Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
na összeraktuk a speedblacket, egyelõre pár századot sikerült javítanom a nürburgringen a joy-os megoldásomnál, van még mit fejlõdni 😄 ellenben MOMO-val nyomom, és nem igazán jöttem rá hogy lehetne állítgatni pár dolgot, a kéziféket rá kéne raknom a sebváltós cuccra. Zavar hogy nincsenek finom beállítások a kormány résznél. Meg a MOMO fassága hogy verseny közben elállítódik a közép, PC-n egy patchel már javították, de PS3-ra hogy pecseljek? 😄
pointer4
Ari a kutyi 😊
A három monitort, hogy három PS3 hajtsa ki, az lehet mûködik. Még ilyet fotón/videón csak XBoxal láttam a Forzánál.
Bár a prológgal is volt valami olyasmi, hogy 4 FullHD tévén, 4 PS3 küldte, UltraHD felbontáson. Osztott, monitor fal stílusban.
antgecc
GT500 kategóriát ajánlom. 950.000 Cr. mind..

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

5c0rp330n
azt a citroen-t vetted vagy nyerted? elegge gecidraga ahogy lattam.
kene lassan valami igazi versenykocsi nekem, a veyronnak hiaba van nagy loereje, kanyarodni nem tud, igy eselytelen sok versenypalyan.

cloud.strife
Nájsz! 😊

www.digimomentsvideography.com

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

5c0rp330n
add mar el nekem baszod ha ugyse hasznalod 😊

antgecc
GTR Evolution-el szoktam tolni, meg GT5-özök is azért, de csak online, haverokkal.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

sure
<#eljen>

Azért nyugtass meg, hogy azért,mert a GT5 nálad FAIL, nem hagyod parlagon. pl. Ferrari Challenge/The Racing Experience-szel is kompatibilis az ülés...<#zavart1>

(SZVSZ az "szimulátrabb", mint a GT5, csak sokkal monotonabb)

Isten nem bottal, hanem VMware.

antgecc
Bocsánat, így már meg tudod nézni: klikk

sure
Tudom, akinek nincs fácséja, az nem is létezik, de kíváncsi lettem volna rá ... Szemezek én is Playseats-el, de sajna Alcantara modell kifogyott (amúgy nem csak GT5-höz, de PC-hez meg akár házimozizáshoz/zenehallgatáshoz is el tudom képzelni)

Isten nem bottal, hanem VMware.

antgecc

antgecc
Nem nagyon ajánlom. Volt hasonlóm, de ellenkormányzásnál, mikor dolgozik az FF úgy dobod el oldalra a szerkezetet, hogy öröm nézni. Feltétlen olyan megoldás kell, ami vagy elég széles és nehéz vagy rögzítve van az üléshez.

n000rbi
Nem rossz, de nem is tudom...nem zavaró hosszú távon az a tartókonzol középen? Ahogy elnézem egyelõre marad a csodálatosan és zseniálisan egyszerû farostlemez cockpitem kanapéval 😄😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Uhh, az úgy már elég drága! <#smile> Akkor egy ilyet kell venni!

Sippie
Ilyet
Nekem bõven elég, ülés meg minden fityfaszhoz már nincs helyem, hiába akciós 70é 😄 ezt meg berakom a fotel elé 😉
antgecc
3 monitorral? Támogatja a gém? Nem úgy van, hogy ahhoz 3 ps is kll?

n000rbi
😄

pointer4
Nem kaptam vissza még havertól a g25 pedálomat, úgyhogy jól festek, a szimulátorban ülve, a háromból csak 1 monitor megy, sok mûszer, váltó, pedál, kikapcsolva és gamepad-al tolom a kezemben 😄
n000rbi
Most én egy farostlemezbõl eszkábált "állvánnyal" nyomom, de még így is el vagyok ájulva tõle 😄😄 Tény , hogy a GT5-nek vannak hibái, de egy jobb kormánnyal vezetni akkor is iszonyat nagy élmény 😉

n000rbi
Ja, bocs 😊 Sajnos nem annyi a honlap szerint, az a szett 69900Ft mindenestül (akciósan 😛)...lehet gyûjtögetni 😊

Én biztos nem, mivel én nem néztem, nekem csak ajánlották! Akkor nem annyi? Jó tudni.

gyorsabb lesz a kocsid, ha kikapcsolod az abs-t😊 persze csak azokon a pályákon, ahol nem kell fékezni. indy-n meg daytona-n tökéletes megoldás.

level 18 playstation gamer.

n000rbi
Ezt benézted, csak az ülés 35k 😉

Basszus ez a ku..a nascar!!<#levele><#falbav><#violent>
Minek raktak ilyen szart bele?? Lehetett volna helyette más ami sokkal élvezetesebb! Ez az elsõ dolog amit szívbõl gyûlölök és negatívum és csalódás a GT5-ben<#szomoru1>
Úgy felmérgelt, hogy szétpukkan a fejem!

Ilyen lenne most a jó, mert akciós áron van 35eHUF-ért!

antgecc
Milyet rendeltél? link?

Sippie
ó fák 😞 csak holnap jön meg az állvány...
Mnemomic
Nekem is van egy ilyen ezzel a festéssel. Tegnap meg vettem egy McLaren autót az újabb típust.

a-spec mellett kell csinálni a jogsikat meg a special eventeket is. most level 27-nél kell elöször farmolnom, 40000 exp kell, hogy 28-as legyek.

level 18 playstation gamer.

antgecc
Nyilvánvalóan a tizede okoska, mivel "demo"! És szted abban kimerül a játék minõsége és milyensége, hogy grafikailag vagy technikailag mit tud?

