4184
  • Laceee
    EZAZ! Flame ON! /NOT
  • 5c0rp330n
    es itt is az ujabb pc-hc-szim trollhuszarunk, sokat nem kellett ra varni. koszi az eszrevetelt, viszlat.
  • Mathiasse
    Köszi, de még gondolkozom ezen a cockpit dolgon..az a probléma, hogy a szoba kicsi hozzá egyébként már rég azzal nyomnám.
  • TomSolberg
    Van egy ismerősöm, aki épp árulja a régi cocpitjét, ő is g25-el használta, nemtom mennyiért árulja, ha érdekel írj rám.
    Annyit még tudok, hogy neki nem sportüléssel van, hanem valamilyen utcai
  • Mathiasse
    Komolyan nem értem mért kell ennyire oltani a GT5-t.. Jó az igaz hogy nem megfelelő a jelző rá: "The Real Driving Simulator" , de kiválóan elvagyok a G25+GT5 kombinációval.
    A Cockpit megvétele már folyamatban van, csak azon gondolkozom hogy vajon használható lenne-e a sportülés játékon kivüli tevékenységekre is.. gondolok most a tanulásra pl. vagy simán netezésre.
  • TomSolberg
    Egy ilyen jó kormányt erre a játékra használni szentségtörés, szerintem az ilyen játékokat egyszerűbb billentyűvel tolni, bárcsak nekem is lenne egy ilyen biztos ellenék vele ha unatkozok.. :)
    Bár szerintem egy cockpitet szerezz be hozzá, úgy kényelmesebb.
  • Mathiasse
    nem is láttam benne :)
  • Laceee
    MOST, semmi hátsószándék nem volt, csak ünnepi poén.
  • Mathiasse
    a TV nem marad az asztalon ottvan mögötte a monitor..:D Különben részemről egyáltalán nem csalódás a játék eddig semmi gondom nincs vele... talán a menü átgondolatlansága, de most na.. :)
  • tomi890125
    még ki nem jön a GT6 :D
  • Laceee
    Miért, lecseréled a GT5-t?
  • ToM1113
    sziasztok.
    Hogy működik a játékban az autók törése?
    Régebben olvastam valami olyasmit hogy különböző szintek vannak a törésben, szoval hogy törhet az autó kevésbé és nagyon is.
    Hogy is van ez? mert én még nem találtam törés beállítására alkalmas opciót.
    Vagy csak annyira törik az autó ahogy arcade módba és frontálisan ütközök és kicsit behorpad?
  • 5c0rp330n
    elvileg leszedtem oket, de nem adta hozza a kocsijaimhoz oket.. nem csak japan valtozathoz lenne jo?
    amugy kezd qrvara lassan menni ez a szintlepes 25-os szint korul.. pedig 30-at meg mindenkeppen ossze akarom hozni. nem sok kedvem van az ilyen fel napos endurance-okhoz, es gondolom ha meg is csinalnek egyet, azert sem kapnek tobb xp-t egy fel-harmad szintnyinel.
    jui: extreme folott, ha level 25-ig eljutottal.
  • jui
    Endurace versenyek hol találhatoak?
  • Mathiasse
    Kellemes Ünnepeket mindenkinek!:)
    ideiglenes megoldás..

• deep
    Tuningolni a nagyon durván félrevezető nevű Tuning Shop menüpontban lehet.
    Használt kocsi nem jár elvileg hátránnyal, de cserélj bennük olajat a sárga színű GT auto menüben.
  • MikX
    Japán store on van fenn karácsonyi ajándék, 3 auto, vagymi... Nemsokat beszélek japánul... :-D
  • ToM1113
    Bocs csak kezdő vagyok és elég sok mindent nem tudok még hogy hogy smint kell. de kezdek belejönni :)
  • ToM1113
    értem. kösz.

1. Autót tuningolni hol lehet?
    2. Autót érdemes használtan venni? Milyen hátránnyal jár az ha sok km van benne?
  • simon7108
    vannak alapból is autok amikkel mehetsz online nem kell venni.
    persze azok meg sem kozelítik azokat amiket te veszel és tuningolsz.legjobb ha ismerősökkel mész előre megbeszélt autoval.
  • ToM1113
    Online lehet valami beállítással kiszűrni azokat a szervereket ahol körülbelül azonos szintű versenyzők ( azonos szintű autókkal) versenyeznek?

Mert első szerverre amire felmentem már ilyen hiper szuper autók voltak én meg döcögtem utánuk az elsőnek megvett Hondámmal :D
  • ToM1113
    Közben elkezdtem a jogsikat is és az első 3 versenyt megnyertem.

