Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye ezért volt jó, hogy GT4 arcade módban alapból elérhetõ volt a Nordschleife, ott lehetett gyakorolni szabadon.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Na azokhoz képest nem volt gáz. :-)
Az esõs SL is megvan már, na az tényleg nem volt veszélyes. Az elsõ szektorosnál picit bénáztam, de ha abban aranyad lesz, akkor onnantól tudod hogy kell bánni a kocsival ezen a vizes pályán és tuti az arany a többi 4-re is (3 szektor + teljes kör).
Kontrollert átprogramozni felesleges fékerõ miatt, én csak annyit csináltam, hogy az R1-rõl levettem a kéziféket és a sima üzemi féket tettem rá, így kontrollerrel is lehet "ballábfék" kombózni. 😛
Néha hasznos tud lenni, az említett feladatokban viszont nem emlékszem, hogy használtam-e.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
megmondom õszintén félek hogy csak bénább leszek mint joyal.
A teljes kör meg szar, zavarnak a pályán a többiek nem tudom azokat minek kellett berakni.
Kicsit azért idegesít hogy addig nem játszhatod kedvedre a pályát, amíg kibaszott precízen hiba nélkül végig nem mentél rajta. Én magamat ismerve meg soha az életben nem lesz olyan 😄 fõleg 8 percen keresztül. Komolyan a versenyeken is az utolsó körben dobom el a verdát 😄 Van is egy replay-em, hogy Romában az utolsó elõtt kb 4 kanyarral repültem, ketten megelõztek és csak a +LE-nek köszönhettem hogy az egyenesben tized másodpercel megelõztem a lambót 😄 Jó lenne ha tudnám hogy lehet bedigitaliználni replayt.
Viszont holnap jön a tartó, úgyhogy minden kiderül hamarosan 😄
www.digimomentsvideography.com
Kormány kéne már ahhoz. Nekem sincs tartóm, így joy-ozok... :/
www.digimomentsvideography.com
Igaz nálam az is röhej hogy a 200m-es gyorsulás, megállást sem tudtam még aranyra 😄
Gyakorolj. Sokat. Menni fog.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Két fakó kép Godzilláról (R34 szín)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
:-D
/elfut
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Vagy nézelõdsz használt tuán, egy R32-vel már nyert ügyed van az elején, még alap állapotában is.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
http://9gag.com/gag/5135249
#2598: es ez most hogy a faszomba jon ide es megis ki a faszomat erdekli hogy egy isten hata mogotti szinvonaltalan szanalmas forumon egy huszadrangu pistike mi a faszomat mondott?
senki sem kivancsi itt rad. ennek a topicnak a jatekrol kene szolnia nem pedig egy szerencsetlen balfaszrol (rolad) aki ugy probalja meg meggyozni azokat akik napi szinten jatszak a jatekot hogy meg soha nem is latta. takarodj mar innen a retkes halal faszara, te szerencsetlen faszonszopott hulyegyerek.
Nemúgy mint a PC huszár rinyapinák, akik youtube videokból meg házibarkács review-k ból megállapítják egy játék milyenségét?
Véleménye helyett vélemény-t akartam írni.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
The Only One!
Te nem csalódtál benne semennyire vagy csak te sem vetted meg egész egyszerûen?
A te színvonaladat meg az minõsíti, hogy nem nagybetûvel kezded a mondatot és ékezeteket se használsz magyar ember létedre pedig már általános iskolában követelmény volt.
Gran Turismo All Starst és a Like The Windet mivel nyertétek meg?