Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6.42...
6.46..most, úgy hogy egyszer kicsúsztam...6.40 simán reális... van valahol olyan fórum ahol legjobb idõketírnak szerintetek? nagyon kiváncsi vagyok mi a legjobb amit futottak..
Al Age
A driving line-t jobb kikapcsolni... 😛
Ugye ezért volt jó, hogy GT4 arcade módban alapból elérhetõ volt a Nordschleife, ott lehetett gyakorolni szabadon.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Nekem pont az SL-nél tûnt nehezebbnek a teljes kör, az SLS kellemes meglepetés volt, az nem volt olyan vészes. Erõsen él még bennem a GT4-es 190 AMG "bakkecske" és az SLR-es Driving Mission-ös rettenet. 😄
Na azokhoz képest nem volt gáz. :-)
Az esõs SL is megvan már, na az tényleg nem volt veszélyes. Az elsõ szektorosnál picit bénáztam, de ha abban aranyad lesz, akkor onnantól tudod hogy kell bánni a kocsival ezen a vizes pályán és tuti az arany a többi 4-re is (3 szektor + teljes kör).

Kontrollert átprogramozni felesleges fékerõ miatt, én csak annyit csináltam, hogy az R1-rõl levettem a kéziféket és a sima üzemi féket tettem rá, így kontrollerrel is lehet "ballábfék" kombózni. 😛
Néha hasznos tud lenni, az említett feladatokban viszont nem emlékszem, hogy használtam-e.

köszi a gyors választ! akkor vagy tre is nagyon ügyes vagy, vagy nem annyira élethû a játék, mielõtt nagyon elbízom magam..😊
5c0rp330n
vagyis ugyanennek a jateknak a demoja? grat.

szia! te milyen idõt tudsz futni a nordschleife-n? 6.47-nek már jónak számít? most kezdtem 2 napja.. egy dodge viper-rel nyomom...
antgecc
Mondok én neked kapásból, nem is kell messzire menni: GT5P

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Nah, hát ennyire igazak a hírek látod... Más a reklám és más a valóság.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Közepes tuningos SLS-el 6:48 nálam

csak mert azt olvastaqm valahol hogy nagyon élethû (futamidõarányban is)( a játék..és úgy tudom hogy pont ennyi a rekord is egy pagani zondával...
sziasztok! ment valaki már 6.47-es köridõt a nürburgringen?nekem sikerült egy teltuningolt viper-rel😊 én vagyok nagyügyes vagy, ez nem is akkora kunszt? kiváncsi vagyok véleményekre...
MikX
Ez a szép minden GT ben... :-D Nemmegy, nemmegy, meg kell még 4mp, énis vagyok igy, de aztán sok probálkozás után meg az arany alá megyek, vanhogy nyolc tizeddel. Ez ilyen... Bár a jogsik között is lenne több ilyen az 5 ben...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

BenedekFeco
Én simán alap beállításokkal csináltam.(Joy-jal)Ezeknél a fékezõsöknél nem használtam az analóg gázt-féket.Az is idõ,amíg a kart elölrõl hátra húzod.Hüvelykujjad egyszerre az x-en,meg a négyzeten.Aztán már csak azt kell kitapasztalni,hogy melyik szaggatott vonalnál kell nyomni a féket.Nálam 5-6próbálkozásból megvolt mind.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sippie
hmm.. ok köszi, megpróbálom. egyéb beállítások? ABS? próbáltam off-on, nem jött be 😄 elõtte 1-en volt. Rakjam maxra azt is?
Sippie
de kormánnyal tuti jobb? én GTR2-ben is elég pancser voltam vele, igaz hogy fullpro beállításokkal, de úgy repülgettem a pályáról mint a huzat 😄
megmondom õszintén félek hogy csak bénább leszek mint joyal.
A teljes kör meg szar, zavarnak a pályán a többiek nem tudom azokat minek kellett berakni.
Kicsit azért idegesít hogy addig nem játszhatod kedvedre a pályát, amíg kibaszott precízen hiba nélkül végig nem mentél rajta. Én magamat ismerve meg soha az életben nem lesz olyan 😄 fõleg 8 percen keresztül. Komolyan a versenyeken is az utolsó körben dobom el a verdát 😄 Van is egy replay-em, hogy Romában az utolsó elõtt kb 4 kanyarral repültem, ketten megelõztek és csak a +LE-nek köszönhettem hogy az egyenesben tized másodpercel megelõztem a lambót 😄 Jó lenne ha tudnám hogy lehet bedigitaliználni replayt.
Viszont holnap jön a tartó, úgyhogy minden kiderül hamarosan 😄
cloud.strife
Kis titok. Programozd át a joy-t, hogy tudj menet közben TCS-t, meg fékerõt állítani és az utóbbit rakd max-ra. Fékezõs jogsik simán meglesznek.

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
2. meccs az SLS-el nekem szakaszonként meg van aranyra, az nem gáz, de majd amikor kimész teljes körre, nekem ott speciel 10mp felett kéne találnom valamit, igaz még egy tiszta kört sem sikerült összehoznom. Most szakaszonként nyomom neki, elsõ kettõn már jó vagyok, de a végét mindig elb@szom... 😄

Kormány kéne már ahhoz. Nekem sincs tartóm, így joy-ozok... :/

www.digimomentsvideography.com

Sippie
a driving line összes utasítását a megfelelõen betartva? Komolyan nem tudom hol nyerhetek 4 másodpercet.
Igaz nálam az is röhej hogy a 200m-es gyorsulás, megállást sem tudtam még aranyra 😄
Al Age
Kontrollerrel is megnyerhetõ, kézifék sem kell.
Gyakorolj. Sokat. Menni fog.

