni, mert abból csak faltól-falig lenne... :/ -
#2900 Tök egyszerű. Garázsból lehessen tuningolni. Ennyi az egész. Valamint verseny előtt, ha meg van szabva milyen autóval lehet csak indulni, onnan közvetlen mutassa, hogy van-e azok közül épp eladó a piacon és egyből onnan meg lehessen vásárolni. Pl: kiválasztom Autó GTSRS turbo 436 TT Racing apjafasza autót, rögtön onnan megvehessem, mert mire kilépek dealershipbe tökre elfelejtem ezt a haccacáré nevet. Ja és lehessen az összes tuningot 1 gombnyomásra deaktiválni, a motor tuninggal együtt, hogy egyenlő esélyekkel indulhassunk egymás ellen online, saját autókkal.
Stbstbstb...
Bár félek ezeket leírni, mert én lehet nem tartozok a "nekem ez a legkedvencebb játéksorozatom" kategóriába és megint troll leszek -
#2899 Tegnap este komolyabban belenéztem az online-ba, hátt igaz, hogy lenne ott is mit javítani, változtatni, de az tény, hogy olyat autóztunk Nordschleifén vaksötétben 3-an GT-R ekkel, ami elég állat volt. -
#2898 Mért? Pálya mellett kis bódéból árulják occsóé a futóművet! :D -
#2897 egyebkent hogy javithatnanak ezen egyaltalan? versenybe mar belepve is lehessen tuning cuccokat vasarolgatni? az azert ugy megsem jarna :) -
#2896 Én szidhatom, mert a legkedvencebb játéksorozatom. Mint írtam 100%-ra kipörgetve még a PSP-s rész is.
De a menürendszer így már nem korszerű. Simán át lehetne rendezni. A GT4 is ilyen volt mondjuk, de hát azért még változtathattak volna rajta.
Kéne irogatni még többünknek a külföldi fórumokon, hátha megpeccselik ezt.... :) -
#2895 en ugy vagyok ezzel hogy minden kocsit tokig feltuningolok ha versenyezni akarok vele, igy legalabb a tuning miatt nem lesz problema az oda-vissza lepkedessel. egyebkent elvileg a palyakbol meg a typical opponents-bol elore is ki szokott derulni hogy mi kell oda a gyozelemhez. -
#2894 Na, ez volt az egyik, ami miatt mertem azt mondani, hogy szar lett a game. Van benne jó pár olyan rohadtul idegesítő dolog, ami nagyon megkeseríti a játékélményt, annak ellenére, hogy tele van jó pályákkal, szép autókkal (csúnyákkal is) és jó fizikával.
De nem akarok mégegyszer háborút.
Te meg ne nagyon írjál ilyeneket, mert a végén te is troll leszel. -
#2893 Nem jó a megközelítés; ez a menürendszer kéremszéppen jappán logikával készült...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De, kékeres, méteres @gyf@sz, a GT logó folyamatos bámulásával együtt -
#2892 Más is agyfaszt kap a sok menübe össze vissza lépegetéstől?
Belépek versenybe, kiderül, hogy kevés vagy sok a gumi, vissza főmenü, gumi megvesz, vissza, belép, majd kiderül, hogy gengécske a gép. Vissza főenü, tuning, kicsike tuning, majd vissza a versenybe. Na már majdnem elég a kocsi, de nem eléggé. Vissza főmenü, tuning, még egy kis tuning, vissza, jóvan, megnyerem.
Kocsiválasztás verseny elött, be kell lépni, hogy milyen gumi van rajta, mer nem írja persze.... jájj de fáxomtele... :/ -
#2891 végre sikerült gt all stars versenyt megcsinálni... ezzel baszakodtam este óta... ha pontokban is megnyered végére kapsz 264k kreditet is, meg ugye ebben most minden verseny 52k volt asszem... -
#2890 megprobaltam az altalad javasolt kocsival, de elso probara igy is csak 2. helyre futotta, az elso nagyon elhuzott valahogy. de igy is szep summat kaptam, asszem ideje megvenni a Formula GT -t :) -
#2889 "plusz ahogy eszrevettem tobb tuning visszavonhatatlan igy ha elbaszod, vehetsz uj kocsit es kezdheted elolrol"
Jah b+, olajcsere után 2 lóerővel lett több, mint a limit, picit se káromkodtam... -
#2888 Ezek nekem is tetszettek.
Igazából úgy rémlik csak az utolsónál van autó terén választási lehetőség, oda egy '09-es V-Spec R35-össel kell menni és sima ügy.
Mindig annyit kell tuningolni (teljesítmény, tömeg, gumik) amennyit még épp enged, amiben nincs megkötés (futómű, hajtáselemek) azt meg megéri megvenni, megkönnyíti az ember dolgát. -
#2887 Én meg nyertem már gokarttal pár versenyt. Jó lenne ha lennének kis pályák és úgy jobb lenne szvsz. De így nem sok köze van a valósághoz. Amennyire jó a normál kocsik viselkedés szimulációja, ezen csodálkoztam is, hogy itt meg mér nem? -
#2886 valaki tolja a seasonal events-eket? eleg sok penz es xp jar ertuk jo helyezesekert, mar epp elkezdtem volna grindelni (23-as szint, semmi uj special, sima eventekbol extreme-en csak olyan maradt amihez kocsim vagy szintem nincs, nascar-hoz kocsin kivul kedvem sincs semmi, elegge megutaltam a special-ok alatt is, a veget meg se csinaltam, bronzra se birtam) amikor ratalaltam, egy elso helyert az egyik versenyen nagysagrendeleg siman kaptam >fel milla kreditet, meg vagy 50K xp-t. mondjuk nem konnyuek, nekem a legtobbhoz kocsit is kell venni, kivalasztani hogy melyik a jo ha tobbet is lehet, es a kovetelmenyekhez es a palyahoz alkalmazkodva finoman tuningolgatni (plusz ahogy eszrevettem tobb tuning visszavonhatatlan igy ha elbaszod, vehetsz uj kocsit es kezdheted elolrol), es ha mindent kb jol csinalsz, akkor van csak eselyed gyozni. -
#2885 ez alatt pedig 850 ló szaladgál!