Szted ez a játék az offline részérõl szól? Komolyan el vagy tévedve öregharcos!

5c0rp330n
semmi gaz 😊
mindenesetre en is leallok a kirohanasaimmal, nincs ehhez se kedvem, se idom, se idegem. innentol kezdve unnepelyesen minden trollt leszarok.

cloud.strife
Ezennel bocsánatot kérek, lázas vagyok és félreolvastam az egész vitát.

Bocsi... 😊

u.i.: az ilyen Maszkfaszfélék mehetnének már a picsbe... 😊

5c0rp330n
es meg en vagyok lebaszva akik a jatek kopkodoit probalom kicsit jobb belatasra birni. ok, meg se szolalok tobbet. csak tegyetek meg ki egy "all trolls are welcomed" tablat a bannerbe es nevezzetek at GT5fika topikra, es akkor nem is lesz meg az az illuzioja sem a topiknak hogy nem a fikazasrol szol <#worship>

cloud.strife
Jajj baszod, húzzál már vissza a leáld-ba és haggyá má itt békén mindenkit.
Tetszk a GT5, örüjjé, nem tetszik, tudjuk. Kussolj már a híccencsígedet... 😊

5c0rp330n
azt azert eleg nehez elhinni, hogy valaki ugy hogy rendesen jatszott mindkettovel, osszessegeben a prologue-t jobbnak mondja, ami technikailag is le van maradva tole, grafikailag is, tartalomban a tizede nincs benne. nem azt mondom hogy rossz volt, de ez azert egy vicc. meg mi az hogy a teljesbe akadsz el es majd ugyanazt 20szor kell megcsinalnod? te valamit nagyon szarul csinalsz akkor. a prologue az, ahol a versenyek minimalis szama miatt ra is voltal kenyszerulve erre, ellenben a teljesben nem volt meg olyan verseny eddig amit 3nal tobbszor megcsinaltam. vannak jogsik, vannak a-spec versenyek, vannak b-spec versenyek, vannak specialok, mindegyikkel tovabb lehet lepni. szoval ennek amit allitasz en a szoges ellentetet tapasztaltam.
azzal semmi baj nincs ha nem tetszik. amivel baj van az az hogy ennek ellenere sokszor itt rontod a levegot es minden adando alkalommal odakopsz egyet.

cloud.strife
Hát ez érdekes.

cloud.strife
1-esen maradhat.

cloud.strife
Elég bronzra is az elsõ kettõ és megadja a pályát.

Sippie
online-t egyszer sem próbáltam :d nem tudtam hogy lehet vele pénzt keresni. No mind1 😊 Daytona is fizetett, asszem 20ezret a gyõzelemért, és GTR-el gyerekjáték volt. Be kellett volna tanítanom egy majmot 😄
pointer4
31 jaa, miért?
antgecc
És te tényleg 30-35 közt vagy? <#szomoru2>

antgecc
Hmmm.. én csak onlineoztam és minden autó megvolt, volt amibõl 3 is volt, csak más színben. F1-esem 2 db van és mellé kiakadva 2millán a zseton.

pointer4
"a playseatem volt 100e huf, amit csak a GT5 miatt csináltattam. És most bele sem ülök....."
<#rinya>
antgecc
Na látod, GT5P-ben ez is egyszerû volt. Adott volt egy verseny, adott volt hozzá a PP és toljad neki, ki mit fut rajta a beállításaival.

Itt most mi van? Beírod az idõdet, de fingunk sincs, hogy milyen tuning van a kocsidban, mennyire erõs, milyen gumival, stb... Nehéz így jót versenyezni egymás idejével.

Tudom, ott az arcade mód, adott autókkal. De akkor hol marad a setupolás, ami az egész sava-borsa?

Sippie
azért én a GT5P-ben is körözgettem a daytonán 20x hogy legyen pénzem valami normális verdára (és még így sem lett meg a ferrari F1 😄 )
itt legalább a b-spec elvégzi helyettem a farmolást a lóvéra 😄
Viszont grafikai hibában asszem a GT5 visszafejlõdött, b-specnél "tv" nézetben eléggé elbaszódnak a textúrák még a prémium autóknál is, ha úgy esik rájuk a fény, vagy árnyék... ilyen feketedés megy rá, fogalmam sincs, talán az a V-sync?
antgecc
Azt hiszed nem tudom mi a GT5P? Ne nézz már hülyének! És mi lenne, ha képes lennél elfogadni más véleményét? Nem olyan nehéz. Én se fikázok senkit, akinek tetszik az NFS v a GT5 v akármi és nekem pedig nem. Nem vagyunk egyformák, nem olyan bonyolult ez.

És igen, a Gt5P egy jól sikerült játék volt. Nem kellett volna mást tenniük Yamáéknak, mint belerakni a GT5 pályáit, prémium autóit és a lehetõséget a privát szobákhoz. A prologueban jól mûködött a single player rész is, rendesen lehetett fejlõdni, nem úgy, mint itt, hogy elakadsz egy szinten és 1-1 versenyt 20x kell megcsinálnod, valamint a PP rendszer is nagyon jó volt, fingom sincs miért kellett kivenni a fullból. Sorolhatnám még a hibákat, de titeket ez úgyse érdekel, úgyhogy nem fárasztom magam.

Akinek tetszik, egészségére, játszon vele jókat. Én néha összecsapok majd a haverokkal és csókolom. Sajnálom, mert csak a playseatem volt 100e huf, amit csak a GT5 miatt csináltattam. És most bele sem ülök.....

al_age: BTH ftw!