Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Elõbb húzná le a rolót Yamauchi a komplett poliphony-val együtt, minthogy ez megtörténne...
Ezek elvek... <#nezze>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Forrest Gump
Köszi mindkettõtöknek! 😊
Bazz. <#falbav> Elnézést, a link lemaradt! http://www.gran-turismo.com/hk/

http://www.gran-turismo.com/hk/

level 18 playstation gamer.

Forrest Gump
hol itt? 😊
köszi, meg is néztem😊 az enyém miért kb 5 nappal ezelõtti állapotot mutat? pedig tegnap este frissítettem a trófeáimat. vagy esetleg a játékon belül is be kéne jelentkeznem?😊

Elérhetõ a hivatalos GT5 oldalon a GT5 profil! <#taps> Az angol nyelvû Hong Kongi oldalon jelentkezzetek be, azaz itt! <#wink>

Csabesz6
Igen, talán ez illik rá a legjobban. Ha érdekel, olvass utána, nagy kultusznak örvend.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Legvidámabb? <#vigyor>

Csabesz6
Talán mert mind a kettõ AE86?😄

Csokis, megtaláltad az univerzum egyik legvidámabb driftautóját, lehet kövezni😛

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Egy hosszabb, tartalmasabb GT5 teszt
Sippie
de király. Tegnap egyébként is a háttérben ment a B-Spec, amíg a gépen játszottam : D így legalább be se kell kapcsolni a ps-t, az önmûködõ pénz és xp szerzéshez. Woot
Ja, és szerintem ez valóban küldés, nem megosztás!

n000rbi
Új fogalom van születõben: a bérelhetõ PC-s B-Spec driver 😄 De aztán tisztességesen dolgozzanak 😄😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nekem úgy volt, hogy a Commonity részen kaptam egy Gift-et. Rányomtam és írta, hogy kaptam egy Gift kártyát, ami tartalmazza a Nissan-t. Utána bekerült az Item részbe ez a Gift kártya. Ha az Item-ben rányomsz erre a kártyára, akkor kiírja, hogy kaphatod meg a kocsit. Úgy, hogy arra a kamionra kell "nyomni" és utána "aktiválható" a kártya, így megkaptam a Nissan-t! Elég hülye megoldás ennyit szórakozni vele szvsz. Mindegy, már ezt is tudom. <#vigyor>

Máté94
Mire fel ez a nagy önbizalom? 😄
És ha lesz? 😄
n000rbi
Valóban, ott a pont 😉

DanielT
Ehhez kell a PS3 verzió megléte, hisz csak távolról azt a profilt menedzseled.
n000rbi
Böngészõbõl játszható B-Spec módot kaphatnak a PC-sek a pletyka szerint... 😛

DanielT
Kevésbé röviden, de legalább tényszerûen: Soha a büdös életben nem fog egyetlen GT rész sem megjelenni Pc-re. Se a 6, se a 7, se a 876.

5c0rp330n
ez a kocsi kuldes amugy hogy megy? tenylegesen kuldesrol van szo tehat aki kuldi annak elveszik a kocsi, vagy inkabb megosztasrol? (psp-sbe ilyesmi volt asszem)

5c0rp330n
biztos lehetsz benne hogy soha nem fog kijonni pc-re.

Máté94
Akkor röviden.
Nem, nem lesz PC-re.
GT6 esetleg.
hát köszi az nfo-t de az a mocskos helyzet hogy kb 2 napja nézek utána és semmit nem találok az egészrõl csak hogy majd egyszer kijön.ezért gondoltam azt hogy itt biztos tudja valaki mi a dörgés.
pointer4
Majd a PS3 szimulátoron, egy pár év múlva max 😄 😄
a gran turismo sorozat az elmúlt 20 évben playstation exkluzív volt, nehezen tudom elképzelni, hogy kiadnák más platformra is.

Látom, szegénynek nem válaszol senki..majd én.

Igen, lesz. Csak még sokkal sokkal komolyabb verzióban. Több autó, komolyabb fizika, még realisztikusabb lesz. És, ami a legjobb: nem lesz több, mint egy LFS.

😄

u.i.: ennyire nehéz használni egy keresõt?
emberek ez a game lesz PC-re? vagy csak konzolon lesz?
de én tolom, de pont az hiányzik, ami neked is😊 amg meg a grand tour vagy mi a franc kivételével minden más arany.

Wow, kaptam ajándékba a barátlistán lévõ ismerõstõl egy Nissan 350Z-t! <#vigyor>

cloud.strife
Senki se tolja a Special-okat komolyabban? :/

www.digimomentsvideography.com

dettó u.ezt vásároltam.

szimpla futómû tuninggal végigversenyeztem vele mindent beginner's series-ben amit lehetett

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Mnemomic
Én Suzuki Swift Sportot vettem, még tuningolni is tudtam. Ja, és prémium autó. Ez elég volt kezdéskor.

teljesen olyan mint a sprinter trueno, bukólámpa nélkül.

15ezer valamennyi. De csak 4511km volt benne, a többiben mind 10000km felett volt!

mennyi volt ez az s-es verda?

Elkezdtem a játékot és vettem egy használt autót kezdésnek, amiben rögtön olajat is cseréltem. <#smile> Nem volt nagy választék 20000 creditbõl. <#shakehead>

Toyota Corolla Levin

5c0rp330n

sziasztok bocs egy olyan kérdésem lenne hogy ez meg fog jelenni PC-re ha meg akkor mikor?és mennyibe lesz elõre is köszi a választ csáó
cloud.strife
Special AMG szekcióba lehet szívni rendesen. Épp a 2.-at (SLS) próbálom befejezni aranyra, már csak a teljes kört kell, a többi az, de valahogy nem jön össze. Valaki szórakozott már vele? A szektorokat külön-külön megcsinálom aranyra, erre a teljes körnél meg 13mp-el vagyok elmaradva tõle. Fáradt vagyok és holnap meglesz? Vagy szivat? :/

De legalább az óvodás jogsik után itt a kihívás... 😊

www.digimomentsvideography.com

JGTC
az a legjobb mikor a 10.kör végén megpördül és elenged mindenkit

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Sippie
õõõ... Pickup-ot lehet premiumban venni, vagy valamiért jár, vagy kukázhatom a used cars részlegbõl? Körülbelül mennyibe fáj egy olyan, mennyit spóroljak?

Amúgy a B-spec rendesen fel tudja kúrni az agyam, a pilótám bazmeg nem tud elõzni, õt bezzeg egy kanyarban simán ott hagyják... 400kilóval könnyebb, 20 lóerõvel erõsebb kocsija van mint a többi verda. Faszkivan má.
n000rbi
Installing GT5!!! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Üdv a klubban<#eljen>

Jeeee, megérkezett! <#taps>

antgecc
<#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

pointer4
LÁL <#taps>
Legalább lelassult a verda 😄 "Reális" a fizika 😄
<#hehe>