Hihetetlen milyen jól megcsinálták az irányítást... ahol kell fékezek, és minden kanyarból jól jövök ki :) persze elég 1 kis figyelmetlenség és nehéz korrigálni.. :D

• deep
    Ahogy érzed. Felüdülésként pár verseny nálam is becsúszott a jogsik közt és még csak most csinálom az utolsó jogsikat.
  • JohnnySmith
    Az teljesen nyilvánvaló...

Mondjuk az tényleg nagy baromság, pláne b-spec nélkül. (anno a 4-ben lehetett váltogatni asszem)
  • 5c0rp330n
    olyan hogy 24 oran at egy pilota szunet nelkul versenyzik? olyan azert feltetelezem hogy surun nincs :)
  • simon7108
    van PAUSE gomb:)
    jo lett volna esetleg 1 save opcio de hát ez van.
  • JohnnySmith
    "letezik egyaltalan a valosagban ilyen..." ezt nagyon remélem hogy viccnek szántad így karácsonykor.
  • ToM1113
    és a licenceket nem érdemesebb hamarabb elkezdeni?

(idő probléma már megoldva)
  • Tikal #2916
    valóságban váltják egymást a piloták...
  • 5c0rp330n
    ezeket a 2-4-9-24 oras endurance-okat frankon vegig kene vezetni? nincs valami roborpilota vagy kozben szunet vagy valami? letezik egyaltalan a valosagban ilyen, 24 ora alatt nem halsz ehen a kocsiban? :)
  • deep
    Jól be van állítva, de a GT5 akkor is hisztizni fog. Állítsd át, vagy tűrd a hisztit:)

Online rész az open lounge vagy valami ilyesmi a GT mode menüben.

Az amateur versenyeket kezdd el először. Ha bemész egy event-re, lesz egy olyan, hogy restrictions. Ez mondja meg, hogy milyen kikötések vannak az adott versenyre. Pl csak elsőkerék hajtás, stb. Valamint a restrictions mellett ott van egy menüpont, hogy milyen ellenfelek szoktak lenni azon a versenyen. Ott meg tudod nézni, hogy lóerőben kb. mit érdemes vinni arra a versenyre. Egyébként meg amelyik tetszik, és amire van pénzed:)
  • ToM1113
    viszont az 1. hez:

A ps3 főmenüjében az idő jól be van állítva. a GT5 ben ír csak kb 1 órával többet.

még 1-2 kérdés:

Melyek az online játékra alkalmas menüpontok?
    Legelsőnek milyen kocsit érdemes venni?
  • ToM1113
    Értem.

Köszönöm a segítséget.
    Én aki a szar NFS hez vagyok szokva... elsőnek furcsáltam a dolgot, dehát a valóságban sem lehet hip hop könnyedén kanyarodni 200 felett....
  • deep
    1: Téli-nyári időszámítást tudod állítani a ps3 menüben, át kell állítani.
    2: Nem tudom van-e jogosítványod, de úgy vezess, mintha valódi autóban ülnél. Ha a gázon állsz kanyar kozben, nyílván a kavicságyban találod magad. Később a tuning shopban majd vehetsz sport felfüggesztést, jobb gumikat, amik segítenek a kanyarok bevételében, de alapvetően, gyakorlás kell. Ja, és a játék villogva mutatja, hogy hanyadik sebességben kell kb. venni a következő kanyart, fel tudsz időben készülni.
  • simon7108
    2: nem 200-al kellene bemenni a kanyarba:D
  • ToM1113
    Hali!

A minap kezdtem meg GT5 pályafutásom. :)

Lenne pár kérdésem a beállításokkal kapcsolatban.

1. Amikor felmásoltam az adatokat a ps3 ra, kiírta hogy az idő beállítás nem megfelelő és ellenőrizzem. Tényleg ~ 1 órával többet ír a játékban mint amennyi van. Ezt hogy lehet beállítani, mert sehol se találtam olyan beállítást ami a gt5 időt állítaná.

2. Az autók egy kissé nehézkesen kanyarodnak, sajnos eddig csak 2,3 autót tudtam meglesni, de volt olyan mivel alig birtam bevenni egy nagyobb kanyart, ez lehet azért van mert nem szimulátorhoz vagyok szokva, de nincs valami beállítás ami a kanyarodás érzékenységét szabályozza?

Egyelőre ennyi, mivel még csak arcade módba próbálkoztam.

Köszönöm.

• Rolesz
    Tegnap vettem meg a pst meg a játékot...Lenne arra lehetőség hogy ne kelljen minden verseny előtt driving optionsbe kilőni minden elmebeteg opciót (ABS,ASR,ESP)?
  • Forrest Gump
    Egy német verdával kellett volna lenyomni őket.
    lehet harakiriztek volna utána.:)
  • Akey
    Ezután azért nézz be lefekvés előtt az ágy alá, nehogy egy ninja lapuljon ott. :D Legalábbis én ezt nem hagynám annyiban a Japán nép helyében. :D
  • JGTC
    Egy friss... OWNED!