Sippie
Bazmeg... komolyan csak én vagyok akkora pancser hogy a nürburgring beginner szarjait nem tudom aranyra csinálni? Az elsõ még ment szenvedés árán, de a második szakaszon már 4!! kibaszott másodpercet kéne találnom... hogy a f*szba?? kontrollerrel nyomom, már várom a támaszt a kormányhoz de nem hiszem hogy azzal jobban fog menni... kézifékezzek vagymiarák?
JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Akkor én is.

Két fakó kép Godzilláról (R34 szín)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MikX
FOSza...
:-D
/elfut

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

5c0rp330n
mondj mar egy autos jatekot ami nem szar akkor.

csabush
A szar egy kissé erõs túlzás. Vannak hiányosságai, ez tény, de a szartól elég messze van.

MikX
Mit vétettek ezek a szegény mercik, hogy ilyen vasalódeszkát aggattál rá? :-D

antgecc
Tévedés, én nem tudtam, hogy ezt a szart kapom a pénzemért!

Legújabb gépek 😊😊

MikX
Elég sokat ki lehet hozni abból a verdából, sztem megéri tuningolni, elõbb egy jó futómû, meg gumik, aztán jöhet némi paci is bele! 😄

Vagy nézelõdsz használt tuán, egy R32-vel már nyert ügyed van az elején, még alap állapotában is.

JohnnySmith
Én azt mondom, egy hátsókerekest is és egy 4WD-t is érdemes lenni tunnigolnod finoman....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Yoda001
na, eddig a 20ezer kreditbõl tuningolt (amennyire futotta) swift sporttal tolom, elég jól. kérdésem hogy a következõ autó mi legyen, vagy esetleg tuningoljam ezt tovább? jelenleg van 90k kredit, amit ellehetne költeni erre

http://9gag.com/gag/5135249

5c0rp330n
te nekem nem parancsolsz.
#2598: es ez most hogy a faszomba jon ide es megis ki a faszomat erdekli hogy egy isten hata mogotti szinvonaltalan szanalmas forumon egy huszadrangu pistike mi a faszomat mondott?

senki sem kivancsi itt rad. ennek a topicnak a jatekrol kene szolnia nem pedig egy szerencsetlen balfaszrol (rolad) aki ugy probalja meg meggyozni azokat akik napi szinten jatszak a jatekot hogy meg soha nem is latta. takarodj mar innen a retkes halal faszara, te szerencsetlen faszonszopott hulyegyerek.

MikX
Vagycsak lehet leszarja?
Nemúgy mint a PC huszár rinyapinák, akik youtube videokból meg házibarkács review-k ból megállapítják egy játék milyenségét?

MaSzKa
Javítás:
Véleménye helyett vélemény-t akartam írni.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

tomi890125
fölösleges teszteket keresni, és készíteni is errõl a játékról, szerintem a sok millió emberbõl aki megvette a játékot, leszarta a teszteket, mert mindenki tudta, hogy a pénzéért mit fog kapni!

The Only One!

MaSzKa
Egy véleménye attól aki megvette, de találni többet is.

Te nem csalódtál benne semennyire vagy csak te sem vetted meg egész egyszerûen?

A te színvonaladat meg az minõsíti, hogy nem nagybetûvel kezded a mondatot és ékezeteket se használsz magyar ember létedre pedig már általános iskolában követelmény volt.

MaSzKa
Akkor mutass egy színvonalasabb cikket most, de ne csak 2 oldal legyen!

5c0rp330n
az pedig hogy szerinted a gamepod-on van szinvonalas teszt, a te szinvonaladat minositi.

5c0rp330n
mar bocs, de te most tenyleg azoknak magyarazol a jatekrol, akiknek megvan es nagyban jatszanak vele, te aki nyilvanvaloan azt sem tudja hogy mi fan terem es soha nem is jatszott vele?

MaSzKa
Ezen a képen látszik, hogy 800 autó inkább GT4 HD, mintsem GT5.

MaSzKa
Gran Turismo 5 - Teszt

Egy színvonalasabb teszt.

antgecc
Nah én Lv 22-n feladtam az A-specet. Nulla kihívás, versenyek ismétlése 800x. Elég volt.

JGTC
Már megoldottam de azért köszi. Zonda R-el simán nyertem a Like The Windet amit meg ott kaptam az jó az All Starshoz. <#eljen>

GTAS-t 787b-vel de minden pályán végig a seggemben voltak, hiba nélkül kell menni. Nagyon jó volt, talán a legizgalmasabb versenyem volt eddig😊

JGTC
Én még nem próbáltam, de azért a régi Test Course ovált igazán benne hagyhatták volna... 😞

Gran Turismo All Starst és a Like The Windet mivel nyertétek meg?

5c0rp330n
amugy kinek mekkora a legnagyobb loereju kocsi amit tuningolt es mennyivel ment vele max? nyertem egy veyront es tuningoltam ahol tudtam, 1173 loero, 414 kmph-val mentem vele max.

Mindegy. <#rolleyes>