-
#2884 ja 600 lovas játék autó :D
-
#2883 játék autó :D -
#2882 Én mentem már verseny gokarttal. Közelében sincs a GT-s gokartozás. -
#2881 Arra jó volt, hogy így szerintem többeknek meglett erőlködés nélkül a "Human Stopwatch" (vagy valami ilyesmi) trófea... -
#2880 Ez így van. Vagy legalábbis mi (gondolom) csak kis pályákon vezettünk gokartot és nincs fogalmunk, hogy milyen lehet nagypályán tolni.
Ettől függetlenül nem érezni semmit a vezetése közben. Se a tapadást, se a határokat, se semmit. Csak megy előre, aztán egyszer csak megcsúszik és ennyi. Felesleges volt beletenni szvsz. -
#2879 a gokart vezetése egyáltalán nem hasonlít a valósághoz.
gagyi -
#2878 -
#2877 -
buggyant #2876 tudnátok ajánlani valami kocsit a season event drifthez?
a 10000 pontos driftelős trófeát tök könnyen megcsináltam rally verdával, de aszfalton valami más kéne.
másik kérdés a setup, mit érdemes állítgatni? -
#2875 Egy kis füst
-
buggyant #2874 ezt arra írtam, hogy aszonták nincs olyan játék, amihez annyi a patch, mint a gt5-höz. hát dehogynincs. (heavy rain move patch mekkora?)
netem fasza, digi legnagyobb csomagja, 4500 forint a havidíja. tegnap az 1.05-öt 6 perc alatt szedte le és újabb 6 perc alatt telepítette. -
#2873 Szerintem (meg ahogy a playstation community blogot olvasgattam, mások szerint is) a GT5 patchek kumulatívak, vagyis, tartalmazzák az összes eddigi update-et. Ez lehet, hogy bosszantó annak, akinek kezdettől fogva megvan a játék, aki viszont később veszi meg, mindig csak egy patchet kell letölteni. Talán a 21. század derekán ez a fájlméret nem vág haza senkit, gondolom viszonylag kevesen vannak már, akik betárcsázós analóg telefonos netet osztanak meg a PS-ükkel... -
#2872 Fizikai képtelenség. Boxon még nem találkoztam olyan peccsel ami tovább tartott volna mint pár percnél. Börnáuthoz van DLC pakk, az lehet hogy pársz 100 mega, de az nem peccs, hanem tartalom, és ha 2 óráig szedi le akkor vagy a neted ultralassú vagy a PSN szar. -
buggyant #2871 fasza, hogy mindig találok valami lehetetlennek tűnő kihívást a játékban:D
végre meglett mind a 20 arany az amg eventeken, már csak az alfával kellett volna az 1:17-et megcsinálnom a grand tour-ban, erre megnyílt a redbull challenge, ezekben még a bronztól is nagyon távol vagyok -
buggyant #2870 segítek: burnout paradise. múltkor kölcsönkaptam és berakás után kettő órával már ki is próbálhattam(kár volt). tizenegy darab patch-et talált hozzá és külön-külön is többszáz megásak voltak. -
#2869 en azt eddig skippeltem hasonlo okok miatt (qrva eselytelennek tunt), most extreme-bol visszajove (epp nem tudok ott semmit csinalni, nascar kocsim nincs, 22-es meg nem vagyok) egy minolta 88 toyota-val probalkoztam, de 10 ponttal lemaradtam az aranyrol. :S a mezonyt alapvetoen a hatam mogott tudtam tartani, de volt egy V12 LMR Race Car '99 tipusu (BMW), ami tul sokszor kerult elem.. de ezzel a kocsival azert hatarozottan meg lehet csinalni, ugy erzem. -
#2868 Jajjj, navégre. Ezt nem is értettem. Biztos azt gondolták, hogy így biztos az automata mentés, de bízzák inkább ránk ha ez vot.
A GT4-ben mondjuk egyszer volt olyan, hogy csináltam a jogsikat aranyra, egyet nagynehezen megcsináltam, hulla álmos voltam és aztán lazán mentés nélkül kikapcs. Grrrrrrrrr.... -
#2867 Bőven elég lesz a felesleges szájkaratéból. Itt és most be kéne fejezni a trollkodást. -
ToM1113 #2866 Hali!
A játék multi része még mindig problémás vagy már azóta jött patch hozzá?
Valamint a beigért törésmodell patch megérkezett már? -
#2865 gt all stars championship versenyt milyen kocsival csináltátok meg expertben? eddig a szarrá tuningolt lambo alázott mindenkit, itt viszont már az első hosszabb egyenesben megelőznek, onnantól fogva meg nézhetem a seggüket...